Прагляд Поўнай Версіі : Карты аднадумцаў?
cinqueturbo
05-12-2012, 09:56
Прывітанне добры дзень усім!!!!!
Вы можаце мне дапамагчы з Тытанам? калі я заплюшчваю Карту modada мяне з'яўляецца паведамленне, што я прыкладаю
Тое, што ў канкрэтнай карты аднадумцаў?
msport (exil77grande)
05-12-2012, 10:09
той малюнак, надпісы з жоўтымі page + і page - азначае, што, націснуўшы на кнопку ок на клавіятуры ўключыць' змены ў таблічнай калі замест гэтага, перш чым націснуць кнопку ок, націсніце на стар + листайте карту тып ўпырску parzializzato (1/3) ін'екцыі parzializato (2/3) і гэтак далей, а затым правядзіце ад асноўнай карты да карты спадарожных тавараў.
другі вобраз замест цябе з'яўляецца пасля змены ў таблічнай карту і да захавання landscaping просіць, калі вы хочаце капіраваць, а таксама на картах аднадумцаў, то вы переведете inieziona parzializzato (1/3), і ен пара, а таксама ад ін'екцый parzializzato (2/3) і (3/3) не ведаю, калі ясна,але асцярожна, таму што агорнутыя значэння карт сумежных роўныя і вы можаце " даць " ок", капіраванне на карты аднадумцаў, але загорнутыя карты сумежных маюць розныя значэнні, таму што яны ўступаюць у розных умовах і змены, унесеныя ў карту, галоўная sballerebbe цалкам на сумежных,так і ў гэтым выпадку, вы павінны зрабіць іх па адным і не ўключыць капіяванне на карты спадарожных тавараў.
cinqueturbo
05-12-2012, 10:36
Дзякуй, msport
ты быў, як заўседы, ясна,
але не зразумеў, або ў адрозненне ад асноўнай карты і карты сумежных,
msport (exil77grande)
05-12-2012, 10:43
Дзякуй, msport
ты быў, як заўседы, ясна,
але не зразумеў, або ў адрозненне ад асноўнай карты і карты сумежных,
тады вы выкарыстоўвае тую ж палітыку, і рост на ўсіх картах як асноўнага, так і спецыяльнасцях, але на практыцы розніца можа быць, галоўны з якіх, відавочна, працуе, як і асноўная мапа", а потым-і аднадумцаў, і яны ўступаюць у розных сітуацыях тыпу ў выпадку наяўнасці fap некаторыя ўступаюць у эксплуатацыю ў фазе рэгенерацыі,а іншыя-у сітуацыях аднаўлення і гэтак далей.
cinqueturbo
05-12-2012, 13:37
тады вы выкарыстоўвае тую ж палітыку, і рост на ўсіх картах як асноўнага, так і спецыяльнасцях, але на практыцы розніца можа быць, галоўны з якіх, відавочна, працуе, як і асноўная мапа", а потым-і аднадумцаў, і яны ўступаюць у розных сітуацыях тыпу ў выпадку наяўнасці fap некаторыя ўступаюць у эксплуатацыю ў фазе рэгенерацыі,а іншыя-у сітуацыях аднаўлення і гэтак далей.
Дзякуй,
у тваіх тлумачэнняў пацее заўседы логіка і празрыстасць....
Вы выдатны настаўнік.... ;)
... розніца можа быць, што галоўнае, відавочна, працуе, як і асноўная мапа", а потым-і аднадумцаў, і яны ўступаюць у розных сітуацыях тыпу ў выпадку наяўнасці fap некаторыя ўступаюць у эксплуатацыю ў фазе рэгенерацыі,а іншыя-у сітуацыях аднаўлення і гэтак далей.
Выбачайце, легкі OT! Такім чынам, як вы сцвярджаеце, і, як я падазраваў, я таксама, карты, двух-служаць для розных сітуацый, у якіх вы знойдзеце працы рухавіка! Гэта таксама ставіцца і да карце паўтарыў Драйвера Wish?
magi1984
05-12-2012, 16:49
вы, гэта значыць для ўсіх карт
вы пу? быць....калі, напрыклад атрымаць файл аўтамабіль з акпп, вы ўбачыце, што есць шмат больш карты DW, што ў адну і тую ж мадэль без акпп....я думаю, што ecu выкарыстоўвае самыя карты аднаго і таго ж параметру, каб пытанне "каліброўка канца" ці autoadattamento....
Таму, як правіла, згаджаецца змяніць толькі асноўныя і не чапайце аднадумцаў?
няма, вы павінны таксама змяніць сумежных з той жа палітыкай мод, з якой вы робіце галоўным...
калі корректура ўмяшання msport яшчэ на вы разумееце, вы ж, як вы moddano...
cinqueturbo
05-12-2012, 22:43
;) ОК!!!!!!!! Не перастае вучыцца ніколі!!
скажыце мне.....
у 26 гадоў, што я раблю, механік(зараз мне-37), і я адчуваю, як пачне працаваць у майстэрнях пачатковец....
blackwolf76
06-12-2012, 00:17
скажыце мне.....
у 26 гадоў, што я раблю, механік(зараз мне-37), і я адчуваю, як пачне працаваць у майстэрнях пачатковец....
Не перашчыруйце цяпер...
мы кажам, што мы ў тым жа стане, як у et? і ўсе астатняе,? менавіта гэтага няма. Магчыма, на некаторыя рэчы мы не ў топ, але вопыт... гэта не вывучыце, не выконваецца.
cinqueturbo
06-12-2012, 00:30
Гэты форум і поўны выдатных людзей, сціплых і шчодрых!!!!
шкада, адлегласць, я б з задавальненнем паціснуў руку, з глыбіні сэрца за ўсе!!!...
panny200555
31-01-2013, 02:31
Дзякуй за гэтую інфармацыю! я схаджу з розуму...:mad:
Tinturia
02-05-2013, 14:13
Я заўважыў, што, змяніўшы карту ў табліцы , пры захаванні, дазваляе мне скапіяваць крокам на картах, звязаных з імі , замест таго, змяніўшы ў 2D, калі я націскаю кнопку "захаваць" усе, што есць? не адбываецца . ? праблема ў версіі, якая ў мяне? не ? можаце скапіяваць крокам на карты аднадумцаў, калі вы працуеце ў 2D? або c'? некаторыя каманды, у прыватнасці, ад выканання?
angelolsp
02-05-2013, 14:49
ache мой ecm 2001 годзе толькі ў табличном!!
Tinturia
02-05-2013, 19:37
Я зрабіла тэст, нават з Ecm 2001 v5.3 і v6.2... - вынік той жа.
Ecm Titanium ? v1.61.
Я думаю, гэта памылка ECM.
angelolsp
02-05-2013, 20:07
бо, але ваш ecm titanium прымушае захоўваць файлы mod??і тэма?
Tinturia
02-05-2013, 20:28
...Добра працуе. Калі я правільна памятаю, я запампаваў ў замежных вэб-сайт.
msport (exil77grande)
03-05-2013, 17:31
гэта не памылка ecm копія крокам, зробленым у галоўнай карце,на картах аднадумцаў толькі ў рэжыме табліцы.
Tinturia
03-05-2013, 18:59
Было б? карысна, вы таксама можаце гэта зрабіць 2D. Можа быць штуршком для паляпшэння праграмы...
marco_hdi
31-03-2014, 22:06
я, нарэшце, зразумеў, для чаго патрэбныя карты роднасныя...вельмі і вельмі карысна на гэтым форуме ;)
Добра ў 2d вы зробіце гэта, то перайдзіце капіявання і ўстаўкі (заўседы ў 2d), там ідзе не так, вочы толькі не памыліцца зрушэнне!
cinqueturbo
01-04-2014, 15:01
Добра ў 2d вы зробіце гэта, то перайдзіце капіявання і ўстаўкі (заўседы ў 2d), там ідзе не так, вочы толькі не памыліцца зрушэнне!
Можа быць, Эйнштэйн і ната навучыліся, але і адзін выпадак на мільярд...;)
Можа быць, Эйнштэйн і ната навучыліся, але і адзін выпадак на мільярд...;)
Там ідзе так ДОЎГА, ен не хацеў быць правакацыйным! Эйнштэйн паставіў нас месяцаў высветліць, дзе былі клавішы капіявання і ўстаўкі ў 2d ;)
Іншы спосаб яшчэ больш просты...
Effuttuare рэдагавання ў 2d..затым перайсці ў таблічнай і захаваць....у гэты момант спытае, ці вы хочаце захаваць змены, нават на картах для