Перегляд Повної Версії : Audi TT 225
cicciogsr
29-06-2012, 11:41
Привіт, хлопці, хочу inagurare цьому розділі з файл me7.5 c'? хтось, хто має досвід, про те, що хто хоче заглибитися у вивчення цього ecu?, я хотів би зробити карту збалансованою і безпечною, не надто наполегливі...ми приймаємо поради..
318
cattivik
29-06-2012, 12:44
ciccio l' я зробив у той час як pranzavo (сендвіч) перевірити, якщо необхідно змінити які-небудь карту приживається... дайте мені знати тоді
cicciogsr
29-06-2012, 13:09
я не можу завантажити його
cattivik
29-06-2012, 13:39
ах вже?... від ще 15 msg і вам відкривають :-)
cicciogsr
29-06-2012, 13:42
вам вдалося скачати файл орі, що я написав я?
cattivik
29-06-2012, 13:54
ні, я в банк даних...
cicciogsr
29-06-2012, 13:56
vabb? враховуючи, що я не можу побачити файл, ви кажете мені, що карта у вас зачепила? з turbo як ви вели себе?
cattivik
29-06-2012, 13:58
я тільки пов'язав prex turbo, працює на стабільній,pelino заздалегідь, обмежувачі швидкості? і обмежувач оборотів на 7500
cicciogsr
29-06-2012, 14:00
управління turbo в машині бензин ? повністю відрізняється від тих, дизель я зрозумів, що є кілька диспетчерів для пік тиску і для стабільного я вивчав р? у damos для отримання різних факторів перетворення...чесно кажучи навіть я хотів би торкнутися тих карти...я approfindire краще логіка ecu..
cicciogsr
29-06-2012, 14:02
р? у benza не даємо?...було б також карти дросельної заслінки і навантаження на двигун, якщо я не помиляюся, то...я розумію, що ці ecu використовують математичної логіки, яка спирається на обмеження і перетворення...? не маючи можливості спробувати ? триває...gi? ви їх зробили ці автомобілі?
cattivik
29-06-2012, 14:08
тихий я накопичив багато досвіду на цих tpologie їзди, а потім, будучи turbinista :-) бензин дату, але тільки там, де потрібно, в іншому випадку nn солі. okkio поп-викл рециркуляції всередині-це автомобіль, який має тенденцію ламатися дуже часто! чим ти l? для оптимізації програмного забезпечення, ви можете втрутитися в комп'ютерному обладнанні, cn невеликих цільових заходів low cost! зайдіть на ebay німецькою мовою і знайти пропозиції, які включають в себе клапан n75 race", що згодом зі старої RS4 biturbo і клапан by-pass поп. потім ви можете змінити APS датчик з 051c, отриманих tdi 130/150cv, що ви б стабільний тиск понад 5400 оборотів в додаток до inalzarti поріг обмежувача prex turbo, і, відповідно, тиску turbo innalzer? будь-0,1-0,2 бар
cicciogsr
29-06-2012, 14:11
він мені подобається ваша ідея.. але зараз я просто хотів зробити карту з нетерпінням чекаю, щоб побачити ваш файл...з допомогою яких інструментів закони і написати?
cattivik
29-06-2012, 14:15
mpps,magpro2,genius я взяв півник v2 клон, але я взяв нс тільки замість :-), для редагування і вивчення ecm 6.3, ecm titanium, map3d 2007, wingal... на тебе?
msport (exil77grande)
29-06-2012, 15:19
однак я підтверджую, що на benz менше ви торкаєтеся і краще в іншому випадку ви, ймовірно, піти в неправильному напрямку,вже торкнувшись трохи бензину,тиску турбо і трохи заздалегідь, ми тоді все інше ви робите, починаючи від випробування цієї бази.
cicciogsr
29-06-2012, 15:33
mpps і magpro2...для вивчення р? всі...
cattivik
29-06-2012, 15:42
зрозумів... але magpro2 клон?
cicciogsr
29-06-2012, 15:44
все, клон
cattivik
29-06-2012, 15:46
зрозумів... навіть якщо пп ? розділ костюми я nn так я впевнений в magpro клон використовую x автомобіль типу peugeot,citroen,renault,але велика, я роблю це з mpps
cicciogsr
29-06-2012, 15:56
дорогі, хлопці, згодні? я завжди сумніваюся, що ви повинні змінити turbo тепер карти, які я виділив два 12b6e - 12a6e тепер до мене управляє геометрією ? у overboost другий ? відразу після повинен бути тиск у функції щось...я виходжу з того, що я драйвера не довіряю...дивлячись на damos я виручка коефіцієнт перетворення? дані в таблиці, хоча і його я не d? тиск правдоподібно...який метод ви використовуєте для редагування turbo?...інший сумнівається ? на 14f35 повинна бути карта корекції, який визначає, яка кількість? паливо вводиться в експлуатацію всмоктуваного повітря-maf...для академічної освіти я вивчав, що, як тільки тиск турбо зарядки, щоб добре повинні відкласти ін'єкції, щоб уникнути детонації...ми говоримо, що p? бентежить, деякі аспекти...на жаль, для шрифту, якщо я не розумію, мені не відповість небезпечні пригоди...
cattivik
29-06-2012, 19:10
14f35 = уприскування parzializzato
cicciogsr
29-06-2012, 21:40
добре, добре ...я завжди пропускаю, логіка turbo, як мод...я бачу, заглиблюватися в
cattivik
30-06-2012, 01:59
саме на цей тип авто логіки turbo-nn, ви повинні шукати його! будьте altino, враховуючи, що N75 на ці автомобілі ледачих
cicciogsr
30-06-2012, 09:35
ок, спасибі за пораду
я кажу, а я мою на мене: і overboost, яка дозволяє змінити карту, що і знати лише для цілей, де ви є, може підштовхнути вас фірми? добре дорогу?
cicciogsr
04-07-2012, 21:49
що ? у overboost я в це вірю, а я ..проблема ? зрозуміти, як дати
cicciogsr
04-07-2012, 22:33
дякую за підтримку...бум турбує мене..
cicciogsr
05-07-2012, 15:55
spriamo, що не відчуває себе на ура... але потім не торкатися, якщо не знаю на дно..
lore gti
12-07-2012, 14:05
на пару речей, які я читав, не згоден, в першу чергу, не згодні з тим, що на бензин менше ви торкаєтеся і краще ? (звичайно, в інтерпретації фрази ? суб'єктивно, так що, можливо, я тлумачитися погано), але натиснувши лише кілька карт "способів" драйвера з головних редактора не змінити всі необхідні налаштування, щоб отримати там? що ви шукайте, особливо, що стосується turbo, який має багато виправлень і обмежень. По-друге, не розумію, в обмін на map, що інший двигун, тому що не ? ще одна фальсифікація сигналів, і, як правило, досить навпаки, в цих втручань..
Я працював пару днів на s3, та інших двигунів з турбонаддувом VAG, і, чесно кажучи, вважаю, що вони дуже міцні.
Переконавшись, завжди з vag-com заходів, які ви виконуєте і трохи знань), не важко знайти трохи коней.
Я особисто вважаю, що не пуголовок з авансів дуже виховані, тиск є завжди околиці, і бензин в них потребу, як і всі турбо ;-)
З іншого боку, в америці на цих двигунах вони звикли обертатися в 1,5 бар змінені тільки перепускного клапана, без особливих проблем.....
lore gti
12-07-2012, 19:29
Я згоден, у мене молодша сестра (GTI 150cv), і я піднімався, гарних звершень, тоді я працював на багатьох інших 1.8 Т, навіть в налаштування не стокові.. ? хороший двигун, незважаючи на те, що ви можете? думаю, вона повністю орі.. що стосується зміни рг ви маєте на увазі тільки вгвинчуванням цівку? чому саме так ? правда, що отримаєте пік, але високі передачі стабілізує низьке... я пекіна? один leon tfsi з цим зміни, внесені в "кухар", які, мабуть, не хотів піднімати turbo на карті, але навіть якщо турбо був високим, як і пік коней не було, і залишалася стабільною до 1 бар.
Сісі, я мав на увазі класичний правити " зроби-сам"...
Насправді ? корисно, щоб отримати від WG серії постійний тиск pi? висока на високих обертах двигуна, але тільки з переміщенням декількох мм, і контролювати, тоді все від ебу...
lore gti
12-07-2012, 20:55
Це точно... в будь-якому випадку на k03 навколо, 1.5 пік і 1 постійний і на k04 ви також отримаєте на 1.8 і проходить пік і 1.5 або трохи менше, постійного (можливо, приводячи розвантаження), не торкаючись рг.. щиро за ті цінності, я не rischierei йти..
cicciogsr
12-07-2012, 21:43
я згоден з вами ... а карти turbo є складними для інтерпретації я битися головою... і сказати, торкніться кнопки погано і добре, мені здається занадто спрощеним...
- ні-ні, щоб піти на тиск, необхідно, щоб доторкнутися до них, насамперед...
я згоден з вами ... а карти turbo є складними для інтерпретації я битися головою... і сказати, торкніться кнопки погано і добре, мені здається занадто спрощеним...
я роблю поворот-й? низькі, ті, що я і зробив.
в РГ mprecarico, щоб підтримувати постійний іп? висока, але не виходити за рамки 1.4 бар. Резюме, прийдуть також, але ефективність турбо-ті тиск ? настільки низькою, що влада триває недовго. Я волів тримати тиск pi? низька і, можливо, трохи підправити аванси.
cicciogsr
12-07-2012, 22:27
я хочу діяти тільки карту ідея ? у тому, щоб зрозуміти, як зробити карту гроші... я хотів би працювати на turbo з низьким і середнім навантаження, адаптації досягнень в цьому діапазоні, я думаю, що при повному навантаженні залишаю орі ...то для угоди? у benza думав, що я дав вище.
зробіть тест на файл в перший пост...
lore gti
13-07-2012, 13:37
а я навпаки, віддаю перевагу, може бути, відкласти, але тримати мене вище, з турбо... не позиція, а тому, що я перевірив, що робить його більш..
звичайно, ви маєте рацію: максимальна потужність отримаєте більше досягнень!
ви повинні бачити, коли починає нагріватися повітря після пару затяжок, якщо прибутковість залишається оптимальною, з турбо-невеликих, працюючих на сьогоднішній день на турбо бензин!
на автомобілях з турбонаддувом великий, також?, я вважаю, результат-пі? пересувні з людського тиску. також на кілька "Дельта", не стає легко і весело керувати 1,8 бар наддуву без ALS!
lore gti
14-07-2012, 13:25
для guidabilit? на машинах esasperate ми згодні (хоча на той момент я постарався максимально, якщо б я міг досягти тих же результатів з меншими змінами, але більш напрямків) що стосується турбо-маленькі проблеми, не ? так температура (з гарним ic вирішити, і часто, на нових машинах, ic більше? щедрі, ніж старі 1.8 Т, які стояли 1 або 2 2litri), але surge line низький... а з тиском, про який я говорив, я ти всередині тихо навіть після неодноразових зусиль...
cattivik
14-07-2012, 21:18
на пару речей, які я читав, не згоден, в першу чергу, не згодні з тим, що на бензин менше ви торкаєтеся і краще ? (звичайно, в інтерпретації фрази ? суб'єктивно, так що, можливо, я тлумачитися погано), але натиснувши лише кілька карт "способів" драйвера з головних редактора не змінити всі необхідні налаштування, щоб отримати там? що ви шукайте, особливо, що стосується turbo, який має багато виправлень і обмежень. По-друге, не розумію, в обмін на map, що інший двигун, тому що не ? ще одна фальсифікація сигналів, і, як правило, досить навпаки, в цих втручань..
Ви справді було зрозуміло, про торкнутися всіх карт, що говорить вам драйвер! Мова, обмін MAP-сенсор я l' я порадив xch? ? ultratestato і саме на цих двигунах порівняно з орі перемістити його різання prex turbo 1.6 бар і речі дуже вітаємо тебе тримає prex стабільної понад 4500 оборотів, не даючи їй вийти
davidehfnos
22-07-2012, 19:34
Ви справді було зрозуміло, про торкнутися всіх карт, що говорить вам драйвер! Мова, обмін MAP-сенсор я l' я порадив xch? ? ultratestato і саме на цих двигунах порівняно з орі перемістити його різання prex turbo 1.6 бар і речі дуже вітаємо тебе тримає prex стабільної понад 4500 оборотів, не даючи їй вийти
але в карті немає обмежувач тиску turbo^????хтось може означати???на мій погляд, і це 0193CA
frantik3
23-07-2012, 23:25
є карти, які якщо ви знаєте, що торкатися йдуть дуже голосно, я їх уявлень зроблені спеціалізовані центри, і одна з останніх була modficata 21 раз, і ми не мали здогадався, я нічого не втратив-й? час, щоб відновити вихідний файл, що зробити крок від машини!!!!!
cicciogsr
23-07-2012, 23:32
у мене теж віто-файли, зроблені в німеччині, і я повинен сказати, що зачіпають багато диспетчери, що водії не повідомляють логіка цього ecu ? дуже складний хороший мод не йде тільки з карти, драйвера теж, чому? не знаю конверсії....наприклад, хтось із вас? того, що значення реального тиску відповідають значенням в карті turbo?... я намагаюся зрозуміти що-то в пі? на карт ? одне, а в реальності? не ? cos? просто..
frantik3
23-07-2012, 23:54
я зазвичай не використовую ecm і менше його водій!!!!!!!
cicciogsr
23-07-2012, 23:56
якщо ? це навіть не я ..
ми приклади, що скажете?мене цікавить ця річ , approfondiamola
davidehfnos
24-07-2012, 14:16
але обмежувач тиску турбо і правильно, за адресою, яку я дав, я 0193CA
перше, що датчик aps-051C йде лінеаризовані в карту, потім, щоб мати стабільний тиск pi? постійній зміні перепускного клапана і утримує один пі? армовані, а потім ще раз перевірте тиск в турбо-піка-пі?....
не забувайте, що в америці працюють на бензині з октановим числом 95.... ми тут почнемо з 98 і тих, хто на цих авто часто використовує 100
davidehfnos
25-07-2012, 14:34
але обмежувач і правильно, що зазначено мною???
cicciogsr
25-07-2012, 15:39
але обмежувач тиску турбо і правильно, за адресою, яку я дав, я 0193CA
повинно бути
перше, що датчик aps-051C йде лінеаризовані в карту, потім, щоб мати стабільний тиск pi? постійній зміні перепускного клапана і утримує один пі? армовані, а потім ще раз перевірте тиск в турбо-піка-пі?....
в цей момент ? краще витратити гроші на k04 на 150/180 л., в той час як на 210/225 просто натягнути кілька мм pi? в рг оригіналу, а потім відрегулювати тиск в sw....
коротше кажучи, щоб їх обертати в 1.2, я не знайшов багато проблем на ті, які я зробив...
в цей момент ? краще витратити гроші на k04 на 150/180 л., в той час як на 210/225 просто натягнути кілька мм pi? в рг оригіналу, а потім відрегулювати тиск в sw....
коротше кажучи, щоб їх обертати в 1.2, я не знайшов багато проблем на ті, які я зробив...
рахунок ? змінити, відходів і aps, рахунок ? замість того, щоб змінити turbo..... а k04 має пружини відходів, що, здається, що ручка tic tac.....
щоб змусити її повернути 1.2 k03 не з'? потрібно n? змінити aps n? у перепускний....
mavaila1972
10-08-2012, 03:27
Як тільки я досягаю кількість постів даю руку
і bosch, і досить просто
mavaila1972
11-08-2012, 15:45
щоб змусити її повернути 1.2 k03 не з'? потрібно n? змінити aps n? у перепускний....
якщо я правильно пам'ятаю оригінал і' 0.9 бар вже з 200mBar ще й хороша карта стає ракети
mavaila1972
14-08-2012, 20:16
після 15 Серпня, я дивлюся на карту, а ми можемо обговорити разом
Точно, і йти набагато вище 1.2 бар з двигуном та турбо серії, при високих оборотах двигуна, мені здається, нерозумно. За те, що я згадав k04
ви говорите звернутися до 1.2 не піти далі... і k03 тримає tranquillamenta це тиск...
ебу ? motronic med 9.1 і є щось подібне 30 + карти інші, приховані від не виявити ? просто, як зіставити jtd
якщо ви не піднімає тиск в магістралі rail і відповідний обмежувач не ходять вони, налаштовані на 110бар
??
я думаю, що тут не говорять вже? з tfsi...
12a6e та наступної корекції тиску в функції деякого параметра, на мій погляд. Наприклад, температура. Все, я завжди в будь-якому випадку, ви можете отримати натхнення від того ж електронні встановлені в різних версіях авто.
14f35, як правило, використовується для регулювання впорскування, я отримую деяку зворотний зв'язок, - загалом, навіть якщо насправді ****llo академік, не знаю, чи точно це корекції порівняно з MAF.
і в 013088 і наступне, управління крутним моментом/педалі?
??
я думаю, що тут не говорять вже? з tfsi...
ви праві..., що tt на карти, як ніби дизель...
lore gti
21-08-2012, 12:32
це ? я 7.5 непрямі ін'єкції
bobracing
06-09-2012, 01:05
як тільки я можу завантажити і розмістити можу дати мій внесок, проте логіка, яка управляє тиску турбо ? так :
1) обмежувач тиску , контролює і реалізує recovery ( як на TFSI )
2) картку, що цей N75, а також обмежувачі тиску в залежності від DC, набір ( як на TFSI )
3) карту лінеаризації N75 ( як на TFSI )
4) і, нарешті, карту, який контролює тиск в КГ/ГОД ( як на TFSI )
дивно змінилося HD від 7.5 до 9.X але логіка контролю тиску в трубі ? ідентичні
msport (exil77grande)
06-09-2012, 17:47
як тільки я можу завантажити і розмістити можу дати мій внесок, проте логіка, яка управляє тиску турбо ? так :
1) обмежувач тиску , контролює і реалізує recovery ( як на TFSI )
2) картку, що цей N75, а також обмежувачі тиску в залежності від DC, набір ( як на TFSI )
3) карту лінеаризації N75 ( як на TFSI )
4) і, нарешті, карту, який контролює тиск в КГ/ГОД ( як на TFSI )
дивно змінилося HD від 7.5 до 9.X але логіка контролю тиску в трубі ? ідентичні
боб,внесок можна віддати, коли ви хочете, тому що розмістити його можна зробити без проблем, але не подивитися вкладення,screen, і ви не можете отримати перепустку.
bobracing
06-09-2012, 20:32
боб,внесок можна віддати, коли ви хочете, тому що розмістити його можна зробити без проблем, але не подивитися вкладення,screen, і ви не можете отримати перепустку.
я просто хотів завантажити оригінал :)
Вибачте за питання, але tt, про яких кажуть код двигуна apx або інший (bam тощо)? Як вдалося прочитати і написати його? Я galletto 1260, але impazzisco... Дякую