КПК

Перегляд Повної Версії : саме час подзвонити в карти з їх справжнє ім'я!

mcjtd
30-11-2012, 12:08
Привіт forumisti я думаю, що назва говорить все це, перш за все, у зв'язку з цим sw конкретного cio? ecm 2001-титан.
скільки у нас новачків,але я думаю, також не мають вдарилася головою об стіну, щоб зрозуміти, що капуста означають імена тих, що в наявності alientech вирішили affibbiare ви драйвер для карти?
я особисто ще тепер я є в***** як звір на і ? тому я вирішив спробувати, щоб чітко, раз і назавжди,принаймні, наміри, так що, я думаю, дуже difficle зробити це через себе безліч драйверів з іменами користуватися? факти ці спалахнули, але, проте, я хотів би спробувати зробити навіть з вашою допомогою зразок перекладач для назв карт, ніж ті, відчужені від alientech,ніколи ім'я f? pi? точна!,тому, по мірі того, що ми розуміємо, що відноситься до карти, а як насправді називається по відношенню до імені відчужені пишіть, якщо можна з коротким поясненням і, насамперед, вкажіть, який ecu ви st? говорячи, наприклад, edc15 або інший.
s? підприємства і важко, але де-то треба почати, інакше ті sbullonati ecm будуть виснажувати, а також до нас.
почну я з того, що більше ненависті в світі, повідомили в безпосередній edc15 як common rail, групи vag, що ecm називається "уприскування parzializzato" що ще не ? що робить Smoke limiter, або так звану карту пари чи диму обмежувач.тому
"уприскування parzializzato"=карта пари чи диму обмежувач

magi1984
30-11-2012, 12:16
для мене те, що ви питаєте ? неможливо...імена змінюються від ecu на ecu, я ? довелося мати 2 файлу завжди edc15 або edc16 того ж автовиробника, але з hw і sw по-різному, і знайти те ж саме ім'я в драйверах titanium повідомили в картах

наприклад, на magneti marelli 1.3 mjet egr duty cycle, карта dobl? був комутатор в egr, а в іншої був відсоток відкриття клапана egr.
на цій же карті, в більшості 1.3mjet чи інакше в більшості систем edc15 або edc16 і т.д., що карта називається фазою вприскування в ecm titanium

я розумію ваші perplessit? чому? ми всі були початківців, я, і всі ми отримали ті ж сумніви.
однак ці сумніви з досвідом і вивчення карти в 2d, scompariscono!

mcjtd
30-11-2012, 12:28
волхви не вдалося ? роботи по модифікації програми управління ecu, що від імен ****cchia карти!
припустимо я професіонал, який заплатив sw fior di quattrini, що ті, вибухнув питанням, і впевнений, що для рук хороший продукт, я не беру на себе працю перевірити в 2d немає нічого, то переконаний, що працювати на етапі уприскування, що ім'я, здається, заздалегідь, а не змінити egr і я можу пошкодити двигун, це хто ? винен в цьому випадку??
якщо трапляється щось подібне в будь-якій іншій країні в світі компанії, яка f? один ваще схожий, як мінімум, змушують сидіти в смужку,тільки, що тут ми знаходимося в Італії, і тільки ті, які зустрічаються з сидіння до смуги ми, що ми ніколи не говоримо нічого*****unque я,торнадо назви карт, я хотів би спробувати.

magi1984
30-11-2012, 12:34
винен ? ваш якщо ви зміните egr переконаний, що ваші досягнення, чому? це означає, що у вас немає достатніх підстав, щоб вивчити карту і змусити себе назвати професіоналом.
їх вам дають sw ? дійсний sw, редагування карт, простий у використанні
але тоді ви повинні використовувати свій мозок і вивчати карти, навіть якщо ви платите між sw та обладнання-й? у 5000euro! і я-один з тих, хто заплатив гроші sti

? як якщо ви купите автомобіль, а потім проти колу, чому? ти не права, і не знаєш-їхати. не ? слюда з вини продавця, який продав авто!

mcjtd
30-11-2012, 12:35
не ? так, що працює для мене, я професіонал, я покладаюся на інші, більш професійні, ніж я,принаймні, повинні бути такими,приблизно за 5000 євро, саме для velocizzarmi з роботи, за які я заплатив і буду робити вигляд, що sw повинен робити роботу за мене, а не я для sw!! в іншому випадку-5000 євро для тих монголоїдів з ciuffolone, що gle їх рахунок.
візьмемо для розгляду і будь-який інший редактор, щоб правити, і подивимося, чи є імена на картах в****cchia,я в грі все те, що ви хочете, що ми не знаходимо, навіть не один.

метафора автомобіля,що читаю тільки зараз,якщо ти продавець, я від автомобіля, яка замість того, girarea зліва повертає праворуч, і я збираюся розбити винен, не ? моя, навіть якщо я водійське посвідчення як великий, як будинок, і я називаю міхаель шумахер
це називається дефект продукту, а іноді і неповноцінні продукти будуть вилучені з ринку

dvdtuning
30-11-2012, 12:40
Magi, ви маєте рацію, кожен файл може мати кілька імен на ін'єкції parzializzato, що може ставитися до мапу часів, диму або заздалегідь.
Потрібно просто знати, як розпізнати карти в 2d і ви відразу розумієте, що ви говорите.
Ваш гнів ? правильно, але як подивитися на титан ? програмне забезпечення від тисячі євро, і c'? хтось скачав так і тест робити карти пригоди, а хто ? серйозно підготували, і він був придбаний.
Яка різниця c'??? що хто ? підготували його знає, як використовувати, знаючи, які карти в 2d і тих, хто вважає таким може стосуватися чужі карти і зробити серйозні пошкодження.

mcjtd
30-11-2012, 12:55
dvd не гніваюся я збуджено. справа в тому, що якщо ми візьмемо будь-який інший sw модифікації ecu в лайно, що f? ecm не "f"? ніхто і титан, дешевше, ніж відстій ecm2001, тому що sugl'осі не ставить, навіть самі посилання правильні!!
але про що ми говоримо??тріщини програму, то і правильний результат, який заслуговують розробники бурунді alientech-за того, що sw в церкву, і це справедливо, хто заплатив, стільки він зробив поворот на штрафний удар, один з найбільших бункерів в історії sw зміни.
професійний, те, що вміє бачити карти в 2d не купити ecm, і я кладу руку на вогонь, але працює з іншими sw набагато більш серйозні.

dvdtuning
30-11-2012, 13:27
Попросіть адміністратора, те, що вони професіонали...mcjtd, поки ви хочете порівняти - "fiat uno turbo", це добре, але коли ви говорите з новими двигунами, новою електронікою і новим ecu, звичайно, додому, як Alientech sar? здатний допомогу в борг на файли і на інструмент використовувати. Також ви будете в змозі бути більше? конкурентоспроможними на ринку професійного будучи завжди готові.

mcjtd
30-11-2012, 13:43
якщо, якщо ви здатні дати вам допомогу mapoi карти, їх називають іменами, які більше дурнів не пу?!я їх, що я incavolo як звір

magi1984
30-11-2012, 14:16
ти ще й за безкоштовно...візьмемо, наприклад winols..не ім'я НІ КАРТУ!повинна ти розпізнає картки, що SW знаходить в авто і зрозуміти, в 2D або 3D, що карту збігаються, якщо ви не маєте damos для кожного типу ecu...що вам варто, у всякому разі, руки і голову.

так ? краще sw, яка на 10 карт, тобі 5 з ім'ям праведника і 5 з неправильним назвою, або sw, яка на 10 карт, зобов'язує тих, хто його використовує, наприклад, мати хороші базові знання, щоб ідентифікувати себе тільки всі 10 карт???

mcjtd
30-11-2012, 14:58
мій друже,сподіваюся, ви дозволите цю впевненість, тому що люди, яких я вважаю розумними і обговорюють зі мною ввічливо, вважаю все такі, порівнювати winols на ecm,на мій погляд, як порівнювати лайно з шоколадом.
i damos для winols, як драйвер для ecm тому я думаю, що converrai зі мною, що перші говорять вам, per filo e per segno, що, як, де карти і winols без damos, однак, дозволяє читати набагато краще карти потенційних.
ecm замість того, без драйверів не дозволяє зробити supercavolo нічого і, можливо, було б краще, так бачив, що, однак драйвери, які повинні спрямовувати на карті, знайти потрібні вам приводять у tuttaltra боку, якщо alientech робив gps-навігаторів було б тисячі dipersone розсіяні в пустелі або в степу, в сибіру, коли в реальності? намагаються через Колізей в Римі!! і я сказав усе!
не уявляю, що потім бруд роблять різні kess jtag і багато небажаної які називаються інструменти офіцерів,але і офіцерів, що??які офіційно na munnezz, можливо,

dvdtuning
30-11-2012, 15:34
мій друже,сподіваюся, ви дозволите цю впевненість, тому що люди, яких я вважаю розумними і обговорюють зі мною ввічливо, вважаю все такі, порівнювати winols на ecm,на мій погляд, як порівнювати лайно з шоколадом.
i damos для winols, як драйвер для ecm тому я думаю, що converrai зі мною, що перші говорять вам, per filo e per segno, що, як, де карти і winols без damos, однак, дозволяє читати набагато краще карти потенційних.
ecm замість того, без драйверів не дозволяє зробити supercavolo нічого і, можливо, було б краще, так бачив, що, однак драйвери, які повинні спрямовувати на карті, знайти потрібні вам приводять у tuttaltra боку, якщо alientech робив gps-навігаторів було б тисячі dipersone розсіяні в пустелі або в степу, в сибіру, коли в реальності? намагаються через Колізей в Римі!! і я сказав усе!
не уявляю, що потім бруд роблять різні kess jtag і багато небажаної які називаються інструменти офіцерів,але і офіцерів, що??які офіційно na munnezz, можливо,

я дозволю собі ту ж впевненість, я думаю, що ви не знаєте, що говорите, то Mcjtd...порівняти damos для winols драйверів ecm ? щось не ? п? в небі п? у землі. I damos файли, які важко знайти і дорога ціна, які володіють більше тих, хто проектує екю, і тільки від них ви можете мати копію або знайти в мережі для ecu старого покоління. Winols може бути ? цар забезпечення для редагування, але, крім того, бути, не в нашій мові ? дуже пі? важко і менше інтуїтивно і не думаючи, що з відсутністю damos зробити дуже мало, якщо не знаєш 2d.
В єсм тільки нові драйвери ви платите, і я думаю, що не дорога ціна, криві, ті, раз і зосереджені всі майте на увазі, і ви зміните все, навіть без допомоги комп'ютера.
Експерт згадай знає зіставити з будь-яким sw, просто покласти в 2d і працює без damos і без драйверів.
Якщо ви новачок і хочете дізнатися, потрібно спочатку зрозуміти, куди покласти руки і чому? і тоді ви можете сказати це ? краще, або гірше.

magi1984
30-11-2012, 15:43
сказати, що ktag ? одно сміття для мене ? як сказати блюзнірство
я не шанувальник, в alientech? на мій погляд, якщо продукт HW ? добре, треба бути чесним і визнати, що, незалежно від того, що продукт SW, має помилок

мої думки ? це:
winols+damos= досконалість (якщо ви знаєте, використовувати winols, по суті, не ? sw, підходить для всіх)
winols без damos= sw, низький рівень використання
ecm titanium= дискретні продукт, що підходить для початківців, так і професіоналів, помилки є, але для тих, хто знає, як знайти всі карти в 2d не великі помилки

c'? повинен також сказати, що версія crack ecm titanium має ****llo драйвера ? досить відрізняється від оригінальної версії, де водії постійно оновлюється, і часто будуть виправлені і виправлені різні помилки

mcjtd
30-11-2012, 16:43
хлопці, ви знаєте, що я вам скажу?але ви р? так, як вам зручно!! що мене цікавить! насправді пост, м? locancello саме так ми уникаємо з poelmiche бар!видно, що ви переконані, оскільки ви продовжуєте використовувати корми sw поставили, щоб швейцарський шоколад!! я не поясню? тому що у форумі c'? групи, купивши для sw з проти атрибути, що навіть професіонали хочуть мати....
привіт вуса брезент!!

magi1984
30-11-2012, 17:00
ніхто не робить спір з бар, ви chiaccherando, c? тих, хто мирно, а хто чином, p? дуже жвавою, як за вас, так, ви тільки говорите.
ми наші ідеї, у вас є свій світ ? добре, чому? ? різноманітна і багато привітань

mcjtd
30-11-2012, 17:05
волхви вам не прискорити, бо вже роблю я sar? занадто багато адреналіну від їзди на велосипеді, що тече в моїх жилах, і тим, що м? st? примусово, далі на st? капуста комп'ютер в sancue я ribollisce в артеріях...вибачте, якщо доу...вибачте, якщо ? днз
ahahahahaha

dvdtuning
30-11-2012, 17:10
mcjtd я вас не розумію, не розумію ваш тон, якщо ти серйозно, чи ви жартуєте.
Форум ? зроблено, щоб обмінятися думками, але не мені здається, це спосіб просувати вперед обговорення, я не розумію, що спільного прискорювати або адреналін говоримо про sw.

mcjtd
30-11-2012, 17:23
не curartevi мене, хлопці, продовжуйте так само, але бачив вже в темі, і пішов у taralucci і вино....що taralucci і вином!!
справа в тому, що я attravesando поганий період, і не potendomi вилити зазвичай на моїх мотоциклів з-за проблем з правосуддям форум стає valvoal вентиляційні....
вибачте мене за все.

magi1984
30-11-2012, 17:29
мені curiosit?, ти, що критики, так і ті інструменти, alientech, апаратного та програмного забезпечення, що інструменти у вас є для роботи?
щоб перепризначити блоки управління, я маю на увазі..як hw, що sw, очевидно,

mcjtd
30-11-2012, 17:40
нічого! я не mappo і не працюю більше в даний час! я повинен подякувати equitalia за це, тому що після 26 років майстерні, де більше десяти саме ці персонажі сказали, що в майстерні немає ? більше моєї, але якщо я їх гніздо!!! спільник мій бухгалтер!!що ви хочете знати більше???

magi1984
30-11-2012, 21:06
я не хочу, звичайно, знаю діла твої, і мені шкода вашу ситуацію,я попросив, щоб спробувати зрозуміти, з ким я говорю.
якщо інженер ferrari або простий любитель, і від вашої відповіді я зрозумів, що я говорю з людиною, яка буде? відмінний механік, але тюнінг не знає нічого

як ви сказати, що інструменти alientech kess і ktag вони смокчуть коли не у вас є, навіть не один???ви не можете, не існує
запитайте у будь-який тренер-професіонал, і вони скажуть вам, що вони відмінні інструменти.
ви не в змозі судити так цим, що ми не володіємо.
вибачте

mcjtd
30-11-2012, 21:26
ок волхвів тюнінг не capiro нічого,може бути,як ви кажете, і говорити погано про kess або ktag може бути, я підняв p? "планку" в обговорення, навіть не почувши з коли-небудь відбувалися справедливо, але факт залишається фактом, ясно ? прозорий, як вода,і ніхто мені з цим впоратися? змінити свою думку про те,що sw ecm 2001 " і "titanium", якщо їх забирають з ринку робити раніше, бо для мене вони не гідні називатися sw зміни, насамперед, потім, якщо ми порівняємо їх з іншими sw тип magpro,******* і багато інших, які зараз не приходять на розум.. того ? які знаходяться, скажімо, безкоштовно навколо, а потім, щоб возитися або щоб дізнатися, як йдуть також недалеко за умови, але smaddonarci на перед, але якщо ви знайдете ще й за безкоштовно так само впевнений, як і що в один прекрасний день мені померти, що ніхто, і я говорю їх ніхто не буде використовувати!!

magi1984
30-11-2012, 21:35
ок, на це повідомлення я ж способом! :)

msport (exil77grande)
02-12-2012, 12:47
я ще не читав цю дискусію,я закриваю обговорення тут, тому що мені не подобається тенденція відповіді,хто має щось сказати мені, можете звернутися в лічку.