КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Modare ў 3D?

cinqueturbo
05-12-2012, 14:04
Як назва!
Не ці калі-небудзь чуў ці чытаў, што хто-то modasse ў 3D,
Чаму?
і нават маючы магчымасць? і выдатна бачыць карту рэальнага перад вачыма!!

magi1984
05-12-2012, 14:37
не ? cos? проста, як вы лічыце, па-мойму...
рэдагаванне ў 3d, а затым vatti кантраляваць рост рэжым? табліцы, вы маглі б знайсці сябе з працэнтнага прыросту абсурдныя

giarras
05-12-2012, 22:46
вы маеце рацыю вешчуны, nn ? наогул легка, трэба мець шмат практыкі, лепш у 2d.

cinqueturbo
05-12-2012, 23:01
ммм!,
я выдатна разумею, прамовы..
але s? я ўсталеўваю значэнне лічыльніка +&- і Стар+&Pag - я выдатна ведаю, колькі рост!
пасля гэтага праверце ў табліцы нічога не варта, я думаю?..

Найтвинг
09-01-2013, 08:22
Я таксама паспрабаваў змяніць у 3D-ціск турбо, я паставіў перад максімальныя значэння ў таблічнай, а затым выпраўленая ў 3D, каб даць яму прагрэсія-й? лінейная.
Будучы ў першы раз я страціў даволі шмат часу, каб? візуальна nn, здаецца, дрэнна.

nuovaecu
09-01-2013, 08:30
я ніколі там не ўдалося

admin
09-01-2013, 12:16
Я таксама паспрабаваў змяніць у 3D-ціск турбо, я паставіў перад максімальныя значэння ў таблічнай, а затым выпраўленая ў 3D, каб даць яму прагрэсія-й? лінейная.
Будучы ў першы раз я страціў даволі шмат часу, каб? візуальна nn, здаецца, дрэнна.

Дакладнае трэба, перш за ўсе, для выпраўлення памылак,і
таксама, каб змяніць, але гэта і складаней,я напрыклад,
я выкарыстоўваю яго, каб праверыць і змяніць апярэдзіў benz

манро
09-01-2013, 12:43
хлопцы, карты не павінны быць, каб сілы прыгожыя візуальна....але яны павінны быць функцыянальнымі, да нас? што вы спытаеце ў ecu....

Найтвинг
09-01-2013, 13:04
хлопцы, карты не павінны быць, каб сілы прыгожыя візуальна....але яны павінны быць функцыянальнымі, да нас? што вы спытаеце ў ecu....

Вы munro я згодны, але карта ў 3D-nn павінна быць іп? непадалек адбіваць падачы, што потым будзе? атрымаць?
Тыпу я спрабаваў змяняць ціск turbo, каб атрымаць размеркаванне pi? вадкая анке па нізкіх коштах, замест таго, цяперашняя "врі" да 1800/2000 мне здаецца, р? плоскі (я знайшоў і яшчэ, у 3D-карце), затым перавышэнні гэтага парога адчувае сябе добра падняцца.

E92_mpower
09-01-2013, 13:05
3d па мне, толькі вельмі сцэна, савет, я таксама ў 2d або ў рэжыме табліцы ў пачатку ? хаос, але пасля таго, як вы разумееце, як дзейнічаць

манро
09-01-2013, 13:21
Вы munro я згодны, але карта ў 3D-nn павінна быць іп? непадалек адбіваць падачы, што потым будзе? атрымаць?
Тыпу я спрабаваў змяняць ціск turbo, каб атрымаць размеркаванне pi? вадкая анке па нізкіх коштах, замест таго, цяперашняя "врі" да 1800/2000 мне здаецца, р? плоскі (я знайшоў і яшчэ, у 3D-карце), затым перавышэнні гэтага парога адчувае сябе добра падняцца.
не толькі turbo правілы прадастаўлення дызель....і шмат разоў падчас прэс-turbo,асабліва, калі вы досыць даўно, дызель,ніколі не вынікае, як мы хочам, каб turbo ў карту....

E92_mpower
09-01-2013, 14:00
я чытаў на Drive wish згаджаецца, што, магчыма інтэрпаляваць нават крок, каб не пакідаць дзірак... ці я напісаў поўная лухта?

манро
09-01-2013, 14:47
інтэрпаляцыя ecm, мне асабіста ніколі не здарыцца....я не разумею, што палітыка дзейнічае....

E92_mpower
09-01-2013, 16:03
інтэрпаляцыя ecm, мне асабіста ніколі не здарыцца....я не разумею, што палітыка дзейнічае....
як не сказаў