КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Duty Cycle фарсунак:невядомы

манро
06-12-2012, 22:47
Caio, хлопцы, я вырашыў сабраць р? інфармацыя аб тэме назва tread чаму не сказаць праўду? я спрабаваў "p? вакол" але тое, што я знайшоў-і амаль заўседы паведамляецца імі інжэктары бензіну і нават у гэтым выпадку там я зразумеў, ніколі не granch?...таму я хацеў бы скарыстацца паслугамі спецыялістаў, і некаторых з вас, якія ведаюць, доўга, каб ведаць, што c'? ведаць аб гэтым і гаварылася ў больш зразумелай, можна....
тады, што скажаце пра іх мы пагаворым??

В.В.
07-12-2012, 01:09
Ад мала, што ведаю аб гэтай тэме Duty Cycle ? час адкрыцця фарсунак і, калі, напрыклад, у вас есць DC 60% інжэктар зніжкі? на "OFF" астатнія 40% таго, што на некаторыя кнігі называюць "injection timing" ці IDC, затым цыкл працы аднаго інжэктара на "IPW-Injector Pulse Width" 100ms будуць 60ms. DC залежыць ад колькасці? дызель запыце; вы кажаце Duty Cycle статычны, калі гэта значэнне ? 100%! Наколькі я ведаю, гэта значэнне пу? быць выяўленыя з простай мультиметр, але не пытайцеся мяне, як *_*.

elettro72
07-12-2012, 01:20
з дапамогай мультиметра я не думаю, што вы можаце выявіць,што вам трэба, асцылограф, калі вы хочаце ўбачыць форму хвалі

манро
07-12-2012, 01:20
практычна я хачу сказаць, што фарсунак common rail маюць DC заўседы на 100%?

В.В.
07-12-2012, 01:26
У Common Rail фарсункі застаюцца пастаянна адкрытымі і кідаюць дызель, нават калі не c'? патрабуецца або час адкрыцця вар'іруецца ў залежнасці ад попыту ў дадзены момант часу ўпырску? Я лічу, што гэта пі? правільна сказаць, што вы дасягне пастаяннага току, статычны, або 100%, калі цыкл працы аднаго інжэктара, пакрывае ўсе-усе, час ўпырску.

перавышэнне хуткасці
07-12-2012, 11:10
прывітанне ў common rail не центрируют нічога з фарсунак бензін і не бачу ніякіх обязаностей, таму што кіруюцца току і працуюць x рознасць ціскаў

перавышэнне хуткасці
07-12-2012, 11:17
затым ricodate есць тыя, электрамагнітныя і тыя, п'езаэлектрычныя, якія кіруюцца такім comlpetamente divesi

манро
07-12-2012, 12:36
ок, але, як f? інжэктар надаць 1-2mm3 дызельнага паліва, а затым перайсці на максімальную далекасць?? толькі ад "шырыня сігналу" ecu?калі сігнал залежыць ад так мала, так шмат, каб надаць дынаміку? рэгістр дызельнага паліва або максімальнай, што гэта можа даць сумесна з прэс "шпулька электрамагніта інжэктара будзе рада,па-мойму, сіла ў duty cycle ад мінімальнай да макс....але я б не сказаў, фігня....чакаю з нецярпеннем нават ўмяшанне giarras і robys аб тым, каб даведацца, што яны кажуць мне...

перавышэнне хуткасці
07-12-2012, 12:51
трэба адрозніваць увагі з бягучай, калі вы ведаеце гэтыя дзве велічыні, можа быць, вам бы + перакананы, і вы ідэі + дакладныя

манро
07-12-2012, 13:00
і ў самай справе, току не разумею яшчэ акки...не маглі б вы растлумачыць мне асновы, калі ласка??

перавышэнне хуткасці
07-12-2012, 13:52
не легка растлумачыць, так у двух словах я не ведаю, калі ты на майстэрню, але калі ce брэх, я прапаную вам прайсці курсы, якія цяпер робяць у любым месцы пачаць менавіта з тых, дзе тлумачацца асновы электратэхнікі

манро
07-12-2012, 15:26
я лічу, што ўвагі,як вы кажаце,для адкрыцця фарсункі заўседы 12v ва ўсякім выпадку, тое, што зменіцца ? току...цяпер відаць, што для адкрыцця інжэктара 1мкс зойме напрыклад 3 ампера, каб адкрыць яе 10us нам хоча сілу току ў 30 ампер...паміж 0 і 3-га ? працэнт duty cycle ад 0 да 30А ? іншая частка абавязкаў.....але вельмі propabilmente я памыляюся...тое, што ў рэзюмэ я жадаю ведаць, і адкрывае гэты tread ?:выкажам здагадку, мы маем на дадзены рухавік common rail фарсунка, якая на максімальную далекасць магчымы адкрывае 1050us ад врі і я збіраюся павялічыць час працы праз карту, у 1300us, за кошт павелічэння часу ўпырску прыкладна на 19%, а затым я таксама лічу, duty cycle ж,калі я ад врі ў мяне інжэктар, напрыклад, працуе на 85% DC пасля mod я ritrovero з DC на 104%!!я лічу, што калі мае развагі ? дакладна не добрая ідэя, каб працаваць інжэктар з гэтага DC...

elettro72
07-12-2012, 18:29
прывітанне манро для duty cycle ты зусім не па шляху,duty cycle ? цягнікі імпульсаў, які змяняе час ўключэння і выключэння (не центрируют нічога ток), але тое, што змяняецца, не ? нават напружанне, што ? заўседы адно і тое ж, але ? шырыня dell' імпульс змяняецца, то есць час, у якім l' хваля ен мае ****llo лагічны высокі(максімальнае напружанне току) і ****llo лагічны нізкі(мінімальнае напружанне),калі nosta напружання пакладзеце, так і 12 вольт атрымаем 12 вольт=**** llo максімум і 0 вольт=**** llo мінімум .......я прывяду такі прыклад, калі ў мяне меандр, што 5 мс застаецца ен ****llo лагічны высокі (12в)і яшчэ на 5 мс застаецца ў ****llo лагічны нізкі (0 у) у мяне есць duty cycle 50%,калі я хачу, duty cycle 60% avr? 6 мс, застаецца ен ****llo лагічны высокі (12в) і 4 мс застаецца ў ****llo лагічны нізкі (0 у) і гэтак далей.калі вы вымерайце з дапамогай мультиметра у доўг cyle 50% не атрымаеш 12 вольт, але бенси мэта, то есць-6 вольт, калі вымерайце з дапамогай асцылографа вы ўбачыце замест сапраўднай формы і часу, у якім імпульсы мяняюцца ,не s? калі я не патлумачыў добра, аднак, паспрабуйце знайсці з ****** што вы зразумееце, безумоўна, канцэпцыя duty cycle

манро
07-12-2012, 18:52
не c'? трэба шукаць з ****** таму што мне брэх патлумачыў вельмі зразумела, што ты!! дзякуй!!! цяпер для? убачыў, што мы выявілі, што нават фарсункі common rai lha duty cycle як і звязваем гэта развагі, якія я рабіла primasulla мод на павелічэнне часу і я таксама лічу, duty cycle??

klajdin
07-12-2012, 20:10
а хлопцы, не ? заўседы 12V напружанне да фарсунак,
многія блокі кіравання паступаюць адправіць да 80В на аўтамабілі
(на вечка штурхачоў і каромыслаў Volvo Fh12, калі я правільна памятаю, c? напісаў 90V) !

манро
07-12-2012, 20:17
але вы volvo горны інжэктараў, што я думаю, што яны працуе інакш, шляхам фарсунак common rail....упэўнены, што pr? 90v і і шмат напружання..***** і капуста f? павысіць напружанне да тых высілках??

klajdin
07-12-2012, 21:18
вы ? праўда, усталеўваючы фарсункі, помпа, але электрычная частка dell інжэктар абмяжоўвае час ўсплеск, відавочна, усе 100% duty cycle інжэктара пайшлі ўжо? і ўсе тое, што ад накіроўвалых, па крайняй меры, я l' я, здараецца, cos?! таму, калі ? правільна проста павялічыць час, каб атрымаць x у поўнай меры,.. хто-то мне correga калі я сказаў-то глупства !!

манро
07-12-2012, 21:31
тыя ж словы, то яны цалкам маглі б ажыццявіць sugl'фарсунак common rail...cio? калі яны працуюць на 100% DC пасылаюць май ўвесь прэс, што помпа забяспечвае...тады быў правоў, V. V. сказаць, што не c'? DC....спадзяюся, я таксама не казаў бздура.....

манро
08-12-2012, 18:08
giarras,robys і інш chem калі ласка, дайце мне які-то савет па нагоды....

emilground
28-12-2012, 14:20
Фарсункі common rail працуюць пры высілках высокай ( нават вышэй 72 вольт). З 12 вольт спатрэбіцца ток нашмат больш? высокай, каб прымусіць іх працаваць. Pi? ? высокае напружанне і меншы sar? бягучы запыт і, адпаведна, кабелі могуць быць іп? тонкія. Але ў напругі змяняецца частата. Некаторыя мультиметры прафесійныя, могуць вымяраць як duty cycle частата ў Гц. Упэўнены, што з осциллографом ? усе, пі? ясна, але мы гаворым абсталявання выдаткі вельмі розныя.

ігар
13-02-2013, 23:51
добры дзень, я магу вам прыклад фарсунак, устаноўленых на рухавіках scania, якія прайшлі нядаўна, сістэма pde (помпа фарсунак) сістэма xpi (commonrail)
у выпадку прыему эбу пасылае ток і пастаянны, узбуджаючы катушку, калі інжэктар не павінны ўводзіць, і калі блок кіравання, здымае ток шпулькі губляе свой магнетызм, робячы адкрыцця клапана, што робіць запоўніць нумар на помпе, а затым, вар'іруючы час ўзбуджэнне шпулькі эбу як правіла дызельнае паліва ўпырскваецца.
сістэма xpi працуе ў зваротным кірунку, што тычыцца электрычнай часткі, калі шпулька ? выклікалі прыцягвае ў s? есць мішэнь з шарык адкрывае праход паліва (вяртанне), што робіць спампаваць ціск у верхняй частцы на шпільках і пытанне розніца ціску паміж верхняй і ніжняй шпількі ўстае і ўпырсквае дызельнае паліва, і дзякуючы гэтай сістэме не звязана з распредвала, як pde мы можам мець як pre і post ін'екцыі таксама кароткімі усе залежыць ад часу, што блок кіравання пасылае і здымае ток з шпулькі

манро
17-02-2013, 23:14
ок, усе было добра, але сумневы на duty cycle фарсунак застаецца амаль нязменным....

ігар
17-02-2013, 23:43
тое, што я спрабаваў сказаць ? што ад таго, што s? фарсунак common rail або адчыненыя або зачыненыя, не маюць прамежкавай стадыі або частковае адкрыцце, так ? толькі блок кіравання, які вырашае справу? дызельнага паліва ў залежнасці ад часу вкл/выкл току