КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Кіравання EGR EDC 15 P

cinqueturbo
30-11-2012, 23:55
Добры вечар усім...
Вы можаце мяне праверыць гэтую карту я павінен ciudere ў egr,
і пару rige, растлумачце, chechsum?:confused:
загадзя дзякуй...

142_047
19TDI 131cv
Bosch EDC 15P

cinqueturbo
01-12-2012, 01:59
? Мне ніхто не дапамагае?:p

dvdtuning
01-12-2012, 12:34
У egr ? зачынена добра...
Кантрольная сума ? кантрольная сума, якая вылічаецца з дапамогай sw ці некаторыя праграмісты у стадыі напісання. Кожны мод файл павінен мець вылічэнне кантрольнай сумы, што вы можаце зрабіць вельмі добра з ecm, проста ўвядзіце патрэбны драйвер і захаваць файл або з праграмістам, калі ен выпраўляе аўтаматычна падчас запісу.

mcjtd
01-12-2012, 15:13
у любым выпадку, калі магу сказаць, мой на edc15 c і p egr можна? фізічна выключыць з вечкамі або ў любы іншы спосаб, і не загараецца ні адзін індыкатар не гарантавана.
той факт, што ў цяперашні час на розных гольф-а3-а4, так і pd, якія не і на розных fiat-lancia alfa і гады, якія працуюць так, без якіх-індыкатар няспраўнасці гарыць ні разу...
таксама на кропкі, jtd, якія маюць egr электрычнасць...

cinqueturbo
02-12-2012, 08:17
У egr ? зачынена добра...
Кантрольная сума ? кантрольная сума, якая вылічаецца з дапамогай sw ці некаторыя праграмісты у стадыі напісання. Кожны мод файл павінен мець вылічэнне кантрольнай сумы, што вы можаце зрабіць вельмі добра з ecm, проста ўвядзіце патрэбны драйвер і захаваць файл або з праграмістам, калі ен выпраўляе аўтаматычна падчас запісу.

Дзякуй dvdtuning!!
Але, як я разумею s? кантрольная сума і была выпраўленая ад ecm для захавання файла?
Дзякуй..

cinqueturbo
02-12-2012, 08:22
у любым выпадку, калі магу сказаць, мой на edc15 c і p egr можна? фізічна выключыць з вечкамі або ў любы іншы спосаб, і не загараецца ні адзін індыкатар не гарантавана.
той факт, што ў цяперашні час на розных гольф-а3-а4, так і pd, якія не і на розных fiat-lancia alfa і гады, якія працуюць так, без якіх-індыкатар няспраўнасці гарыць ні разу...
таксама на кропкі, jtd, якія маюць egr электрычнасць...

Я таксама дзякую t? вядома McJTD!!
Ці спрабаваў з мячом у трубкі, але і гарыць адразу lavaria..
таксама выдаліць фізічна? можна....

dvdtuning
02-12-2012, 11:14
І аўтаматычна, калі вы змянілі, і затым захаваны файл правільны драйвер.

cinqueturbo
03-12-2012, 01:24
І аўтаматычна, калі вы змянілі, і затым захаваны файл правільны драйвер.

Да прычыны!!! або бачыў розніцу адразу, захаваўшы файл mod..
Дзякуй за разяснение.......;)