Прагляд Поўнай Версіі : Меркаванне карту A3 140cv bkd
Прывітанне, хлопцы, я адпраўлю гэтую карту x казаць пра гэта.
не я зрабіў гэта сам, я нават не асновы x здаюся! :p
дайце мне некаторы меркаванне ў адукацыйных мэтах! :)
msport (exil77grande)
03-12-2012, 15:00
добры дзень,я хацеў спытаць, у асноўным таму, што пытацца меркаванне на гэту карту,і была зробленая бясплатна для вашага аўтамабіля?
illuminaci,я скажу табе толькі хутка, таму што ў мяне няма часу зараз, што мы крокам на педаль нават 2000%, можа быць, пазней, на працягу, у прыватнасці.
magi1984
03-12-2012, 15:16
на жаль, есць некалькі памылак у гэтай карце...нават не egr ? правільна зачынены
І гэта было за дадатковую плату, амаль два года назад!
Пра egr і зрабіць дыягностыку з дапамогай vag com ў невялікі з маіх ведаў, я прыйшоў-то сумняваюся.. :) Дзякуй x ўклад!
msport (exil77grande)
03-12-2012, 18:52
я забыўся напісаць гэта, у прыватнасці egr зроблена дрэнна,у любым выпадку гэта калі і карту, з якой колаў ад 2-х гадоў я б сказаў, што прыйшоў час жыць на годную, таму што для мяне гэта трэба перамясціць у раздзел " карты " ад жарты.
нават? :eek:
? тое, што мне цікава даведацца больш? ? што вы думаеце ? няправільна.. крокам? так, як яны былі зробленыя?
Невуцкія, як я быў (і да гэтага часу, хоць і ў меншай ступені) для мяне дастаткова было адчуванне, што ен нейкі поні ў пі?!
Такім чынам, я паведаміў на egr, па-вашаму, я зрабіў добра?
Па крайняй меры, на гэты раз памыляюся!! :)
msport (exil77grande)
05-12-2012, 10:17
не факт, добра другі панеттоне і таксама знаходзіцеся і тыя ж карты, а таксама ў пачатку пасля фазы ўпырску, таму яго трэба рабіць 2 разы.
Gianpy80
05-12-2012, 12:23
але... vabb? што я пачатковец, я таксама, але на гэтай карце есць павелічэнне 2000% узбагачэнне пры паскарэнні і 1000% у iniez. парз..
msport (exil77grande)
05-12-2012, 12:37
але... vabb? што я пачатковец, я таксама, але на гэтай карце есць павелічэнне 2000% узбагачэнне пры паскарэнні і 1000% у iniez. парз..
хто шукае, той знойдзе для вас спасылка, а другое паведамленне https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?29-esempi-di-eliminazione-valvola-egr-gruppo-bosch-edc16
проста абярыце, ад пачатку і да канца панеттоне і раздушыць па m сімвалаў і карту скідае і так і выключаецца.
Gianpy80
05-12-2012, 14:00
хто шукае, той знойдзе для вас спасылка, а другое паведамленне https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?29-esempi-di-eliminazione-valvola-egr-gruppo-bosch-edc16
проста абярыце, ад пачатку і да канца панеттоне і раздушыць па m сімвалаў і карту скідае і так і выключаецца.
вы маеце рацыю... mea culpa.. у маей тэме, я паклаў апошнюю карту, што я і зрабіў выключэнне EGR.. калі ў вас есць старонка створана з мэтай мяне кінуць яго ў вочы?
Аднак, акрамя ўсяго, я хацеў камплімент сапраўды для форуму.. дзякуй st? вывучаючы выкананыя рэчы..
Дзякуй усім.. вы вялікія ;)
Я таксама далучаюся да віншаваньня на форуме.. :)
Вяртаючыся да egr, цяпер, што вы думаеце?
Gianpy80
06-12-2012, 13:58
у сістэмы рэцыркуляцыі ог павінна быць ок, але spettiamo хто-то больш? эксперт, які пацвердзіць, для бяспекі...
Аднак, калі вы хочаце савет, перш чым загружаць карту ліквідаваць тыя obrobri, якія былі зробленыя раней....
Калі вы паглядзіце ў маей тэме, я зрабіў карту з такім жа кодам sw і я выдаліў EGR, калі хочаш вазьмі, але перад загрузкай зніжае працэнт абмежавальнік дыму (iniez. парз.) чаму? я messe-й? высокія з-за турба-й? вялікі, што мы сабраліся на машыне...
Дзякуй Gianpy, але я не магу загрузіць яшчэ! :)
Для curiosit? што турба ў вас устаноўлены?
msport (exil77grande)
06-12-2012, 15:55
так не добра,у абодвух секунд panettoni трэба, пачынаючы трохі пасля,вазьмі, як даведнік адрасоў гэтых першых панеттоне,вам трэба запусціць яе, выбраўшы з 18B856 ў 18B87C.
Gianpy80
07-12-2012, 13:51
Дзякуй Gianpy, але я не магу загрузіць яшчэ! :)
Для curiosit? што турба ў вас устаноўлены?
мы сабралі гібрыд, трохі больш? грос на падшыпніках....
дайце нам больш інфармацыі аб turbo gianpy....мадэль,памер,страў....ці вы аддаеце перавагу " няма"?
Gianpy80
08-12-2012, 10:16
frantik3
10-12-2012, 22:00
Прывітанне frantik, дзякуй x ваш уклад! :)
вы кажаце, што з турбінай арыгінальны 185 ачкоў, якія яны могуць ісці?
msport (exil77grande)
11-12-2012, 08:42
Прывітанне frantik, дзякуй x ваш уклад! :)
вы кажаце, што з турбінай арыгінальны 185 ачкоў, якія яны могуць ісці?
сказаў табе, макс 185 ачкоў, і я лічу, што калі турбіна ў добрым стане вы можаце даць без праблем, але майце на ўвазе, што гэтыя рухавікі падзяляюцца турбіны ўжо серыі пасля 60-70 .000km і якія маюць слуп у цэнтральнай частцы вакуумнага тыпу і іх там, дзе ламаюцца адламаў вал на мета.
разлічвае, што на гэтыя рухавікі дасягаюць без мноства крокам і празмерна, але толькі крануўшы таксама і некаторыя кіравання з карты або якія-небудзь абмежаванні карта, і даходы ціха магутнасць спецыфікацыя 200cv
ці магу я спытаць, што IQ гаворым???
puntospeed1.3
17-12-2012, 03:47
шляхам увядзення эфектыўных 70 мг ад 3000 абаротаў у хвіліну, у тое, што ўлада робіць? прыкладна?