Перегляд Повної Версії : разом sirius 32n can
Привіт, хлопці,
я бореться з цією ecu на clio 1.2 2003 року випуску з клімат mauale.
я пробував файли, які я відправив, але навіть якщо частина машини не працюють тахометр і стрілка температури.
На цьому ecu не з'? pin-код 58, а потім файли для sirius 32 не діють.
заздалегідь спасибі!!!!!
додаю читання орі
привіт я один перевіряв, але повинен бути щирим на clio, що я зробив, я від 29f200 я не збираюся. замість випробування інший мій колега і той же файл був ок, звичайно перемичку на реле' 50, якщо ви хочете зробити свисток привіт
Я роблю їх завжди в ручну, я не можу завантажити файл..якщо ви хочете спробувати мене, відправте в лічку .у mem ? один 29F200 правда?
msport (exil77grande)
06-12-2012, 16:00
привіт я один перевіряв, але повинен бути щирим на clio, що я зробив, я від 29f200 я не збираюся. замість випробування інший мій колега і той же файл був ок, звичайно перемичку на реле' 50, якщо ви хочете зробити свисток привіт
статтю читати, може бути, ви спробуйте і може стати в нагоді іншим,можливо, він поміщається в базу даних, файли перевірені і потім вставити посилання сюди.
Я ? отримав файл, Завтра пробую і я оновлю.
Якщо йде, кладемо в банк даних
ось файл усі результати postateli так давайте вирішувати цю проблему на деяких сіріус.
msport (exil77grande)
07-12-2012, 12:24
то кома,користувач alex68 він люб'язно розмістив файл, який може знадобитися, щоб вирішити вашу проблему,тепер побачив, що ще у вас privileggi, щоб зробити це на вулиці, хороший пошту свою адресу ***** що рушник enter і дайте нам знати.
то кома,користувач alex68 він люб'язно розмістив файл, який може знадобитися, щоб вирішити вашу проблему,тепер побачив, що ще у вас privileggi, щоб зробити це на вулиці, хороший пошту свою адресу ***** що рушник enter і дайте нам знати.
ви насправді, я і не права, спасибі, для відправки файлу all user.
Вибачте за затримку:
Comatuning***********
Спасибі всім!!!!!
carlo abarth
09-12-2012, 15:39
ви вирішили???
Завтра у мене зустріч у майстерні ,
Потім я дам вам знати!!
:)
я додаю файл, який мені дали (на жаль, я не міг не спробувати те, що я вам відправив в чу? на форумі, чому? з цим у мене не було проблем): ? пішов у великий!!!!
все працює як тахометр, стрілка температури і кондиціонер!!!!!!!
Я сподіваюся, що може бути корисним комусь ще.
Перевіряв 100%
msport (exil77grande)
10-12-2012, 22:06
ідеально, спасибі за внесок.
carlo abarth
10-12-2012, 22:29
6 завжди великий!!!!
я додаю файл, який мені дали (на жаль, я не міг не спробувати те, що я вам відправив в чу? на форумі, чому? з цим у мене не було проблем): ? пішов у великий!!!!
все працює як тахометр, стрілка температури і кондиціонер!!!!!!!
Я сподіваюся, що може бути корисним комусь ще.
Перевіряв 100%
дуже добре, я б сказав, я можу його файл перевірено спасибі.
впевнений, що це працює?? по-моєму, ви перекодування все... а ви пробували без transpondere або без антени іммо??
впевнений, що це працює?? по-моєму, ви перекодування все... а ви пробували без transpondere або без антени іммо??
Привіт,
в даний час автомобіль працює(принаймні те, що я зробив вчора)
Звичайно, сіріус не ecu легко і знаю.
Це, зокрема, не маючи pin-код 58, обрізати і, будучи CAN ? ще більше?.
Що сказати: якщо б вас, спробуй ви не багаття? нічого.
msport (exil77grande)
11-12-2012, 08:36
дуже добре, я б сказав, я можу його файл перевірено спасибі.
коли ви доживете ви теж їй privileggi щоб завантажити її ви зможете завантажити його.
Я завжди думав, що ті без пін-код 58) scodificavano. краще так вже.
Було здорово, якщо toglievi транспондер, щоб бути впевненим .
спасибі .
ви насправді, я відключаю передавача.
машина-то?? дуже добре. гарний результат .
якщо ecu перекодувати його f? негайно.
я його вимкнув і горить в 10 разів і ? завжди футбольний.
тоді я пішов геть, і мекка не подзвонив мені.
pi? я не знаю.
якщо ecu перекодувати його f? негайно.
я його вимкнув і горить в 10 разів і ? завжди футбольний.
тоді я пішов геть, і мекка не подзвонив мені.
pi? я не знаю.
таким чином, це означає, що файл ? ок, 100% відмінне я б сказав.
дивіться, я захоплена результатом , але я, коли я зробив я залишилася на місці протягом 2 днів, потім же, погані звички .
а ще раз спасибі.
але ці sirus32 в scod тільки dissaldando flash, і ви'
послідовний нічого, правда ?
Можеш отпаять.
Obd нічого!!
Можеш отпаять.
Obd нічого!!
ок, дякую за підтвердження
Можеш отпаять.
Obd нічого!!
з галло-2 ви можете читати і писати.
guidotacco
22-12-2012, 07:48
з галло-2 ви можете читати і писати.
так, але ви тільки читає таблиці,а потім для scodificarla можеш отпаять!
підтверджую.
потрібно отпаять.
також, чому? ви можете бути впевнені, що і вихідний файл.
тоді кожна людина ? господиня s? ж!!!!!!
alex68
23-12-2012 відпочинок в період, 09:53
я завжди повинен бути, але я підтверджую, що і інші колеги-інструмент " офіційний не клон у л прочитаний і записаний.
кома
23-12-2012 відпочинок в період, 10:23
Не сумніваюся, що ви можете читати і писати в послідовний,
Але я знаю, що, щоб прочитати повну треба отпаять
підтверджую, послідовний nn читайте все, а я завжди повинен бути.
supercar1
17-06-2014, 19:58
привіт всім, я читав і перечитував різні правила, але я не міг зрозуміти, що я повинен досягти для того, щоб завантажити файл, у мене clio з sirius 32n в лінії can і власник має зламані ключі я хотів scodificare ебу, але я не можу мені хтось може допомогти, будь ласка, я без роботи і я, і " зі мною відбувається " парша мені допомогти ?? в ключах є транспондери типу під пайку з мідних проводів зупинені може бути, якщо обмін ті ключі rifunzioneranno але не знаю, якщо транспондер вони всі однакові, і, якщо можна виміряти з допомогою тестера .....але значення, мені потрібно ключ працює говорите?
спасибі в'їзду на всіх і привітання
повинні перевищувати 80 повідомлень і приходь з підтримкою завантаження файлів :)
supercar1
18-06-2014, 00:33
я зрозумів, дякую за відповідь, але я не можу, звісно, розмістити 80 повідомлень без причини я ніколи не був базіка я можу знайти допомогу в іншому місці
Вибачте, нажаль, кожен форум має свої правила, удачі
supercar1
18-06-2014, 00:54
тихий не проблема було тільки зрозуміти, де вона помилилася і спасибі