Перегляд Повної Версії : edc 16c39 помилка p061b калібрування centrallina
привіт всім, я хотів би задати вам питання, я пишу centrallina edc 16c39 з mpps. на записі все добре, при включенні машини загоряється індикатор несправності двигуна, на діагностиці виявляється, ця помилка p061b калібрування centrallina. тут питання alfa 159 jtdm 16v 150 л. с. хто-небудь знає, чому? дякую
і успіх, і з моєю дочкою, ви пробували видалити з діагнозом..я я повинен був переписати ecu знову ,якщо я правильно пам'ятаю, я hanche закритий l' відпрацьованих в експлуатації.
перевищення швидкості
01-12-2012, 19:11
я ці ecu волію їх в bdm ви ніколи не знаєте, oerdi + час, але ви + тихий
привіт giarras але ти penzi, що це питання відображення зроблено погано? і чому, коли я пишу, орі і знімаю на діагностиці помилка не загоряється, + від чого це залежить.? ps на орі. і зняв egr fap
frantik3
01-12-2012, 19:18
повторити оригінал без будь-яких змін, отже, те, що ви читали з автомобіля перший раз , стерти помилку і повторити модифікований , трапляється, багато разів на ці авто
msport (exil77grande)
01-12-2012, 19:30
відмінна інформація, так як я ніколи не сталося,у всякому разі, якщо навіть після ради frantik3 було б краще побачити орі і mod.
magi1984
01-12-2012, 20:00
? безумовно, є проблеми деякі карти змінені, неправильно. Минулого тижня у мене було нудно, як з карти 156 екю edc16c8. Після того, як написав цей мод давав помилка p1645 contralina несправний. Мені також говорили з msport в приватний, і я прошу вибачення за те, що забув сказати йому, як я вирішив. Винна в цьому карта "справа? паливо впорскується", що я змінив, даючи вам занадто багато кроком.
В якості додаткових доказів, то я використовував свій автомобіль у якості морської свинки,bmw 120d з ecu edc16c35, я переробив той же мод в ту ж карту і в діагнозі я помилка 4A70: сигнал карту неправильно.
frantik3
01-12-2012, 20:15
? безумовно, є проблеми деякі карти змінені, неправильно. Минулого тижня у мене було нудно, як з карти 156 екю edc16c8. Після того, як написав цей мод давав помилка p1645 contralina несправний. Мені також говорили з msport в приватний, і я прошу вибачення за те, що забув сказати йому, як я вирішив. Винна в цьому карта "справа? паливо впорскується", що я змінив, даючи вам занадто багато кроком.
В якості додаткових доказів, то я використовував свій автомобіль у якості морської свинки,bmw 120d з ecu edc16c35, я переробив той же мод в ту ж карту і в діагнозі я помилка 4A70: сигнал карту неправильно.
на тих ебу edc16c39 від цієї помилки, навіть якщо встаєш тільки обмежувач крутного моменту іноді буває, так як читаєте тільки області даних, іноді у стадії закриття не відбувається, добре калібрування ecu і ні ? питання карту зробив зла на тих , ні avr? написано 200 екю альфа edc16c39 і fiat, і на деякі давав цю помилку, і я можу переконатися в тому, що і похибка калібрування не мапу зробив погано
magi1984
02-12-2012, 01:15
може бути, не я пояснив, карту зробив погано, я не маю на увазі всю карту, досить і однієї, як обмежувач крутного моменту, як ви кажете
cicciogsr
02-12-2012, 10:30
по мені, трапляється, чому? торкнувшись деяких картах встановлені крутний момент перевищує 500 Нм і, отже, d? помилка узгодженості
? сталося зі мною, з MPPS на edc16c39, коли йде писати, безумовно, створює якийсь бордель, і від цієї помилки, я переписав той же файл змінений, але з BDM і, як за помахом чарівної палички помилка ? зник
привіт, джерард, по мені, не mpps ecu питання edc-39 написано 10 разів, по мені, протестована на титан, тому що це був перший раз, що я писав і карту з титаном він завжди робив, що з 2001 року він навчався завжди добре?
franco75
09-12-2012, 22:56
може бути контрольна сума правильна погано?
frantik3
10-12-2012, 17:36
іноді відбувається, не залежить від інтерфейсу, я з моїми суб'єктами, самі автомобілі повісила hw і sw, в деяких і успіх, і інших немає!!!
а потім просто зробити те, що я сказав на іншу посаду, щоб розібратися !!!
sportknight
18-12-2012, 22:06
мені трапилося щось подібне в перший раз, що я писала в карту з одним і його mpps на моїй 159 mjtd 150cv ,після я купив півник "клонування"? ходив завжди, все в порядку,я купив mpps і я намагалася написати знову мій автомобіль, і я ніколи не пі? було provlemi,за винятком одного випадку...сьогодні, наприклад, я переписав і немає проблеми,mpps мессінг вгору cecksum на ці блоки управління, але не часто,а ppossono спокійно зробити як з mpps, що з galletto,bdm ? також марно
привіт, то ти кажеш, що цей тип помилки залежить від mpps? але написано понад двадцять разів з mpps.
Chris156
19-12-2012, 12:01
просто стерти помилку з діагнозом, якщо ні(що важко) зобов'язується переписати.
sportknight
19-12-2012, 13:11
Також тільки стирання помилка усунена
я дійсно зробив, але нічого?
sportknight
19-12-2012, 13:58
І тоді вам просто потрібно переписати, а ми говоримо про особливих випадках, як ваш, може бути, був інший випадок, до харчування, як ти ставив? Було пов'язано і проти течії?
ви, тим не менше, якщо вам може бути корисно, я завжди зіставляється з ecm 2001 році був перший раз, коли я зробив карту з титаном.
sportknight
19-12-2012, 15:08
цей driver ви використовували інший раз?
sportknight
19-12-2012, 16:47
ммм,а я повторюю,до мене ? траплялося 2 рази,один раз не виїжджав на cecksum, а інший залишався на помилки, які я в нуль, то з фес
вибачте sportknight, що ви хочете сказати з фес.
msport (exil77grande)
19-12-2012, 20:30
вибачте sportknight, що ви хочете сказати з фес.
*********** що сьогодні він став multiecuscan.
тому і помилки, що припадає на карту неправильної або programatore використовується?
sportknight
19-12-2012, 21:44
Другий програміст, але не в рот, а, просто повторіть спробу або стерти помилки, все залежить від обставин
emilground
22-12-2012, 23:53
Я також я 159, і навіть якщо особисто не ? довелося коли-небудь на моєму ( я зробив десятки і десятки випробувань ), мій друг, і ви ? була проблема в карті, так? ви ? почав змінити карту з використанням драйвера ECM2001 надаючи значення дуже суперечливі між картами педаль і Tinj ( мені здається, підняв дуже багато часу, і незабаром на педаль). Після виправлення цього ? все пройшло ок. Тому від нас? я припускаю, що якщо ви "sfora", а також певної терпимості між карти пов'язані їхня логіка (хоча і не прямо) виникають ці проблеми.
jared_poe
23-12-2012 відпочинок в період, 00:04
Я також я 159, і навіть якщо особисто не ? довелося коли-небудь на моєму ( я зробив десятки і десятки випробувань ), мій друг, і ви ? була проблема в карті, так? ви ? почав змінити карту з використанням драйвера ECM2001 надаючи значення дуже суперечливі між картами педаль і Tinj ( мені здається, підняв дуже багато часу, і незабаром на педаль). Після виправлення цього ? все пройшло ок. Тому від нас? я припускаю, що якщо ви "sfora", а також певної терпимості між карти пов'язані їхня логіка (хоча і не прямо) виникають ці проблеми.
Справді, титану, коли ви відкриваєте карту в табличній зверху говорить вам, значення тварин....може залежати від того, якщо, наприклад, один ставить 3000 на карту тиску в рампі я думаю, що дасть тобі помилку, враховуючи, що ? визнав, максимальне значення 1800bar на ці автомобілі
emilground
23-12-2012 відпочинок в період, 00:23
Справді, титану, коли ви відкриваєте карту в табличній зверху говорить вам, значення тварин....може залежати від того, якщо, наприклад, один ставить 3000 на карту тиску в рампі я думаю, що дасть тобі помилку, враховуючи, що ? визнав, максимальне значення 1800bar на ці автомобілі
Якщо я правильно пам'ятаю значення не були так? так роздута йти " поза драйвер". Десь, може бути, я ще мапу образити, і якщо я знаходжу місце. у EDC16C39 ? дуже чутливі, і треба робити все за логікою, досить лінійний ріст. Якась помилка, ми пі? так само стояти, ні ? ідеальним, важливо ? не перестарайтеся з кроком. Це хороша ідея-спробувати недалеко автомобіль після того, як завантажили карту cos? перевірити наявність аварій або інших проблем
Джакомо
23-12-2012 відпочинок в період, 11:57
? probabbile, що в modiicare, того не бажаючи, ви дали якесь збільшення навіть на 1 пункт десь на карті, і ви тягнете цю проблему.
SandroMarciano
04-04-2013, 17:09
riapro чому? я ? довелося один подібний випадок, зокрема, на Браво 120 1.6... Я відкрив всі обмежувачі крутного моменту і справи, але машина пішла, як перед n? pi? п? менше (з тієї ж карти у мене не було проблем Джульєтта 140 і 159 170), cos? я намагався змінити таблицю пара - справи, і насправді машина пішла в борг, а ви ? представлений помилка p061b. У вас є ідеї, як змінити таблицю без задоволення помилка? ? досить spendegere dtc?
Я не хотів би змінити час, чому? машина має dpf.
frantik3
04-04-2013, 21:26
напишіть ori скидання dtc і повторіть mod
SandroMarciano
05-04-2013, 00:01
ок, завтра пробую, дякую за пораду.
giuseppe1374
05-04-2013, 13:02
сандро ви розібралися з процедурою frantik3? мене цікавить також мені
frantik3
09-05-2013, 19:43
сандро, то як ви вирішили ?
r6raven2010
09-05-2013, 21:27
мені ? довелося також на daily, і я вирішив cn перепрограмування форсунок навіть...
SandroMarciano
09-05-2013, 22:53
наводжу рішення, якщо ви залишаєте осі обертального моменту без змін дар? всі помилки, все, що ви відчуваєте, через 1 годину після першого включення, на 2^машина dar? несправності і andr? як від золота, якщо не менше.
Рішення ? змінити вісь, щодо крутного моменту і враховувати фактор 5. Наприклад, якщо я хочу надати 120мм^3/i: 120x5=600Nm.
frantik3
10-05-2013, 13:49
тоді сьогодні я зробив інші тести, і я помітив, що якщо я поставлю обмежувач крутного моменту за допомогою значень, які перевищують максимальне значення драйвера хочу d? відмова якщо і pi? низький немає несправності !!!!!
SandroMarciano
10-05-2013, 13:53
який обмежувач ви маєте на увазі?
frantik3
10-05-2013, 14:18
Обмежувач крутного моменту
SandroMarciano
10-05-2013, 14:59
3993
Так що це?
frantik3
10-05-2013, 15:51
Ви точно!!!!!!
jacktheripper2
13-01-2014, 11:54
наводжу рішення, якщо ви залишаєте осі обертального моменту без змін дар? всі помилки, все, що ви відчуваєте, через 1 годину після першого включення, на 2^машина dar? несправності і andr? як від золота, якщо не менше.
Рішення ? змінити вісь, щодо крутного моменту і враховувати фактор 5. Наприклад, якщо я хочу надати 120мм^3/i: 120x5=600Nm.
Я ніколи не була ця помилка, якщо не в ці дні, іноді я ? з'явилася. Карту нм/iq я також змінений до 120mm3 але без проблем?,дійсно, якщо вставав, break point не iniettava як було цікаво. Саме в ці дні? я ? вискочила проблема, в карти, в якому геть iq тільки по цій карті перетворення, а не від педалі. Останні карти спробуйте що дали помилку, вони також час піднімаються досить багато, тільки по 100 і 110mm3 (до ? акцій)
ducati83
20-01-2014, 16:30
доброго дня, мене цікавить, чому? мені теж кожен раз виходить ця помилка:що ви маєте на увазі фактор 5?
jacktheripper2
21-01-2014, 18:26
доброго дня, мене цікавить, чому? мені теж кожен раз виходить ця помилка:що ви маєте на увазі фактор 5?
C'? один біт, який вказує, що кожен мм3 дорівнює 5нм, а потім ви повинні покласти 550nm на осі для 110mm3 і 600nm для 120mm3. Мені? не помилка, піднімаючи тільки останній біт кожного повороту без збільшення brekapoint з нм.
Я добрався, щоб зробити випробування саме в другій половині дня
Причиною цієї помилки ? карту перетворення пара-IQ, що ecm називається кількість? уприскуванням палива.
Карту я поставив запит на крутний момент 450nm, що відповідає 100,40mm3 IQ, і хотів уникнути, що залізти обертів IQ прийти. Встановлюю весь стовпець з 450 до 100,40mm3 (простіше кажучи, отримує прирощення тільки починаючи з 2500rpm), І, як тільки включаєш картину, я від "помилка калібрування ебу". Навіть якщо його ворота, не просто вимкніть та увімкніть картина з'являється знову. Як тільки я приніс ori цій карті, все знову працює.
У мене враження, що цю карту ви не можете редагувати
jacktheripper2
01-02-2014, 02:38
Я добрався, щоб зробити випробування саме в другій половині дня
Причиною цієї помилки ? карту перетворення пара-IQ, що ecm називається кількість? уприскуванням палива.
Карту я поставив запит на крутний момент 450nm, що відповідає 100,40mm3 IQ, і хотів уникнути, що залізти обертів IQ прийти. Встановлюю весь стовпець з 450 до 100,40mm3 (простіше кажучи, отримує прирощення тільки починаючи з 2500rpm), І, як тільки включаєш картину, я від "помилка калібрування ебу". Навіть якщо його ворота, не просто вимкніть та увімкніть картина з'являється знову. Як тільки я приніс ori цій карті, все знову працює.
У мене враження, що цю карту ви не можете редагувати
На цій карті йде лише змінено com правильну політику і не мають проблем.
SandroMarciano
01-02-2014, 07:43
На цій карті йде лише змінено com правильну політику і не мають проблем.
я daccordissimo, ? те, що я osservvato я також, необхідно підтримувати узгодженість між пари та палива, тобто, якщо ви хочете збільшити дизельного палива, ви повинні змінити вісь щодо крутного моменту. Якщо ваша проблема ? приїхати надати 100мм^3/i, перш за все, я хотів би працювати з 500Nm, якщо ви хочете більше? підніміть крутний момент в 600 і ви розрахунки дизельного палива, які можна надати ті значення крутного моменту.
Я не хотів додати більше? скільки було на карті, але і підтримувати її постійною, залізти обертів
SandroMarciano
01-02-2014, 08:51
Я не хотів додати більше? скільки було на карті, але і підтримувати її постійною, залізти обертів
якщо я правильно пам'ятаю, в 500Nm впорскує близько 100 мм^3/i практично на всіх обертах... в іншому випадку ви можете отримати її у 600, а потім покладіть обмежувач палива в 100mm3/...
jacktheripper2
01-02-2014, 14:33
я daccordissimo, ? те, що я osservvato я також, необхідно підтримувати узгодженість між пари та палива, тобто, якщо ви хочете збільшити дизельного палива, ви повинні змінити вісь щодо крутного моменту. Якщо ваша проблема ? приїхати надати 100мм^3/i, перш за все, я хотів би працювати з 500Nm, якщо ви хочете більше? підніміть крутний момент в 600 і ви розрахунки дизельного палива, які можна надати ті значення крутного моменту.
Я не мав на увазі проблеми осі. Якщо пам'ятаєте мій топік, в якому я не міг пройти повз 100mm3 був саме із-за зміни осі. Після того, як поклав осі 500nm з 120mm3 їх iniettava, поставивши вісь 600nm і запит 600nm їх не iniettava. Якщо ви хочете, щоб зона перед 100mm3 bisona дати такий же приріст в % для кожного стовпця (бачив в табличній). Або ви просто повинні бути обережні, щоб залишити тенденції, як в оригіналі, типу, якщо 5000 оборотів, орі я 86mm3 для 400nm (наприклад) та 4500 оборотів я 84mm3, мод я не можу покласти 90mm3 для 400nm в обох кіл.
Не торкаючись осі, якщо ви хочете найгірші під змінені з тим же % всіх стовпців, перші і підіть обмежити від педалі або обмежувачі на низьких обертах.