КПК

Перегляд Повної Версії : Погляд карту альфа 159

panterargento
08-12-2012, 20:23
Вітаю всіх,
як випливає з назви, хотілося б думка про карту, що я доклав, я заявляю, що я не створена з нуля, але я доторкнувся до тієї, що я ? бронювали від укладачів в майстерні, практично я намагався її поліпшити-й? на високих оборотах, щоб мати більше? швидкість? як мені подобається, жертвуючи p? пара видів на п'ятій і шостій передачі (не s? якщо я зробив це правильно), щоб не жертвувати зчеплення бачив його 100 000 км.
Крок, слово фахівцям будь-які поради.
Спасибі.

Chris156
08-12-2012, 22:38
не ви поклали файл ori вкладень..принаймні можна було написати hw і sw...

Chris156
08-12-2012, 22:43
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=160&d=1339923023

ось орі.

msport (exil77grande)
08-12-2012, 22:44
ми, як завжди, на звичайних я знаю, що якщо на початку не видаляти повідомлення, відкрийте і chidete допомогу там, де не наших info машини і додайте файл орі і мод з марка-модель-cc-cv-w-sw не розумієте.

Chris156
08-12-2012, 22:48
чесно кажучи, було б краще видалити пост!!!!!!!!!!!!!!!! :D

манро
08-12-2012, 22:50
крістіан...але для кінцевого користю ти siii f? касін??

Chris156
08-12-2012, 22:52
не ? моя вина!!!! хахаха.. дай подивитися цю карту і скажи мені, що не йде.. по-моєму вони використовували девіз: хто більше має, більше і так далі!!!!

msport (exil77grande)
08-12-2012, 23:08
чесно кажучи, було б краще видалити пост!!!!!!!!!!!!!!!! :D

на даний момент, поки не буде виправлена помилка, при якій початковий пост, як ви повинні видалити всі відповіді, думки і поради техніків на карті.

panterargento
09-12-2012, 01:59
Перший пост не можу відредагувати, чому? я не маю права.
Завтра, як тільки я повертаюся з роботи, додаю файл орі...

panterargento
09-12-2012, 02:13
не ? моя вина!!!! хахаха.. дай подивитися цю карту і скажи мені, що не йде.. по-моєму вони використовували девіз: хто більше має, більше і так далі!!!!
Але це ? форум для жарти жартувати, або написати щось корисне і, можливо, співпрацювати?

на даний момент, поки не буде виправлена помилка, при якій початковий пост, як ви повинні видалити всі відповіді, думки і поради техніків на карті.
Спасибі...багато..***** і, як правило, йде дощ і на мокрій дорозі...

Chris156
09-12-2012, 02:56
файл орі я вже ввели, я..
може бути, мене не знаєте..але я один з небагатьох, хто сміявся і жартував я можу зрозуміти речі..або принаймні це я можу розмірковувати..сміючись.. :rolleyes:

А, роблячи серйозні... є речі, які не йдуть на цій карті..щось без політики, в двох словах ? повтор цап****..
Хорошу роботу.

panterargento
09-12-2012, 11:06
файл орі я вже ввели, я..
може бути, мене не знаєте..але я один з небагатьох, хто сміявся і жартував я можу зрозуміти речі..або принаймні це я можу розмірковувати..сміючись.. :rolleyes:

А, роблячи серйозні... є речі, які не йдуть на цій карті..щось без політики, в двох словах ? повтор цап****..
Хорошу роботу.
Дякую, що поставили орі, я новачок і, звичайно, вас не знаю, навіть не знаю, що ти зробив ? що для вас деякі речі можуть бути тривіальними, і, можливо, ми зв'язуйтеся вище, але для мене це не так, і тому я demoralizzo, чому? я намагаюся дізнатися що-то, з вашою допомогою, я не кажу стати фахівець, але, принаймні, зрозуміти основи, для нас? я підписався на форум.

Дякую

P. s. тепер я тебе знаю :)

cicciogsr
09-12-2012, 12:42
мене є дата звичайні % тим, щоб змусити її піти трохи краще

panterargento
09-12-2012, 12:53
мене є дата звичайні % тим, щоб змусити її піти трохи краще
Я хотів би знати, принаймні, якщо вони в межах безпеки, а не розріз нічого.

cicciogsr
09-12-2012, 12:56
я думаю, що не втратить нічого? turbo б як менш улагоджені, краще... а я б все торкаючись карти, у вас є продати

panterargento
09-12-2012, 13:06
я думаю, що не втратить нічого? turbo б як менш улагоджені, краще... а я б все торкаючись карти, у вас є продати
Ви дали поглянути навіть драйвер?
Як вам здається?
Для turbo, ви хочете сказати, щоб змусити його піднятися-й? поступово?

magi1984
09-12-2012, 13:07
щодо оригіналу, який дав тобі тренер, я вже? я відповів, сказавши вам, що це було добре, так як читання всього вашого флеш. Ви не можете використовувати його з вашим читачем, mpps, але тим не менш файл ? правильно

cicciogsr
09-12-2012, 13:48
з-за драйверів, я бачив їх, і вони зробили багато, щоб отримати їх, мені здається, що навіть defappata..то заздалегідь ? спірно..., але я рекомендую повторити

panterargento
09-12-2012, 14:31
з-за драйверів, я бачив їх, і вони зробили багато, щоб отримати їх, мені здається, що навіть defappata..то заздалегідь ? спірно..., але я рекомендую повторити

Спасибі 1000...

cicciogsr
09-12-2012, 17:24
якщо не помиляюся, є інші теми двигунами схожі

panterargento
09-12-2012, 17:35
якщо не помиляюся, є інші теми двигунами схожі
Ви б, cos? добрий indicarmene-небудь?

msport (exil77grande)
09-12-2012, 18:48
щодо оригіналу, який дав тобі тренер, я вже? я відповів, сказавши вам, що це було добре, так як читання всього вашого флеш. Ви не можете використовувати його з вашим читачем, mpps, але тим не менш файл ? правильно

якщо і на це я відповів кілька разів, навіть я в то вісь,

Chris156
09-12-2012, 19:35
що проблема відчуваєте, в додаток до максимальна швидкість, що вас не влаштовує?

panterargento
09-12-2012, 19:41

якщо і на це я відповів кілька разів, навіть я в то вісь,

Я зробив тільки сьогодення, Кріс повідомлення, в якому говорилося, що файл...

panterargento
09-12-2012, 19:49
що проблема відчуваєте, в додаток до максимальна швидкість, що вас не влаштовує?

В швидкості? насилу до 220, а до 200, здається, гарної подачі, то зчеплення я сани p? якщо випад на педаль приблизно на 3100-3200 оборотів на п'ятій і шостій передачі, тахометр ривками від 3200 до 3500, а потім відступати і врегулювати.

Chris156
09-12-2012, 20:15
ви думаєте, що ви можете зробити, щоб видалити цей сліп?

panterargento
09-12-2012, 21:06
Поставити посиленого зчеплення або працювати на пару?!

panterargento
10-12-2012, 12:09
Ще поради?

cicciogsr
10-12-2012, 12:51
переробити карту ? перший слухати

magi1984
10-12-2012, 14:49
насправді карта має кілька речей, які йдуть не дуже добре.
моя порада ? те, що починаючи з вихідної карті, і не працювати карта, яку зробив інший тренер speando поліпшити її, чому? у будь-якому випадку у вас немає підстав, щоб залагодити справу зроблено, когось ще.
як я зрозумів ти без досвіду, і якщо ви хочете зробити його своїми руками краще всього зробити ? починаючи з оригінального файлу, і обробити.

не ? по злобі, але ми говоримо, що всі карти в групі, що ecm називається "КРУТНОГО моменту ДВИГУНА," сон все переробляти
в "ВПОРСКУВАННЯ" для стандартній карті, не потрібно змінювати cippa нічого поза часу впорскування
"RAIL" не говорите про це, 1712 бар на edc16 сон занадто багато, а обмежувач ? боляче

savek
10-12-2012, 17:09
я заявляю, що я не бачив карту, і тому я можу спиратися лише на те, що я читаю...
у мене ж машини і 1712 бар занадто він ragionissima magi1984.
якщо ? 150 л. і не більше 220(спідометр) c? деякі проблеми 220 робить їх оригінальними....
для проковзування зчеплення потрібно опустити lim пара і калібрування добре driver's swish
і інші засоби захисту, тільки зчеплення і маховик, посилені, але існує так багато, я не знаю, як тобі образи.. набір самих "бродяга" коштує 1200 євро.

манро
10-12-2012, 17:35
хлопці, я втручання, тільки для вас, зверніть увагу, що насос CR в 159 ? один cp1h, що пу? спокійно працювати до 1800bar.....в пакт? мати насос низького тиску від витрати адекватної all нова press....наші фахівці дизель можуть підтвердити, якщо вони хочуть....крім того, я бажаю сказати,у світлі, що я не бачив файлу,що підготовчі серйозні, коли підвищують прес-rail роблять, бо знають, що роблять і чому, тому що ефект не ? тільки в тому, щоб самі press rail, щоб мати більше дизель або мати якусь функцію "додатковий модуль" але ? ще одна мотивація добре більш серйозне....
на l? цього я теж р? rest?або підвищити pa press rail, але причина, по якій accenavo перед ви повинні робити.....

magi1984
10-12-2012, 19:39
і що б ця таємнича причина?

манро
10-12-2012, 19:52
якщо ви збільшується понад певної межі, час вприскування і f? журнал з прес-rail об'єктивного та реального ви побачите великий discostamento між цими двома....cio? реального тиску sar? найнижчий, і, щоб компенсувати це зниження, враховуючи, шляхом форсунок, які залишаються відкритими на більш тривалий термін і вони повинні бути подані можна більше"біля" тиск об'єктивної намагаються збільшити час пре-rail карту.....для s досвід? що з 1350bar даних від CP1 і IQ вище запити 90mm3 реального тиску вимірюється опускається приблизно до 1150-1200 бар....... і насос повинен бути у формі якщо ? трохи млявий прес не досягає 1000bar....логічно з тих тисках ці IQ не будемо ніколи....

panterargento
10-12-2012, 20:30
я заявляю, що я не бачив карту, і тому я можу спиратися лише на те, що я читаю...
у мене ж машини і 1712 бар занадто він ragionissima magi1984.
якщо ? 150 л. і не більше 220(спідометр) c? деякі проблеми 220 робить їх оригінальними....
для проковзування зчеплення потрібно опустити lim пара і калібрування добре driver's swish
і інші засоби захисту, тільки зчеплення і маховик, посилені, але існує так багато, я не знаю, як тобі образи.. набір самих "бродяга" коштує 1200 євро.
Моя ? один sw і я ніколи не бачив ne чув, що f? 220, але офіційних f? i 208, моя карта з орі тільки sfappata egr off, фільтр спортивний терміналу спортивний f? i, 215-217, до цих мод механічні робив 210-212 отже, я думаю, в нормі...

msport (exil77grande)
11-12-2012, 10:56
хлопці максимальної швидкості, так і суб'єктивні, тому що спідометр має розрив і, можливо, не всі однакові, є такі автомобілі, як ці, які відзначають також 230kmh без проблем, то потрібно подивитися, безумовно, фактичні не більше 215-220kmh.

checcosassu
26-12-2012, 09:55
не можу відкрити файл

panterargento
26-12-2012, 11:05
не можу відкрити файл

Ви повинні досягти 50 корисні повідомлення, то тільки тоді ви будете мати привілеї, щоб зробити це...

checcosassu
26-12-2012, 11:53
спасибі, дуже добрий

msport (exil77grande)
26-12-2012, 13:45
не можу відкрити файл

я закликаю тебе читати правила.

emilground
26-12-2012, 23:28
Не можу відкрити файл (що очевидно), для? безумовно, c'? щось, що не йде, чому? маючи такий же автомобіль, і після численних тестів можу сказати, що в 6? марш прибуття до 4500 оборотів в майже 250 км/год, тахометра і без диму.
Зчеплення звичайно страждає багато, насправді він почав прослизати, коли автомобіль був 8000 км.. тепер він має 35.000, але не я змінилася, я намагаюся "дозувати ногою", і те, що стоїть дизель :mad: .

panterargento
27-12-2012, 09:32
Не можу відкрити файл (що очевидно), для? безумовно, c'? щось, що не йде, чому? маючи такий же автомобіль, і після численних тестів можу сказати, що в 6? марш прибуття до 4500 оборотів в майже 250 км/год, тахометра і без диму.
Зчеплення звичайно страждає багато, насправді він почав прослизати, коли автомобіль був 8000 км.. тепер він має 35.000, але не я змінилася, я намагаюся "дозувати ногою", і те, що стоїть дизель :mad: .

Не могли б ви розмістити ваші карти?;)

emilground
27-12-2012, 14:41

Я особисто дав приріст дуже скромний на низьких, просто щоб зробити його трохи більше? яскравий і готовий побачив, що я не звик до повільності дизеля ( родом з двигуна турбо бензин з більш 200CV), а потім поступово зростати. Тільки між 3500 та 4500 про збільшення ? дуже пі? вирішальним( тільки у разі повного прискорення), як, чому? ? діапазон, який дуже рідко використовують. Для тривалих поїздок там, де не потрібно топити педаль можна? також буде 4000 оборотів, чому? збільшення не ? перебільшені. Ну, як на мене, кожен має настроїти у відповідності з вашими потребами карту, чому? у нас стилі водіння і потребами? різні.
Зрозуміло, що йти на межі, навіть з мапу серії пу? призвести до поломок.

panterargento
27-12-2012, 15:41

Я особисто дав приріст дуже скромний на низьких, просто щоб зробити його трохи більше? яскравий і готовий побачив, що я не звик до повільності дизеля ( родом з двигуна турбо бензин з більш 200CV), а потім поступово зростати. Тільки між 3500 та 4500 про збільшення ? дуже пі? вирішальним( тільки у разі повного прискорення), як, чому? ? діапазон, який дуже рідко використовують. Для тривалих поїздок там, де не потрібно топити педаль можна? також буде 4000 оборотів, чому? збільшення не ? перебільшені. Ну, як на мене, кожен має настроїти у відповідності з вашими потребами карту, чому? у нас стилі водіння і потребами? різні.
Зрозуміло, що йти на межі, навіть з мапу серії пу? призвести до поломок.

Насправді для мене має egr off, precat замінити downpipe ? без цього лайна на dpf замінені труби прямо в pi? я встановив термінал, спортивної вихлопної + спорт повітряний фільтр.
Мій намір ? саме те, до кращого, до високих так розтягнути двигун і без stresare занадто зчеплення.
Я повністю поділяю те, набудувати по своєму смаку, але для мене це не ? легко зробити, будучи новачком.

emilground
27-12-2012, 21:13
ну просто є ідея, не потрібно перебільшувати з турбонаддувом, 180-окуляри йдуть більше? що добре ( крім того, ви, мабуть, але я особисто дав пі? тільки, коли я на таблетки і не нижче 3500 оборотів в хвилину) і не служать протягом всієї роботи. Якщо хочете, щоб відповідати криві оригінальні ви можете дати 7-8 % в цілому. На тиску в рампі андрій не більше 6% n? на обороти дуже низькі сенна? ви могли б мати кілька seghettamento, але ви завжди можете спробувати. З Tinj не перестарайтеся на низьких навантаженнях, від мало, правда, для подолання цього невеликого вакууму, що c'?. Ви можете поступово підніматися з збільшенням і будьте в межах 15% і більш? і подивитися, якщо ви курите. Випробування під навантаженням і на високих оборотах. Випередження впорскування, не чіпайте, подивіться як слід, не доторкаючись до неї. Очевидно, що адаптація обмежувачі крутного моменту і карти педаль ( не знаю, якщо ви користуєтеся ECM і якої версії, а перші 4 карти ). Для мене важливо ? зрозуміти, до якої межі ви пу? натисніть, щоб зберегти надійність? і тоді відпочинок буде якщо намагався знову і знову. Можливо, з ELM327 і multiecuscan ви можете зробити журнал, щоб тримати під контролем температуру, кількість? дизельного палива, тиск турбо, то rail та інші речі, які можуть допомогти вам зрозуміти, як працює система.

panterargento
28-12-2012, 07:33
ну просто є ідея, не потрібно перебільшувати з турбонаддувом, 180-окуляри йдуть більше? що добре ( крім того, ви, мабуть, але я особисто дав пі? тільки, коли я на таблетки і не нижче 3500 оборотів в хвилину) і не служать протягом всієї роботи. Якщо хочете, щоб відповідати криві оригінальні ви можете дати 7-8 % в цілому. На тиску в рампі андрій не більше 6% n? на обороти дуже низькі сенна? ви могли б мати кілька seghettamento, але ви завжди можете спробувати. З Tinj не перестарайтеся на низьких навантаженнях, від мало, правда, для подолання цього невеликого вакууму, що c'?. Ви можете поступово підніматися з збільшенням і будьте в межах 15% і більш? і подивитися, якщо ви курите. Випробування під навантаженням і на високих оборотах. Випередження впорскування, не чіпайте, подивіться як слід, не доторкаючись до неї. Очевидно, що адаптація обмежувачі крутного моменту і карти педаль ( не знаю, якщо ви користуєтеся ECM і якої версії, а перші 4 карти ). Для мене важливо ? зрозуміти, до якої межі ви пу? натисніть, щоб зберегти надійність? і тоді відпочинок буде якщо намагався знову і знову. Можливо, з ELM327 і multiecuscan ви можете зробити журнал, щоб тримати під контролем температуру, кількість? дизельного палива, тиск турбо, то rail та інші речі, які можуть допомогти вам зрозуміти, як працює система.

Спасибі 1000, ви були дуже чіткі і дуже допомогти...;)

emilground
28-12-2012, 10:25
Будь ласка в картинках, c'? працювати і спробувати, але в кінці кінців пу? отримати хорошу карту. Я розумію, що ? для особистого задоволення, не ? стільки із-за грошей.
Першу карту для моєї машини мені це вдалося зробити, і то було один speudo-професіонал, який за його словами був свист, але машина просто не пішла, правда щось в пі? оригінал. Іноді ви покладаєтеся на людей, які роблять те, що ремесло, і в підсумку ви отримаєте файл закинути.
Знаючи, як змінити мапу передбачається, що на основі глибокого знання роботи в тому, що ви не захоплює просто намагається ( пу? згодиться для початківців, спробуйте на своїй машині), але в пошуках матеріалу і studiandolo. Не ? легко.

panterargento
28-12-2012, 10:32
emilground я хотів сказати тобі, що ти був проблиск світла в щільній oscurit?, я дуже ціную людей, скромний.
Після того, як ви запропонуєте для того, щоб завантажити файли, плакат? в цій темі карта зроблена за моїм смаком, на високих обертах, слідуючи вашим радам, дійсно, ваше керівництво, може бути, подивіться і оцініть, якщо я на правильному шляху.

emilground
28-12-2012, 11:10

а c'? завжди вчитися для всіх.

panterargento
28-12-2012, 14:03

а c'? завжди вчитися для всіх.

Те небагато, х мені не коштує стільки...
Місце, карту, як описано, я сподіваюся, ви отримаєте задоволення оцінити його, коли ви будете мати можливість? і час, звичайно.
Я використовую ecm titanium.
A я забув, я торкнувся також IQ від 1CC1AE в 1CC6B6 тільки збільшують піки.

Альфа 159 jtdm потужністю 150 к.с.
Bosch EDC16C39
HW 160
SW 252
;);)