Прагляд Поўнай Версіі : Gp 1.3 90cv Здзіўленне на некаторыя змены.
"Метраполіс"
02-12-2012, 22:43
magi1984
03-12-2012, 08:27
каб убачыць яе, cos? здавалася б карту педалі акселератара.
кухар прынес вам у 0 ўсе значэнні ў адмоўнае, але не разумею сэнс гэтага манеўра
"Метраполіс"
03-12-2012, 08:50
Ну не ведаю, можа быць, ен-то карысць у ніжнім дзе ? памерла? пасля я бачу, адставіць..., ба...
так, але на тое, screen тытан кажа што то ? карта ўпырску ў залежнасці ад тэмпературы паветра...
што можа быць не сумяшчальнасць з картай ўпырску дызельнага паліва ў функцыі тэмпературы або карту turbo заўседы ў залежнасці ад тэмп, і калі б не, што sw не без спасылкі на l? з rpm і тым, load, што цалкам можа быць бананаў вы не зразумееце ніколі, што такое, што карта, калі не для іншых шляхоў....
аднак, акрамя гэтага ? не для contradire вешчуноў, я ніколі не бачыў карту DW, значэння ў адмоўнае...
? гэта не значыць, што не DW толькі чаму? я ніколі не бачыў так...і таму, што тытан з назваў карт робіць p? што ж, чорт вазьмі, што яму здаецца,....
magi1984
03-12-2012, 15:19
на імены, тытан ў карты пратрымацца міласэрны покрыва...
на 1.3 mjet карты педалі акселератара часта маюць значэння ў адмоўнае, і крывыя, як на фота.
у пэўных 1.3 mjet 70cv нават тытан ўсе азначае, як абмежавальнікі крутоўнага моманту!
аднак мы гаворым, што, як заўседы, ідэальна было б паставіць на врі і мод, калі вы хочаце, каб меркаванне, а не проста скрыншот.
у адваротным выпадку ? цяжка, каб дапамагчы для тых, хто хоча зрабіць гэта
"Метраполіс"
03-12-2012, 16:44
Хлопцы, я дзякую вас за дапамогу, але я проста хацеў ведаць што-то аб тым, што тып змены гэтай крывой, сення, я прыкладаю таксама дзве арыгінальныя файлы і змененыя, а ў вас есць ідэі-й? ясна...Дзякуй усім за адказы..
без хітрыкаў тое, што я прашу і я: але карту педаль DW любога ecu, так і пу? мець значэнняў ніжэй 0% педаль?які сэнс?чаму? пайсці "ніжэй за нуль" у кут педалі, калі здаецца, што лагічныя 0% педаль закрывае ўсе,у канчатковым выніку,не мае ніякіх запыце пара,iq становішча, тое, што ??
скажыце, калі ласка, чаму гэта для мяне ? зусім новую канцэпцыю, што я хацеў бы паглыбіць...
Дзякуй
magi1984
03-12-2012, 17:06
каб пацвердзіць, калі ? ці няма карту педалі акселератара чакаю зыходны файл.
і, можа быць, таму што не мае сэнсу ісці ў мінус на карце, педаль, кухар, які зрабіў я файл пад па гэтай прычыне да НУЛЯ ўсе значэння ў адмоўнае, у тых карты
не ? для ідуць не па тэме, але часта бачу, нават многія абмежавальнікі крутоўнага моманту ў мінус, і я пытаюся, які сэнс мець абмежавальнікі крутоўнага моманту ў мінус
"Метраполіс"
03-12-2012, 20:24
magi1984
04-12-2012, 09:00
пасля, вы бачылі карту абсалютна ўпэўнены, што тыя, якія ecm называецца ўпырску, f. тэмп паветра карты педалі акселератара
калі ж вы хочаце, адзін каментар на карту, я не andrei вакол з картай, як, калі вы пакладзеце арыгінал ? лепш, па-мойму.
есць з крокам 60 або 120% у некалькі карты кіравання дызель, што, вядома, сон крокам перабольшаныя і абсурдныя
у розныя карты, змены пачынаюцца з 6% нагрузкі ? рэч цалкам бескарысна.
у наш час ўпырску ti павялічыўся на 16%, акрамя таго, што на 13% нагрузкі, propabilmente па памылцы, чаму? пакінуў увесь зыходны слупок
ціску turbo павышана на 15%, нават тут ? таксама, як павелічэнне
вы ? забыліся ці, хутчэй за ўсе, не ведаў, што існавалі 2 абмежавальнікі крутоўнага моманту па-за драйвер
адзіныя карты, якія я дрэнна прыбраны нумар. мы есьць ціск у чыгуначныя магістралі і біт для egr-off.
"Метраполіс"
04-12-2012, 12:09
Ок, дзякуй вешчуноў вашу дапамогу...бачыў? у мяне есць і тытан, і праграміст цяпер я бачу, p? я яму-з папраўкай на гэтую карту....спадзеючыся, што атрымаецца...есць дзве іншыя абмежавальнікі крутоўнага моманту па-за драйвер...мы спадзяемся, што атрымаецца іх знайсці...дзякуй...я трымаць вас у курсе
magi1984
04-12-2012, 12:25
для тых, хто я дапамагу вам...ад 91570 ў 91586, абмяжоўвае крутоўны момант рухавіка ў адпаведнасці з rpm
ад 915a8 = 91616, абмяжоўвае крутоўны момант рухавіка ў залежнасці ад тэмпературы дызельнага паліва
"Метраполіс"
04-12-2012, 14:25
azz тыя два абмежавальніка? забівае, і хто б мог падумаць...на першы погляд, не маюць, як правіла, панеттоне з абмежавальнікам крутоўнага моманту..цяпер мяне ўзнікаюць некаторыя пытанні...для значэнняў у адмоўныя абавязваецца прыняць іх арыгінальныя або rimanerli так, як яны? ціск турбо, колькі ачкоў згаджаецца даць? або, яшчэ лепш, як змяніць яе, як правіла, на бош 100 ачкоў роўныя 0.1...пра marelli як гэта працуе?
карту педаль не мае значэння ў мінус...па мне qulla ад вас размешчана павінна быць што-то іншае....
я не магу паглядзець ваш файл, але зірніце на гэты экран так вы разумееце, якую форму павінны мець драйвера...wish, што два consegutivi і я значэнняў негатыўнага не бачу....
файл і 1.3 multijet 70cv panda-opel corsa, але я думаю, што крывыя прапановы з'яўляюцца тыя, калі мантажуе 6jf...
http://img521.imageshack.us/img521/9872/13driverwish.png (http://imageshack.us/photo/my-images/521/13driverwish.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
magi1984
04-12-2012, 15:00
для мяне тым, што ў часткі ад арыгінальнай карце, і вы зменіце ты, як вы лічыце патрэбным, вы робіце шмат доказаў, і вы зробіце свой вопыт.
*манро
sar?...але я гэта не разумею вельмі добра..калі дэскрыптар DW з'яўляюцца Нм крутоўнага моманту, што не мае апісання ў карту -50 нм??не ? рухавік пу? пайсці "ніжэй за нуль" у момант, калі ад 0 Нм крутоўнага моманту.....
я кажу, што тую карту, што sw 2 грошы завецца ўпырску ў функцыі тэмпературы, якая павінна быць або фільтры дызельнага паліва ў залежнасці ад тэмпературы рухавіка або карту лямбда...
magi1984
04-12-2012, 16:00
з майго боку кажа, што не c'? сумна, горш за тых, хто не хоча чуць...
проста глядзець карту ў 2D, без выкарыстання драйвераў ecm titanium, і вы ўбачыце, што ? - адну і тую ж карту, што winols кліча драйвер хачу і драйвер wish 2
калі не верыце, вось табе мінус (націсніце для павелічэння): http://s10.postimage.org/uuwqz08zp/Immagine.jpg (http://postimage.org/image/uuwqz08zp/)
а калі пасля гэтага яшчэ адна дэманстрацыя вы па-ранейшаму перакананыя, што гэтай карце як абмежавальнік galosio то бруя ў губкі, не s? як інакш spiegartelo
ок, але я не разумею сэнс значэнняў у адмоўныя ў запыце крутоўнага педалі?? як пу? рухавік вытворчасці -50 нм крутоўнага моманту??і што механічна немагчыма, каб тое, што ne s? я....чаму я кажу, што не мае сэнсу DW факт, cos?...зразумеў вешчуноў??
дарэчы, мне здаецца, што влера на карце, трэба канвертаваць для 0,023438, калі не памыляюся...
senoi чытаем -50, і мы хочам пераўтварыць яго, каб гэты фактар мы -11,719 Нм...і мы заўседы l?..развагі, што я раблю далей...
P. S: не злуйся...дапамажы мне зразумець...дзякуй!
magi1984
04-12-2012, 16:40
асабіста я не arabbio для сівы рэчы ? толькі, што я не ведаў-й? як зрабіць, каб прымусіць вас зразумець, што гэта педаль карту
чаму? атрымлівалі значэння ў адмоўнае не s?, на жаль, я не ведаю
? запэўніваю вас, што ўсе 1.3 mjet як педаль акселератара, таксама маюць значэння ў адмоўнае
тое, што мне будзе спытаць ? але калі вы не ведаеце, таму што значэння DW у некаторыя моманты, есць адмоўныя, як вы можаце змяніць гэтыя пункты, калі няма, то s? тое, што вы робіце??
не ? есць крытыка/атакі супраць вас, вешчуноў, дзеля бога, і толькі тое, што я хацеў бы зразумець што-то яшчэ, і ў першую чаргу...
magi1984
04-12-2012, 17:02
на самай справе я, як правіла, змяняецца толькі значэння ў станоўчы, і гэта я раблю на ўсіх картах, дзе я знаходжу адмоўныя значэння
"Метраполіс"
05-12-2012, 00:01
Сеяць Zoxxa затым, бачачы карту turbo і робім пераўтварэнне ў адпаведнасці з разлікамі я фея, што я павінен прыбыць у 3080bar :Ці я зрабіў разлікі, добра? на 100% нагрузкі 1300 абаротаў значэнне ? 220 так 220*14=3080...але ? можна? ці я, што ў маей вялікай невуцтва я зразумеў адно, для другога? чаму? бачачы зыходныя значэння ў нагрузцы ? 192 то 192*14=2688...прабачце мае невуцтва....
у разлік трэба sottrare заўседы 1000 мбар press атмасфернага лічу, таму я думаю, што 2688 яны 1688 cio? амаль 1,7 бар....
дарэчы, хацеў спытаць, вешчуноў, але каэфіцыент пераўтварэння ў псі вы ўпэўненыя, што гэта 14? няма, таму што для таго, што ne s? я 1 бар роўны 14,7 psi....затым значэння, калі пералічваць на 14,7 зусім іншыя....
magi1984
05-12-2012, 08:32
сказаць па праўдзе, 1 бар 14.5037738 psi.
на розных форумах замежных я знайшоў, як info памножыць на 14
належныя доказы таго, зрабіць было б паставіць сябе на вуліцы з арыгінальнай машыны пры поўнай нагрузцы і бачыць, што значэнне ціску turbo, а затым падзяліць яго на 14 і ўбачыць, калі яна адпавядае максімальнае значэнне ў карту, у адваротным выпадку трэба падзяліць яго на 14,5.
"Метраполіс"
05-12-2012, 08:40
1.3 есць фея, якая на поўнай хуткасці зарада 1.7 забіваць...
"Метраполіс"
06-12-2012, 19:33
Тады хлопцы савет...скажыце, што ? лепш laciare turbo арыгінал на 1.3?
magi1984
06-12-2012, 21:07
son-й? добра з электронікай, чым з механікай, я не ў веданні аб гранічных турбін? для мяне да 1.8 вы можаце штурхнуць у бяспекі.
але тое, што значэнне і overboost або ў шляху?
"Метраполіс"
07-12-2012, 00:14
Я не ведаю, калі ? у overboost або прабег шчыра....адзінае, што я зразумеў ? што ў маім файле ? занадта высокі..
але абмежавальнік turbo колькі ? у канфігурацыйным ад золата??
"Метраполіс"
02-01-2013, 23:01
хлопцы, есць пытанне...хто-то мае нейкія файлы таксама з зменамі прачытаць, каб мы маглі вучыцца далей? я не хачу карту ад 3000 коней, гэта ясна, але карта зробленая добра, што я магу параўнаць і зразумець, як выцягнуць добры файл..дзякуй
але 1,8 бар не p? шмат?я не спрабаваў, на дыягностыцы ўбачыць, як прыходзіць арыгінал, але, як толькі я магу, я імкнуся, і затым я дам вам ведаць.
"Метраполіс"
03-01-2013, 20:54
chicco дайце мне ведаць, я сапраўды зацікаўлены ў гэтай рэчы...дзякуй
аднак на гэты turbo на 1,7-1,8 бар крычы мне здаецца некалькі абсурднай, як і што....
я думаў на 1.3 multijet у ypsilon momodesign ад 105л.з..што ціск турбо пу? ніколі не мець??
да гэтага часу аўтамабіль з турба-ложак макс прэс turbo серыі, што я бачыў, і было 1.55 бар, індывідуальнае ibiza cupra tdi-160cv...
патрэбнае для тлумачэнні bmw twinturbo або mjet fiat з той жа сістэмай серыі працуюць на 1,8 бар...але? есць 2 турба...так і p? як, калі ціск будзе падзелена паміж двума-ступеністы турба....
"Метраполіс"
03-01-2013, 23:31
я шчыра не разумею...калі вы робіце разлікі на паперы здаецца, што гэта так...на жаль, у мяне не gp, дзе можна паставіць манометр і праверыць, і быць у гэтым упэўнены...
ну, вядома, манометр здымае з вас усе сумневы.....
дзіўна? што marelli прыняў гэтую сістэму працаваць, каб карты з турбонаддувом каэфіцыент пераўтварэння англа-саксонскага...я sti дызайнеры іх не растлумачыць? ніколі...
franco75
04-01-2013, 00:29
Значэння ў адмоўнае ў карты DW ўплываюць умовы выпуску і затым з педалі ў верхнім становішчы і абароты высокія?
sinceramene і, як я таксама сцвярджаў, пратэктар не разумею сэнс гэтых значэнняў у адмоўныя на картах dw....мы спадзяемся, што які-то хлопец, што ведаеце, што хочаце, delucidarci аб....
franco75
04-01-2013, 01:11
яны могуць служыць, каб зразумець, у якой-то логікі ecu, што мы знаходзімся ў стадыі выпуску і, такім чынам, даць вымярэння інтэнсіўнасці? аб гэтым выпуску. гэта можа служыць знізіць абароты рухавіка больш або менш хутка, мне не прыходзіць на розум нічога.
franco75
04-01-2013, 01:13
могуць актываваць некаторыя стратэгіі для павелічэння frenomotore???
франк не маю паняцці больш.....? ваша ідэя аб стратэгіі тармажэння рухавіком ? цікава....цікава? як ecu можа вылічыць "адмоўны момант" або лепш, як ен можа павялічыць я паменшыць гэты "момант адмоўны" да рухавіка ў адпаведнасці з педалі??
vabb? павялічыць "момант адмоўнага" і проста..вы ад gsolio і рухавік вырабляе "момант станоўчы"...але пры ўмове таго, што інерцыя рухавіка ўнутранага заўседы разумеецца як "момант адмоўны" або для тармажэння рухавіком, і што я не бачу, як ecu можа aumetare гэты тормаз рухавіка, толькі праз свае ўваходы/выхады??
franco75
04-01-2013, 09:32
аўтамабіль мае засланкі ў калектарах або pop-off?
Вы можаце паспрабаваць паставіць мінімальнае значэнне да нуля, такім чынам, без мець адмоўныя значэння ў мапу, каб убачыць, што адбываецца
Такім чынам, я чытаю тут і бачу што ? р? частка маіх сумневаў, appronciandomi ў moddare уласны файл 90cv.
Між тым, ціск турбо, не ? абсалютна 1.7., xk? што я ведаю, нават 90 л. памер 1.55 map. І ціск ori выяўлена КРУТОЎНЫ момант павінен быць прыкладна ў 0.9,max 1... Ж значэння, каля 75, у адрозненне ад гео зменнай.
Гэта, як гаворыцца, калі адносна значэння ў адмоўнае, ? тое ж самае, што я думаў, што я. І калі б у станоўчыя каштоўнасці, у паскарэнні і адмоўныя значэння падчас запаволення? Гэта значыць, становішча дросельнай 3500rpm=100%...У 3500rpm=0. Вось, што можа вярнуцца, як сказаў хто-то іншы прамовы тормаз рухавіка.
Што тычыцца калектараў, ? дызель, матылек, c'? але толькі ў стадыі spegnimeno, каб пазбегнуць занадта шмат рухаў рухавіка.
"Метраполіс"
12-01-2013, 15:59
Прабачце за пытанне, то раблю 4 разлікі, калі хочаце ведаць, прыкладна, што ціск есць натоўп, як я гэта раблю? як я павінен вылічыць яе? калі, вядома, хочаце пазбегнуць манометр...
Калі ў вас есць android, вы павінны ўзяць ELM327, вы таксама дыягназы, і ў вас есць некалькі параметраў пад кантролем.
Іншыя спосабы, каб даведацца pressoine эфектыўнай, я лічу, не есць. Тут для? мы не па Тэме...
"Метраполіс"
13-01-2013, 02:33
franco75
13-01-2013, 10:43
вазьмі планшэт і нізкай коштам мы ўсталявалі крутоўны момант для android. застаецца фіксаванай на машыне і з elm327 ў вас іншы панэлі прыбораў, то вы ўбачыце, што не будзеце выкарыстоўваць android у працягу ўсяго жыцця :-)))))
"Метраполіс"
13-01-2013, 12:41
я няма, няма, нічога, android;))) а зараз я бачу, узяць elm...
Але ў вас iOS?
У гэтым выпадку c'? тое, WI-FI, для? я не ведаю, якія праграмы выкарыстоўваць elm
frantik3
13-01-2013, 17:32
франк не маю паняцці больш.....? ваша ідэя аб стратэгіі тармажэння рухавіком ? цікава....цікава? як ecu можа вылічыць "адмоўны момант" або лепш, як ен можа павялічыць я паменшыць гэты "момант адмоўны" да рухавіка ў адпаведнасці з педалі??
існуюць дыспетчары ў карту для разліку пара адмоўны на ўсе дыспетчары і ўсе драйвера
bh?....тое illuminaci....
frantik3
13-01-2013, 18:10
гэта і на edc16c9
frantik3
13-01-2013, 18:11
http://img248.imageshack.us/img248/1170/catturaiq.png (http://imageshack.us/photo/my-images/248/catturaiq.png/)
"Метраполіс"
13-01-2013, 18:50
гэта я ios;), але глядзець, шчыра кажучы, я магу прыняць версію з тб, вядома, я не супраць хадзіць з ноўтбукам ;)