КПК

Перегляд Повної Версії : Duty Cycle форсунок:невідомий

манро
06-12-2012, 22:47
Caio, хлопці, я вирішив зібрати р? інформація про тему назва tread чому не сказати правду? я намагався "p? навколо" але те, що я знайшов-і майже завжди повідомляється ними інжектори бензину і навіть у цьому випадку там я зрозумів, ніколи не granch?...тому я хотів би скористатися послугами фахівців, і деяких з вас, які знають, довго, щоб знати, що c'? знати про це і йшлося у більш зрозумілою, можна....
тоді що скажете про них ми поговоримо??

В.В.
07-12-2012, 01:09
Від мало, що знаю про цю тему Duty Cycle ? час відкриття форсунок і, якщо, наприклад, у вас є DC 60% інжектор знижки? на "OFF" решта 40% того, що на деякі книги називають "injection timing" або IDC, потім цикл роботи одного інжектора на "IPW-Injector Pulse Width" 100ms будуть 60ms. DC залежить від кількості? дизель запитом; ви говорите Duty Cycle статичний, коли це значення ? 100%! Наскільки я знаю, це значення пу? бути виявлені з простою мультиметр, але не питайте мене, як *_*.

elettro72
07-12-2012, 01:20
за допомогою мультиметра я не думаю, що ви можете виявити,що вам потрібно, осцилограф, якщо ви хочете побачити форму хвилі

манро
07-12-2012, 01:20
практично я хочу сказати, що форсунок common rail мають DC завжди на 100%?

В.В.
07-12-2012, 01:26
У Common Rail форсунки залишаються постійно відкритими і кидають дизель, навіть якщо не з'? потрібно або час відкриття варіюється в залежності від попиту в даний момент часу уприскування? Я вважаю, що це пі? правильно сказати, що ви досягнете постійного струму, статичний, або 100%, коли цикл роботи одного інжектора, покриває все-все, час уприскування.

перевищення швидкості
07-12-2012, 11:10
привіт common rail не центрируют нічого з форсунок бензин і не бачу ніяких обов'язків, тому що управляються струму і працюють x різниця тисків

перевищення швидкості
07-12-2012, 11:17
потім ricodate є ті, електромагнітні і ті, п'єзоелектричні, які управляються таким comlpetamente divesi

манро
07-12-2012, 12:36
ок, але, як f? інжектор надати 1-2mm3 дизельного палива, а потім перейти на максимальну дальність?? тільки від "ширина сигналу" ecu?якщо сигнал залежить від так мало, так багато, щоб надати динаміку? регістр дизельного палива або максимальної, що це може дати спільно з прес "котушка електромагніта інжектора буде рада,по-моєму, сила в duty cycle від мінімальної до макс....але я б не сказав, фігня....чекаю з нетерпінням навіть втручання giarras і robys про те, щоб дізнатися, що вони говорять...

перевищення швидкості
07-12-2012, 12:51
треба розрізняти уваги з поточною, якщо ви знаєте ці дві величини, може бути, вам би + переконаний, і ви ідеї + чіткі

манро
07-12-2012, 13:00
і справді, струму не розумію ще акки...не могли б ви пояснити мені основи, будь ласка??

перевищення швидкості
07-12-2012, 13:52
не легко пояснити, так в двох словах я не знаю, якщо ти на майстерню, але якщо ce лай, я пропоную вам пройти курси, які зараз роблять в будь-якому місці почати саме з тих, де пояснюються основи електротехніки

манро
07-12-2012, 15:26
я вважаю, що уваги,як ви кажете,для відкриття форсунки завжди 12v в усякому разі, те, що зміниться ? струму...тепер видно, що для відкриття інжектора 1мкс займе наприклад 3 ампера, щоб відкрити її 10us нам хоче силу струму в 30 ампер...між 0 і 3-го ? відсоток duty cycle від 0 до 30А ? інша частина обов'язків.....але дуже propabilmente я помиляюся...те, що в резюме я бажаю знати, і відкриває цей tread ?:припустимо ми маємо на даний двигун common rail форсунка, яка на максимальну дальність можливий відкриває 1050us від орі і я збираюся збільшити час роботи через карту, в 1300us, за рахунок збільшення часу уприскування приблизно на 19%, а потім я також вважаю, duty cycle ж,якщо я від орі в мене інжектор, наприклад, працює на 85% DC після mod я ritrovero з DC на 104%!!я вважаю, що якщо мої міркування ? точно не гарна ідея, щоб працювати інжектор з цього DC...

elettro72
07-12-2012, 18:29
привіт манро для duty cycle ти зовсім не по дорозі,duty cycle ? поїзди імпульсів, який змінює час включення і виключення (не центрируют нічого струм), але те, що змінюється, не ? навіть напруга, що ? завжди одне і те ж, але ? ширина dell' імпульс змінюється, то є час, в якому l' хвиля він має ****llo логічний високий(максимальна напруга струму) і ****llo логічний низький(мінімальна напруга),якщо nosta напруги покладіть, так і 12 вольт отримаємо 12 вольт=**** llo максимум і 0 вольт=**** llo мінімум .......я наведу такий приклад, якщо у мене меандр, що 5 мс залишається він ****llo логічний високий (12volt)і ще на 5 мс залишається в ****llo логічний низький (0) у мене є duty cycle 50%,якщо я хочу, duty cycle 60% avr? 6 мс, залишається він ****llo логічний високий (12volt) і 4 мс залишається в ****llo логічний низький (0 в) і так далі.якщо ви виміряйте за допомогою мультиметра у борг cyle 50% не отримаєш 12 вольт, але бенсі мета, тобто-6 вольт, якщо виміряйте за допомогою осцилографа ви побачите замість істинної форми і часу, в якому імпульси змінюються ,не s? якщо я не пояснив добре, однак, спробуйте знайти з ****** що ви зрозумієте, безумовно, концепція duty cycle

манро
07-12-2012, 18:52
не з'? потрібно шукати з ****** тому що мені гавкіт дуже зрозуміло пояснив, що ти!! дякую!!! тепер для? побачив, що ми виявили, що навіть форсунки common rai lha duty cycle як і пов'язуємо це міркування, які я робила primasulla мод на збільшення часу і я також вважаю, duty cycle??

klajdin
07-12-2012, 20:10
а хлопці, не ? завжди 12V напругу до форсунок,
багато блоки управління надходять відправити до 80В на автомобілі
(на кришці штовхачів і коромисел Volvo Fh12, якщо я правильно пам'ятаю, c? написав 90V) !

манро
07-12-2012, 20:17
але ви volvo гірський інжекторів, що я думаю, що вони працює інакше, шляхом форсунок common rail....впевнений, що pr? 90v і багато напруги..***** і капуста f? підвищити напругу до тих напругах??

klajdin
07-12-2012, 21:18
ви ? правда, встановлюючи насос форсунки, але електрична частина dell інжектор обмежує час сплеск, очевидно, всі 100% duty cycle інжектора пішли вже? і все те, що від напрямних, по крайней мере, я l' я, трапляється, cos?! тому, якщо ? правильно просто збільшити час, щоб отримати x повною мірою,.. хтось мені correga якщо я сказав-то дурниця !!

манро
07-12-2012, 21:31
ті ж слова, то вони цілком могли б здійснити sugl'форсунок common rail...cio? якщо вони працюють на 100% DC посилають травень весь прес, що насос забезпечує...тоді був правий, V. V. сказати, що не з'? DC....сподіваюся, я теж не говорив фігня.....

манро
08-12-2012, 18:08
giarras,robys та ін chem будь ласка, дайте мені якусь пораду стосовно....

emilground
28-12-2012, 14:20
Форсунки common rail працюють при напругах високою ( навіть вище 72 вольт). З 12 вольт потрібно струм набагато більше? високою, щоб змусити їх працювати. Pi? ? висока напруга і менший sar? поточний запит і, відповідно, кабелі можуть бути іп? тонкі. Але в напруги змінюється частота. Деякі мультиметри професійні, можуть вимірювати як duty cycle частота в Гц. Впевнений, що з осцилографом ? все, пі? ясно, але ми говоримо обладнання витрати дуже різні.

ігор
13-02-2013, 23:51
здравствуйте, я можу вам приклад форсунок, установлених на двигунах scania, які пройшли нещодавно, система pde (насос форсунок) система xpi (commonrail)
у разі прийому ебу посилає струм постійний, збуджуючи котушку, коли інжектор не повинні вводити, і коли блок управління знімає струм котушки втрачає свій магнетизм, роблячи відкриття клапана, що робить заповнити номер на насосі, а потім, варіюючи час збудження котушки ебу як правило дизельне паливо впорскується.
система xpi працює у зворотному напрямку, що стосується електричної частини, коли котушка ? викликали приваблює в s? є мішень з кулька відкриває прохід палива (повернення), що робить скачати тиск у верхній частині на шпильках і питання різниця тиску між верхньою і нижньою шпильки встає і впорскує паливо дизельне, і завдяки цій системі не пов'язано з распредвала, як pde ми можемо мати як pre і post ін'єкції також короткими все залежить від часу, що блок управління посилає і знімає струм з котушки

манро
17-02-2013, 23:14
ок...все добре, але сумніви duty cycle форсунок залишається майже без змін....

ігор
17-02-2013, 23:43
те, що я намагався сказати ? що від того, що s? форсунок common rail або відкриті або закриті, не мають проміжної стадії або часткове відкриття, так ? тільки блок управління, який вирішує справу? дизельного палива залежно від часу вкл/викл струму