Прагляд Поўнай Версіі : Я ўяўляю!!!
Добры вечар, есць "хлопчык" 4-й anii і мяне клічуць Міхась. Працы, як графіка ў фірме segrate (MI) ад 25 гадоў ,жыву ў горадзе Сеста-Сан-Джавані (я) ад 12 гадоў і больш? або няма, у мяне двое выдатных дзяцей, жанчына і мужчына, і жонка, якая заклікае мяне, у тое, што раблю .У мяне дзве страсці нават трох ; першая-дзеці, другая ? гонкі на матацыклах шмат, што віцэ-прэзідэнт каманды ўтрымання з лепшых у італіі заснаваў мяне, і другі мой сябар 8 гадоў таму, і якая цяпер налічвае 147 членаў, якія бегаюць спаборніцтвы,трэці, але не апошні раз ? запал, што я на машыне і мала для таго, каб увянчаць гэтую запал час, страчанае rimappo блокі кіравання o fap і г. д., ен мне scordavo мая запал да аўтамабіляў прывяла мяне да куплі АЎТАМАБІЛЯ, каб уладыка (ДЛЯ МЯНЕ) прыгожы, RX8 ,вы, проста ,wenkel. Ідзе bee, я думаю, вы распавялі мне дастаткова .Прывітанне і мы будзем адчуваць сябе ў абмеркаванне, для абмену думак, уражанняў.Прывітанне
Сардэчна запрашаем, паміж намі, Мікеле...
msport (exil77grande)
05-12-2012, 10:28
прывітанне міхаіл і дабро запрашаем, выдатная прэзентацыя рады бачыць вас тут.
Выдатнае ўяўленне і добрае аўто, я б сказаў...:)
віншую x прэзентацыю..сардэчна запрашаем.
Дзякуй усім за кампліменты
sa80libero
07-12-2012, 15:03
прывітанне сардэчна запрашаем
tuommo89
07-12-2012, 19:25
сардэчна запрашаем snipo72
Ivyxeddu83
08-12-2012, 16:04
прывітанне міхаіл, Выдатнае прадстаўленне і, перш за ўсе, прывітаць сярод нас!
прывітанне міхаіл, Выдатнае прадстаўленне і, перш за ўсе, прывітаць сярод нас!
8 як вы кажаце, у клубах ? асаблівая машына.Тое, што ен у пі? іншыя машыны з аналагічнымі прадукцыйнасці ? вялікі fluidit? прадастаўлення магутнасці. на здымкі ў нерухомым стане ? досыць хутка, нават калі параўнанне аўтамабіляў turbo ў пачатку cio? да нізкіх коштах, не ? сенсацыйным, але ў той момант ачкоў-3 перадачы ? фенаменальны,соль па 10000 абаротаў, што вельмі прыемна, і становіцца грозным,то мы не гаворым пра шасі ? шыкоўны, проста думаю, што там, дзе іншыя машыны ўваходзяць у 100 у 8 выходзіць з значна больш? бляск ,дзякуй .яго шасі можа адкрываць газ нашмат раней.аздабленне ідэальна падыходзіць прыйшлося ў распараджэнні вагаў, што робіць аўтамабіль да дасканаласці.Вядома, есць недахопы,якія становяцца для многіх не надзейна, нават калі не ? праўда.Па-першае, калі чалавек мала вуліцы, 8 шторы, гібель, у той час як па p? вуліца 8 ідзе ад бога, таксама ў надзейнасці?,пяро спажывае pelino занадта 5/6 км, 1 літр benza.параўнанне раскошны аўтамабілі з цотнымі ****llo.Смактанне алею, так як ўводзіць у камеру згарання алей для змазкі ротараў (амаль у 2 разы)і калі алей ката 25 еўра за кг, і яна мяняецца кожны макс 10000км і спажывае 1 кг кожны 2000km ў вас рахунку, але ідзе ў выдаткі.? у sound ? касмічны нішто не параўнаецца з класічных аўтамабіляў.калі вы проста finirei тут, нават калі я мог бы працягваць на працягу некалькіх гадзін, каб пералічыць вартасці і недахопы ,але той факт, што я нічога не змяніла б з іншымі аўто, асабліва цяпер, калі я пераназначаны,? стала super 8 і нават нізкія цяпер робіць намаганні, такім чынам, становіцца цяжка з ей побач, максімум вы паглядзіце на задні нумарны знак, ад 0/100 у 5,42 сек і ад 0/200 ў пунта-19,6 максімальная 265km пасля пераразмеркавання.
tuommo89
08-12-2012, 18:36
прыгожы аўто, rx8 =) .. ***** plimenti .......
Ivyxeddu83
08-12-2012, 19:07
вы ведаеце, тут, на сардзініі, rx8 яны выкарыстоўваюць яго, каб зрабіць галавы бяспечнага кіравання 2 ****лло і магу табе сказаць, што ? спадабаецца ездзіць? усе гэтыя рэчы, аб якіх я казаў ты не ведала!!!