КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Дыягностыкі BMW Carsoft....

анел
04-12-2012, 18:47
Прывітанне ўсім гэта ? мой першы афіцыйны пост, я тут, каб папрасіць выказаць свае меркаванне:
Маючы патрэбен тэстар, трохі спецыяльна для BMW мой**** вы ? зрабіў параіць ад "сябра" Carsoft...не ведаю, калі хто-небудзь ведае, ? тэстар, які робіць BMW, Mercedes і Mini, у рэальнасці? я лічу, гэта вельмі павольна, часта не трапляе ў эбу і дапамогу ? цалкам адсутнічае, кароткі для BMW ? лепш DIS ў virtual machine..для mercedes трохі лепш, есць таксама некаторыя электрычныя схемы і робіць некаторыя кадоўкі.
У любым выпадку, вы ведаеце, парайце, тэстар для BMW, якія таксама сутыкаюцца кадаваньне і праграмаванне?
Калі хто-то мае, як мне Carsoft ? riscito яго l лепш, калі есць які-то прамы ? вітаем.
Дзякуй

В.В.
04-12-2012, 18:53
Я б рэкамендаваў гатэль Bavarian Тэхнічныя, калі б не патрабуецца фірмовы інтэрфейс; інтэрфейсы як лічу ELM327 мяне ў адпаведнасці з гэтым ваш запыт!

анел
04-12-2012, 18:58
Прыгожы ? што Bavarian. каштуе прыкладна як Carsoft, але, здаецца, зроблена лепш...а мне здаецца, што яшчэ не былі зачыненыя новыя BMW 3 серыі тып F01 F02..
Дзякуй, а для info

В.В.
04-12-2012, 19:35
Калі ў вас інтэрфейс ? толькі пытанне часу, трохі lentucci з выхадам абнаўленняў, але праграма мне ? здавалася, просты і інтуітыўна зразумелы, а таксама? вельмі поўны; як я магу бачыць?, ? непрыдатным для выкарыстання з інтэрфейсамі адрозніваюцца ад BT! Спрабаваў INPA Ediabas? Не ? наогул, інтуітыўна, але ў VM можна accoppiarci DIS; прапануе магчымасць? кадзіраваць і зрабіць дыягностыку, але нават тут няма некаторых ахопу "БМВ", pi? апошнія і трэба-й? інтэрфейсы для пакрыцця, як "стары", што гэтыя пі? свежыя; я для мяне я спрабаваў, маючы E81 N47D20A з EDC17CP03, кабелі OBD to USB K+DCan. Знаходзіцеся Камплекты на eBay за некалькі еўра, і ў камплекце КАМПАКТ-дыск для ўстаноўкі па ўсім, толькі што не ? agilissima налады для правільнай працы.

Я спадзяюся, што быў карысны ^_^!

анел
04-12-2012, 21:17

... Бывае, дзякуй 1000 будзеце бачыць? у studiarci на

minijuri
21-03-2013, 15:03
хлопцы , у мяне есць кабель ediabas, я не магу яго выкарыстаць,
я проста адлюстраванне памылак у рэжыме рэальнага часу дадзеныя ад датчыкаў, я павінен выкарыстоўваць inpa або dis?? я не разумею
dis, то вы зша з wmware правільна ? я магу зрабіць гэта, але не разумею, як вы выкарыстоўваеце

g

анел
21-03-2013, 18:03
Выкарыстоўваю мала..., але я прыкладаю кіраўніцтве для l?ўстаноўка, што я ніжэй, я табе ўбачыць, нават трохі cpme запуску і інш.. Для diagnoosi выкарыстанні DIS

Для win 32 bit

minijuri
21-03-2013, 20:33
дзякуй milllee ... так dis выкарыстанні ок... inpa для чаго гэта трэба?

дзякуй milllee ... так dis выкарыстанні ок... inpa для чаго гэта трэба?
і' супраць правілаў прасіць fi і атрымаць праз ***** асабістыя ўкладанні форуму, у адваротным выпадку рэгуляванне не служыла б вярнуўся " (msport (exil77grande)

цемна service
26-03-2013, 08:00
Я як inpa ediabas, што dis progman, але не магу прымусіць іх з'ехаць, хто-то можа мне дапамагчы. Загадзя дзякуй.

davide2000
23-05-2013, 22:57
я-кабель k+dcan магу зрабіць дыягностыку, але я не магу таго, каб пачаць праграмаванне з sss ў virtual machine,у той час як тыя ж дзеянні, усталяваўшы яе на кампутары 32-разрадная windows 7 не магу яе запусціць мне памылку 200,159.
я нават carsoft bmw ? гэты я выкарыстоўваю для дыягностыкі хуткіх.але не так, як dis, так і мае планаў кіравання.
на dis, калі хто-небудзь хоча саветаў, то я магу дапамагчы вам, пакуль на ўстаноўку не так шмат.
і я магу даць руку, то на sss ў арыгінальных праграм.

davide2000
23-05-2013, 23:00
Я як inpa ediabas, што dis progman, але не магу прымусіць іх з'ехаць, хто-то можа мне дапамагчы. Загадзя дзякуй.

запуск першай віртуальнай машыны ,то сімулятар дыягназу пачынаюць dis паступлення на галоўнай старонцы яго згарнуць з ctrl, alt і працаваць на сімулятары.
inpa працуе?калі не працуе, трэба наладзіць com-порт на 1 і затрымкі, а таксама на 1.перазагрузак кампутара і тэсціравання.

цемна service
23-05-2013, 23:21
Усе ў парадку! Я няправільна наладкі віртуальнай машыны. Аднак на dis і progman у мяне вялікі вопыт, калі каму-то трэба, не саромейцеся, я ў вашым поўным распараджэнні. Атрымлівайце задавальненне

davide2000
24-05-2013, 00:43
што налады ты так?у вас есць вопыт, на выкарыстанне ці на ўстаноўцы.мне патрэбна прамая sullinstallazione

davide2000
24-05-2013, 23:31
я лепш ўсталяваць віртуальную машыну, але не як

davide2000
15-10-2013, 11:39
я паспрабаваў яшчэ раз праз некаторы час на іншы кампутар і ўсе працуе.
мая вялікая праблема, я павінен запланаваць e60 і паказвае мне, што хоча opps для праграмавання, а я, як сімулятар я асс, які не мае аптычнага валакна.

я павінен кадаваць блок кіравання ekp на bmw e60 2005 года, як я магу гэта зрабіць?

Roberto_Bmw
10-01-2014, 17:08
Зша, як і на e60 можна бяспечна выкарыстоўваць у winkpf