Прагляд Поўнай Версіі : MagPro2 і Пазадарожнікаў Rover
Хто-небудзь спрабаваў чытаць і пісаць MagPro2 4.2 блокі:
- Land Rover Discovery 2.7
- Range Rover Sport 3.6 V8
Вы ў стане зрабіць ці не?
Неабходна прымаць адмысловыя меры засцярогі?
Дзякуй за дапамогу... :)
msport (exil77grande)
03-12-2012, 18:55
Хто-небудзь спрабаваў чытаць і пісаць MagPro2 4.2 блокі:
- Land Rover Discovery 2.7
- Range Rover Sport 3.6 V8
Вы ў стане зрабіць ці не?
Неабходна прымаць адмысловыя меры засцярогі?
Дзякуй за дапамогу... :)
калі я не памыляюся, даўно ў мяне кліент онлайн discoveri 2.7, што ен чытаў і пісаў без праблем,але машыны ты ўжо прачытаў?
было б, паміж тым, каб убачыць, калі вы можаце чытаць іх, то, магчыма, вы ацэньваеце запісе.
вы, discovery чытае і піша без праблем.
Дзякуй 1000 абодвум за адказ! :)
На самай справе, у спіс аўтамабіляў, якія падтрымліваюцца я бачыў, што з'яўляюцца:
- LAND ROVER DISCOVERY 2700 TDV6 190CV SIEMENS SID 201 M58BW016 CAN + 2.0
- LAND ROVER RANGE ROVER 3600 TDV8 272CSVIEMENS SID 203 M58BW016 CAN + 2.0
Але я не ведаю, калі мае збіраюць гэтыя блок кіравання, акрамя таго, я хацеў бы мець пацверджанне... :)
...але машыны ты ўжо прачытаў?
было б, паміж тым, каб убачыць, калі вы можаце чытаць іх, то, магчыма, вы ацэньваеце запісе.
На жаль, машыны не я яшчэ нават праглядаў: я звязаўся па тэлефоне...
Калі для чытання, тэарэтычна павінны быць перезаписываемыми, ці не ? сказаў?
msport (exil77grande)
04-12-2012, 10:07
як правіла, калі чытае піша без праблем.
як правіла, калі чытае піша без праблем.
Дзякуй, я хацеў менавіта ўпэўненасць :)
Апошні пытанне: siemens, як правіла, легка, залежыць ад засмечвання або патрабуюць якіх-небудзь адмысловых мер для чытання/запісы?
Так што цяпер я магу ўзаемадзейнічаць толькі з Bosch EDC15, затым siemens я зусім невядомых...
Яшчэ раз дзякуй за дапамогу! :)
я не хачу сказаць, фігня, але з siemens вы павінны звярнуць увагу, што коды фарсунак....я ведаю, што перад запісам іх трэба appuntarti коды дзе-то і, у выпадку, калі вы выпадкова выдалілі іх паўтарыць спакойна ў далейшым....у адваротным выпадку не пастаўце яшчэ на матацыкле...? паўтараю пу? цалкам магчыма, што я не мае рацыю...
msport (exil77grande)
05-12-2012, 09:43
скажам, я ніколі не меў праблем з siemens аб страце кодаў фарсунак, але ў якасці меры засцярогі, калі б казлоў тыпу толькі запісы яго ў bdm.
Толькі я не зусім зразумеў фразу:
...меры засцярогі, калі б казлоў тыпу толькі запісы яго ў bdm.
Саветы яе ў BDM, а БД? Або, што некаторыя могуць толькі пісаць, але не чытаць іх праз OBD, таму лепш спачатку прачытаць усе BDM, каб мець зыходны файл, у выпадку праблем?
Для гэтых блокаў кіравання, што інструмент трэба прачытаць/запісаць іх у BDM?
msport (exil77grande)
05-12-2012, 17:28
тое, што я напісаў, аднак, не мае нічога агульнага з landrover,то значыць я меў на ўвазе факт (кажу siemens), што некаторыя 803-803a можна толькі пісаць, і ў гэтым выпадку савет " чытанне і запіс " bmb, то, калі вы хочаце зрабіць іншыя доказы ў бд ідзе добра, таму што шмат вас няма рэзервовага капіявання,як riguard siemens lettur/запісы не павінна быць праблем, чытайце змяненні і напісаць.
Дзякуй 1000 msport, але і дакладнай, як заўседы! :)
Каб чытаць і пісаць на siemens у BDM, ? досыць звычайны BDM100, ці патрабуюць што-то больш? вытанчаны, як і K-Tag, або іншы?
Яшчэ раз дзякуй! :)
msport (exil77grande)
06-12-2012, 09:16
Дзякуй 1000 msport, але і дакладнай, як заўседы! :)
Каб чытаць і пісаць на siemens у BDM, ? досыць звычайны BDM100, ці патрабуюць што-то больш? вытанчаны, як і K-Tag, або іншы?
Яшчэ раз дзякуй! :)
звычайны bdm, як тое, што ў нас на форуме, гэта добра, што нічога.