Перегляд Повної Версії : Думка карту A3 140cv bkd
Привіт, хлопці, я відправлю цю карту x говорити про це.
не я зробив це сам, я навіть не основи x здаюся! :p
дайте мені якийсь думку в освітніх цілях! :)
msport (exil77grande)
03-12-2012, 15:00
привіт,я хотів запитати, в основному тому, що питати думку на цю карту,і була зроблена безкоштовно для вашого автомобіля?
illuminaci,я скажу тобі тільки швидко, тому що у мене немає часу зараз, що ми кроком на педаль навіть 2000%, може бути, пізніше, протягом, зокрема.
magi1984
03-12-2012, 15:16
на жаль, є кілька помилок у цій карті...навіть не egr ? правильно закритий
І це було за додаткову плату, майже два роки тому!
Про egr і зробити діагностику за допомогою vag com в невеликій з моїх знань, я прийшов-то сумніваюся.. :) Дякую x внесок!
msport (exil77grande)
03-12-2012, 18:52
я забув написати це, зокрема egr зроблено погано,в будь-якому випадку це якщо і картку, з якої кіл від 2-х років я б сказав, що настав час жити на гідну, тому що для мене це потрібно перемістити в розділ " карти " від жарти.
навіть? :eek:
? те, що мені цікаво дізнатися більше? ? що ви думаєте ? неправильно.. кроком? так, як вони були зроблені?
Неосвічені, як я був (і досі, хоча й меншою мірою) для мене достатньо було відчуття, що він якийсь поні в пі?!
Отже, я повідомив на egr, по-вашому, я зробив добре?
Принаймні, на цей раз помиляюся!! :)
msport (exil77grande)
05-12-2012, 10:17
не факт, добре другий панеттоне і також знаходитеся і ті ж карти, а також на початку після фази уприскування, тому його потрібно робити 2 рази.
Gianpy80
05-12-2012, 12:23
але... vabb? що я новачок, я теж, але на цій карті є збільшення 2000% збагачення при прискоренні і 1000% в iniez. парз..
msport (exil77grande)
05-12-2012, 12:37
але... vabb? що я новачок, я теж, але на цій карті є збільшення 2000% збагачення при прискоренні і 1000% в iniez. парз..
хто шукає, той знайде для вас посилання, а друге повідомлення https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?29-esempi-di-eliminazione-valvola-egr-gruppo-bosch-edc16
просто виберіть, від початку і до кінця панеттоне і розчавити по m символів і карту скидає і так і виключається.
Gianpy80
05-12-2012, 14:00
хто шукає, той знайде для вас посилання, а друге повідомлення https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?29-esempi-di-eliminazione-valvola-egr-gruppo-bosch-edc16
просто виберіть, від початку і до кінця панеттоне і розчавити по m символів і карту скидає і так і виключається.
ви праві... mea culpa.. в моїй темі, я поклав останню карту, що я і зробив виняток EGR.. якщо у вас є сторінка створена з метою мене кинути його в очі?
Однак, крім усього, я хотів комплімент дійсно для форуму.. спасибі st? вивчаючи виконані речі..
Спасибі всім.. ви великі ;)
Я теж приєднуюся до вітання на форумі.. :)
Повертаючись до egr, тепер, що ви думаєте?
Gianpy80
06-12-2012, 13:58
у EGR має бути ок, але spettiamo хто більше? експерт, який підтвердить, для безпеки...
Однак, якщо ви хочете рада, перш ніж завантажувати карту усунути ті obrobri, які були зроблені раніше....
Якщо ви подивитеся в моїй темі, я зробив карту з таким же кодом sw і я видалив EGR, якщо хочеш візьми, але перед завантаженням знижує відсоток обмежувач диму (iniez. парз.) чому? я messe-й? високі через турбо-й? великий, що ми зібралися на машині...
Спасибі Gianpy, але я не можу завантажити! :)
Для curiosit? що турбо у вас встановлені?
msport (exil77grande)
06-12-2012, 15:55
так не добре,в обох секунд panettoni потрібно, починаючи трохи після,візьми, як довідник адрес цих перших панеттоне,вам потрібно запустити її, вибравши з 18B856 в 18B87C.
Gianpy80
07-12-2012, 13:51
Спасибі Gianpy, але я не можу завантажити! :)
Для curiosit? що турбо у вас встановлені?
ми зібрали гібрид, трохи більше? гросс на підшипниках....
дайте нам більше інформації про turbo gianpy....модель,розмір,страв....чи ви віддаєте перевагу " ні"?
Gianpy80
08-12-2012, 10:16
frantik3
10-12-2012, 22:00
Привіт frantik, спасибі x ваш внесок! :)
ви кажете, що з турбіною оригінальний 185 очок, які вони можуть йти?
msport (exil77grande)
11-12-2012, 08:42
Привіт frantik, спасибі x ваш внесок! :)
ви кажете, що з турбіною оригінальний 185 очок, які вони можуть йти?
сказав тобі, макс 185 очок, і я вважаю, що якщо турбіна в хорошому стані ви можете дати без проблем, але майте на увазі, що ці двигуни поділяються на турбіни вже серії після 60-70.000 км, і вони мають стовп в центральній частині вакуумного типу і їх там, де ламаються відламав вал на мета.
розраховує, що ці двигуни досягають без безлічі кроком і надмірно, але тільки торкнувшись також і деякі управління з карти або які-небудь обмеження карта, і доходи тихо потужність специфікація 200cv
чи можу я запитати, що IQ говоримо???
puntospeed1.3
17-12-2012, 03:47
шляхом запровадження ефективних 70 мг від 3000 оборотів в хвилину, в те, що влада робить? приблизно?