Перегляд Повної Версії : Кількість дизельного палива і димність
Я все ще аналізуючи EDC15 встановлюється на Fiat 1.9 JTD, в якій пу? зверніть увагу, що початкове значення уприскування відповідає 70mm3.
Моє питання ?: у відповідності з вашим досвідом, квант'? максимальне значення, до якого ви прийшли, зберігаючи fumosit? наступний на оригінал?
cicciogsr
05-12-2012, 17:29
70 тобі тусовках, а також в діагностиці?
що fiat 1.9 jtd ви маєте на увазі?
я бачив fiat 1,9 jtd 8 клапанів з 90-95mm3 дизель тільки карту і не палити стільки,....
я також бачив, fiat mjt 16v з 105mm3, навіть не сльози, дим приходять і держав серед 200, і 220cv.....
то, по-моєму, не ? максимальне значення, куди йти, щоб не отримати fumosit? але де і як цей iq дається.....якщо ви зробили мод, навіть з 50mm3 дизельного автомобіля fumer? в локомотив....
msport (exil77grande)
06-12-2012, 09:04
я згоден з монро,не як дати, але як дати.
cicciogsr
06-12-2012, 09:25
згоден, а я надати 80-90 мм^3 = 4000 об / хв., щоб, як мені подобається водити автомобіль дизель не має сенсу...
я згоден з вами, і тоді, якщо ви не занадто дизельне паливо, ви, ймовірно, не тільки куріння, але і...підкресливши, термічно двигун....
franco75
06-12-2012, 11:34
Більше, ніж динаміку? я думаю, важливо знати, що відносини стехиометрической можна зійти
cicciogsr
06-12-2012, 12:00
залежить від авто
Більше, ніж динаміку? я думаю, важливо знати, що відносини стехиометрической можна зійти
франк звіт стехиометрической і параметр, який зіставляє два чинники завжди......повітря і палива....у разі дизеля... за умови, що в дизель повітря в різних кіл йде від малюка, наприклад, малюк в певному "ножиці" справа? щоб зійти з afr служи? більш дизель....факт ? що, якщо ми вам більше дизель навіть трохи більше, може бути, на низьких оборотах, де c'? мало повітря, дотримуючись, звичайно, AFR(Air Fuel Ratio) двигун fumera гірше, ніж 100 jamaicani....
franco75
06-12-2012, 15:22
виступаючи завжди в умовах максимального навантаження, співвідношення AFR варіюється в залежності від оборотів?
дизель, не ? як бензин, що ? тісно пов'язане з співвідношення AFR, який, як він відходить трохи від оптимальної, ви відразу ж відчуваєте різницю в продуктивності або ще гірше, якщо ви ? particolarmentemagri ви пу? зламати що-то, особливо в двигунах з турбонаддувом....в дизель AFR пу? йти змінюватись також багато також відносини з magrissimissimi 60:1 нічого не відбувається...AFR в дизель враховується ще питання питань,на самому справі, якщо вона падає менше 14,5:1, у вас є багато диму, але на відміну від benza, що, якщо вона падає нижче 12,5:1 AFR втрачає потужність дизеля в умовах AFR дуже гладкі, з димком багато потужності.....дивіться якийсь трактор пуллинг, і ви зрозумієте, ви побачите, що піднімаються до неба дійсності і власних стовпців дим, чорний як смола, але двигун співає і тягне, що ? задоволення......
70 тобі тусовках, а також в діагностиці?
Ні, в діагностиці прибуття тільки в 50мг.
? не знаю, наскільки довіряти цьому значення, так як я навіть значне невідповідність:
- Маса Повітря Вимірюється: 55 хв - макс 542
- Маса Повітря Мета: 289 min - max 1201
Тому я припускаю, що, можливо, щось датчик витрати повітря, і, відповідно, ебу limit? дизельне паливо в залежності від інформації, яку ви отримаєте, не курити...
Хто-небудь пам'ятає значення датчик витрати повітря новий? У пам'яті тих, які перераховані в якості мети мені здаються правильними, але зовнішній вигляд підтвердження...
що fiat 1.9 jtd ви маєте на увазі?
Fiat 1.9 JTD 8V 110CV Bosch EDC15C7
я бачив fiat 1,9 jtd 8 клапанів з 90-95mm3 дизель тільки карту і не палити стільки,....
я також бачив, fiat mjt 16v з 105mm3, навіть не сльози, дим приходять і держав серед 200, і 220cv.....
то, по-моєму, не ? максимальне значення, куди йти, щоб не отримати fumosit? але де і як цей iq дається.....якщо ви зробили мод, навіть з 50mm3 дизельного автомобіля fumer? в локомотив....
Я думав, що з двигуном, повністю оригінальний не могла йти більше, ніж на 90...
згоден, а я надати 80-90 мм^3 = 4000 об / хв., щоб, як мені подобається водити автомобіль дизель не має сенсу...
Я можу ввічливо запитати, що це означає? Які проблеми створює? Стає дуже сердитий? Палите? Ще? :confused:
Спасибі! :)
я згоден з монро,не як дати, але як дати.
Це ? хороша дилема...
Я вважаю, що про наявність багатьох шкіл думки! Вас, як ви думаєте, чи більше? правильно втрутитися?
з 542mg повітря і 50мг дизель у вас є afr 10,8!! ваш автомобіль dovebbe викидають чорний дим, гірше, ніж "титанік"!! по мені c'? щось не так....потім, хто вам каже, що з двигуном орі не пу? йти далі певного iq?з якої причини??
що стосується maf значення, цілі, норми, скільки насправді хороший maf повинні дати, щоб де тбр в хорошому condizionedeve дати між 289 і 1201 мг повітря
Ти зловив cetro мови! Насправді стосунки стехиометрической в реальності? ? аргумент, від якого я хотів відправитися, щоб почати це обговорення, тільки, що я боявся, щоб він став занадто багато техніки...
Моя ідея, це було б саме те, щоб спробувати співвідношенні стехиометрической розумно! Також, чому? я помітив, що в паливній ? досить худий, тому, даючи дизель, ви не зробили б постаратися наблизитися-й? можете значенням підходить! Але без ж / д...
залежить від авто
Ви пробували, щоб у разі тестів і розрахунків? За великим рахунком, що ідеальні значення, що ви прийшли? :)
з 542mg повітря і 50мг дизель у вас є afr 10,8!! ваш автомобіль dovebbe викидають чорний дим, гірше, ніж "титанік"!! по мені c'? щось не так....
Чесно кажучи я випробував на волів, але від фар машин, які слідували за ним на віддалі, не я ? здавалося, щоб побачити...
потім, хто вам каже, що з двигуном орі не пу? йти далі певного iq?з якої причини??
Це ? хороша дилема...
Я вважаю, що про наявність багатьох шкіл думки! Вас, як ви думаєте, чи більше? правильно втрутитися?
для обмежувач диму я думаю, що ви не могли отримати багато шкіл думки, тому що мод правильно і тільки...дотримувати даний afr визначається завод-виробник двигуна....що тоді для цього ви можете втрутитися на лім диму різними способами...bh? це ? іншої мови...
єдине обмеження-iq, а потім і те, як стійкість до термічних і механічних впливів даного двигуна.....
правильним для вас, наприклад на насоси тиском механічних scania або iveco V8 у мене встановлені насоси, які давали також 1000cc дизель! коли від золота насос ne 300-400 куб...
cicciogsr
07-12-2012, 07:48
той jtd повинні мати afr близько 14.3 не пам'ятаю точне значення, якщо gi? надходження 13,5 після 3000 оборотів в хвилину, ви починаєте бачити дим..
cicciogsr
07-12-2012, 07:49
той jtd повинні мати afr близько 14.3 не пам'ятаю точне значення, якщо gi? надходження 13,5 після 3000 оборотів в хвилину, ви починаєте бачити дим..
залежить від стану турбіни в безпосередній близькості? 13 диміти, а потім ви бачите, як дизель ви inettando і як...
14,3 ви маєте на увазі ? ідеал, або те, що ви розраховується за оригінальною карті?
залежить від стану турбіни в безпосередній близькості? 13 диміти...
Вибачте, але я не зрозумів... :(
...і потім ви бачите, як дизель ви inettando і як...
Очевидно, справи? що ви шукаєте, поважати більше? можливо, відносини стехиометрической, що avr? створена, як ідеальне...
&Quot;а" ? замість трохи більше? комплекс...
ну..ciccio ? р? "загадкові" у його пост..***** unque на l? всі....fico ваш аватар барт!.... нам би в підпис фразу:"ciucciati носок"!! .....
....фіко ваш аватар барт!.... нам би в підпис фразу:"ciucciati носок"!! по червоній....
Спасибі манро, люблю багато, навіть мені... :cool: :D
cicciogsr
07-12-2012, 13:51
у 14.3 робить розрахунок на карту орі не бачив, але пам'ятаю, що повинно бути близько 70, якщо ? у jtd105 також, чому? ? мій автомобіль, тепер без диму можна знизити, добре або погано до 13,5 макс 13, але вже? курить на високих оборотах .. знос турбіни впливає на витрату повітря, отже, якщо прилад вимірювання менше повітря з якої-небудь причини доведеться на дизель, що ви хотіли мати..по-друге якщо у вас витрата повітря правильно, і ви занадто низький afr, коли з'? зниження фізіологічного тиску turbo fumerai.. я не пояснив?
cicciogsr
07-12-2012, 13:52
ну..ciccio ? р? "загадкові" у його пост..***** unque на l? всі....fico ваш аватар барт!.... нам би в підпис фразу:"ciucciati носок"!! .....
манро використовую мову занадто начерки? я не розумієте? в пост заздалегідь, я написав вам формулу, з одиниці? вимірювання, але не розумієте мене... я пояснив докладно
Chris156
07-12-2012, 13:55
також в дизель-якщо збільшення занадто l afr втрачає продуктивність..і не мало.. і температура піднімається..
у 14.3 робить розрахунок на карту орі не бачив, але пам'ятаю, що повинно бути близько 70, якщо ? у jtd105 також, чому? ? моєї машини...
Моя ? у jtd110, але я думаю, що мало змін...
Але ви впевнені, що 14,3? Мене приводять значення значно нижче... ;)
...тепер без диму можна знизити, добре або погано до 13,5 макс 13, але вже? курить на високих обертах...
Мені здається, значення трохи високі, але ви впевнені?
...знос турбіни впливає на витрату повітря, отже, якщо прилад вимірювання менше повітря з якої-небудь причини доведеться на дизель, що ви хотіли мати...
На це ми згодні! ;)
...по-друге якщо у вас витрата повітря правильно, і ви занадто низький afr, коли з'? зниження фізіологічного тиску turbo fumerai.. я не пояснив?
І чому? ви повинні палити?! Якщо все повітря проходить від витратоміра повітря, коли тиск падає, то, відповідно, калу, звичайно, всмоктуваного повітря, отже, також дизельного палива, як тільки що написали, також і від вас)? раніше буде дотримуватися співвідношення стехиометрической!
також в дизель-якщо збільшення занадто l afr втрачає продуктивність..і не мало.. і температура піднімається..скажіть ті, які готують трактор або вантажівку тягова....по мені ці двигуни від 1800-2000cv подорожує з afr 8:1, якщо не менше....
також в дизель-якщо збільшення занадто l afr втрачає продуктивність..і не мало.. і температура піднімається..
Так що, по-твоєму, яке значення AFR, не забувайте, як ідеал? Або, як межа, якої не перейдуть?
*барт з 1200 мг повітря і 70mg дизельне паливо, ви знаходитесь на досить 17,1:1 afr...яка, я думаю, як встановлено, від мами, fiat...
*барт з 1200 мг повітря і 70mg дизельне паливо, ви знаходитесь на досить 17,1:1 afr...яка, я думаю, як встановлено, від мами, fiat...
Насправді я отримав середні значення лямбда у цьому порядку і далі, тому я запитав cicciogsr, як він отримав 14,3 карту серії... ;)
чекає..чекає барт..ми робимо плутанини, тому що ciccio сказав, що дизель 70mm3 не мг нас, ми повинні їх перетворити в мг? чесно кажучи зараз не пам'ятаю, як ви стикаєтеся, якщо їх помножити на 0,85 у нас 70*0,85=59,5 мг, але якщо ми ділимо на 0,85 ми 70/0,85=82,3 мг..тепер для першого значення ми afr 20,1:1, а для другого у нас є afr 14,5:1...так що я вважаю, що ви повинні розділити мм3 / 0,85 мати правильні пропорції....
Chris156
07-12-2012, 22:07
Так що, по-твоєму, яке значення AFR, не забувайте, як ідеал? Або, як межа, якої не перейдуть?
залишатися можливо ближче до оригіналу..
cicciogsr
08-12-2012, 02:10
1200 мг повітря для мене, а не їх площею, як мінімум, 105, приходить до max 1000 ... а ви праві, я згадав, male l afr-орі ? більше 16 ... на всі ці повідомлення, ми говоримо дим і дизель... для мене всі машини, які курять, як поїзд, не робить мене в генія дизель для старих і, можливо, ми може стояти, але для тих нових, я не думаю... трохи дизельного палива ще навіть не fasato допомагає зменшити або прискорити деякі етапи
dott.chem
08-12-2012, 12:10
Багато двигуни збираються між 17,5 і 19,5 від oriiginale, залежить від типу забруднення. Заміри будуть зроблені з журналу, а не від карти. крім того, можна знайти відмінності для однієї машини в залежності від частки на ****llo моря, де робиться журнал. Це чому? карту корекції, тиску турбо залежно від атмосферного тиску не слід саме виправлення обмежувач ЦИ в залежності від атмосферного тиску.
Для двигунів, оброблених максимум по продуктивності на бензин була близько 12:1,допустиме значення для гонок на прискорення в 400 метрах, але ризиковано для перегонів на км з-за EGT, який ви досягнете.
Для карти традиційних, до 15 є пу? спокійно умови, що ВЗ протягом 8 - 10? ATDC.
Спробуйте pr повірити :)
Спасибі 1000 р chem, нарешті, хтось, що підтверджує мої дані і мої ідеї: як ви scitto точно збігається з висновками, до яких я прийшов, я, тільки, що я ще в змозі перевірити з-за проблем на датчик витрати повітря... :)
Єдине, що я міг би перевести ВЗ і ATDC? Хоча я думаю, що вони... Дякую! :)
... мені всі машини, які курять, як поїзд, не робить мене в генія дизель для старих і, можливо, ми може стояти, але для тих нових я не думаю...
... трохи дизельного палива ще навіть не fasato допомагає зменшити або прискорити деякі етапи
Ви можете пояснити мені, будь ласка, що ви хочете сказати? Дякую :)
dott.chem
08-12-2012, 14:05
Є абревіатури, відповідно, end of injection та after top dead center
Є абревіатури, відповідно, end of injection та after top dead center
Спасибі 1000: дуже ніжний! :)
cicciogsr
08-12-2012, 14:45
то p? дизель в-й? що не може бути compelatamente окислюється допомагає спочатку до завантажити газ пі? velocememte і допомагає збільшити швидкість? спуск поршня ? як якщо б всі сили в pi? що супроводжує його у розкривному списку в стадії розширення в залежності того, що вихлопні гази будуть мати щільність? більше нас? відповідно допомагає turbo до тиску равлики ... все, що є? до певної межі, fumosit? чому? проти ви, то мати egt високих, які можуть пошкодити колектори turbo etc.. для мене, потрібен компроміс ... jtd 100 ? відрізняється від 105-за турбо..я б перший журнал орі, щоб побачити, скільки впорскує effettivamene, скільки повітря вимір etc.., то adrei зіткнутися значення в карті, і потім, я б постаралася змінити його помірною в afr значень висловлювань в попередніх постах...
Спасибі cicciogsr: дуже ясно і точно! :)
cicciogsr
08-12-2012, 15:44
багато раз, можливо, я не можу змусити себе зрозуміти ... на jtd 105 80 мм^3 димів впевнений, чому? якщо не змінити turbo механічно не можете мати витрата повітря, яка перевищує 1000 мг...на jtd 100, може бути, вдається варіювати тиск від карту курите менше... потім відразу обох двигунів, за перевищенні 3000 оборотів в хвилину, мають зниження фізіологічної потужності..
єдине обмеження-iq і те, як стійкість до термічних і механічних впливів даного двигуна.....
не сперечатися ні з ким, але я читав повідомлення, що вони "даремно" досить p? слів, щоб сказати те, що я виклав у реченні вище autoriiportata...і це не ? щоб зробити в гонці, хто з'? л? довше, але тільки для "віддавати кесарю те, що ? цезар"
здається, evidententeches збільшує iq знижує afr, і єдиний межа, і вище більш,я б сказав,як хоче ризикувати...звичайно, як смерть? що tractor puller дизель з 12:1 afr буде тільки на мотоциклі.....
cicciogsr
08-12-2012, 18:54
якщо не потрібно було витрачати слова.. ми могли зупинити, перш ніж..
манро ніхто не хоче сперечатися з вами або ігнорувати ваше повідомлення! :)
багато раз, можливо, я не можу змусити себе зрозуміти ... на jtd 105 80 мм^3 димів впевнений, чому? якщо не змінити turbo механічно не можете мати витрата повітря, яка перевищує 1000 мг...на jtd 100, може бути, вдається варіювати тиск від карту курите менше... потім відразу обох двигунів, за перевищенні 3000 оборотів в хвилину, мають зниження фізіологічної потужності..
105 jtd не має турбіну із змінною геометрією?
msport (exil77grande)
08-12-2012, 20:31
105 jtd не має турбіну із змінною геометрією?
ні,це фіксована.
хлопці, що це ясно...не ми під диктатурою, або сили, ви повинні ripondere на пост? або я повинен нав'язувати мої думки про те, хто, що, як....кожен, слава богу і демократії пу? сказати і зробити ми? що краще вважає більш відповідним...
це говорить барт, якщо ви хочете ingnorarmi я не роблю ніякої проблеми...liberissimo, щоб quelche piuti підходить...так само як і будь-хто інший...
це говорить барт, якщо ви хочете ingnorarmi я не роблю ніякої проблеми...liberissimo, щоб quelche piuti підходить...так само як і будь-хто інший...
Дивіться манро, що ви зрозуміли в точності навпаки, чим я написав! Спробуйте перечитати моє повідомлення: я точно scusando з вами... :)
Якщо ви вважаєте, що я був образливим по відношенню до вас я прошу вибачення, але не було абсолютно, що я хочу, насправді, навпаки... :)
PS: вибачте, мій?:)
bart, ти хороший хлопчик,за те, що знання з форумів пу? дати, як враження,ти все одно хороший та тихий, що ти мене не образив ne я думаю, він зробив це з тобою...мій пост був тільки "роз'яснення" і я бачу, що він мав ефект хотів...сказав це, я теж прошу вибачення у всіх за християнство...прости мене...але мені завжди буває так, навіть в реальному житті....перед заперечую p? з людиною, а потім з l?, не s? тому що, виникає прекрасна дружба....знову вибачте мене за все....продовжуйте, а також обговорити....
привіт
... мені завжди буває так, навіть в реальному житті....перед заперечую p? з людиною, а потім з l?, не s? тому що, виникає прекрасна дружба....
Тоді сьогодні ввечері я вірю, що знайшов доброго друга... ;)
всі пу? бути барт....один з тому, що, для якого я зареєстрований на форумі ? також, щоб розширити моє коло друзів...
? може бути ? краще, якщо ми обговоримо в приват...тому що ми не OT... але розсіяні в пустелі сахара.....у порівнянні з назвою tread...
потрібно зробити невеликий журнал, навіть зі сканером йде добре.....взявши в якості посилань, що ведуть справу? у всмоктуваного повітря вимірюється датчик витрати повітря або maf і обсяг? дизельне паливо, впрыснутое...afr, його можна обчислити при будь-якій частоті обертання двигуна, розділивши між собою ці 2 параметра..наприклад, maf закон 800mg повітря ? ви, вводячи 38mg дизель???зроби 800/38=21,05 результат ? афр..., то в будь-якому випадку ecu має карту диму, в якому вже? ви f? всі розрахунки для вас, щоб дотримуватися afr, встановлене виробником для дотримання даних параметрів....
вам залишається тільки прочитати дані, зазначені в карті, і ви отримаєте більше? ясно ситуацію...
ви були прозорі і дуже..дякую!!карту диму і те, що ecm називається тиском parzializzato?? по-твоєму, отже, оптимальне значення становить близько 14:1? величезне спасибі!!!!
дивіться значення в карту і зробіть два рахунки.....в дизель межа, щоб не палити багато, і навколо 16-16,5:1.....
нічого fa2st
дивіться значення в карту і зробіть два рахунки.....в дизель межа, щоб не палити багато, і навколо 16-16,5:1.....
нічого fa2st
ще раз велике спасибі!! вибачте, якщо є повтори, але я не розумію, якщо ці значення знаходяться в карту уприскування parzializzato...величезне спасибі!!!!
в карту диму або ін'єкції parzializzato, як називається те sw 2 гроші...знаходитесь повітря і iq дизель не значення безпосередньо...
то тобі потрібно розрахувати, щоб ви...калькулятор в руки....
ок, спасибі за роз'яснення... я, звичайно, так і роблю роботи на паливної автомобіля питання..потім, починаючи припустимо від 18 як значення за замовчуванням, і, підійшовши до 15 відгодівлі,збирається 15 smagrisco......правильно??
вибачте, хлопці,але і для початківців, і ви з великим бажанням вчитися і так...я думаю, ми всі пройшли через це...;)
franco75
20-12-2012, 20:57
.потім, починаючи припустимо з 18, як значення за замовчуванням, і, підійшовши до 15 відгодівлі,збирається 15 smagrisco......чи не так??
коли зменште значення ingrassi, коли збільшується dimagrisci
точно... ще ? низьке числове значення ще й "сало" afr і більше диму ви...навпаки більш afr ? високий ? менше курити будеш, якщо ми говоримо про дизель.....пам'ятаєте? що мапу ти куриш ? обмежувач дизель....таким чином, ви в певний момент можна встановити в карті, наприклад, значення bassisimo типу 13:1, але якщо не з'? дизельне паливо достатньо "в гору"? від DW автомобіль навряд чи...fumera чому? можливо, ліміт вводили вже? враховуючи ж DW.....
точно... ще ? низьке числове значення ще й "сало" afr і більше диму ви...навпаки більш afr ? високий ? менше курити будеш, якщо ми говоримо про дизель.....пам'ятаєте? що мапу ти куриш ? обмежувач дизель....таким чином, ви в певний момент можна встановити в карті, наприклад, значення bassisimo типу 13:1, але якщо не з'? дизельне паливо достатньо "в гору"? від DW автомобіль навряд чи...fumera чому? можливо, ліміт вводили вже? враховуючи ж DW.....
ясно дякую! я покажу вам ще одне питання від новачка.....що ви маєте на увазі x IQ??? і для DW?
спасибі!!
IQ= Injected Quantity=кількість? вводять повідомлену з паливної..
DW=Driver Wish=бажання водія=карта педаль=запит, що ви робите правою ногою через потенціометр дросельної заслінки, щоб повідомити ecu, що "прискорення", потім "бажання палива" для вашого двигуна...
IQ= Injected Quantity=кількість? вводять повідомлену з паливної..
DW=Driver Wish=бажання водія=карта педаль=запит, що ви робите правою ногою через потенціометр дросельної заслінки, щоб повідомити ecu, що "прискорення", потім "бажання палива" для вашого двигуна...
тепер ясно, спасибі... і деякі казино на раз,тому що ecm titanium використовує абсолютно різні імена,а потім багато разів, не можу підключити певні умови, термінології, використовуваної ecm
......
Вибачте, маленьке питання : з якою afr в дизель ви отримуєте велику потужність або крутний момент ?
В карті моїй машині я помітив, що обороти низькі c'? звіт afr приблизно на 13 кіл цінами, що по мірі роботи збільшується до 19 - 20.
Коли я в умовах afr =13 , мій автомобіль не курить, як ніколи ?
НАПРИКЛАД :1000 об 570 мг повітря і 52,2 мм3.
lupak неправильні розрахунки...ви не можете редагувати мг, мм3....потрібно перетворити до мм3 в мг, а потім зробити розрахунок...
Привіт Манро, я знаю, що розрахунки роблять в мг, я тільки повідомила значення моїй картці, що я в мм3; однак 52,2 мм3 =43,85 мг.
у будь-якому випадку з afr 13:1 не палить, тому що на двигуні не з'? "навантаження"..я завжди говорив, що afr в дизель ? як і бензин....
хлопці, використовуйте деякі програми для перетворення мм3 в мг?? дякую
franco75
21-12-2012, 09:50
? досить помножити на щільність дизельного палива (мм3 помножити на 0,85
? досить помножити на щільність дизельного палива (мм3 помножити на 0,85
чекає чомусь не повертаються рахунки... lupak до підрахували, що 52,2 мм3 =43,85 мг. але, якщо ми 52,2*0.85 =44.37....... що, я помиляюся?
franco75
21-12-2012, 11:28
він використовував 0,84, як щільність
у будь-якому випадку з afr 13:1 не палить, тому що на двигуні не з'? "навантаження"..я завжди говорив, що afr в дизель ? як і бензин....
Дякую за відповідь, Манро, ? саме це я і намагаюся зрозуміти, вибач, якщо " ти завжди говорив, і я не бачив.
як не з' ? навантаження? чому? 1000 обертів, коли я вимагаю, наприклад, 50 мм3 хоча permettendolo карту від диму у мене дуже повільна реакція, і як і раніше не палите? Може бути, для rail, що потрібно час, щоб підняти тиск?
він використовував 0,84, як щільність?
ок,спасибі за роз'яснення! але, отже, і значення змінної щільності дизельного палива?
franco75
21-12-2012, 12:27
так, але трохи, може змінюватись у залежності від конкретної 0,820 = 0,845. Десь знаходитесь 0,85 але це неважливо
http://www.q8.it/prodotti/scheda-gasolio.jsp
так, але трохи, може змінюватись у залежності від конкретної 0,820 = 0,845. Десь знаходитесь 0,85 але це неважливо
http://www.q8.it/prodotti/scheda-gasolio.jsp
велике спасибі,шановні!!
Дякую за відповідь, Манро, ? саме це я і намагаюся зрозуміти, вибач, якщо " ти завжди говорив, і я не бачив.
як не з' ? навантаження? чому? 1000 обертів, коли я вимагаю, наприклад, 50 мм3 хоча permettendolo карту від диму у мене дуже повільна реакція, і як і раніше не палите? Може бути, для rail, що потрібно час, щоб підняти тиск?
дизель навіть відносини з afr низькими цінами, не курить, без "вантажу" чому двигун не виробляє "робота" або влада, що завгодно в цьому стані...? якщо, наприклад, ти-атак, причіп до автомобіля або спробуйте стикатися з вищої точки в кві? 1000 обертів, ви побачите, що машини comincer? раптом палити, якщо не відповідати обсягом замітки afr через карту....
і мова трохи складний, але ми говоримо, що має великі лінії працює, тому... afr вступає в гру тільки, якщо з'? один "зусиль" з боку двигуна....візьми, як приклад, тракторів тягова..навіть якщо вони і насосів уприскування, що вони кидають дизельного відра в двигун на холостому ходу не курять..., роблять легкий туман, сіро-блакитний більше, ніж в іншого, пояснюється тим, що для використання тиску turbo зігнути шатуни,сша знизити ступінь стиснення і, отже, на холостих дизель не має необхідної температури, похідний від стиснення для спалювання дизельного палива в умови,....
повертаючись до вашого car lupak я хотів би запитати вас, якщо ви впевнені, введіть цей дизель.....ви зробили лог??
Я не робив журнал, але я, вивчаючи мою карту і намагається affinarla намагаючись migliorarlaun трохи від 1000 до 1500 оборотів, опустивши l' afr, чому? я не готовий відповісти, хоча педаль у мене є певний запит , limutatore в fumosita' правильною і адекватною і обмежувач крутного моменту, збільшено rail в тих кіл ; але я ніколи не мав відповідь, який я шукав, що я думаю, я буду мати тільки за рахунок збільшення часу уприскування.
Я взяв недавно lexia, щоб зробити журнал, що маяк, як тільки можна.
велике спасибі,шановні!!
Привіт FA2ST ви насправді я десь читав, що для розрахунку i мг деякі використовують щільність для 0,835, а інші використовують 0,85 ; я використовував 0,84, що ? золоту середину, але це не змінює дуже afr якщо ultilizziamo значення або інше.
lupak вибачте, що машини ми говоримо.., або, краще сказати, що ecu в поєднанні цього ми говоримо??
lupak вибачте, що машини ми говоримо.., або, краще сказати, що ecu в поєднанні цього ми говоримо??
Я жалкую, що ви не' я сказав, EDC15 C2 peugeot 2.0 hdi 107 кінських сил.
ви впевнені, що maf дати вам надійний читати??
і тиску в магістралі rail, як ви поклали?
перш за все, з низьким тиском більше нічого...двигуни psa, якщо вони не мають "низького тиску" адекватної іноді роблять"ефект соня" на низьких оборотах....
ах, я забув підключити turbo vgt??
те, з перепускний коаксіальний до крильчатки??
так що,хлопці, якщо я не дізнався погані речі, так...для уточнення карті обмежувач диму,він намагається smagire в умовах навантаження, змінюючи AFR,так скажімо, від 0 до 50 % навантаження двигуна,а потім від 50% і потім до 100% cre altrimarico він намагається дати більш дизель у відсотках збільшення навантаження, так що зробити свою машину готовий, але без esageraenti курить......правильно? може піти, як міркування? тепер я прошу вас.... бачив, що ми збираємося змінити тиск турбо inalzandola значення "x" coarme я можу знати, якщо ви худий або жиру? я повинен fee даних та журналів див. повне навантаження? я хотів би зрозуміти, це те,що я думаю, що якщо наше кількість дизельного палива і правильно, і машина не дуже худий,в доповнення до ризику inalzamento температури і нічого іншого,ми будемо мати автомобілі, які споживають менше енергії, тому що не дизель "плюс", але в той же час автомобіль і більш потужні з точки зору виконання... дякую!
fa2st від твоїх запитань, я розумію, що вам не зовсім зрозуміло, як працює цикл двигуна дизель.....
ви не можете очікувати, щоб змінити певні параметри, якщо ви не знаєте, роботи основна складова, що.....
раджу тобі пошукати на форумі документи, які ви могли зрозуміти хоча б основи того, як працює дизель...
ви побачите, що тоді такі питання не будуть більше так бути задані....
Мені не зрозуміло чому ваш повторний шлюб, чому? я просто намагаюся зрозуміти, як діяти на карті, диму... так Як я новачок в області відображення, може бути, я роблю плутанини між mod карту, бензин і карту дизельного двигуна, але, при всій повазі , я думаю, що в 10 років, механік, я бачив,розібрали,аранжованих заново і хтось дизельних двигунів. Тому, якщо у вас є бажання, скажи мені, де я помиляюся. Зробити заяву, як, мені здається, що не так. Дякую
ви впевнені, що maf дати вам надійний читати??
і тиску в магістралі rail, як ви поклали?
перш за все, з низьким тиском більше нічого...двигуни psa, якщо вони не мають "низького тиску" адекватної іноді роблять"ефект соня" на низьких оборотах....
З журналу, який я зробив якийсь час назад, я бачив, пік 1200 мг всмоктуваного повітря.
у картку на 1000 оборотів з проханням максимальний IQ у мене 7300 бар
Що б ефект з'явився ? ? повільно у відповідь ?
Для турбо не впевнений (я не механік) я думаю, дайте фіксованій геометрії, на жаль, у моїй машині знаходиться в задній частині двигуна не легко доступна і не видно.
Chris156
24-12-2012, 12:00
мені здається, трохи до 1000 оборотів rail у 7300-бар..., ви повинні побачити файл орі.
L' орі за останні 2 брейк-пойнт має значення 6912 бар
fa2st від твоїх запитань, я розумію, що вам не зовсім зрозуміло, як працює цикл двигуна дизель.....
ви не можете очікувати, щоб змінити певні параметри, якщо ви не знаєте, роботи основна складова, що.....
раджу тобі пошукати на форумі документи, які ви могли зрозуміти хоча б основи того, як працює дизель...
ви побачите, що тоді такі питання не будуть більше так бути задані....
я чекаю, люб'язно відповідь манро...pultroppo не всі ми народжуємося дізналися... дякую
Швидкий в чому? питання??
якщо ? для цього навіть не я народився дізнався..
дійсно, мало речей, які я знаю, я буває, як тільки....
explode82
24-12-2012, 17:31
по мені, ви, міняючи місцями бар для кількості? дизель
Швидкий в чому? питання??
якщо ? для цього навіть не я народився дізнався..
дійсно, мало речей, які я знаю, я буває, як тільки....
ви говорите, що я не ясно, як працює двигун,я зробив кілька питань, на який ти відповів
"fa2st від твоїх запитань, я розумію, що вам не зовсім зрозуміло, як працює цикл двигуна дизель.....
якихось певних питань не буде більше, як бути в poste"
люб'язно ви, що ви знаєте більше за мене,могли б ви пояснити мені? дякую
Олександр....
я не розумію, що вам я повинен пояснити...
якщо ви продовжуєте повернути мій пост, але я не за конкретне питання....
я думаю, що ми можемо сидіти тут і цілей на новий рік....
по мені, ви, міняючи місцями бар для кількості? дизель
Привіт eplode82, я не я, плутаючи я просто задав питання, очевидно, ще бар в магістралі rail одно ще кількість дизельного палива.
Моє питання було про те, як я міг би збільшити продуктивність, коли я на 1000 оборотів .
В моєму випадку я помітив поліпшення тільки за рахунок збільшення часу уприскування, а не від диму картку або педаль або пара.
Мене виникали сумніви, якщо насос impiegasse багато часу, щоб підняти тиск, щоб дати те, що я прошу від педалі.
explode82
24-12-2012, 23:43
Привіт eplode82, я не я, плутаючи я просто задав питання, очевидно, ще бар в магістралі rail одно ще кількість дизельного палива.
Моє питання було про те, як я міг би збільшити продуктивність, коли я на 1000 оборотів .
В моєму випадку я помітив поліпшення тільки за рахунок збільшення часу уприскування, а не від диму картку або педаль або пара.
Мене виникали сумніви, якщо насос impiegasse багато часу, щоб підняти тиск, щоб дати те, що я прошу від педалі.
на 1000 оборотів ? р? важко мати продуктивність,починаючи з педалі,він на низьких оборотах ? вже дуже високий, як потрібно,для залізничних,то дуже сильно залежить від механіки,в тому сенсі, що насоси з приводом від двигуна,наприклад, насос, в магістралі високого тиску, який знаходиться на 1.3 mjt ? приводиться в дію від осі розподільного валу,і, що, щоб дати певні тиску потрібно деякий njumero оборотів, так і просто заради справедливості-й? rail не від іп? дизель,він служить більшою заповнити флейта під ua запитом масивних дизельного палива.........з цим я думаю, що ти дав відповідь pi? що конкретне про те, що ви хотіли знати
Дякую за відповідь explode82, peugeot 2.0 hdi-насос rail ? електрична, не ? експлуатувати один від одного по осі вала. Для заповнення флейта в peugeot існує карта, яка називається "Rail pressure precontrol value", яка вказує положення клапана, який регулює кількість палива, яке потрапляє в бак.
Тоді єдиний, час упорскування з rail збільшується, у мене ж кількості дизельного палива ?
у ferarri hdi, насос високого тиску, систем common rail і приводиться в дію за допомогою зубчастого ременя...
і masimo 1350-1400bar..
ви, може бути, lupak вас збентежило електричний насос низького тиску дизельного палива, яке подає насос справжньої common rail...
у цьому випадку тиск, що читати ти 7300bar в росії і відносно низьким тиском, а ? всі мб..т. е. 7300 мілібар відповідає 7,3 бар....
крім того, я хотів би сказати explode82, що його заяву..де він говорить, що більше rail не більше, дизельного палива і абсолютно неправильно!!
якщо так було, блоки управління, додаткові, які встановлюються на датчик press rail), які служать для збільшення press ingannado ecu сигнал більш низькою, з тим, що ecu реагує, збільшуючи press,вони не будуть так існувати
повертаючись відповісти на lupak-єдиний, часу відкриття форсунки, наприклад 560us з rail 700 бар inietto наприклад 50mm3 дизельного палива...якщо порт rail 1400 бар з завжди 560us відкриття форсунки, як дизель в більш inietto???
додам, що ви повинні знати, що під інжектор, не ? пропорційно зміні тиску,діапазон збільшується з квадратним коренем підвищення тиску...так що подвійний тиску в рампі не прирівнюється до подвійної витрати для інжектора, але "тільки" на 1/4...
формула ?:flow2=flow1*sqrt press1/press2....
sqrt=квадратний корінь...
press1=700bar
press2=1400bar
flow1 у цей розрахунок і 50mm3
flow2 і новий порт інжектор з press2...
тебе висновки....
Спасибі Манро, щоб ці пояснення я бачу, що тебе дроти дуже добре з теорії та математичні формули;
Що стосується насоса, ви праві, я заплутався з цим низького тиску.
I 7300 бар їх читаю з карти, rail mod.
Від того, що ви мені написали я зрозумів, що насос високого тиску в 1000 оборотів може дати тільки незначний тиск, і що якщо я хочу збільшити продуктивність, мені треба зробити це, використовуючи тільки мапу часу уприскування.
додам, що ви повинні знати, що під інжектор, не ? пропорційно зміні тиску,діапазон збільшується з квадратним коренем підвищення тиску...так що подвійний тиску в рампі не прирівнюється до подвійної витрати для інжектора, але "тільки" на 1/4...
press1=700bar
press2=1400bar
тебе висновки....
flow2 = 50*sqrt(700/1400)
flow2 = 50*sqrt 0,5
flow2 = 50* 0,7=35,35
C' ? щось не йде !!!
Може бути, ми повинні зробити ; flow2=flow1*sqrt press2/press1
і якщо так
flow2=50*sqrt (1400/700)= 50*sqrt 2= 50*1,41= 70,7
З випробувань, проведених на школі будь-якого насоса common rail bosch як з плунжерів 6,5 мм, 7 мм) вдається отримати близько 2000 бар тиску з форсунок при максимальному навантаженні близько 1300 обертів насоса, а потім-2600 двигун..насос delphi штовхає p? pi?
Вибачте tezzero але не я ? ясно те, що ви написали.
Common rail не доходить до 1350 бар ?
cicciogsr
26-12-2012, 01:42
press1=700bar
press2=1400bar
тебе висновки....
Манро вибачте, ви можете пояснити мені, краще формулу
Тиск?
ви знаєте, як я формули все підходить для моїх молодших класах середньої школи...
у мене немає вчених ступенів більш або менш відомим...
ви вже вибачте...
формула ? те, що ви бачите..., що хороший lupak також вирішена...
для спрощення можна? також зробити
SQRT press2/press1*50мг=70,7
потім квадратний корінь 1400bar/700bar=1,41*50мг=71,7mg....
cicciogsr
26-12-2012, 02:09
Я не хочу критикувати, для мене витрата і тиск не можуть зв'язати цю формулу, де у вас гніздо? Ви qualch документ? Так ми можемо краще зрозуміти, для мене він пов'язує тиск і швидкість, а після вступає в гру сфера
чому ви говорите, що тиск і витрата не може зв'язати??
я з низьким моєї ingnoranza я думаю, що тиск і витрата будь-якої рідини, тісно пов'язаних між собою...
..в будь-якому випадку я покладаюся на це...
cicciogsr
26-12-2012, 09:58
Тиск можна пов'язати з різницею у швидкості? застосовуючи наприклад, рівняння бернуллі, і потім, знаючи характеристики середовища геометрії закінчення розрахувати витрату.. формула не має фізичного сенсу ? якщо порівняти картопля з артишоками вимірювань були взяті цієї формули, щоб знайти коефіцієнт, який добре для цього двигуна і для цієї категорії праймери в benza.. Спробуйте, наприклад, використовувати його на свій автомобіль для вимірювання витрати в діагностиці до і після збільшується тиск...
lupak common rail благополучно прибув у 2000 бар, запевняю вас,
Формули-то.. кажу вам, що якщо я працюю на випробувальному стенді форсунки, навантаження в задоволення, наприклад, на 60 гц ? середнє навантаження.. при тиску 800 бар avr? п'ядь (x) в кубічних см в 20 секунд, якщо підвищення тиску витрата збільшується..гарантовано, і очевидно, що c'? навіть точна математична формула, яка тримає добре враховувати характеристики рідини (палива дизельного) від довжини і перерізу з'єднувальних труб
lupak common rail благополучно прибув у 2000 бар, запевняю вас,
Ви, я вірю вам, але ви сказали, 1300 обертів двигуна, 1000 оборотів, яке тиск мені вдасться отримати ?
Вибачте, fosre ми, вийшовши трохи не по темі.
explode82
26-12-2012, 23:36
те, що я хотів сказати я і що ? був неправильно зрозумілий,і що ? правда, що якщо збільшується тиск палива, збільшується кількість? вводили,але ? справи? а смішно те, що ? функція rail, якщо, насправді, якщо ви говорите, золотих rail і зробити читання з діагнозом кількості? вводять і повторіть, збільшуючи rail подивитися, що різницю ? мало,особливо для ремонту, які дають, як правило, на rail карту, що тоді ? нормально, що якщо ви покладете форму і обманів датчик ecu відповідає по-різному, чому? evadi управління, який має більш, що тиск, як правило, йдуть до зірок...........те, що стосується законів механіки рідини ? інша справа
Формули-то.. кажу вам, що якщо я працюю на випробувальному стенді форсунки, навантаження в задоволення, наприклад, на 60 гц ? середнє навантаження.. при тиску 800 бар avr? п'ядь (x) в кубічних см в 20 секунд, якщо підвищення тиску витрата збільшується..гарантовано, і очевидно, що c'? навіть точна математична формула, яка тримає добре враховувати характеристики рідини (палива дизельного) від довжини і перерізу з'єднувальних труб
tezzero ця тема мене дуже цікавить..може parlarcen будь ласка??може бути, відкривши tread конкретне??
спасибі...
Хлопці, навіть якщо pp старий гарний пост....
Ось моє питання,я працюю на моїй alfa 156 jtd edc15c7
Я встановив карту парів з max iq 82mm3,driwer wish max 85mm3
Роблячи журнал, я вважаю, як iq в мг/значення також 75/80 мг...
вибачте, але карта, диму не було б обмежувача iq???
..
Те, про edc15 значення iq вважається в мм3
Щодо вашого питання, ви, обмежувач шість диму є обмежувачем iq.
Вам 82 мм3 максимум, якщо датчик кількості всмоктуваного повітря зчитує velore такий, щоб мати 82 мм3.
Враховуючи, що є й інші обмежувачі .
ок, але в журналі я як значення 80mg більш 82mm3.....*****і чи це можливо???
пошта "екстремальних карту"я можу дати вам руку, якщо ви хочете........
я відкрив пост в цьому розділі для початківців..."думка карту 156 110cv"
проте я в карту диму я, як і значення останнього зупинки 82mm3 всій колоні......якщо це єдиний обмежувач дизель або діагностики з допомогою multiecuscan не правдиво, або я не знаю.....
я новачок,не можу переглянути,мені потрібно, hw,sw
edc15c7 АЛЬФА 156 1.9 JTD 110 К. 0281010335_1037351517 це оригінал, який перебуває ecm titanium
edc15c7 АЛЬФА 156 1.9 JTD 110 К. 0281010335_1037351517 це оригінал, який перебуває ecm titanium
у вас місце обмежувачі для "розблокувати" машина:073232 075502 0757c0 076796 077558 0775f4 077ea6 07811c 078198 07822c перегляньте добре, я дав йому швидкий погляд.......тоді, очевидно, є всі різні карти управління, які вже змінена.
останнє, що рада закрити egr на indirizzo071e80 і карту витратомір повітря 072236
чи можете ви, коли у вас є час, щоб сказати мені, що ці обмежувачі???
в ерг-я вже закрита,карту, датчик витрати повітря, в залежності від того, що треба змінити???
однак я зробив ще один лог в режимі холостого ходу(850 об і 450mg повітря), і я, як iq 4мг/i; якщо я йду в моїй карті диму, я беру колонки 350mm3(були б 452mg я зробив 350*вага spec.повітря), 800 обертів, я, як і значення 25mm3, що якщо я в мг стають 21,25....
є щось, що мені не повернутися......
Я виявив,...
Гарувала його собі більше дизельного палива, розрахованого на карту диму, тому що в обмежувач крутного моменту, значення я, обчислені в мм3 замість цього в мг....
Здрастуйте, ви знаєте, що таке був цей ip-адреса 07822c ? В моєму damos nn є опис
якщо, ти не міг би пояснити мені, що було б, спасибі заздалегідь.
я новачок, і я також інтерпретувати карти мені важко...навіть інші адреси я знайшов їх усі, але якщо ви можете зробити мені невеликий опис я aiuteresti.....
БУДЕ початкова кількість базову карту M_fuel = f ( N , T_water ) ( 10x8 )
1 * 10E - 2 (двигун швидкість перетворення , температури, перетворення) / мм ^ 3
град C
це переклад опису ****** перекладач.
привіт
Ця карта 07822c-карта кількість дизельного палива під час пуску
у вас місце обмежувачі для "розблокувати" машина:073232 075502 0757c0 076796 077558 0775f4 077ea6 07811c 078198 07822c перегляньте добре, я дав йому швидкий погляд.......тоді, очевидно, є всі різні карти управління, які вже змінена.
останнє, що рада закрити egr на indirizzo071e80 і карту витратомір повітря 072236
перевіривши tt адреси даних тільки деякі справедливі в тому сенсі, що обмежувачі iq, але ще nn служать для мене
БУДЕ початкова кількість базову карту M_fuel = f ( N , T_water ) ( 10x8 )
1 * 10E - 2 (двигун швидкість перетворення , температури, перетворення) / мм ^ 3
град C
це переклад опису ****** перекладач.
привіт
Ви б могли вкласти damos побачив, що в моєму не вистачає опису карти, будь ласка
потім, що карта не чіпати???
вам вона damos я перевів всі адреси, але там я зрозумів, дуже багато ,якщо ви знаходитесь адреси, що відповідає на damos і хочете мені допомогти, дякую тобі!!!
привіт!!!!!
а відповідь дуже правильний
потім, що карта не чіпати???
вам вона damos я перевів всі адреси, але там я зрозумів, дуже багато ,якщо ви знаходитесь адреси, що відповідає на damos і хочете мені допомогти, дякую тобі!!!
привіт!!!!!
Ні, nn, потрібно доторкнутися до неї хвилює, тільки стартер не збільшення потужності
а відповідь дуже правильний
Що ви маєте на увазі?
Ні, nn, потрібно доторкнутися до неї хвилює, тільки стартер не збільшення потужності
Ок.............
ви точно це була моя помилка,щоб адресу, і я забув ще.......
для датчик витрати повітря не є правило,і я знайшов, щоб видалити його,інші збільшують відсоток ще той "linearizzano", etc я не знаю, яке правило правильне....
я пояснив, краще, тузи карти, датчик витрати повітря і конверсії....
вісь z що показує???
Пошта l адресу карти, датчик витрати повітря, що, як тільки я можу зробити, подивитися і дам вам знати
072236 початок карта датчик витрати повітря
072236 початок карта датчик витрати повітря
EKA найму порт перехоплення, уставки циклу = f (N, M_fuel) (10x10)
обов'язок циклу перетворення (двигун швидкість перетворення, 1 * 10E-2)/%
це в опис за damos