Прагляд Поўнай Версіі : Выдаленне DPF EGR на Альфа 159 2.4 JTDM
Найтвинг
04-12-2012, 22:14
Прывітанне, хлопцы, мне ўдалося знайсці Час, каб выдаліць DPF і EGR на маей 159, curiosit? і каб паспрабаваць зразумець, што ішло на змену праграмы, я зрабіў 3 файла Mod, адзін з eslusione DPF, адзін з адключэннем сістэмы рэцыркуляцыі ог і выключэнні, як, аналізуючы файлы з Ecm Titanium 1.61 у рэжыме? 2D я бачыў, некаторыя параметры зменены, але я не разумею, калі яны былі зроблены правільна.
Вы можаце даць мне больш? lumi пра гэта?
Дзякуй
Я прыкладаю 3 файлаў Mod + файл Крычы.
magi1984
04-12-2012, 23:12
колькі разоў на гэтыя ecu працуе без праблем
msport (exil77grande)
05-12-2012, 09:46
я пацвярджаю, безумоўна, гэта было зроблена правільна.
Найтвинг
05-12-2012, 10:09
Gianpy80
05-12-2012, 10:27
Найтвинг
05-12-2012, 10:56
не гарыць?
Той жа ebayer прадае алена, ты вадасцекавая труба, калі ў вас усталяваны анке то?
msport (exil77grande)
05-12-2012, 11:14
не гарыць?
Той жа ebayer прадае алена, ты вадасцекавая труба, калі ў вас усталяваны анке то?
вы ідзяце не па тэме.
Найтвинг
05-12-2012, 11:33
ops, sorry:(
Найтвинг
06-12-2012, 20:31
:confused::confused::confused: Я сумняваюся......адзін раз пераназначаны блок кіравання змены, зробленыя пасля, для DPF кладу трубку прамой і sn на месцы, але для сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог я павінен qlke іншай мадыфікацыі або проста закрыцця пошты на карту?
msport (exil77grande)
06-12-2012, 20:40
:confused::confused::confused: Я сумняваюся......адзін раз пераназначаны блок кіравання змены, зробленыя пасля, для DPF кладу трубку прамой і sn на месцы, але для сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог я павінен qlke іншай мадыфікацыі або проста закрыцця пошты на карту?
закрыцце электроніка проста, але калі вы хочаце быць суетливым, я б:
чыстка клапана egr
цэнтральны фізічнай клапан egr
электронны замак клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог.
Найтвинг
06-12-2012, 20:49
Дзякуй msport :cool:
magi1984
06-12-2012, 21:09
Найтвинг
06-12-2012, 21:29
Я быў мае намер/вымушаны рабіць усе разам, дзякуй за сяброў, што мне надаюць моста і майстэрні, магу выдаліць, чысціць, rimappo, а затым праз выпрабавальны стэнд:cool:
Прывітанне, хлопцы, дзякуй на гэтым форуме я спрабаваў defappare мая 159 2.4
я зрабіў наступныя крокі
-) чытанне файла з блока з mpps
-) defap з ecusafe
-) карэкцыя біт засмечвання з ecm titanium ад -6 да 400
прыкладаю карту, вы можаце даць яму адзін вачэй.
загадзя дзякуй
З 159 2.4 гульня дома.....але я не бачыў вашу прэзентацыю, як варта рабіць па правілах. Прывітанне
Я быў мае намер/вымушаны рабіць усе разам, дзякуй за сяброў, што мне надаюць моста і майстэрні, магу выдаліць, чысціць, rimappo, а затым праз выпрабавальны стэнд:cool:
калі б я вас eliminerei таксама swirl..., так і ў электронным выглядзе, што фізічна...
гэтыя машыны ўжо пакутуюць ад золата паломкі гэтых кампанентаў...з супастаўленні, дзе, безумоўна, вы будзеце няўхільна павышаць press turbo le swirl сапраўды ў небяспецы паломкі....толькі ў электронным выглядзе, вы ўжо ў бліжэйшы час...
і для фізічнай ліквідацыі з swirl, што ўзнікаюць праблемы..
я зрабіў трохі часу таму, і, каб выдаліць усе бачылі, што swirl былі зламаныя, я павінен быў выявіць чэрвеня всасывающую трубу(да зняцця зубчастага рамяня і помпы common rail) тады я рэзьбавыя адтуліны на калектары з мужчынам ад 18x1,5 і я падключыць з дапамогай відэльцы і вымярэння....
цяжкая праца, але я фэйк варта...
аўтамабіль з аўтаматычнай каробкай перадач на каньках, у першых трох перадач падчас паскарэння і пырскі на кожнае найменшы націск на педаль, нягледзячы на вагу...
проста, каб chirezza не ў тым, што togliendpo ўсе swirl павялічваецца што-то ў магутнасці...
толькі, што, калі аўтамабіль ў пытанне прыйшоў ад мяне ў майстэрні было засмечаных dpf,сістэмы рэцыркуляцыі ог заблакаваны і swirl маршруты..
акрамя таго, што впускной поўнае дзярмо чорная тоўстая... так што не хадзілі, каб нічога не чыніць, у рэжыме аднаўлення, і было толькі 120 км/ч...пасля сыходу манро адраджаецца....255 км/г, па gps...
Прывітанне, хлопцы, дзякуй на гэтым форуме я спрабаваў defappare мая 159 2.4
я зрабіў наступныя крокі
-) чытанне файла з блока з mpps
-) defap з ecusafe
-) карэкцыя біт засмечвання з ecm titanium ад -6 да 400
прыкладаю карту, вы можаце даць яму адзін вачэй.
загадзя дзякуй
Ок....выгляд прэзентацыі.я рэкамендую не выкарыстоўваць sw, defap на гэты аўтамабіль, які мае магчымасць змены камплектацыі без dpf праз адзін switch off так што вам застаюцца актыўнымі усе dtc, што sw зкранае.
Было б нядрэнна зрабіць.....але я не ведаю з чаго пачаць....вы можаце мне дапамагчы?
Я даведаўся, дзякуй на форуме, так гэта правільна падзяліцца для тых, хто не ведае. 1DE432 адлюстравання 8-бітных вазьміце ад 1 да 2 . 1e46ee на 16 біт, то парты ад 400 да val max 65535. І dpf-гэта як калі б не было
Вялікае дзякуй.я стараюся ў выхадныя дні.я павінен зрабіць рсу з сталевы алхімік?перш чым пісаць файл у эбу з mpps,я павінен даць кантрольную суму змененага файла ў ecm?
як ecm mpps corregono ў аўтаматычнай кантрольнай сумы...
Трубы fap, нарэшце, прыбыў. Добра, калі паступіць наступным чынам:
1) загрузка файла з дапамогай перамыкачоў ff, як раіў адзін аднаго errrcinque
2) змяніць механічную частка
3) замена алею і resetto памылкі адпрацаванага масла з сталевы алхімік
Што рабіць?
Дзякуй
Трубы fap, нарэшце, прыбыў. Добра, калі паступіць наступным чынам:
1) загрузка файла з дапамогай перамыкачоў ff, як раіў адзін аднаго errrcinque
2) змяніць механічную частка
3) замена алею і resetto памылкі адпрацаванага масла з сталевы алхімік
Што рабіць?
Дзякуй
Я б сказаў, што ўсе правільна. Калі вы ўваходзіце ў дыягназе пасля загрузкі карту-калі ласка, праверце кузаў становіцца без dpf і засмечвання 1000%
Супастаўленні выконваецца.
Сталевы алхімік кажа мне, фільтр не clogged і засмечвання 1000.
Павінна быць усе ок.
Заўтра я пакладу слухаўку....вы падкажыце, а аб тым, як ідзе
Дзякуй
Я даведаўся, дзякуй на форуме, так гэта правільна падзяліцца для тых, хто не ведае. 1DE432 адлюстравання 8-бітных вазьміце ад 1 да 2 . 1e46ee на 16 біт, то парты ад 400 да val max 65535. І dpf-гэта як калі б не было
Прывітанне Errecinque, гэты выступ таксама падыходзіць для 159 1.9 jtdm 150 л. с.?
Калі еўра-4, так жа гаворкі. У частцы адрасы могуць быць рознымі, але проста, што ў дачыненні да абласцей, у 2d усе асобы легка
Дзякуй Errecinque! Мой першы крок будзе выключэння электронны EGR бачыў, што ўжо зламана, заблакавана на закрыцце, я чыстая, але нічога не змянілася....тады я зраблю DPF
я думаю, што, калі выхад з ладу электрічным неабходна таксама выдаліць dtc, якія вам прыходзяць у дыягназе пасля адключэння з звычайнай працэдуры panettoni
ок, дзякуй за парады....я карыстаюся...аперацыі пашлю з galletto1260 як інтэрфейс і часу ( мой сябар) для загрузкі файла-крычы, я чытаў на форуме, працуюць спакойна на маім ecu. Як вы, напэўна, добра зразумелі, я вельмі пачатковец.
Асабіста я выкарыстаў Толькі на Alfa 159 1.9 jtdm 16v з fap і я выдаліў egr і fap. Вынік-гэта добра, але я рэкамендую, лепш, перш чым пісаць у файл, адкрыць карту, крычы, і мадэляванне з дапамогай праграмнага забеспячэння (ECM, напрыклад) і зноў захавайце карту мод, каб мець кантрольныя сумы ужо правільна!
ок, дзякуй за парады....я карыстаюся...аперацыі пашлю з galletto1260 як інтэрфейс і часу ( мой сябар) для загрузкі файла-крычы, я чытаў на форуме, працуюць спакойна на маім ecu. Як вы, напэўна, добра зразумелі, я вельмі пачатковец.
Пакіньце яго ў спакоі раз...вазьмі карту, над якой я даў вышэй адрасы бітаў, перамыкач і шукаць іх на сваю карту. Пакладзеце іх у гэтыя каштоўнасці і толькі не трэба
Асабіста я выкарыстаў Толькі на Alfa 159 1.9 jtdm 16v з fap і я выдаліў egr і fap. Вынік-гэта добра, але я рэкамендую, лепш, перш чым пісаць у файл, адкрыць карту, крычы, і мадэляванне з дапамогай праграмнага забеспячэння (ECM, напрыклад) і зноў захавайце карту мод, каб мець кантрольныя сумы ужо правільна!
Дзякуй за параду
Пакіньце яго ў спакоі раз...вазьмі карту, над якой я даў вышэй адрасы бітаў, перамыкач і шукаць іх на сваю карту. Пакладзеце іх у гэтыя каштоўнасці і толькі не трэба
Ідэальны Errecinque, тыдзень потым пачала пакуль чытаць карту, крычы, на жаль, да гэтага часу не магу спампаваць файл, безумоўна, я цябе папрашу яшчэ саветаў. Дзякуй
Ва ўсякім выпадку, дзякуй Errecinque, у наступны паспрабую, змяніўшы адрасы, якія вы адправілі.
Ідэальны Errecinque, тыдзень потым пачала пакуль чытаць карту, крычы, на жаль, да гэтага часу не магу спампаваць файл, безумоўна, я цябе папрашу яшчэ саветаў. Дзякуй
Прачытайце яго да канца і postala, што я табе скажу адрасы правільныя.
Прачытайце яго да канца і postala, што я табе скажу адрасы правільныя.
Выдатна! яшчэ раз дзякуй
З вопыту, і гэта ўжо праверана на розных аўто проста нават проста адмова электронікі з чысткі сістэмы рэцыркуляцыі ог, nn прапануе цэнтральны фізікі як бы не ад не праблема, гэта забяспечана і праверана. (Неабходна адзначыць, аднак, што сістэмы рэцыркуляцыі ог працуе)
З вопыту, і гэта ўжо праверана на розных аўто проста нават проста адмова электронікі з чысткі сістэмы рэцыркуляцыі ог, nn прапануе цэнтральны фізікі як бы не ад не праблема, гэта забяспечана і праверана. (Неабходна адзначыць, аднак, што сістэмы рэцыркуляцыі ог працуе)
Добрай раніцы, Антоніа, у мяне не было поўнай упэўненасці ў тым, што функцыі электрічным, пасля выдалення памылкі з дыягностыкі, другая траціна выкарыстання аўтамабіля, уключаецца ненармальнасць, нас сустракаў дарые праверце паведамленне пра памылку кажа: "клапан рэцыркуляцыі ог заблакаваны ў цэнтральны", механіка бездакорная, націскаючы на механізм з пальцам, мне здаецца, нармальна....ен страціў сілу электрарухавік!? Толькі я так магу выдаліць і тэкст дыягназу.
калі ў вас есць час, вы павінны ўбачыць, калі на самай справе, калі ўсе гэта працуе, у адваротным выпадку індыкатар будзе гарэць заўседы segnalandoti няспраўнасць сістэмы рэцыркуляцыі ог, і іх або замяніць, або ў адваротным выпадку зачыніць усе, улічваючы, што механізм не працуе і скіньце справаздачу пра памылку ад ecu
калі ў вас есць час, вы павінны ўбачыць, калі на самай справе, калі ўсе гэта працуе, у адваротным выпадку індыкатар будзе гарэць заўседы segnalandoti няспраўнасць сістэмы рэцыркуляцыі ог, і іх або замяніць, або ў адваротным выпадку зачыніць усе, улічваючы, што механізм не працуе і скіньце справаздачу пра памылку ад ecu
я думаю, што ў гэты момант павінен зачыніць усе і выдаліць памылкі з ecu...заўседы можна зрабіць з ECM?
Прывітанне errecinque, я выдаліў fap і загрузіў карту зменена, як гэта было прапанавана. Усе ок....машына ідзе, што ĕ задавальненне.
Некаторы час таму я зачыніў egr толькі механічна з лісты, і я шляху некалькі км, лямпа гарыць....дзе-то тыдзень шпіен ĕ гарыць....дзіўна...avró мыцця ліст?
Я не думаю, perchĕ на 147 у мяне есць перфараваныя лісты ад 6 мм, а індыкатар працягвае гарэць. У вас есць ідэя?
Калі ў вас кіраванне egr выключана ў карту гэта нармальна, што не гарыць індыкатар.
Кіраванне сістэмы рэцыркуляцыі ог ĕ застаецца актыўнай
Кіраванне сістэмы рэцыркуляцыі ог ĕ застаецца актыўнай
Калі вам удалося зрабіць тое switch off вы можаце спакойна адключыць сістэмы рэцыркуляцыі ог. Есць шмат прыкладаў на форуме, для гэтага ecu
Я, перш чым я адключэння EGR на карце, і я хадзіў у 3 гады без лістоў, без кантрольныя лямпы гараць і ў машыне было добра. Затым, з магчымасцю дэмантажу калектара ўсмоктвання, каб выдаліць swirl я зрабіў пакласці ліст з нержавеючай сталі ад 2 мм-удалае сістэмы рэцыркуляцыі ог з боку трубкі, якая прыходзіць ад выпускнога калектара, і гэта выдатна,