КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Вызначыць драйвер

panterargento
08-12-2012, 07:47
Усім прывітанне.
Я хацеў бы ведаць, калі вы можаце? ўзыходзіць да файла КРЫЧЫ, маючы МОД, і такім чынам яго стварыць?

magi1984
08-12-2012, 10:35
з mod, вы можаце прасачыць, арыгінал у большасці выпадкаў, але стварэнне арыгінальнага файла, з нуля, змяняючы мод ? немагчыма!

panterargento
08-12-2012, 11:09
з mod, вы можаце прасачыць, арыгінал у большасці выпадкаў, але стварэнне арыгінальнага файла, з нуля, змяняючы мод ? немагчыма!
Цікава, гэта чаму? у КРЫЧЫ мне выдаў трэнер, што я і зрабіў перапрызначэння, таму я, чытаючы яго МОД я зрабіў з хітрасці, аб якіх я ўжо? напісаў, але мае сумневы ? то КРЫЧЫ, як у рэальнасці? маей машыны.
Вы прыкладаю малюнак info ecm titanium + КРЫЧЫ, што я выпусціла і МОДОВ, якія я чытаў.

magi1984
08-12-2012, 13:15
цяпер я разумею, што вы маеце на ўвазе.
арыгінал, які вы выпусцілі ? чытанне АГУЛЬНАЙ сумы, а мод, які вы чыталі цябе ? чытанне і частковы, то есць ? маецца толькі частка з картамі
абодва файлы з'яўляюцца правільнымі, скажам, што калі вы зробіце некаторыя даюць свой мод, вы заўседы чытання флэш-агульная для аднаўлення эбу

msport (exil77grande)
08-12-2012, 15:38
я пацвярджаю тое, што напісана ад вешчуноў,і ложак у bdm, у другой-ложак у паслядоўны, таму вы можаце спакойна загрузіць на sw врі і мод і зрабіць змены, якія вы хочаце, то пры захаванні ўсяго, што вы знаходзіцеся ваш файл mod ложак у паслядоўны вас з зменамі ад вас,калі замест частцы непасрэдна з файла крычы, безумоўна, у вас есць праблемы ў запісу, так як у зоне спальні і поўны, чым той, кгэ закона mpps і частковай.

panterargento
08-12-2012, 15:54
я пацвярджаю тое, што напісана ад вешчуноў,і ложак у bdm, у другой-ложак у паслядоўны, таму вы можаце спакойна загрузіць на sw врі і мод і зрабіць змены, якія вы хочаце, то пры захаванні ўсяго, што вы знаходзіцеся ваш файл mod ложак у паслядоўны вас з зменамі ад вас,калі замест частцы непасрэдна з файла крычы, безумоўна, у вас есць праблемы ў запісу, так як у зоне спальні і поўны, чым той, кгэ закона mpps і частковай.
Але, каб чытаць у bdm не трэба здымаць эбу?
Я прысутнічаў, калі ен пераназначаны, не разабраць нічога, ен прачытаў ecu ў паслядоўны прыкладна 5 мін...
Я сумняваюся, што файл, які я даў не ад маей машыны...

msport (exil77grande)
08-12-2012, 15:57
Але, каб чытаць у bdm не трэба здымаць эбу?
Я прысутнічаў, калі ен пераназначаны, не разабраць нічога, ен прачытаў ecu ў паслядоўны прыкладна 5 мін...
Я сумняваюся, што файл, які я даў не ад маей машыны...

што праграміст выкарыстаў, каб чытаць?
не можа быць, што ен чытаў з сваей машыны, але табе гэта ўсе роўна, таму што, маючы чытання з паслядоўнага mod і, будучы ў той жа hw і sw, вы можаце спакойна зрабіць змены, якія вы хочаце загружаючы заўседы так і крычы, што мод і мод, што выратуеш, як я напісаў крыху вышэй будзе, як заўседы, што ад цябе чытаў у паслядоўны, але новыя змены, зробленыя вамі.

panterargento
08-12-2012, 16:01
што праграміст выкарыстаў, каб чытаць?
не можа быць, што ен чытаў з сваей машыны, але табе гэта ўсе роўна, таму што, маючы чытання з паслядоўнага mod і, будучы ў той жа hw і sw, вы можаце спакойна зрабіць змены, якія вы хочаце загружаючы заўседы так і крычы, што мод і мод, што выратуеш, як я напісаў крыху вышэй будзе, як заўседы, што ад цябе чытаў у паслядоўны, але новыя змены, зробленыя вамі.
Я павінен быць сумленным я не ведаў, як інтэрпрэтаваць, што праграміст выкарыстаў, каб чытаць, я быў у некалькіх метрах, і я не хачу быць інвазівной...

msport (exil77grande)
08-12-2012, 16:03
Я павінен быць сумленным я не ведаў, як інтэрпрэтаваць, што праграміст выкарыстаў, каб чытаць, я быў у некалькіх метрах, і я не хачу быць інвазівной...

колер праграміст?
колер надпісу на programatore?
памер больш, чым mpps?
якіх-небудзь указанняў.

panterargento
08-12-2012, 16:09
Такім чынам, калі я збіраюся супаставіць з нуля, пачынаючы з таго файла, на момант напісання пу? перастаць адказваць на запыты?
C'? спосаб праверыць, што файл даступны для чытання?
Практычна, калі cos? быў бы рэальны рэзервовага капіявання, калі не памыляюся, але як ведаць напэўна?
Чытанне за ўсе, мець бы заўседы зручна ў выпадку блакавання дакладна?
Хлопцы, прабачце за занадта шмат пытанняў...але ? каб зняць усе сумненні...

panterargento
08-12-2012, 16:12
колер праграміст?
колер надпісу на programatore?
памер больш, чым mpps?
якіх-небудзь указанняў.
Глядзець у той момант я не ў фокусе, нават, чаму? тады не разумела, бітай сівы рэчы.
Адзіным прыкметай таго, што ? увайшлі ў машыну з пк і кабель-чорны, гэта ? тое, што памятаю...