КПК

Прагляд Поўнай Версіі : самы час патэлефанаваць у карты з іх сапраўднае імя!

mcjtd
30-11-2012, 12:08
Прывітанне forumisti я думаю, што назва кажа ўсе гэта, перш за ўсе, у сувязі з гэтым sw канкрэтнага cio? ecm 2001-тытан.
колькі ў нас пачаткоўцаў,але я думаю, таксама не маюць стукнулася галавой аб сцяну, каб зразумець, што капуста азначаюць імены тых, што ў наяўнасці alientech вырашылі affibbiare вы драйвер для карты?
я асабіста яшчэ цяпер я есць у***** як звер на і ? таму я вырашыў паспрабаваць, каб выразна, раз і назаўседы,па меншай меры, намеры і тое, так што, я думаю, вельмі difficle зрабіць гэта праз ў сябе незлічонае мноства драйвераў з іменамі карыстацца? факты гэтыя ўспыхнулі, але, аднак, я хацеў бы паспрабаваць зрабіць нават з вашай дапамогай накшталт перакладчык для назваў карт, чым тыя, адчужаныя ад alientech,ніколі імя f? pi? так дакладная!,таму, па меры таго, што мы разумеем, што ставіцца да карце, а як на самай справе называецца па адносінах да імя адчужаныя пішыце, калі можна з кароткім тлумачэннем і, перш за ўсе, пакажыце, які ecu вы st? кажучы, напрыклад, edc15 ці іншай.
s? прадпрыемствы і цяжка, але дзе-то трэба пачаць, інакш тыя sbullonati ecm будуць выматывать, а таксама да нас.
пачну я з таго, што больш нянавісці ў свеце, паведамілі ў непасрэднай edc15 як common rail, групы vag, што ecm называецца "ўпырску parzializzato" што яшчэ не ? што робіць Smoke limiter, або так званую карту пароў або дыму абмежавальнік.таму
"ўпырску parzializzato"=карта пароў або дыму абмежавальнік

magi1984
30-11-2012, 12:16
для мяне тое, што вы пытаецеся ? немагчыма...імены мяняюцца ад ecu на ecu, я ? давялося мець 2 файла заўседы edc15 або edc16 таго ж аўтавытворцы, але з hw і sw па-рознаму, і знайсці тое ж самае імя ў драйверах titanium паведамілі ў картах

напрыклад, на magneti marelli 1.3 mjet egr duty cycle, карта dobl? быў камутатар у egr, а ў другога быў працэнт адкрыцця клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог.
на гэтай жа карце, у большасці 1.3 mjet ці інакш у большасці сістэм edc15 або edc16 і г. д., што карта называецца фазай ўпырску ў ecm titanium

я разумею вашы perplessit? чаму? мы ўсе былі з пачаткоўцаў, я па-ранейшаму, і ўсе мы атрымалі тыя ж сумневы.
аднак гэтыя сумневы з вопытам і вывучэння карты ў 2d, scompariscono!

mcjtd
30-11-2012, 12:28
вешчуны не атрымалася ? працы па мадыфікацыі праграмы кіравання ecu, што ад іменаў****cchia карты!
выкажам здагадку я прафесіянал, які заплаціў sw fior di quattrini, што тыя, выліўся пытаннем, і ўпэўнены, што для рук добры прадукт, я не бяру на сябе працу праверыць у 2d няма нічога, то перакананы, што працаваць на этапе ўпырску, што імя, здаецца, загадзя, а не змяніць сістэмы рэцыркуляцыі ог і я магу пашкодзіць рухавік, гэта хто ? вінаваты ў гэтым выпадку??
калі здараецца што-то падобнае ў любой іншай краіне ў свеце кампаніі, якая f? адзін вашчэ падобны, як мінімум, прымушаюць сядзець у палоску,толькі, што тут мы знаходзімся ў Італіі, і толькі тыя, якія сустракаюцца з сядзення да паласы мы, што мы ніколі не гаворым нічога*****unque я,тарнада назвы карт, я хацеў бы паспрабаваць.

magi1984
30-11-2012, 12:34
вінаваты ? ваш калі вы зменіце egr перакананы, што вашы дасягненні, чаму? гэта азначае, што ў вас няма дастатковых падстаў, каб вывучыць карту і прымусіць сябе назваць прафесіяналам.
іх вам даюць sw ? сапраўдны sw, рэдагаванне карт, просты ў выкарыстанні
але тады вы павінны выкарыстоўваць свой мозг і вывучаць карты, нават калі вы плаціце паміж sw і абсталяванне-й? у 5000euro! і я-адзін з тых, хто заплаціў грошы sti

? як калі вы купіце аўтамабіль, а затым супраць кола, чаму? ты не правы, і не ведаеш-ехаць. не ? лушчак па віне прадаўца, які вам прадаў аўто!

mcjtd
30-11-2012, 12:35
не ? так, што працуе для мяне, я прафесіянал, я спадзяюся на іншых, больш прафесійных, чым я,па меншай меры, павінны быць такімі,прыкладна за 5000 еўра, менавіта для velocizzarmi з працы, за якія я заплаціў і буду рабіць выгляд, што sw павінен рабіць працу за мяне, а не я для sw!! у адваротным выпадку-5000 еўра для тых монголоидов з ciuffolone, што gle іх кошт.
возьмем для разгляду і любы іншы рэдактар, каб кіраваць, і паглядзім, ці есць імены на картах у****cchia,я ў гульні усе тое, што вы хочаце, што мы не знаходзім, нават не адзін.

метафара аўтамабіля,што чытаю толькі цяпер,калі ты прадавец, я ад аўтамабіля, якая замест таго, girarea злева паварочвае направа, і я збіраюся разбіць вінаваты, не ? мая, нават калі я вадзіцельскае пасведчанне як вялікі, як дом, і я называю міхаэль шумахер
гэта называецца дэфект прадукту, а часам і непаўнавартасныя прадукты будуць выключаныя з рынку

dvdtuning
30-11-2012, 12:40
Magi, вы маеце рацыю, кожны файл можа мець некалькі іменаў на ін'екцыі parzializzato, што можа ставіцца да карту часоў, дыму ці загадзя.
Трэба проста ведаць, як распазнаць карты у 2d і вы адразу разумееце, што вы кажаце.
Ваш гнеў ? правільна, але як паглядзець на тытан ? праграмнае забеспячэнне ад тысячы еўра, і c'? хто-то запампаваў ды і тэст рабіць карты прыгоды, а хто ? сур'езна падрыхтавалі, і ен быў набыты.
Якая розніца c'??? што хто ? падрыхтавалі яго ведае, як выкарыстоўваць, ведаючы, якія карты у 2d і тых, хто лічыць такім можа дакранацца чужыя карты і вырабіць сур'езныя пашкоджанні.

mcjtd
30-11-2012, 12:55
dvd не гневаюсь я узбуджана. справа ў тым, што калі мы возьмем любы іншы sw мадыфікацыі ecu ў дзярмо, што f? ecm не "f"? ніхто і тытан, танней, чым адстой ecm2001, таму што sugl'восі не ставіць, нават самыя правільныя спасылкі!!
але аб чым мы гаворым??расколіны праграму, то і правільны вынік, які заслугоўваюць распрацоўнікі бурундзі alientech-за таго, што sw у царкву, і гэта справядліва, хто заплаціў, столькі ен зрабіў паварот на штрафны ўдар, адзін з самых вялікіх бункераў ў гісторыі sw змены.
прафесійны, тое, што ўмее бачыць карты у 2d не купіць ecm, і я кладу руку на агонь, але працуе з іншымі sw значна больш сур'езныя.

dvdtuning
30-11-2012, 13:27
Папрасіце адміністратара, тое, што яны прафесіяналы...mcjtd, пакуль вы хочаце супаставіць - "fiat uno turbo", гэта добра, але калі вы кажаце з новымі рухавікамі, новай электронікай і новым ecu, вядома, дом, як Alientech sar? здольны дапамогу ў доўг на файлы і на інструмент выкарыстоўваць. Таксама вы будзеце ў стане быць больш? канкурэнтаздольнымі на рынку прафесійнага будучы заўседы гатовыя.

mcjtd
30-11-2012, 13:43
калі, калі вы здольныя даць вам дапамогу mapoi карты, іх называюць іменамі, якія больш дурняў не пу?!я іх, што я incavolo як звер

magi1984
30-11-2012, 14:16
ты яшчэ і за бясплатна...возьмем, напрыклад winols..не імя НІ КАРТУ!павінна ты распазнае карты, што SW знаходзіць у аўто і зразумець, у 2D ці 3D, што карту супадаюць, калі вы не маеце damos для кожнага тыпу ecu...што вам варта, ва ўсякім выпадку, рукі і галаву.

так ? лепш sw, якая на 10 карт, табе 5 з імем праведніка і 5 з няправільным назвай, або sw, якая на 10 карт, абавязвае тых, хто яго выкарыстоўвае, напрыклад, мець добрыя базавыя веды, каб ідэнтыфікаваць сябе толькі ўсе 10 карт???

mcjtd
30-11-2012, 14:58
сябар мой,спадзяюся, вы дазволіце гэтую ўпэўненасць, таму што людзі, якіх я лічу разумнымі і абмяркоўваюць са мной ветліва, ўсе лічу такіх, параўноўваць winols да ecm,па-мойму, і як па параўнанні з кармы, з шакаладам.
i damos для winols, як драйвер для ecm таму я думаю, што converrai са мной, што першыя кажуць, per filo e per segno, што, як, дзе карты і winols без damos, аднак, дазваляе чытаць значна лепш карты патэнцыйных.
ecm замест таго, без драйвераў не дазваляе зрабіць supercavolo нічога і, магчыма, было б лепш, бо бачыў, што, аднак драйверы, якія павінны накіроўваць на карце, знайсці патрэбныя вам прыводзяць у tuttaltra боку, калі alientech рабіў gps-навігатараў было б тысячы dipersone расьсеяны ў пустыні або ў стэпе, у сібіры, калі ў рэальнасці? спрабуюць праз Калізей ў Рыме!! і я сказаў усе!
не ўяўляю, што потым бруд робяць розныя kess jtag і шмат непажаданай, якія называюцца інструменты афіцэраў,але і афіцэраў, што??якія афіцыйна na munnezz, магчыма,

dvdtuning
30-11-2012, 15:34
сябар мой,спадзяюся, вы дазволіце гэтую ўпэўненасць, таму што людзі, якіх я лічу разумнымі і абмяркоўваюць са мной ветліва, ўсе лічу такіх, параўноўваць winols да ecm,па-мойму, і як па параўнанні з кармы, з шакаладам.
i damos для winols, як драйвер для ecm таму я думаю, што converrai са мной, што першыя кажуць, per filo e per segno, што, як, дзе карты і winols без damos, аднак, дазваляе чытаць значна лепш карты патэнцыйных.
ecm замест таго, без драйвераў не дазваляе зрабіць supercavolo нічога і, магчыма, было б лепш, бо бачыў, што, аднак драйверы, якія павінны накіроўваць на карце, знайсці патрэбныя вам прыводзяць у tuttaltra боку, калі alientech рабіў gps-навігатараў было б тысячы dipersone расьсеяны ў пустыні або ў стэпе, у сібіры, калі ў рэальнасці? спрабуюць праз Калізей ў Рыме!! і я сказаў усе!
не ўяўляю, што потым бруд робяць розныя kess jtag і шмат непажаданай, якія называюцца інструменты афіцэраў,але і афіцэраў, што??якія афіцыйна na munnezz, магчыма,

я дазволю сабе тую ж упэўненасць, я думаю, што вы не ведаеце, што кажаце, то Mcjtd...параўнаць damos для winols драйверы ecm ? што-то не ? п? у небе п? у зямлі. I damos файлы, якія цяжка знайсці і дарагая цана, якія валодаюць больш тых, хто праектуе экю, і толькі ад іх вы можаце мець копію або знайсці ў сеткі для ecu старога пакалення. Winols можа быць ? цар забеспячэнне для рэдагавання, але, акрамя таго, быць, не ў нашай мове ? вельмі пі? цяжка і менш інтуітыўна і не думаючы, што з адсутнасцю damos зрабіць вельмі мала, калі не ведаеш 2d.
У ecm-толькі новыя драйвера вы плаціце, і я думаю, што не дарагая цана, крывыя тыя, раз і канцэнтруюцца самыя майце на ўвазе, і вы зменіце ўсе, нават без дапамогі драйвера.
Эксперт памятаеце, ведаеце, супаставіць з любой sw, проста пакласці ў 2d і працуе без damos і без драйвераў.
Калі вы пачатковец і хочаце даведацца, трэба спачатку зразумець, куды пакласці рукі і чаму? і тады вы можаце сказаць гэта ? лепш, ці горш.

magi1984
30-11-2012, 15:43
сказаць, што ktag ? роўна смецце для мяне ? як сказаць блюзнерства
я не прыхільнік, у alientech? на мой погляд, калі прадукт HW ? добра, трэба быць сумленным і прызнаць гэта, незалежна ад таго, што прадукт SW, мае памылак

мае думкі ? гэта:
winols+damos= дасканаласць (калі вы ведаеце, выкарыстоўваць winols, па сутнасці, не ? sw, падыходзіць для ўсіх)
winols без damos= sw нізкага ўзроўню выкарыстання
ecm titanium= дыскрэтныя прадукт падыходзіць для пачаткоўцаў, так і прафесіяналаў, якія памылкі есць, але для тых, хто ведае, як знайсці карты у 2d не вялікія памылкі

c'? павінен таксама сказаць, што версія crack ecm titanium мае ****llo драйвера ? даволі адрозніваецца ад арыгінальнай версіі, дзе кіроўцы пастаянна абнаўляецца, і часта будуць выпраўленыя і выпраўленыя розныя памылкі

mcjtd
30-11-2012, 16:43
хлопцы, вы ведаеце, што я вам скажу?але вы р? так, як вам зручна!! што мяне цікавіць! на самай справе пост, м? locancello менавіта так мы ўцякаем з poelmiche бар!відаць, што вы перакананыя, бо вы працягваеце выкарыстоўваць корму sw паставілі, каб швейцарскі шакалад!! я не растлумачу? таму што ў форуме c'? групы, купіўшы для sw з супраць атрыбуты, што нават прафесіяналы хочуць мець....
прывітанне вусы брызент!!

magi1984
30-11-2012, 17:00
ніхто не робіць спрэчка з бар, вы chiaccherando, c? тых, хто мірна, а хто ў чынам, p? занадта ажыўленай, як за вас, так, вы толькі кажаце.
мы нашы ідэі, у вас есць свой свет ? добра, чаму? ? разнастайная і шмат прывітанняў

mcjtd
30-11-2012, 17:05
вешчуны вам не паскорыць, таму што ўжо раблю я sar? занадта шмат адрэналіну ад язды на ровары, што цячэ ў маіх жылах, і тым, што м? st? прымусова, далей на st? капуста кампутар у sancue я ribollisce ў артэрыях...прабачце, калі доу...прабачце, калі ? доу
ahahahahaha

dvdtuning
30-11-2012, 17:10
mcjtd я вас не разумею, не разумею ваш тон, калі вы сур'езна ці вы жартуеце.
Форум ? зроблена, каб абмяняцца думкамі, але не мне здаецца, гэта спосаб прасоўваць наперад абмеркаванне, я не разумею, што агульнага паскараць або адрэналін гаворым пра sw.

mcjtd
30-11-2012, 17:23
не curartevi мяне, хлопцы, працягвайце гэтак жа, але бачыў ўжо ў тэме, і пайшоў у taralucci і віно....што taralucci і віном!!
справа ў тым, што я attravesando дрэнны перыяд, і не potendomi выказаць звычайна на маіх матацыклаў з-за праблемаў з правасуддзем форум становіцца valvoal вентыляцыйныя....
прабачце мяне за ўсе.

magi1984
30-11-2012, 17:29
мне curiosit?, ты, што крытыкі, так і тыя інструменты, alientech, апаратнага і праграмнага забеспячэння, што інструменты ў вас есць для працы?
для перапрызначэння блокі кіравання, я маю на ўвазе..як hw, што sw, відавочна,

mcjtd
30-11-2012, 17:40
нічога! я не mappo і не працую больш у цяперашні час! я павінен падзякаваць equitalia за гэта, таму што пасля 26 гадоў майстэрні, дзе больш за дзесяць менавіта гэтыя персанажы сказалі, што ў майстэрні няма ? больш маей, але калі я іх гняздо!!! саўдзельнік мой бухгалтар!!што вы хочаце ведаць больш???

magi1984
30-11-2012, 21:06
я не хачу, вядома, ведаю справы твае, і мне шкада вашу сітуацыю,я папрасіў, каб паспрабаваць зразумець, з кім я кажу.
калі інжынер ferrari або просты аматар, і ад вашага адказу я зразумеў, што я размаўляю з чалавекам, які будзе? выдатны механік, але цюнінг не ведае нічога

як вы сказаць, што інструменты alientech kess і ktag яны смокчуць калі не ў вас есць, нават не адзін???вы не можаце не існуе
спытайце ў любы трэнер-прафесіянал, і яны скажуць вам, што яны выдатныя інструменты.
вы не ў стане судзіць так рэальныя, што мы не валодаем.
выбачайце

mcjtd
30-11-2012, 21:26
ок вешчуноў цюнінг не capiro нічога,можа быць,як вы кажаце, і казаць дрэнна пра kess або ktag, магчыма, я падняў p? "планку" у абмеркаванне, нават не пачуў, ніколі не даказаныя па праву, але факт застаецца фактам, ясна ? празрысты, як вада,і ніхто мне з гэтым справіцца? змяніць свае меркаванне аб тым,што sw ecm 2001 " і "titanium", калі іх забіраюць з рынку рабіць раней, таму што для мяне яны не вартыя называцца sw змены, перш за ўсе, тое, калі мы параўнаем іх з іншымі sw тып magpro,*******, і многія іншыя, якія цяпер не прыходзяць на розум.. таго ? якія знаходзяцца, скажам, бясплатна вакол, а затым, каб важдацца або даведацца, яны таксама ідуць недалека ў запавет, але smaddonarci на перад, але калі вы знойдзеце яшчэ sw так жа ўпэўнены, як і што ў адзін выдатны дзень мне памерці, што ніхто, і я кажу іх ніхто не будзе выкарыстоўваць!!

magi1984
30-11-2012, 21:35
ок, на гэта паведамленне я, жа спосабам! :)

msport (exil77grande)
02-12-2012, 12:47
я яшчэ не чытаў гэтую дыскусію,я заплюшчваю абмеркаванне тут, таму што мне не падабаецца тэндэнцыя адказы,хто мае што-то сказаць мне, можаце звярнуцца ў лічку.