КПК

Перегляд Повної Версії : Видалення DPF EGR на Альфа 159 2.4 JTDM

Найтвинг
04-12-2012, 22:14
Привіт, хлопці, мені вдалося знайти Час, щоб видалити DPF і EGR на моїй 159, curiosit? і щоб спробувати зрозуміти, що йшло на зміну програми, я зробив 3 файлу Mod, один з eslusione DPF, один з відключенням EGR і виключення як, аналізуючи файли з Ecm Titanium 1.61 у режимі? 2D я бачив деякі параметри змінені, але я не розумію, якщо вони були зроблені правильно.
Ви можете дати мені більше? lumi про це?
Дякую
Я докладаю 3 Mod файлів + файл Орі.

magi1984
04-12-2012, 23:12
скільки разів на ці ecu працює без проблем

msport (exil77grande)
05-12-2012, 09:46
я підтверджую, безумовно, це було зроблено правильно.

Найтвинг
05-12-2012, 10:09

Gianpy80
05-12-2012, 10:27

Найтвинг
05-12-2012, 10:56

не горить?
Той же ebayer продає олена, ти водостічна труба, якщо у вас встановлений анке?

msport (exil77grande)
05-12-2012, 11:14
не горить?
Той же ebayer продає олена, ти водостічна труба, якщо у вас встановлений анке?

ви йдете не по темі.

Найтвинг
05-12-2012, 11:33
ops, sorry:(

Найтвинг
06-12-2012, 20:31
:confused::confused::confused: Я сумніваюся......один раз перепризначений блок управління зміни, зроблені після, для DPF кладу трубку прямий і sn на місці, але для системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог я повинен qlke іншої модифікації або просто закриття пошти на карту?

msport (exil77grande)
06-12-2012, 20:40
:confused::confused::confused: Я сумніваюся......один раз перепризначений блок управління зміни, зроблені після, для DPF кладу трубку прямий і sn на місці, але для системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог я повинен qlke іншої модифікації або просто закриття пошти на карту?

то закриття електроніка просто, але якщо ви хочете бути метушливим, я б:

чистка клапана egr
центральний фізичної клапана egr
електронний замок клапани системи рециркуляції ог.

Найтвинг
06-12-2012, 20:49
Спасибі msport :cool:

magi1984
06-12-2012, 21:09

Найтвинг
06-12-2012, 21:29
Я мав намір/змушений робити все разом, дякую за друзів, що мені приділяють мосту і майстерні, можу видалити, чистити, rimappo, а потім через випробувальний стенд:cool:

ultimo000
Привіт, хлопці, дякую на цьому форумі я намагався defappare моя 159 2.4
я зробив наступні кроки

-) читання файлу з блоку з mpps
-) defap з ecusafe
-) корекція біт засмічення з ecm titanium від -6 до 400

додаю карту, ви можете дати йому одне око.
заздалегідь спасибі

Errecinque
З 159 2.4 гра вдома.....але я не бачив вашу презентацію, як слід робити за правилами. Привіт

манро
Я мав намір/змушений робити все разом, дякую за друзів, що мені приділяють мосту і майстерні, можу видалити, чистити, rimappo, а потім через випробувальний стенд:cool:
якби я вас eliminerei також swirl..., так і в електронному вигляді, що фізично...
ці машини страждають від золота поломки цих компонентів...з зіставленні, де, безумовно, ви будете неухильно підвищувати press turbo le swirl дійсно в небезпеці поломки....тільки в електронному вигляді, ви вже найближчим часом...
і для фізичної ліквідації з swirl, що виникають проблеми..
я зробив трохи часу тому, і, щоб видалити всі бачили, що swirl були зламані, я повинен був виявити чер усмоктувальну трубу(до зняття зубчастого ременя і насоса common rail) тоді я різьбові отвори на колекторі з чоловіком від 18x1,5 і я підключити за допомогою вилки і вимірювання....
важка робота, але я фейк варто...
автомобіль з автоматичною коробкою передач на ковзанах, у перших трьох передач під час прискорення і бризки на кожне найменше натискання педалі, незважаючи на вагу...

манро
просто, щоб chirezza не в тому, що togliendpo всі swirl збільшується щось в потужності...
тільки, що, коли автомобіль питання прийшов від мене в майстерні було засмічення dpf,egr заблокований і swirl маршрути..
крім того, що впускний повне лайно чорна жирна... так що не ходили, щоб нічого не вирішує, в режимі recovery, і було тільки 120 км/год...після відходу манро відроджується....255 км/год по gps...

Errecinque
Привіт, хлопці, дякую на цьому форумі я намагався defappare моя 159 2.4
я зробив наступні кроки

-) читання файлу з блоку з mpps
-) defap з ecusafe
-) корекція біт засмічення з ecm titanium від -6 до 400

додаю карту, ви можете дати йому одне око.
заздалегідь спасибі
Ок....вид презентації.я рекомендую не використовувати sw, defap на цей автомобіль, який має можливість зміни комплектації без dpf через один switch off так що вам залишаються активними все dtc, що sw стругає.

ultimo000
Було б непогано зробити.....але я не знаю з чого почати....ви можете мені допомогти?

Errecinque
Я дізнався, спасибі на форумі, так це правильно поділитися для тих, хто не знає. 1DE432 відображення 8-бітних візьміть від 1 до 2 . 1e46ee на 16 біт, то порти від 400 до val max 65535. І dpf-це як якщо б не було

ultimo000
Велике спасибі.я намагаюся у вихідні дні.я повинен зробити рбу з сталевий алхімік?перш ніж писати файл в ебу з mpps,я повинен дати контрольну суму зміненого файлу в ecm?

манро
як ecm mpps corregono в автоматичній контрольної суми...

ultimo000
Труби fap, нарешті, прибув. Добре, якщо поступити наступним чином:

1) завантаження файлу з допомогою перемикачів ff, як радив один одного errrcinque
2) змінити механічну частину
3) заміна масла і resetto помилки відпрацьованого масла з сталевий алхімік

Що робити?

Дякую

Errecinque
Труби fap, нарешті, прибув. Добре, якщо поступити наступним чином:

1) завантаження файлу з допомогою перемикачів ff, як радив один одного errrcinque
2) змінити механічну частину
3) заміна масла і resetto помилки відпрацьованого масла з сталевий алхімік

Що робити?

Дякую

Я б сказав, що все правильно. Коли ви входите в діагнозі після завантаження карту перевірте кузов стає без dpf і засмічення 1000%

ultimo000
Зіставленні виконується.
Сталевий алхімік говорить мені, що фільтр не clogged і засмічення 1000.
Повинно бути все ок.
Завтра я покладу трубку....ви підкажіть, а про те, як йде
Дякую

zxrrr
Я дізнався, спасибі на форумі, так це правильно поділитися для тих, хто не знає. 1DE432 відображення 8-бітних візьміть від 1 до 2 . 1e46ee на 16 біт, то порти від 400 до val max 65535. І dpf-це як якщо б не було

Привіт Errecinque, цей виступ також підходить для 159 1.9 jtdm 150 л. с.?

Errecinque
Якщо євро-4, та ж мови. В частині адреси можуть бути різними, але просто, що стосовно областей, в 2d всі особи легко

zxrrr
Спасибі Errecinque! Мій перший крок буде вимикання електронний EGR бачив, що вже зламано, заблоковано на закриття, я чиста, але нічого не змінилося....тоді я зроблю DPF

Errecinque

zxrrr
я думаю, що, якщо вихід з ладу електрично необхідно також видалити dtc, які вам приходять в діагнозі після відключення з звичайної процедури panettoni
ок, спасибі за поради....я користуюся...операції пошлю з galletto1260 як інтерфейс і часу ( мій друг) для завантаження файлу-орі, я читав на форумі, працюють спокійно на моєму ecu. Як ви, напевно, добре зрозуміли, я дуже початківець.

cerbino
Особисто я використовував Тільки на Alfa 159 1.9 jtdm 16v з fap і я видалив egr fap. Результат це добре, але я рекомендую, краще, перш ніж писати у файл, відкрити карту, орі, і моделювання за допомогою програмного забезпечення (ECM, наприклад) і знову збережіть карту мод, щоб мати контрольні суми вже правильно!

Errecinque
ок, спасибі за поради....я користуюся...операції пошлю з galletto1260 як інтерфейс і часу ( мій друг) для завантаження файлу-орі, я читав на форумі, працюють спокійно на моєму ecu. Як ви, напевно, добре зрозуміли, я дуже початківець.
Залиште його в спокої...візьми карту, над якою я дав вище адреси біт, перемикач і шукати їх на свою карту. Покладіть їх в ці цінності і тільки не треба

zxrrr
Особисто я використовував Тільки на Alfa 159 1.9 jtdm 16v з fap і я видалив egr fap. Результат це добре, але я рекомендую, краще, перш ніж писати у файл, відкрити карту, орі, і моделювання за допомогою програмного забезпечення (ECM, наприклад) і знову збережіть карту мод, щоб мати контрольні суми вже правильно!

Дякую за пораду

zxrrr
Залиште його в спокої...візьми карту, над якою я дав вище адреси біт, перемикач і шукати їх на свою карту. Покладіть їх в ці цінності і тільки не треба
Ідеальний Errecinque, тиждень потім почала поки читати карту, орі, на жаль, досі не можу завантажити файл, безумовно, тебе я попрошу ще рад. Дякую

cerbino
У всякому разі, спасибі Errecinque, наступного постараюся, змінивши адреси, які ви відправили.

Errecinque
Ідеальний Errecinque, тиждень потім почала поки читати карту, орі, на жаль, досі не можу завантажити файл, безумовно, тебе я попрошу ще рад. Дякую
Прочитайте його до кінця і postala, що я тобі скажу адреси правильні.

zxrrr
Прочитайте його до кінця і postala, що я тобі скажу адреси правильні.

Відмінно! ще раз спасибі

antonios25
З досвіду, і вже перевірено на різних авто просто навіть просто відмова електроніки з чищення системи рециркуляції ог, nn пропонує центральний фізики як би не від не проблема, це забезпечена і перевірена. (Необхідно відзначити, однак, що Egr працює)

zxrrr
З досвіду, і вже перевірено на різних авто просто навіть просто відмова електроніки з чищення системи рециркуляції ог, nn пропонує центральний фізики як би не від не проблема, це забезпечена і перевірена. (Необхідно відзначити, однак, що Egr працює)

Доброго ранку, Антоніо, у мене не було повної впевненості в тому, що функції електрично, після видалення помилки діагностики, друга третина використання автомобіля, включається ненормальність, нас зустрічав даріо перевірте повідомлення про помилку каже: "клапан рециркуляції ог заблокований в центральний", механіка бездоганна, натискаючи на механізм з пальцем, мені здається, нормально....він втратив силу електродвигун!? Тільки я так можу видалити текст діагнозу.

antonios25
коли у вас є час, ви повинні перевірити, якщо насправді, якщо все це працює, в іншому випадку індикатор буде горіти завжди segnalandoti несправність системи рециркуляції ог, та їх або замінити, або в противному випадку закрити всі, враховуючи, що механізм не працює і скиньте звіт про помилку від ecu

zxrrr
коли у вас є час, ви повинні перевірити, якщо насправді, якщо все це працює, в іншому випадку індикатор буде горіти завжди segnalandoti несправність системи рециркуляції ог, та їх або замінити, або в противному випадку закрити всі, враховуючи, що механізм не працює і скиньте звіт про помилку від ecu
я думаю, що в цей момент повинен закрити і видалити помилки ecu...завжди можна зробити з ECM?

ultimo000
Привіт errecinque, я видалив fap і завантажив карту змінена, як це було запропоновано. Все ок....машина йде, що ĕ задоволення.
Деякий час тому я закрив egr тільки механічно з листи, і я шляху кілька км, лампа горить....десь тиждень шпигун ĕ горить....дивно...avró прання лист?
Я не думаю, perchĕ на 147 у мене є перфоровані листи від 6 мм, а індикатор продовжує горіти. У вас є ідея?

Errecinque
Якщо у вас керування egr виключена в карту це нормально, що не горить індикатор.

ultimo000
Управління egr ĕ залишається активною

Errecinque
Управління egr ĕ залишається активною
Якщо вам вдалося зробити те switch off ви можете спокійно відключити egr. Є повно прикладів на форумі, для цього ecu

cerbino
Я, перш ніж я відключення EGR на карті, і я ходив у 3 роки без листів, без контрольні лампи горять і в машині було добре. Потім, з можливістю демонтажу колектора всмоктування, щоб видалити swirl я зробив покласти лист з нержавіючої сталі від 2 мм-вдале egr з боку трубки, яка приходить від випускного колектора, і це чудово,

Julez

cinqueturbo

Julez

Julez

cinqueturbo

Errecinque