КПК

Перегляд Повної Версії : Думку Карта A4 1,9 TDI 131cv

cinqueturbo
05-12-2012, 09:48
Привіт всім!!!!

хотілося б думка і поради на мою першу карту

Сподіваюся, не ridiate мене.... :o

Vw Hardware Number: ?38906019LJ
Vw System Type: 1,9 л R4 EDC15P

Bosch
Дизель
0281011 222
1037366 508

msport (exil77grande)
05-12-2012, 10:40
у egr-це добре,але з кроком з тиском,тиск турбо і обмежувачі крутного моменту є безглуздими,спробуйте regolandoti на 15-20 на обмежувач крутного моменту,100-120 пунктів на тиск турбо і і 8-15% на ін'єкції.

frantik3
05-12-2012, 10:48
після внесення незначних змін в карту досягти збільшення 30cv дуже, але дуже легко

msport (exil77grande)
05-12-2012, 10:51
після внесення незначних змін в карту досягти збільшення 30cv дуже, але дуже легко

може бути, ви могли б показати йому, які карти торкніться таким чином, що не стосується все, і більше без причини.

frantik3
05-12-2012, 11:07
обмежувач крутного моменту 1000 очок
кількість? дизель не більше ніж на 20%
збагачення педалі акселератора не більше 23%
обмежувач turbo, 300 точок
turbo не більше 200 точок
ін'єкції говорив ecm (boost) не пізніше, ніж за 100punti
зараз ці на ці значення не повинні перевищуватися, але також і pi? бас дуже залежить від віку двигуна і його км, а потім є багато карт із драйверів, але якщо ви тримаєте на ці доходи декілька декорат!!!!!!!!!!!!!!

cinqueturbo
05-12-2012, 13:52
Ок!!!
Або схопив!
я б хотіла підкреслити, що не шукають сили непомірною,
але трохи пара pi? низьких і середніх частот і низьким споживанням керівництво круїзу..
s? чи є у вас поради є дуже стані..
і дякую вам за час, dedicatomi...

msport (exil77grande)
05-12-2012, 17:01
Ок!!!
Або схопив!
я б хотіла підкреслити, що не шукають сили непомірною,
але трохи пара pi? низьких і середніх частот і низьким споживанням керівництво круїзу..
s? чи є у вас поради є дуже стані..
і дякую вам за час, dedicatomi...

ну тоді дотримуйтесь інструкцій, frantik3 і загальні карти, які ви вказали, з 50-60% приросту в залежності від його рада.

cinqueturbo
13-03-2013, 20:22
Привіт всім!!!!!
після всіх цих місяців і повернувся клієнта, щоб трохи обслуговування,
і мене попросили приготувати шляху йому карту..
після виконання порад, ми сподіваємося, що ви розумієте щось,
я хотів би вашу думку, перш ніж приступити до запису
і я прошу вас також враховувати, що автомобіль 240mila Км, але і брелок
тоді кілька порад для запису з MPPS V12..
Заздалегідь дякую..

frantik3
14-03-2013, 17:18
спробуйте може палити трохи, і піти раз у recovery, так як lim turbo не торкнувся

cinqueturbo
15-03-2013, 13:55
спробуйте може палити трохи, і піти раз у recovery, так як lim turbo не торкнувся

Привіт франклін.. до причин lim turbo не в драйверах ви можете мені вказати адреси?
і чому? fumerebbe або трохи перестаралися з boost?
потім для решти ce інше, що вам не подобається?
Спасибі...

msport (exil77grande)
15-03-2013, 19:32
Привіт франклін.. до причин lim turbo не в драйверах ви можете мені вказати адреси?
і чому? fumerebbe або трохи перестаралися з boost?
потім для решти ce інше, що вам не подобається?
Спасибі...

обмежувачі тиску turbo:
від 57164 в 5723a
від 67164 в 6723a
від 77164 в 7723a

frantik3
15-03-2013, 20:56
дуже добре)))))

cinqueturbo
16-03-2013, 02:17
обмежувачі тиску turbo:
від 57164 в 5723a
від 67164 в 6723a
від 77164 в 7723a

Ви Велика msport!! скажіть, як вам здається, ця карта в цілому?
дійсно fumerebbe з кроком даних?
і ще раз спасибі...

Команду електроніка
18-03-2013, 14:59
Я дав йому дочірня компанія у свою карту запевняю вас, що курить і багато!!

vic64it
20-03-2013, 09:49
Ви Велика msport!! скажіть, як вам здається, ця карта в цілому?
дійсно fumerebbe з кроком даних?
і ще раз спасибі...
привіт
я мою машину, яка має той же екю, а потім карти я зробив і переробив за своїм бажанням " і питання, яке я хотів би зробити це: але ти provavato в caricargli
деякі карти? спочатку спробуйте, а потім виведи висновки..я думаю, що основи будуть вам вже були дані від інших людей

sportknight
20-03-2013, 10:00
ці автомобілі курять тільки на них дивитися :D
я зробив більше? чим-небудь, що йде сильний і без дим оригінал,з дому ввечері даю подивимося

vic64it
20-03-2013, 10:24
а я помітив, що палять і дають проблеми, коли ви даєте кроком навіть при низьких обертах і низьких навантаженнях двигуна

cinqueturbo
21-03-2013, 01:36
привіт
я мою машину, яка має той же екю, а потім карти я зробив і переробив за своїм бажанням " і питання, яке я хотів би зробити це: але ти provavato в caricargli
деякі карти? спочатку спробуйте, а потім виведи висновки..я думаю, що основи будуть вам вже були дані від інших людей
Привіт vic64it..
ні, не або не спробував карту на групи vag з зовні на egr dpf off,
не або власний досвід на цих авто плюси? прошу ради -...

Команду електроніка
21-03-2013, 08:55
ці автомобілі курять тільки на них дивитися :D
я зробив більше? чим-небудь, що йде сильний і без дим оригінал,з дому ввечері даю подивимося
дивіться, я можу гарантувати, що ці машини, курять, мало!!! І далі все залежить від того, що ви, щоб дати їй ходити!!! Вид Audi nn курять багато!!!!

vic64it
21-03-2013, 10:42
ваша коробка передач механічна або автоматична?

cinqueturbo
23-03-2013, 01:39
ваша коробка передач механічна або автоматична?

Механічна....

vic64it
23-03-2013, 15:11
тоді ви намагалися завантажити карту?

cinqueturbo
24-03-2013, 01:19
тоді ви намагалися завантажити карту?

Немає не завантажується,
я хочу перш дізнатися-й? на цих ecu і помістити його краще всього до..

vic64it
24-03-2013, 17:23
але якщо ви не почнете експериментувати, як ви вчитися?

cinqueturbo
24-03-2013, 21:52
але якщо ви не почнете експериментувати, як ви вчитися?
Повністю з вами згоден..
але не на рахунок і на свій ризик інших людей..
перш, ніж я accerto, що мої справи і, що я в безпеці клієнт..

neo
24-03-2013, 23:50
Привіт,я дав на крило своїй карті, і я думаю, що спробувати, не турбуючись про те, щоб палити, тому що ці машини курять дуже мало .Pero, є ще одна проблема-вібрація, маховик двигуна, при прискоренні питань, але я ще не знайшов рішення цієї проблеми.І краще сказати це до клієнта,а не за грубу фігуру.

frantik3
25-03-2013, 06:43
Маховик????? Ніколи ніяких проблем

vic64it
25-03-2013, 14:42
маховик вібрує з зіставлення зроблені з ніг, не збільшити з низьких оборотах і на низьких навантаженнях двигуна

neo
25-03-2013, 21:50
маховик вібрує з зіставлення зроблені з ніг, не збільшити з низьких оборотах і на низьких навантаженнях двигуна

Правда я їду завжди близько 30% load) - 1000-1200 оборотів, так що не думаю, що це проблема, і ти, дорогий, чому ми не покажіть, як ви робите з руками,і ще одна річ ,запевняю вас, що у мене більше досвіду, ніж вас, так і у відображенні та sie в механіці, тому ми також хотіли б трохи з вашого боку.

Я забув сказати, що я власник А4, 130 л. с., що я перепризначений 30-40 разів, використовуючи всі можливі докази і можна собі уявити, Тому я знаю краще за вас, слабкі місця в цій машині, повірте.

giarras
25-03-2013, 22:07
Правда я їду завжди близько 30% load) - 1000-1200 оборотів, так що не думаю, що це проблема, і ти, дорогий, чому ми не покажіть, як ви робите з руками,і ще одна річ ,запевняю вас, що у мене більше досвіду, ніж вас, так і у відображенні та sie в механіці, тому ми також хотіли б трохи з вашого боку.

Спочатку Написано vic64it

хлопці, я не хочу бачити спори в форум..я настійно рекомендую.

vic64it
25-03-2013, 22:42
Я забув сказати, що я власник А4, 130 л. с., що я перепризначений 30-40 разів, використовуючи всі можливі докази і можна собі уявити, Тому я знаю краще за вас, слабкі місця в цій машині, повірте.
вибачте....але я не мав на увазі вас і у вашій роботі, мого втручання, тільки хотів похвалити роботу frantik3, що якщо ніколи не мав проблем літають ці автомобілі, це означає, що не робить карти з ніг.Сказав це...але хто ти? але що ви хочете? але хто тебе знає?ви відчуваєте себе винуватим? у вас чергу з соломи? я сказав, що роботу краще за вас? що більш досвідчений, ніж ви? ви добре? я покажу вам мої компліменти і, якщо хочете, я скажу вам, що ви краще мене, Ок? тому тепер, - я не можу розглянути ще.

vic64it
25-03-2013, 22:43
Спочатку Написано vic64it

хлопці, я не хочу бачити спори в форум..я настійно рекомендую.
вибачте, я відповів пізно і побачив ваш пост

vic64it
25-03-2013, 22:59
додам, що якби я прийшла на розум,трохи раніше, роман Карло Леві навіть не буду брати до уваги вісь, я Прошу ще раз вибачитися.

giarras
25-03-2013, 23:01
додам, що якби я прийшла на розум,трохи раніше, роман Карло Леві навіть не буду брати до уваги вісь, я Прошу ще раз вибачитися.

ок х мені мова ? закрито.

msport (exil77grande)
26-03-2013, 16:03

насправді вібрує маховик і прослизає зчеплення, тому що тачка від оборотів і навантаження занадто рано.

vic64it
26-03-2013, 16:36
насправді вібрує маховика і прослизає зчеплення, тому що ви зміните від оборотів і навантаження занадто рано. ну і даремно! і я нічого не скажу, інакше хтось образиться

neo
26-03-2013, 22:41
насправді вібрує маховик і прослизає зчеплення, тому що тачка від оборотів і навантаження занадто рано.

Я сказав уже, що я зробив багато доказів видно, що це моя машина і кращий результат ви отримали, роблячи мапу саме таким чином.У тому разі, якщо пізніше, з урахуванням змін, відчувають себе strappamenti, коли є провали на дорозі .З приводу зчеплення-ніколи не послизнувся. І ще одна річ, пологи покладаюся з 2-3% до 10-13% до 70 % load, отже, не може змістити ніколи не зчеплення.І, щоб закінчити розмову більше, що я маю на увазі карти, я autoriparatore з 20-річним досвідом, і для мене на першому місці стоїть"здоров"машини.

vic64it
26-03-2013, 23:10
від 05-02-2013,в день його презентації, на сьогоднішній день 26-03-2013 роки досвід, як autoriparatore від 15 минуло 20

neo
26-03-2013, 23:44
від 05-02-2013,в день його презентації, на сьогоднішній день 26-03-2013 роки досвід, як autoriparatore від 15 минуло 20

один vic64it ,так ви до 80 повідомлень ?Тому, що покажіть, що ви знаєте, щоб ви, як фахівець в області інформатики та електроніки?Для вашої інформації, я був багато років за кордоном, де я закінчив навіть школу (5 років в школі, механіка 3 днів практики чисто в тиждень в майстерню, з 120 робітників), Але коли я закінчу, тому що не повинен вам нічого пояснювати тобі, що механіки я знаю, що не розумієш нічого.Я волію, щоб довести, з фактами, а не словами, ті якості, які у мене є .

Cristiano75
12-04-2013, 23:48
У частині виступу, яку ви робите... ціль яка ?? скільки резюме і пара ви хотіли б вивести з 130cv?? З дуже небагатьма mod надходження частку 165cv.. gi? ? майже все зроблено в будинку, audi.. я не можу побачити файл, чому? я не досяг межі.... ? грубо кажучи, сон-всі рівні... потрібно тільки оновити карту уприскування поза драйвера, спочатку, щоб розуміти, переробити карту диму, оновлюючи значення maf, зупинилися, щоб весь або навантаження у 16,5:1 якщо ви не хочете дати стільки, турбо, turbo, просто від 50mbar останній стовпець, оновити карту overboost ? дуже важливо це, якщо ви не хочете мати піки turbo і класичний seghettamento....... обмежувач крутного моменту не повинна перевищувати 60 мг, чому? часи, аж до l?... і ви побачите, що машини andr?.... у egr закрити його з 2 управління.... gi? вам буде близько 36кг і 165cv...... мапу якщо педаль ? як гольф значення в 7000 не торкаючись до нього, не потрібно нічого, якщо не отримати відповідь + готова і значна частина педалі "простою" мод,....

Cristiano75
12-04-2013, 23:50
ах, За мод + тяги... тобто хоче + час..... з тим, що ви написали? v? автомобіль...
Якщо закрити egr з класики 2 panettoni, повторити все з нуля карту диму... чому? частина ecu не user? pi? і тобі потрібно....
на деяких картах ви можете робити їх більше або відсікання, як ви хочете.... ви можете налаштувати.... наче сукню на замовлення..... і ти 6 кравець Хороша робота... .....

cinqueturbo
13-04-2013, 01:27
ах, За мод + тяги... тобто хоче + час..... з тим, що ви написали? v? автомобіль...
Якщо закрити egr з класики 2 panettoni, повторити все з нуля карту диму... чому? частина ecu не user? pi? і тобі потрібно....
на деяких картах ви можете робити їх більше або відсікання, як ви хочете.... ви можете налаштувати.... наче сукню на замовлення..... і ти 6 кравець Хороша робота... .....

Завдяки Християнин..
я повинен вивчати їх, ще сент-vag..
я не відчуваю, що готовий на vag!
також, чому? драйвери ведуть дороги і pi? не або матеріал для порівняння..
Спасибі в будь-якому випадку..

neo
14-04-2013, 08:56
У частині виступу, яку ви робите... ціль яка ?? скільки резюме і пара ви хотіли б вивести з 130cv?? З дуже небагатьма mod надходження частку 165cv.. gi? ? майже все зроблено в будинку, audi.. я не можу побачити файл, чому? я не досяг межі.... ? грубо кажучи, сон-всі рівні... потрібно тільки оновити карту уприскування поза драйвера, спочатку, щоб розуміти, переробити карту диму, оновлюючи значення maf, зупинилися, щоб весь або навантаження у 16,5:1 якщо ви не хочете дати стільки, турбо, turbo, просто від 50mbar останній стовпець, оновити карту overboost ? дуже важливо це, якщо ви не хочете мати піки turbo і класичний seghettamento....... обмежувач крутного моменту не повинна перевищувати 60 мг, чому? часи, аж до l?... і ви побачите, що машини andr?.... у egr закрити його з 2 управління.... gi? вам буде близько 36кг і 165cv...... мапу якщо педаль ? як гольф значення в 7000 не торкаючись до нього, не потрібно нічого, якщо не отримати відповідь + готова і значна частина педалі "простою" мод,....
Привіт Християнин,я хотів би знати, що ебу ви говорите edc15 або edc16 ,тому що це тут і bosch 15P .Те, що ви говорите, і дуже цікаво для мене перо, і деякі речі мені не квадратну форму ,типу "egr закрити його з 2 управління"- на 15P????,
"оновити карту уприскування поза драйвер"-як і чому????,
" переробити карту димів "?????,
"оновити карту overboost"-як і чому?бачив, що подовжити час overboost і протипоказано "життя"turbo та електродвигуна,і, коли я знаю на деяких машинах після tot км. блок управління mot ігнорувати ,в тому сенсі, що він більше не працює .Я був би дуже вдячний, якщо місць, наприклад, як зробити мод ти на 15p crupo vw.Дякую

Cristiano75
14-04-2013, 14:50
Привіт Християнин,я хотів би знати, що ебу ви говорите edc15 або edc16 ,тому що це тут і bosch 15P .Те, що ви говорите, і дуже цікаво для мене перо, і деякі речі мені не квадратну форму ,типу "egr закрити його з 2 управління"- на 15P????,
"оновити карту уприскування поза драйвер"-як і чому????,
" переробити карту димів "?????,
"оновити карту overboost"-як і чому?бачив, що подовжити час overboost і протипоказано "життя"turbo та електродвигуна,і, коли я знаю на деяких машинах після tot км. блок управління mot ігнорувати ,в тому сенсі, що він більше не працює .Я був би дуже вдячний, якщо місць, наприклад, як зробити мод ти на 15p crupo vw.Дякую

У edc15p він, як edc16 2 panettoni, тільки на перший не дивіться, якщо не покладіть режимі? 16 біт, + / - 32768. цей панеттоне, ви повинні взяти його на-1.
Карти уприскування 6. 4 te d? ecm у вигляді ін'єкцій parzializzato map1/2 і mapxboost те, що я кажу, він до 4.
Карту диму... якщо закрити egr (в деяких edc15 йдуть в map карту парів інших map) ви побачите, що maf дар? значення завжди вище 400 мг...... для якого область під nn user? + .... так що сенс там тримати його ще л??????
Ось у цей момент я особисто згадав все з нуля.... тоді залежить, якщо хочете + докладний чи ні.. ви також можете розтягнути його бачив, що простір c'?.....

Cristiano75
14-04-2013, 15:11
Не ? сказав, що збільшення значення призводить збільшення потужності.... залежить.. іноді потрібно також зменшити
Як карта overboost.... і тоді це залежить від типу ecu ми говоримо.. В цьому випадку edc15/16 PD....
- Не працює після такого-то кількості км, мені здається, дивно.. я вигляд завжди, що працюють...
Карту на питання не управляє часом, а бенс? на vgt.... змінити кут лопаток геометрії робить, що змінює реакцію двигуна......

Щоб побачити, як це працює, отримати файли золота pd 140cv, потім відкрийте обмежувач крутного моменту, карту Нм>>Iq і карту overboost, і ви зрозумієте, як ? зроблений останній...
я пропоную зробити це з winols для полегшення розуміння можна? ecm....

neo
14-04-2013, 15:54
Дякую за пояснення.У покарання можу я намагаюся на практиці, щоб повернути ці зміни, pero, на жаль, і часу, що не використовую більш winols, тому що на всіх моїх ПК я перейшов на win 7 і win 8.Привіт.

giuseppe1374
14-04-2013, 16:25
на цій машині можна торкнутися обмежувача спокійно до 5500 оборотів...:p

манро
14-04-2013, 16:43
*cristiano75 враховуючи, що ви, такий досвідчений і в курсі, як на всі машини групи vag і про ecu і mod вносити обґрунтовані...
чому? не місця, карти, наприклад, так, що інші можуть studiarci??
ви знаєте, сказати, що я s'est я це зробити і те, і те не довести, не ? що це максимум....
зрештою, якщо один ?" хороший кухар не має жодних проблем, щоб дати вам його рецепт і розповісти про те, як і які інгредієнти використовувати"....

frantik3
14-04-2013, 16:46
я думаю, що на цей пост більше? хтось дав інфо по-справжньому важливих

giuseppe1374
14-04-2013, 16:55
мунро ти правий, мова, що ви робите, але вибачте, якщо я скажу вам, що я до сьогодні і не тільки тут, я бачив дуже мало людей, і мало я маю на увазі спиралися на пальці рук розмістити зіставлення професійних, чому? добре це чи погано, кожен з нас ? ревнує свою роботу, і gi? дати важливі поради ? велика річ, якщо хтось хоче розмістити щось важливе, що добре буде, втім, всі ми тут, щоб навчатися.

Cristiano75
14-04-2013, 20:53
*cristiano75 враховуючи, що ви, такий досвідчений і в курсі, як на всі машини групи vag і про ecu і mod вносити обґрунтовані...
чому? не місця, карти, наприклад, так, що інші можуть studiarci??
ви знаєте, сказати, що я s'est я це зробити і те, і те не довести, не ? що це максимум....
зрештою, якщо один ?" хороший кухар не має жодних проблем, щоб дати вам його рецепт і розповісти про те, як і які інгредієнти використовувати"....

Привіт манро... те, що я пишу, не ? без підстави.
Не потрібно залишати картку, якщо не ЗОЛОТИХ, сенна? тут ви пандусах відгуки негативні (ми з росії) і все, якщо скачують, але ніхто правити згідно з його логікою, і відповідь.... але судить негативний і тікає....
Потім, аж доки не arriver? у 80-х не маючи можливості скачати файл тут x побачити, чи є мод на чужій моєї гіпотетичної яка від цього користь....???
На жаль, тут я побачив, що між alcui членів форуму нам допомагає по мірі можливості, всі інші son курей...... (коли я пишу, перш ніж підключити мозок з руками, і після ретельного аналізу я пишу... Намагався на мене)

Cristiano75
14-04-2013, 20:58
У рамках справи, і в моїй маленькій знання і зміни, і перевірте, я можу простягнути руку, якщо хочете.

Cos? ми ростемо.. відчувати себе критикувати без рішення після nn f? ще, що зняти бажання брати участь....

neo
14-04-2013, 21:11
Привіт Християнин,я думаю, що не потрібно боятися розміщувати тут ваші роботи, хоча ми знаємо, що критика буде.Відправляю в роботу ваш висловіть власний шлях.Тим, хто нам подобається, дякує тебе .І потім, маючи на критику po бути, що ви дізнаєтеся щось ви теж.

puntospeed1.3
14-04-2013, 21:12
привіт. який обмежувач ти говориш? чи можете ви дати якісь підказки і т. д..

puntospeed1.3
14-04-2013, 21:12
на цій машині можна торкнутися обмежувача спокійно до 5500 оборотів...:p

як зазначено вище.

giuseppe1374
14-04-2013, 22:18
як зазначено вище.
машина пу? довести до 5500 оборотів, торкаючись кривий

Cristiano75
14-04-2013, 22:26
машина пу? довести до 5500 оборотів, торкаючись кривий

Яку користь ви можете? скористатися, якщо вся механіка ? призначений для роботи до червоної площі.....?? 4700 якщо все правильно пам'ятаю...
Якщо не змінити голову, так глибоко я думаю, що дістатися до цих оборотів nn має сенсу.... :confused:

Cristiano75
14-04-2013, 22:28
Привіт Християнин,я думаю, що не потрібно боятися розміщувати тут ваші роботи, хоча ми знаємо, що критика буде.Відправляю в роботу ваш висловіть власний шлях.Тим, хто нам подобається, дякує тебе .І потім, маючи на критику po бути, що ви дізнаєтеся щось ви теж.

Gi? я зробив це в іншій темі.... Не приходять в ****..
Ми робимо cos?.. на цей раз ми робимо навпаки..

giuseppe1374
14-04-2013, 22:29
якщо говорити про конструкції, то все rimappature не мають, та добре, що ви говорите? механіка не терпить тих обертів, і l' утиліти? ви вона, переміщаючи пари

puntospeed1.3
14-04-2013, 22:35
ок. але ? однієї кривої або карту. або кілька посилань для переміщення?
карти уприскування прибуває в 5355giri.
сара слюди від rescale в brekpoint обмежувача крутного моменту?

neo
14-04-2013, 22:44
Gi? я зробив це в іншій темі.... Не приходять в ****..
Ми робимо cos?.. на цей раз ми робимо навпаки..

Добре ,очікуємо, що надходження 80 безлад.а на місці мого бізнесу,тому ми говоримо з ще не бувало .Привіт зараз

lupak
14-04-2013, 22:44
ок. але ? однієї кривої або карту. або кілька посилань для переміщення?
карти уприскування прибуває в 5355giri.
сара слюди від rescale в brekpoint обмежувача крутного моменту?

Теоретично, може бути це рішення слід спробувати її, щоб побачити, якщо ? так, чи ви чекаєте підтвердження, що хтось вже? знає.

puntospeed1.3
14-04-2013, 23:02
я для проби я спробував rescale останнього вр від 5200 до 5355 та насправді приходить до нас, але, даючи дизельне паливо, заднім числом не отримаєте ніколи.
але не знаю, якщо це ? на дорозі, що каже йосип.

puntospeed1.3
14-04-2013, 23:13
якщо ви говорите переміщення пари, вважаю, що це не метод, що я сказав. було б більш складна річ. чи ви б втрати крутного моменту на низьких.
принаймні, скажіть мені, якщо я з дороги або esponici безпосередньо карту, що я відчуваю зараз :):):p

giuseppe1374
14-04-2013, 23:20
мови масштабувати вр обмежувача крутного моменту ? неправильно діяти іншим способом ? крива... ? з драйверів...

puntospeed1.3
14-04-2013, 23:25
ок, спасибі.

Cristiano75
15-04-2013, 00:37
якщо говорити про конструкції, то все rimappature не мають, та добре, що ви говорите? механіка не терпить тих обертів, і l' утиліти? ви вона, переміщаючи пари

Насправді більше? stressi механіки менше триває....
Я кажу, що межа обертів x двигун дизель ? 5500 об.
Якщо для? припустимо, механіки в оригіналі ? розраховується в нормальних автомобілів, які ми розглядаємо тут, у форумі x дати макс потужність на 4000 або трохи більше? s?, я думаю, що якщо нічого не буде зроблено в механіці, у радикальний спосіб, cio? заміна распредвала з одним, який має профільну-й? поштовх, і він не замінює пружини клапанів і, можливо, буде служити + я думаю, що sar? важко знайти корисну потужність на цих обертах cos? високі...
Я кажу, що х мені не ? вигідно дістатися з механікою акції....... Відповідні зміни, розроблені avr? його переваги? як правило, ви віддаєте перевагу x мати хороший дохід, щоб не перевищувати 4000 оборотів (режим макс).

giuseppe1374
15-04-2013, 12:10
be християнин, я повинен вам сказати, кожен думає по-своєму, я поважаю вашу думку і ціную, з іншого боку, мій вам можу сказати, що я особисто пару років adietro у мене була ця машина і я там працював дуже навіть для вивчення цих двигунів, чому? як добре ти знаєш машину, не ? зроблено тільки для ecu, проте я не буду ? я вам скажу, що завжди кажу зміни, акції, підніміть обороти до 5100 (я сказав, що ви можете? дістатися до 5500, а не те, що є прибуття mod stock) ridisegni обмежувач крутного моменту і час igniezione-й? інші модифікації, які ми всі знаємо, машина приходить в 165cv без сильних strees, то, як я завжди кажу, що ми всі тут, щоб вчитися, і якщо ти підприємець? підготував я щаслива, чому? у мене є спосіб дізнатися, то невелике саме я повинен зробити, ці двигуни були розроблені, щоб дати максимальний крутний момент 4400, а не на 4000, а не дивитися тільки дані ecu, чому? як ви добре знаєте, що-то пу? бути зі зміщенням..

puntospeed1.3
15-04-2013, 14:46
для підніміть обороти до 5100 що ви маєте на увазі?
враховуючи, що у вас був цей двигун, чи можу я дозволити собі запитати вас, щоб дістатися до 190 л. с., механіка акції, скільки мг треба вводити? і turbo постійної або заздалегідь.
я ні, я дилера, отже, більш встаю ? ще йде'. але я хотів би знати, звичайно, таких меж..
привіт.

Cristiano75
15-04-2013, 14:53
be християнин, я повинен вам сказати, кожен думає по-своєму, я поважаю вашу думку і ціную, з іншого боку, мій вам можу сказати, що я особисто пару років adietro у мене була ця машина і я там працював дуже навіть для вивчення цих двигунів, чому? як добре ти знаєш машину, не ? зроблено тільки для ecu, проте я не буду ? я вам скажу, що завжди кажу зміни, акції, підніміть обороти до 5100 (я сказав, що ви можете? дістатися до 5500, а не те, що є прибуття mod stock) ridisegni обмежувач крутного моменту і час igniezione-й? інші модифікації, які ми всі знаємо, машина приходить в 165cv без сильних strees, то, як я завжди кажу, що ми всі тут, щоб вчитися, і якщо ти підприємець? підготував я щаслива, чому? у мене є спосіб дізнатися, то невелике саме я повинен зробити, ці двигуни були розроблені, щоб дати максимальний крутний момент 4400, а не на 4000, а не дивитися тільки дані ecu, чому? як ви добре знаєте, що-то пу? бути зі зміщенням..

Я не ставлю під сумнів твої знання, дійсно, ви dir? ви, безумовно, це можливо, і + мене... я зробив 105л.з edc16, тільки, що не маючи у моєму розпорядженні машина, як ваша, не можу я додати більш ніж один момент.. я кажу, що я дотримуюся досягти потужності і крутного моменту, що деякі сайти відомих вам torvano в мережі. Я не знаю, якщо люди як з моїх частин. Вони хотіли б, що перший постріл зроби все, потужність, крутний момент, відгук педалі, витрата палива....
я просто до мінімуму важливе значення x її повинен піти..... впевнений, що ті моди, які ти робиш, я зараз без машини під рукою nn я можу наважитися спробувати їх на автомобілі, які власники son проти.....
З урахуванням мого особистого, що, коли машина перевищує 200.000 км карту з такою крутний момент, що пу? formire i PD і муфти, які мають джерело не в змозі tramettere крутний момент на колеса, чому? поступитися дорогу, то, можливо, я волію дати йому трохи менше крутного моменту, ніж той, який могли б дати, для? зробити її постійною, 500/1000 оборотів, а потім її повільно спускатися і дати деякий резюме фінал в +...
Я помітив, що людина, яка хоче карту + пара, тобто класичний футбол, воліє мати машину з хорошим протягну.... тобто декілька резюме на високих.... коли ввв зробити його щасливим, а ти, мабуть, у Кіа..і х з можливої поломки в майбутньому zebedei, коли ви dir? зчеплення, якщо він закінчиться незабаром... я змінилася мало часу f? і я можу сказати вам, що slittava nn, чому? диск приїхав, незважаючи на 250 000 км-о'кей, але чому? його натискний диск не міг тримати все це.., для яких згідно з моєї точки зору, для PD дати трохи менше пари abbassargli також режим максимального моменту і зробити її постійною x 500/1000 оборотів, а потім змусити її поступово вийти і дати макс потужність приблизно на 200 обертів вище точки макс потужності, що було в орі..... практично стає майже benza..... Слабким місцем є PD натискний диск..... насправді, якщо хтось замінити пакет зчеплення погоджується купити "навалом", політ завжди bimassa і диск ORI частини sachs, натискний диск від sachs race і підшипник ОРІ.... З цим комплектом я думаю, що вони отримують, щоб тримати майже 500Nm..... навколо 280cv......

Cristiano75
15-04-2013, 15:09
для підніміть обороти до 5100 що ви маєте на увазі?
враховуючи, що у вас був цей двигун, чи можу я дозволити собі запитати вас, щоб дістатися до 190 л. с., механіка акції, скільки мг треба вводити? і turbo постійної або заздалегідь.
я ні, я дилера, отже, більш встаю ? ще йде'. але я хотів би знати, звичайно, таких меж..
привіт.

Зробіть пропорцію беручи до уваги, що BSFC peggiorer?, тому зробіть розрахунок, якщо ви вирішите приїхати в 195cv....
Від цього відсоток + частині з обмежувачем крутного моменту, потім перейти в розділ Нм>>IQ, якщо мапу просто ок сенна? у пристосуйте, якщо я не помиляюся, ви повинні збільшувати x мати пару 420Nm, я fermerei його значення max x зробити costanete 500/1000 обертів, і тоді б опускатися до 4200 x мати 190cv....
Потім підходять всі карти уприскування, я думаю, за винятком останнього (я по пам'яті, можу помилятися)... все брейк, а відповідні значення
Потім зробіть карту парів, як maf, які map, що ті, лямбда.... Карту парів, як, що лямбда якщо закрити рециркуляції відпрацьованих газів частина а не user? +, я вам рекомендую повторити весь масштаб точок зупину maf 2 карти, важливо, що вони ідентичні......
Потім використовуйте карту overboost.... (з високих кількостях? дизель "завантажити" натовп, якщо ви хочете протягну сенна? піка). Карту пам'ятайте, що v? відповідно до про і мг дизель>>> дуже важливо, x, щоб уникнути piccate з пошкоджень турбує....
Prex turbo.... По-моєму, тобі слід лизати майже абсолютні 2600mbar.... але дивіться самі.. не пересувайте і не дуже біт svbl........

Потім перевірте карти передоплати.. подивіться, як сон messe з break і подивитися, якщо він працює частину або всю частину в автономному режимі в орі має значення, так x......

Тоді спробуйте і в кінці кінців зроби свої корективи у відповідності з вашими вимогами....
Хороша робота....

puntospeed1.3
15-04-2013, 15:20
машина працює в map.
карти, ін'єкції, зараз також працює в останній раз, враховуючи, що від 25.4 bdtc advance я перейшов в 26 і мене закон.
у overboost розвантаження до 2.500 2.800 чи що, що я, високий, з піками особливо на 2.200 на тест piccavo 1.9 п'ятого, то я повинен збільшити дійсно! у мене 1.3 до 4000 оборотів падати, але у мене 2 карти overboost другий має значення вище на високих оборотах,буде, що є 2 контролю, один високий і один низький.
як я зрозумів, педалі, принаймні, на edc 16 7 карти заднього ходу(значення дуже низькі), а потім слідувати.
я повинен робити інші тести.