Перегляд Повної Версії : саме час подзвонити в карти з їх справжнє ім'я!
Привіт forumisti я думаю, що назва говорить все це, перш за все, у зв'язку з цим sw конкретного cio? ecm 2001-титан.
скільки у нас новачків,але я думаю, також не мають вдарилася головою об стіну, щоб зрозуміти, що капуста означають імена тих, що в наявності alientech вирішили affibbiare ви драйвер для карти?
я особисто ще тепер я є в***** як звір на і ? тому я вирішив спробувати, щоб чітко, раз і назавжди,принаймні, наміри, так що, я думаю, дуже difficle зробити це через себе безліч драйверів з іменами користуватися? факти ці спалахнули, але, проте, я хотів би спробувати зробити навіть з вашою допомогою зразок перекладач для назв карт, ніж ті, відчужені від alientech,ніколи ім'я f? pi? точна!,тому, по мірі того, що ми розуміємо, що відноситься до карти, а як насправді називається по відношенню до імені відчужені пишіть, якщо можна з коротким поясненням і, насамперед, вкажіть, який ecu ви st? говорячи, наприклад, edc15 або інший.
s? підприємства і важко, але де-то треба почати, інакше ті sbullonati ecm будуть виснажувати, а також до нас.
почну я з того, що більше ненависті в світі, повідомили в безпосередній edc15 як common rail, групи vag, що ecm називається "уприскування parzializzato" що ще не ? що робить Smoke limiter, або так звану карту пари чи диму обмежувач.тому
"уприскування parzializzato"=карта пари чи диму обмежувач
magi1984
30-11-2012, 12:16
для мене те, що ви питаєте ? неможливо...імена змінюються від ecu на ecu, я ? довелося мати 2 файлу завжди edc15 або edc16 того ж автовиробника, але з hw і sw по-різному, і знайти те ж саме ім'я в драйверах titanium повідомили в картах
наприклад, на magneti marelli 1.3 mjet egr duty cycle, карта dobl? був комутатор в egr, а в іншої був відсоток відкриття клапана egr.
на цій же карті, в більшості 1.3mjet чи інакше в більшості систем edc15 або edc16 і т.д., що карта називається фазою вприскування в ecm titanium
я розумію ваші perplessit? чому? ми всі були початківців, я, і всі ми отримали ті ж сумніви.
однак ці сумніви з досвідом і вивчення карти в 2d, scompariscono!
волхви не вдалося ? роботи по модифікації програми управління ecu, що від імен ****cchia карти!
припустимо я професіонал, який заплатив sw fior di quattrini, що ті, вибухнув питанням, і впевнений, що для рук хороший продукт, я не беру на себе працю перевірити в 2d немає нічого, то переконаний, що працювати на етапі уприскування, що ім'я, здається, заздалегідь, а не змінити egr і я можу пошкодити двигун, це хто ? винен в цьому випадку??
якщо трапляється щось подібне в будь-якій іншій країні в світі компанії, яка f? один ваще схожий, як мінімум, змушують сидіти в смужку,тільки, що тут ми знаходимося в Італії, і тільки ті, які зустрічаються з сидіння до смуги ми, що ми ніколи не говоримо нічого*****unque я,торнадо назви карт, я хотів би спробувати.
magi1984
30-11-2012, 12:34
винен ? ваш якщо ви зміните egr переконаний, що ваші досягнення, чому? це означає, що у вас немає достатніх підстав, щоб вивчити карту і змусити себе назвати професіоналом.
їх вам дають sw ? дійсний sw, редагування карт, простий у використанні
але тоді ви повинні використовувати свій мозок і вивчати карти, навіть якщо ви платите між sw та обладнання-й? у 5000euro! і я-один з тих, хто заплатив гроші sti
? як якщо ви купите автомобіль, а потім проти колу, чому? ти не права, і не знаєш-їхати. не ? слюда з вини продавця, який продав авто!
не ? так, що працює для мене, я професіонал, я покладаюся на інші, більш професійні, ніж я,принаймні, повинні бути такими,приблизно за 5000 євро, саме для velocizzarmi з роботи, за які я заплатив і буду робити вигляд, що sw повинен робити роботу за мене, а не я для sw!! в іншому випадку-5000 євро для тих монголоїдів з ciuffolone, що gle їх рахунок.
візьмемо для розгляду і будь-який інший редактор, щоб правити, і подивимося, чи є імена на картах в****cchia,я в грі все те, що ви хочете, що ми не знаходимо, навіть не один.
метафора автомобіля,що читаю тільки зараз,якщо ти продавець, я від автомобіля, яка замість того, girarea зліва повертає праворуч, і я збираюся розбити винен, не ? моя, навіть якщо я водійське посвідчення як великий, як будинок, і я називаю міхаель шумахер
це називається дефект продукту, а іноді і неповноцінні продукти будуть вилучені з ринку
dvdtuning
30-11-2012, 12:40
Magi, ви маєте рацію, кожен файл може мати кілька імен на ін'єкції parzializzato, що може ставитися до мапу часів, диму або заздалегідь.
Потрібно просто знати, як розпізнати карти в 2d і ви відразу розумієте, що ви говорите.
Ваш гнів ? правильно, але як подивитися на титан ? програмне забезпечення від тисячі євро, і c'? хтось скачав так і тест робити карти пригоди, а хто ? серйозно підготували, і він був придбаний.
Яка різниця c'??? що хто ? підготували його знає, як використовувати, знаючи, які карти в 2d і тих, хто вважає таким може стосуватися чужі карти і зробити серйозні пошкодження.
dvd не гніваюся я збуджено. справа в тому, що якщо ми візьмемо будь-який інший sw модифікації ecu в лайно, що f? ecm не "f"? ніхто і титан, дешевше, ніж відстій ecm2001, тому що sugl'осі не ставить, навіть самі посилання правильні!!
але про що ми говоримо??тріщини програму, то і правильний результат, який заслуговують розробники бурунді alientech-за того, що sw в церкву, і це справедливо, хто заплатив, стільки він зробив поворот на штрафний удар, один з найбільших бункерів в історії sw зміни.
професійний, те, що вміє бачити карти в 2d не купити ecm, і я кладу руку на вогонь, але працює з іншими sw набагато більш серйозні.
dvdtuning
30-11-2012, 13:27
Попросіть адміністратора, те, що вони професіонали...mcjtd, поки ви хочете порівняти - "fiat uno turbo", це добре, але коли ви говорите з новими двигунами, новою електронікою і новим ecu, звичайно, додому, як Alientech sar? здатний допомогу в борг на файли і на інструмент використовувати. Також ви будете в змозі бути більше? конкурентоспроможними на ринку професійного будучи завжди готові.
якщо, якщо ви здатні дати вам допомогу mapoi карти, їх називають іменами, які більше дурнів не пу?!я їх, що я incavolo як звір
magi1984
30-11-2012, 14:16
ти ще й за безкоштовно...візьмемо, наприклад winols..не ім'я НІ КАРТУ!повинна ти розпізнає картки, що SW знаходить в авто і зрозуміти, в 2D або 3D, що карту збігаються, якщо ви не маєте damos для кожного типу ecu...що вам варто, у всякому разі, руки і голову.
так ? краще sw, яка на 10 карт, тобі 5 з ім'ям праведника і 5 з неправильним назвою, або sw, яка на 10 карт, зобов'язує тих, хто його використовує, наприклад, мати хороші базові знання, щоб ідентифікувати себе тільки всі 10 карт???
мій друже,сподіваюся, ви дозволите цю впевненість, тому що люди, яких я вважаю розумними і обговорюють зі мною ввічливо, вважаю все такі, порівнювати winols на ecm,на мій погляд, як порівнювати лайно з шоколадом.
i damos для winols, як драйвер для ecm тому я думаю, що converrai зі мною, що перші говорять вам, per filo e per segno, що, як, де карти і winols без damos, однак, дозволяє читати набагато краще карти потенційних.
ecm замість того, без драйверів не дозволяє зробити supercavolo нічого і, можливо, було б краще, так бачив, що, однак драйвери, які повинні спрямовувати на карті, знайти потрібні вам приводять у tuttaltra боку, якщо alientech робив gps-навігаторів було б тисячі dipersone розсіяні в пустелі або в степу, в сибіру, коли в реальності? намагаються через Колізей в Римі!! і я сказав усе!
не уявляю, що потім бруд роблять різні kess jtag і багато небажаної які називаються інструменти офіцерів,але і офіцерів, що??які офіційно na munnezz, можливо,
dvdtuning
30-11-2012, 15:34
мій друже,сподіваюся, ви дозволите цю впевненість, тому що люди, яких я вважаю розумними і обговорюють зі мною ввічливо, вважаю все такі, порівнювати winols на ecm,на мій погляд, як порівнювати лайно з шоколадом.
i damos для winols, як драйвер для ecm тому я думаю, що converrai зі мною, що перші говорять вам, per filo e per segno, що, як, де карти і winols без damos, однак, дозволяє читати набагато краще карти потенційних.
ecm замість того, без драйверів не дозволяє зробити supercavolo нічого і, можливо, було б краще, так бачив, що, однак драйвери, які повинні спрямовувати на карті, знайти потрібні вам приводять у tuttaltra боку, якщо alientech робив gps-навігаторів було б тисячі dipersone розсіяні в пустелі або в степу, в сибіру, коли в реальності? намагаються через Колізей в Римі!! і я сказав усе!
не уявляю, що потім бруд роблять різні kess jtag і багато небажаної які називаються інструменти офіцерів,але і офіцерів, що??які офіційно na munnezz, можливо,
я дозволю собі ту ж впевненість, я думаю, що ви не знаєте, що говорите, то Mcjtd...порівняти damos для winols драйверів ecm ? щось не ? п? в небі п? у землі. I damos файли, які важко знайти і дорога ціна, які володіють більше тих, хто проектує екю, і тільки від них ви можете мати копію або знайти в мережі для ecu старого покоління. Winols може бути ? цар забезпечення для редагування, але, крім того, бути, не в нашій мові ? дуже пі? важко і менше інтуїтивно і не думаючи, що з відсутністю damos зробити дуже мало, якщо не знаєш 2d.
В єсм тільки нові драйвери ви платите, і я думаю, що не дорога ціна, криві, ті, раз і зосереджені всі майте на увазі, і ви зміните все, навіть без допомоги комп'ютера.
Експерт згадай знає зіставити з будь-яким sw, просто покласти в 2d і працює без damos і без драйверів.
Якщо ви новачок і хочете дізнатися, потрібно спочатку зрозуміти, куди покласти руки і чому? і тоді ви можете сказати це ? краще, або гірше.
magi1984
30-11-2012, 15:43
сказати, що ktag ? одно сміття для мене ? як сказати блюзнірство
я не шанувальник, в alientech? на мій погляд, якщо продукт HW ? добре, треба бути чесним і визнати, що, незалежно від того, що продукт SW, має помилок
мої думки ? це:
winols+damos= досконалість (якщо ви знаєте, використовувати winols, по суті, не ? sw, підходить для всіх)
winols без damos= sw, низький рівень використання
ecm titanium= дискретні продукт, що підходить для початківців, так і професіоналів, помилки є, але для тих, хто знає, як знайти всі карти в 2d не великі помилки
c'? повинен також сказати, що версія crack ecm titanium має ****llo драйвера ? досить відрізняється від оригінальної версії, де водії постійно оновлюється, і часто будуть виправлені і виправлені різні помилки
хлопці, ви знаєте, що я вам скажу?але ви р? так, як вам зручно!! що мене цікавить! насправді пост, м? locancello саме так ми уникаємо з poelmiche бар!видно, що ви переконані, оскільки ви продовжуєте використовувати корми sw поставили, щоб швейцарський шоколад!! я не поясню? тому що у форумі c'? групи, купивши для sw з проти атрибути, що навіть професіонали хочуть мати....
привіт вуса брезент!!
magi1984
30-11-2012, 17:00
ніхто не робить спір з бар, ви chiaccherando, c? тих, хто мирно, а хто чином, p? дуже жвавою, як за вас, так, ви тільки говорите.
ми наші ідеї, у вас є свій світ ? добре, чому? ? різноманітна і багато привітань
волхви вам не прискорити, бо вже роблю я sar? занадто багато адреналіну від їзди на велосипеді, що тече в моїх жилах, і тим, що м? st? примусово, далі на st? капуста комп'ютер в sancue я ribollisce в артеріях...вибачте, якщо доу...вибачте, якщо ? днз
ahahahahaha
dvdtuning
30-11-2012, 17:10
mcjtd я вас не розумію, не розумію ваш тон, якщо ти серйозно, чи ви жартуєте.
Форум ? зроблено, щоб обмінятися думками, але не мені здається, це спосіб просувати вперед обговорення, я не розумію, що спільного прискорювати або адреналін говоримо про sw.
не curartevi мене, хлопці, продовжуйте так само, але бачив вже в темі, і пішов у taralucci і вино....що taralucci і вином!!
справа в тому, що я attravesando поганий період, і не potendomi вилити зазвичай на моїх мотоциклів з-за проблем з правосуддям форум стає valvoal вентиляційні....
вибачте мене за все.
magi1984
30-11-2012, 17:29
мені curiosit?, ти, що критики, так і ті інструменти, alientech, апаратного та програмного забезпечення, що інструменти у вас є для роботи?
щоб перепризначити блоки управління, я маю на увазі..як hw, що sw, очевидно,
нічого! я не mappo і не працюю більше в даний час! я повинен подякувати equitalia за це, тому що після 26 років майстерні, де більше десяти саме ці персонажі сказали, що в майстерні немає ? більше моєї, але якщо я їх гніздо!!! спільник мій бухгалтер!!що ви хочете знати більше???
magi1984
30-11-2012, 21:06
я не хочу, звичайно, знаю діла твої, і мені шкода вашу ситуацію,я попросив, щоб спробувати зрозуміти, з ким я говорю.
якщо інженер ferrari або простий любитель, і від вашої відповіді я зрозумів, що я говорю з людиною, яка буде? відмінний механік, але тюнінг не знає нічого
як ви сказати, що інструменти alientech kess і ktag вони смокчуть коли не у вас є, навіть не один???ви не можете, не існує
запитайте у будь-який тренер-професіонал, і вони скажуть вам, що вони відмінні інструменти.
ви не в змозі судити так цим, що ми не володіємо.
вибачте
ок волхвів тюнінг не capiro нічого,може бути,як ви кажете, і говорити погано про kess або ktag може бути, я підняв p? "планку" в обговорення, навіть не почувши з коли-небудь відбувалися справедливо, але факт залишається фактом, ясно ? прозорий, як вода,і ніхто мені з цим впоратися? змінити свою думку про те,що sw ecm 2001 " і "titanium", якщо їх забирають з ринку робити раніше, бо для мене вони не гідні називатися sw зміни, насамперед, потім, якщо ми порівняємо їх з іншими sw тип magpro,******* і багато інших, які зараз не приходять на розум.. того ? які знаходяться, скажімо, безкоштовно навколо, а потім, щоб возитися або щоб дізнатися, як йдуть також недалеко за умови, але smaddonarci на перед, але якщо ви знайдете ще й за безкоштовно так само впевнений, як і що в один прекрасний день мені померти, що ніхто, і я говорю їх ніхто не буде використовувати!!
magi1984
30-11-2012, 21:35
ок, на це повідомлення я ж способом! :)
msport (exil77grande)
02-12-2012, 12:47
я ще не читав цю дискусію,я закриваю обговорення тут, тому що мені не подобається тенденція відповіді,хто має щось сказати мені, можете звернутися в лічку.