КПК

Перегляд Повної Версії : Modare в 3D?

cinqueturbo
05-12-2012, 14:04
Як назва!
Не чи коли-небудь чув або читав, що хтось modasse в 3D,
Чому?
і навіть маючи можливість? і чудово бачити карту реального перед очима!!

magi1984
05-12-2012, 14:37
не ? cos? просто, як ви вважаєте, по-моєму...
редагування в 3d, а потім vattі контролювати зростання режим? таблиці, ви могли б знайти себе з процентного приросту абсурдні

giarras
05-12-2012, 22:46
ви праві волхви, nn ? взагалі легко, треба мати багато практики, краще в 2d.

cinqueturbo
05-12-2012, 23:01
ммм!,
я прекрасно розумію, мови..
але s? я встановлюю значення лічильника +&- Стор+&Pag - я чудово знаю, скільки зростання!
після цього перевірте в таблиці нічого не варто, я думаю?..

Найтвинг
09-01-2013, 08:22
Я також спробував змінити в 3D-тиск турбо, перед я поставив максимальні значення у табличній, а потім виправлена в 3D, щоб дати йому прогресія-й? лінійна.
Будучи в перший раз я втратив досить багато часу, щоб? візуально nn, здається, погано.

nuovaecu
09-01-2013, 08:30
я ніколи там не вдалося

admin
09-01-2013, 12:16
Я також спробував змінити в 3D-тиск турбо, перед я поставив максимальні значення у табличній, а потім виправлена в 3D, щоб дати йому прогресія-й? лінійна.
Будучи в перший раз я втратив досить багато часу, щоб? візуально nn, здається, погано.

Точне потрібно, насамперед, для виправлення помилок,і
також, щоб змінити, але це складніше,я наприклад,
я використовую його, щоб перевірити і змінити випередив benz

манро
09-01-2013, 12:43
хлопці, картки не повинні бути, щоб сили красиві візуально....але вони повинні бути функціональними, до нас? що ви запитайте в ecu....

Найтвинг
09-01-2013, 13:04
хлопці, картки не повинні бути, щоб сили красиві візуально....але вони повинні бути функціональними, до нас? що ви запитайте в ecu....

Ви munro я згоден, але карта в 3D-nn має бути іп? неподалік відбивати подачі, що потім буде? отримати?
Типу я пробував змінювати тиск turbo, щоб отримати розподіл pi? рідка анке за низькими цінами, замість того, нинішня "орі" до 1800/2000 мені здається, р? плоский (я виявив і ще, в 3D-карті), потім перевищенні цього порога відчуває себе добре піднятися.

E92_mpower
09-01-2013, 13:05
3d по мені, тільки дуже сцена, рада, я теж в 2d або в режимі таблиці початку ? хаос, але після того, як ви розумієте, як діяти

манро
09-01-2013, 13:21
Ви munro я згоден, але карта в 3D-nn має бути іп? неподалік відбивати подачі, що потім буде? отримати?
Типу я пробував змінювати тиск turbo, щоб отримати розподіл pi? рідка анке за низькими цінами, замість того, нинішня "орі" до 1800/2000 мені здається, р? плоский (я виявив і ще, в 3D-карті), потім перевищенні цього порога відчуває себе добре піднятися.
не тільки turbo правила надання дизель....і багато разів в ході прес-turbo,особливо, коли ви досить давно, дизель,ніколи не слід, як ми хочемо, щоб turbo на карті....

E92_mpower
09-01-2013, 14:00
я читав на Drive wish погоджується, що, можливо інтерполювати навіть крок, щоб не залишати дірок... або я написав повна нісенітниця?

манро
09-01-2013, 14:47
інтерполяція ecm, мені особисто ніколи не трапиться....я не розумію, що політика діє....

E92_mpower
09-01-2013, 16:03
інтерполяція ecm, мені особисто ніколи не трапиться....я не розумію, що політика діє....
як не сказав