КПК

Перегляд Повної Версії : Карти однодумців?

cinqueturbo
05-12-2012, 09:56
Привіт і добрий день всім!!!!!

Ви можете мені допомогти з Титаном? коли я закриваю Карту modada мене з'являється повідомлення, що я докладаю

Те, що у конкретної карти однодумців?

msport (exil77grande)
05-12-2012, 10:09
те зображення, написи з жовтими page + і page - означає, що, натиснувши на кнопку ок на клавіатурі включити' зміни в табличній якщо замість цього, перш ніж натиснути кнопку ок, натисніть на с + гортайте карту тип упорскування parzializzato (1/3) ін'єкції parzializato (2/3) і так далі, а потім проведіть від основної карти до карти супутніх товарів.

другий образ замість тебе з'являється після зміни в табличній карту і до збереження landscaping просить, якщо ви хочете копіювати, а також на картах однодумців, то ви переведете inieziona parzializzato (1/3), і він пара, а також від ін'єкцій parzializzato (2/3) і (3/3) не знаю, якщо ясно,але обережно, тому що оповиті значення карт суміжних рівні і ви можете " дати " ок", запис на карти однодумців, але загорнуті карти суміжних мають різні значення, тому що вони вступають в різних умовах і зміни, внесені в карту, головна sballerebbe повністю на суміжних,так і в цьому випадку, ви повинні зробити їх по одному і не включити копіювання на карти супутніх товарів.

cinqueturbo
05-12-2012, 10:36
Спасибі, msport

ти був, як завжди, ясно,

але не зрозумів, або на відміну від основної карти і карти суміжних,

msport (exil77grande)
05-12-2012, 10:43
Спасибі, msport

ти був, як завжди, ясно,

але не зрозумів, або на відміну від основної карти і карти суміжних,

тоді ви використовує ту ж політику, і зростання на всіх картах як основного, так і спеціальностях, але на практиці різниця може бути, головний з яких, очевидно, працює, як і основна картка, а потім-і однодумців, і вони вступають в різних ситуаціях типу у разі наявності fap деякі вступають в експлуатацію у фазі регенерації,а інші-в ситуаціях відновлення і так далі.

cinqueturbo
05-12-2012, 13:37
тоді ви використовує ту ж політику, і зростання на всіх картах як основного, так і спеціальностях, але на практиці різниця може бути, головний з яких, очевидно, працює, як і основна картка, а потім-і однодумців, і вони вступають в різних ситуаціях типу у разі наявності fap деякі вступають в експлуатацію у фазі регенерації,а інші-в ситуаціях відновлення і так далі.

Спасибі,
в твоїх пояснень потіє завжди логіка і прозорість....
Ви чудовий вчитель.... ;)

bart
05-12-2012, 16:38
... різниця може бути, що головне, очевидно, працює, як і основна картка, а потім-і однодумців, і вони вступають в різних ситуаціях типу у разі наявності fap деякі вступають в експлуатацію у фазі регенерації,а інші-в ситуаціях відновлення і так далі.

Вибачте, легкий OT! Отже, як ви стверджуєте, і, як я підозрював, я теж, карти, двох-служать для різних ситуацій, в яких ви знайдете роботи двигуна! Це також відноситься і до карти повторив Драйвера Wish?

magi1984
05-12-2012, 16:49
ви, тобто для всіх карт

манро
05-12-2012, 16:50
ви пу? бути....якщо, наприклад отримати файл автомобіль з акпп, ви побачите, що є багато більш карти DW, що в одну і ту ж модель без акпп....я думаю, що ecu використовує самі карти одного і того ж параметра, щоб питання "калібрування кінця" або autoadattamento....

bart
05-12-2012, 16:51
Тому, як правило, погоджується змінити тільки основні і не чіпайте однодумців?

манро
05-12-2012, 16:53
ні, ви повинні змінити суміжних з тієї ж політикою мод, з яким ви робите головним...
якщо коректура втручання msport ще на ви розумієте, ви ж, як ви moddano...

cinqueturbo
05-12-2012, 22:43
;) ОК!!!!!!!! Не перестає вчитися ніколи!!

манро
05-12-2012, 23:58
скажіть мені.....
у 26 років, що я роблю, механік(зараз мені 37), і я відчуваю, як почне працювати в майстернях початківець....

blackwolf76
06-12-2012, 00:17
скажіть мені.....
у 26 років, що я роблю, механік(зараз мені 37), і я відчуваю, як почне працювати в майстернях початківець....

Не перестарайтеся зараз...

ми говоримо, що ми в тому ж стані, як et? і все інше? саме цього немає. Можливо, на деякі речі ми не в топ, але досвід... це не вивчіть, не виконується.

cinqueturbo
06-12-2012, 00:30
Цей форум і сповнений чудових людей, скромних і щедрих!!!!
шкода, відстань, я б із задоволенням потиснув руку, з глибини серця за все!!!...

panny200555
31-01-2013, 02:31
Спасибі за цю інформацію! я сходжу з розуму...:mad:

Tinturia
02-05-2013, 14:13
Я помітив, що, змінивши карту в таблиці , при збереженні, дозволяє мені скопіювати кроком на картах, пов'язаних з ними , замість того, змінивши в 2D, якщо я натискаю кнопку "зберегти" все, що є? не відбувається . ? проблема у версії, яка у мене? не ? можете скопіювати кроком на карти однодумців, якщо ви працюєте в 2D? або c'? деякі команди, зокрема, від виконання?

angelolsp
02-05-2013, 14:49
ache мій ecm 2001 році тільки в табличному!!

Tinturia
02-05-2013, 19:37
Я зробила тест, навіть з Ecm 2001 v5.3 і v6.2... - результат той же.
Ecm Titanium ? v1.61.

Я думаю, це помилка ECM.

angelolsp
02-05-2013, 20:07
бо, але ваш ecm titanium змушує зберігати файли mod??і тема?

Tinturia
02-05-2013, 20:28
...Добре працює. Якщо я правильно пам'ятаю, я скачав іноземних веб-сайт.

msport (exil77grande)
03-05-2013, 17:31
це не помилка ecm копія кроком, зробленим у головній карті,на картах однодумців тільки в режимі таблиці.

Tinturia
03-05-2013, 18:59
Було б? корисно, ви теж можете це зробити 2D. Може бути поштовхом для поліпшення програми...

marco_hdi
31-03-2014, 22:06
я, нарешті, зрозумів, для чого потрібні карти родинні...дуже і дуже корисно на цьому форумі ;)

asdone
01-04-2014, 11:54
Гаразд в 2d ви зробите це, то перейдіть копіювання і вставки (завжди в 2d), там йде не так, очі тільки не помилитися зміщення!

cinqueturbo
01-04-2014, 15:01
Гаразд в 2d ви зробите це, то перейдіть копіювання і вставки (завжди в 2d), там йде не так, очі тільки не помилитися зміщення!

Може бути, Ейнштейн і нато навчилися, але й один випадок на мільярд...;)

asdone
01-04-2014, 15:16
Може бути, Ейнштейн і нато навчилися, але й один випадок на мільярд...;)

Там йде так ДОВГО, він не хотів бути провокаційним! Ейнштейн поставив нас місяців з'ясувати, де були клавіші копіювання і вставки в 2d ;)

micheleyr6
Інший спосіб, ще більш простий...
Effuttuare редагування 2d..потім перейти в табличній і зберегти....у цей момент запитає, чи хочете ви зберегти зміни, навіть на картах для