КПК

Перегляд Повної Версії : Управління EGR EDC 15 P

cinqueturbo
30-11-2012, 23:55
Добрий вечір всім...
Ви можете мені перевірити цю карту я повинен ciudere в egr,
і пару rige, поясніть, chechsum?:confused:
заздалегідь спасибі...

142_047
19TDI 131cv
Bosch EDC 15P

cinqueturbo
01-12-2012, 01:59
? Мені ніхто не допомагає?p

dvdtuning
01-12-2012, 12:34
У egr ? закрита добре...
Контрольна сума ? контрольна сума, яка вираховується з допомогою sw або деякі програмісти у стадії написання. Кожен мод файл повинен мати обчислення контрольної суми, що ви можете зробити дуже добре з ecm, просто введіть потрібний драйвер і зберегти файл або з програмістом, якщо він виправляє автоматично під час запису.

mcjtd
01-12-2012, 15:13
у будь-якому випадку, якщо можу сказати, мій на edc15 c і p egr можна? фізично виключити з кришками або у будь який інший спосіб, і не світиться жоден індикатор не гарантовано.
той факт, що в даний час на різних гольф-а3-а4, так і pd, які не і на різних fiat-lancia і alfa роки, які працюють так, без будь-індикатор несправності горить жодного разу...
також на точки, jtd, які мають egr електрика...

cinqueturbo
02-12-2012, 08:17
У egr ? закрита добре...
Контрольна сума ? контрольна сума, яка вираховується з допомогою sw або деякі програмісти у стадії написання. Кожен мод файл повинен мати обчислення контрольної суми, що ви можете зробити дуже добре з ecm, просто введіть потрібний драйвер і зберегти файл або з програмістом, якщо він виправляє автоматично під час запису.

Спасибі dvdtuning!!
Але, як я розумію s? контрольна сума і була виправлена від ecm для збереження файлу?
Спасибі..

cinqueturbo
02-12-2012, 08:22
у будь-якому випадку, якщо можу сказати, мій на edc15 c і p egr можна? фізично виключити з кришками або у будь який інший спосіб, і не світиться жоден індикатор не гарантовано.
той факт, що в даний час на різних гольф-а3-а4, так і pd, які не і на різних fiat-lancia і alfa роки, які працюють так, без будь-індикатор несправності горить жодного разу...
також на точки, jtd, які мають egr електрика...

Я також дякую t? звичайно McJTD!!
Або намагався з м'ячем в трубки, але і горить відразу lavaria..
теж видалити фізично? можна....

dvdtuning
02-12-2012, 11:14
Автоматично, якщо ви змінили, і потім збережений файл правильний драйвер.

cinqueturbo
03-12-2012, 01:24
Автоматично, якщо ви змінили, і потім збережений файл правильний драйвер.

До причини!!! чи бачив різницю відразу, зберігши файл mod..
Дякуємо за разяснение.......;)