Перегляд Повної Версії : Fap Citroen C3 1.4 hdi 16v 90cv
franco75
06-12-2012, 11:42
Хтось з вас були проблеми з цим авто?
Я заявляю, що машина ? моя сестра, і ? повністю оригінальний і не завжди використовується шосе.
Машина випускає дим azzurrino і білий галюцинації, іноді мені соромно його використовувати, від диму і смороду.
sembrerebba постійної регенерації, машина не ? регулярних та іноді вимикається.
І це був діапазон від механічних, pompisti, професорів, вчених і екзорцистів. Відповідь для всіх ? одно,
тобто у вас немає нічого поганого, датчики, насоси, паливо......
Може бути просто FAP ? викидати?
ps: машина пройшла 150 000 км
Якщо б він був FAP в діагноз я думаю, вони б виявили щось..
franco75
06-12-2012, 12:06
не, якщо, що зробили діагностику, але, враховуючи результати ..... n
а не горить жоден індикатор, машина має потужність, тільки після витончених гладити починає ходити decntemente.
Шкода, чому? коли машина працює сильний штовхає
Ну, безумовно, вони будуть вже? подивився, а protrebbe бути трохи води у фільтр дизельного палива...
Вибачте, але ваша сестра, скільки кілометрів назад, щоб йти на роботу, здається, дивно, як питання, але не той ?...
якщо fap ? кидали svuotalo і просто виключіть його,не з'? проблема пу? зробити
sar? двигун брудна від egr....нехай він чистий, і якщо ви можете видалити egr....двигун ви ringrazier?...і додайте масло mtore пристойний, якщо можна....
franco75
06-12-2012, 16:18
У egr я виключена час назад, але я не чистий колектори. Я виключено, від'єднавши і затикати шланг вакуумного регулювання.
Якщо c'? деякі terrone з мессіни, щоб зняти з fap особа, а також далі
msport (exil77grande)
06-12-2012, 16:22
У egr я виключена час назад, але я не чистий колектори. Я виключено, від'єднавши і затикати шланг вакуумного регулювання.
Якщо c'? деякі terrone з мессіни, щоб зняти з fap особа, а також далі
якщо ви йдете я в провінції катанія, в іншому випадку я та мій колега мессіни, але не має досвіду, який ви можете знайти нас, навіть якщо ми направляти його.
franco75
10-12-2012, 11:16
Для мене ок, тобі портер? в катанії, тільки не ? час, щоб запитати її сестрі, щоб причини, що його особисті.
Не тільки його сімейне становище обнадійливе вас, портер?.
Дякую