Прагляд Поўнай Версіі : Калі ласка, ўсе,
redfifty
06-12-2012, 20:38
Усім прывітанне, я Эрык, мне 24 гадоў, і я працую ў майстэрні, упаўнаважанай alfa romeo. Я ўсе бліжэй да міру цюнінг-й? што яшчэ для curiosit? і для культуры.
Я наткнуўся на гэты форум, у якім я, здаецца, менш людзей, "галодная, грошай", як я бачыў у іншым месцы.
Вітаю ўсіх,
msport (exil77grande)
06-12-2012, 20:44
прывітанне эрык,і дабро запрашаем, мы можам нават ведаць, дзе вы знаходзіцеся?
форум быў створаны для страсці, а таксама таму, што гэта праца 2 admin, такім чынам, не з, размешчаную супраць неабходнага профіту, то тут мы стварылі таксама прыпынак для тых, хто мае патрэбу паслуг, сур'езныя людзі і сапраўды правільны досвед, але, паўтараю, гэта не мэта форума.
redfifty
06-12-2012, 20:55
:confused:Прывітанне "msport", падпарадкоўваецца адміністрацыйнаму цэнтру Трэнта. Практычна мы ў процілеглых абласцях, як я бачу з вашай карты. У некаторых форумах, у кожнай тэме, што знаходзіцеся чытайце адказы, як "калі ласка, звяжыцеся са мной і я" , eccc.... інш.... яны, здаецца, памерлі ад голаду
redfifty
06-12-2012, 20:56
капусту я паставіў смайлік у няправільным месцы,"ops"
giulianoA3
06-12-2012, 22:35
прывітанне і дабро запрашаем
прывітанне эрык,я рады, што вы заўважылі розніцу, з іншых форумаў на галіны,як вам ужо? сказаў msport ніхто і ніколі вам contatter? у прыватным х прадаць вам файл gi? факты, калі вы адчуваеце, што вы хочаце паспрабаваць, вы атрымаеце ўсю неабходную падтрымку,калі вы хочаце ўсяго дапамогу, але вы павінны вырашыць, вы, вы, вы можаце даверыць паслугі онлайн-форум, дзе вы знойдзеце персанал, зручны паркінг ў самай.
msport (exil77grande)
06-12-2012, 23:47
я хачу дадаць да таго, што напісаў (ла) giarras, што мы стараемся не зрабіць гэты форум рынку, і што калі мы бачым руху, мы прымаем меры, але, вядома, мы не можам бачыць вашыя асабістыя паведамленні, таму, калі ў вас есць кантакты, тыпу вы і я, каб маляня карту і г.д. вы павінны быць вас паведаміць аб гэтым так што мы можам працягваць падтрымліваць форум у чысціні.
Прывітанне адзін Трэнта.. я быў пра вас часта... што прыгожых месцаў.
Сардэчна запрашаем паміж намі.....
sa80libero
07-12-2012, 14:58
добры дзень, сардэчна запрашаем:)
tuommo89
08-12-2012, 18:45
прывітанне эрык сардэчна запрашаем і прыемнага знаходжання !! =)
carlo abarth
08-12-2012, 20:17
сардэчна запрашаем!!!