Прагляд Поўнай Версіі : самы час патэлефанаваць у карты з іх сапраўднае імя!
Прывітанне forumisti я думаю, што назва кажа ўсе гэта, перш за ўсе, у сувязі з гэтым sw канкрэтнага cio? ecm 2001-тытан.
колькі ў нас пачаткоўцаў,але я думаю, таксама не маюць стукнулася галавой аб сцяну, каб зразумець, што капуста азначаюць імены тых, што ў наяўнасці alientech вырашылі affibbiare вы драйвер для карты?
я асабіста яшчэ цяпер я есць у***** як звер на і ? таму я вырашыў паспрабаваць, каб выразна, раз і назаўседы,па меншай меры, намеры і тое, так што, я думаю, вельмі difficle зрабіць гэта праз ў сябе незлічонае мноства драйвераў з іменамі карыстацца? факты гэтыя ўспыхнулі, але, аднак, я хацеў бы паспрабаваць зрабіць нават з вашай дапамогай накшталт перакладчык для назваў карт, чым тыя, адчужаныя ад alientech,ніколі імя f? pi? так дакладная!,таму, па меры таго, што мы разумеем, што ставіцца да карце, а як на самай справе называецца па адносінах да імя адчужаныя пішыце, калі можна з кароткім тлумачэннем і, перш за ўсе, пакажыце, які ecu вы st? кажучы, напрыклад, edc15 ці іншай.
s? прадпрыемствы і цяжка, але дзе-то трэба пачаць, інакш тыя sbullonati ecm будуць выматывать, а таксама да нас.
пачну я з таго, што больш нянавісці ў свеце, паведамілі ў непасрэднай edc15 як common rail, групы vag, што ecm называецца "ўпырску parzializzato" што яшчэ не ? што робіць Smoke limiter, або так званую карту пароў або дыму абмежавальнік.таму
"ўпырску parzializzato"=карта пароў або дыму абмежавальнік
magi1984
30-11-2012, 12:16
для мяне тое, што вы пытаецеся ? немагчыма...імены мяняюцца ад ecu на ecu, я ? давялося мець 2 файла заўседы edc15 або edc16 таго ж аўтавытворцы, але з hw і sw па-рознаму, і знайсці тое ж самае імя ў драйверах titanium паведамілі ў картах
напрыклад, на magneti marelli 1.3 mjet egr duty cycle, карта dobl? быў камутатар у egr, а ў другога быў працэнт адкрыцця клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог.
на гэтай жа карце, у большасці 1.3 mjet ці інакш у большасці сістэм edc15 або edc16 і г. д., што карта называецца фазай ўпырску ў ecm titanium
я разумею вашы perplessit? чаму? мы ўсе былі з пачаткоўцаў, я па-ранейшаму, і ўсе мы атрымалі тыя ж сумневы.
аднак гэтыя сумневы з вопытам і вывучэння карты ў 2d, scompariscono!
вешчуны не атрымалася ? працы па мадыфікацыі праграмы кіравання ecu, што ад іменаў****cchia карты!
выкажам здагадку я прафесіянал, які заплаціў sw fior di quattrini, што тыя, выліўся пытаннем, і ўпэўнены, што для рук добры прадукт, я не бяру на сябе працу праверыць у 2d няма нічога, то перакананы, што працаваць на этапе ўпырску, што імя, здаецца, загадзя, а не змяніць сістэмы рэцыркуляцыі ог і я магу пашкодзіць рухавік, гэта хто ? вінаваты ў гэтым выпадку??
калі здараецца што-то падобнае ў любой іншай краіне ў свеце кампаніі, якая f? адзін вашчэ падобны, як мінімум, прымушаюць сядзець у палоску,толькі, што тут мы знаходзімся ў Італіі, і толькі тыя, якія сустракаюцца з сядзення да паласы мы, што мы ніколі не гаворым нічога*****unque я,тарнада назвы карт, я хацеў бы паспрабаваць.
magi1984
30-11-2012, 12:34
вінаваты ? ваш калі вы зменіце egr перакананы, што вашы дасягненні, чаму? гэта азначае, што ў вас няма дастатковых падстаў, каб вывучыць карту і прымусіць сябе назваць прафесіяналам.
іх вам даюць sw ? сапраўдны sw, рэдагаванне карт, просты ў выкарыстанні
але тады вы павінны выкарыстоўваць свой мозг і вывучаць карты, нават калі вы плаціце паміж sw і абсталяванне-й? у 5000euro! і я-адзін з тых, хто заплаціў грошы sti
? як калі вы купіце аўтамабіль, а затым супраць кола, чаму? ты не правы, і не ведаеш-ехаць. не ? лушчак па віне прадаўца, які вам прадаў аўто!
не ? так, што працуе для мяне, я прафесіянал, я спадзяюся на іншых, больш прафесійных, чым я,па меншай меры, павінны быць такімі,прыкладна за 5000 еўра, менавіта для velocizzarmi з працы, за якія я заплаціў і буду рабіць выгляд, што sw павінен рабіць працу за мяне, а не я для sw!! у адваротным выпадку-5000 еўра для тых монголоидов з ciuffolone, што gle іх кошт.
возьмем для разгляду і любы іншы рэдактар, каб кіраваць, і паглядзім, ці есць імены на картах у****cchia,я ў гульні усе тое, што вы хочаце, што мы не знаходзім, нават не адзін.
метафара аўтамабіля,што чытаю толькі цяпер,калі ты прадавец, я ад аўтамабіля, якая замест таго, girarea злева паварочвае направа, і я збіраюся разбіць вінаваты, не ? мая, нават калі я вадзіцельскае пасведчанне як вялікі, як дом, і я называю міхаэль шумахер
гэта называецца дэфект прадукту, а часам і непаўнавартасныя прадукты будуць выключаныя з рынку
dvdtuning
30-11-2012, 12:40
Magi, вы маеце рацыю, кожны файл можа мець некалькі іменаў на ін'екцыі parzializzato, што можа ставіцца да карту часоў, дыму ці загадзя.
Трэба проста ведаць, як распазнаць карты у 2d і вы адразу разумееце, што вы кажаце.
Ваш гнеў ? правільна, але як паглядзець на тытан ? праграмнае забеспячэнне ад тысячы еўра, і c'? хто-то запампаваў ды і тэст рабіць карты прыгоды, а хто ? сур'езна падрыхтавалі, і ен быў набыты.
Якая розніца c'??? што хто ? падрыхтавалі яго ведае, як выкарыстоўваць, ведаючы, якія карты у 2d і тых, хто лічыць такім можа дакранацца чужыя карты і вырабіць сур'езныя пашкоджанні.
dvd не гневаюсь я узбуджана. справа ў тым, што калі мы возьмем любы іншы sw мадыфікацыі ecu ў дзярмо, што f? ecm не "f"? ніхто і тытан, танней, чым адстой ecm2001, таму што sugl'восі не ставіць, нават самыя правільныя спасылкі!!
але аб чым мы гаворым??расколіны праграму, то і правільны вынік, які заслугоўваюць распрацоўнікі бурундзі alientech-за таго, што sw у царкву, і гэта справядліва, хто заплаціў, столькі ен зрабіў паварот на штрафны ўдар, адзін з самых вялікіх бункераў ў гісторыі sw змены.
прафесійны, тое, што ўмее бачыць карты у 2d не купіць ecm, і я кладу руку на агонь, але працуе з іншымі sw значна больш сур'езныя.
dvdtuning
30-11-2012, 13:27
Папрасіце адміністратара, тое, што яны прафесіяналы...mcjtd, пакуль вы хочаце супаставіць - "fiat uno turbo", гэта добра, але калі вы кажаце з новымі рухавікамі, новай электронікай і новым ecu, вядома, дом, як Alientech sar? здольны дапамогу ў доўг на файлы і на інструмент выкарыстоўваць. Таксама вы будзеце ў стане быць больш? канкурэнтаздольнымі на рынку прафесійнага будучы заўседы гатовыя.
калі, калі вы здольныя даць вам дапамогу mapoi карты, іх называюць іменамі, якія больш дурняў не пу?!я іх, што я incavolo як звер
magi1984
30-11-2012, 14:16
ты яшчэ і за бясплатна...возьмем, напрыклад winols..не імя НІ КАРТУ!павінна ты распазнае карты, што SW знаходзіць у аўто і зразумець, у 2D ці 3D, што карту супадаюць, калі вы не маеце damos для кожнага тыпу ecu...што вам варта, ва ўсякім выпадку, рукі і галаву.
так ? лепш sw, якая на 10 карт, табе 5 з імем праведніка і 5 з няправільным назвай, або sw, якая на 10 карт, абавязвае тых, хто яго выкарыстоўвае, напрыклад, мець добрыя базавыя веды, каб ідэнтыфікаваць сябе толькі ўсе 10 карт???
сябар мой,спадзяюся, вы дазволіце гэтую ўпэўненасць, таму што людзі, якіх я лічу разумнымі і абмяркоўваюць са мной ветліва, ўсе лічу такіх, параўноўваць winols да ecm,па-мойму, і як па параўнанні з кармы, з шакаладам.
i damos для winols, як драйвер для ecm таму я думаю, што converrai са мной, што першыя кажуць, per filo e per segno, што, як, дзе карты і winols без damos, аднак, дазваляе чытаць значна лепш карты патэнцыйных.
ecm замест таго, без драйвераў не дазваляе зрабіць supercavolo нічога і, магчыма, было б лепш, бо бачыў, што, аднак драйверы, якія павінны накіроўваць на карце, знайсці патрэбныя вам прыводзяць у tuttaltra боку, калі alientech рабіў gps-навігатараў было б тысячы dipersone расьсеяны ў пустыні або ў стэпе, у сібіры, калі ў рэальнасці? спрабуюць праз Калізей ў Рыме!! і я сказаў усе!
не ўяўляю, што потым бруд робяць розныя kess jtag і шмат непажаданай, якія называюцца інструменты афіцэраў,але і афіцэраў, што??якія афіцыйна na munnezz, магчыма,
dvdtuning
30-11-2012, 15:34
сябар мой,спадзяюся, вы дазволіце гэтую ўпэўненасць, таму што людзі, якіх я лічу разумнымі і абмяркоўваюць са мной ветліва, ўсе лічу такіх, параўноўваць winols да ecm,па-мойму, і як па параўнанні з кармы, з шакаладам.
i damos для winols, як драйвер для ecm таму я думаю, што converrai са мной, што першыя кажуць, per filo e per segno, што, як, дзе карты і winols без damos, аднак, дазваляе чытаць значна лепш карты патэнцыйных.
ecm замест таго, без драйвераў не дазваляе зрабіць supercavolo нічога і, магчыма, было б лепш, бо бачыў, што, аднак драйверы, якія павінны накіроўваць на карце, знайсці патрэбныя вам прыводзяць у tuttaltra боку, калі alientech рабіў gps-навігатараў было б тысячы dipersone расьсеяны ў пустыні або ў стэпе, у сібіры, калі ў рэальнасці? спрабуюць праз Калізей ў Рыме!! і я сказаў усе!
не ўяўляю, што потым бруд робяць розныя kess jtag і шмат непажаданай, якія называюцца інструменты афіцэраў,але і афіцэраў, што??якія афіцыйна na munnezz, магчыма,
я дазволю сабе тую ж упэўненасць, я думаю, што вы не ведаеце, што кажаце, то Mcjtd...параўнаць damos для winols драйверы ecm ? што-то не ? п? у небе п? у зямлі. I damos файлы, якія цяжка знайсці і дарагая цана, якія валодаюць больш тых, хто праектуе экю, і толькі ад іх вы можаце мець копію або знайсці ў сеткі для ecu старога пакалення. Winols можа быць ? цар забеспячэнне для рэдагавання, але, акрамя таго, быць, не ў нашай мове ? вельмі пі? цяжка і менш інтуітыўна і не думаючы, што з адсутнасцю damos зрабіць вельмі мала, калі не ведаеш 2d.
У ecm-толькі новыя драйвера вы плаціце, і я думаю, што не дарагая цана, крывыя тыя, раз і канцэнтруюцца самыя майце на ўвазе, і вы зменіце ўсе, нават без дапамогі драйвера.
Эксперт памятаеце, ведаеце, супаставіць з любой sw, проста пакласці ў 2d і працуе без damos і без драйвераў.
Калі вы пачатковец і хочаце даведацца, трэба спачатку зразумець, куды пакласці рукі і чаму? і тады вы можаце сказаць гэта ? лепш, ці горш.
magi1984
30-11-2012, 15:43
сказаць, што ktag ? роўна смецце для мяне ? як сказаць блюзнерства
я не прыхільнік, у alientech? на мой погляд, калі прадукт HW ? добра, трэба быць сумленным і прызнаць гэта, незалежна ад таго, што прадукт SW, мае памылак
мае думкі ? гэта:
winols+damos= дасканаласць (калі вы ведаеце, выкарыстоўваць winols, па сутнасці, не ? sw, падыходзіць для ўсіх)
winols без damos= sw нізкага ўзроўню выкарыстання
ecm titanium= дыскрэтныя прадукт падыходзіць для пачаткоўцаў, так і прафесіяналаў, якія памылкі есць, але для тых, хто ведае, як знайсці карты у 2d не вялікія памылкі
c'? павінен таксама сказаць, што версія crack ecm titanium мае ****llo драйвера ? даволі адрозніваецца ад арыгінальнай версіі, дзе кіроўцы пастаянна абнаўляецца, і часта будуць выпраўленыя і выпраўленыя розныя памылкі
хлопцы, вы ведаеце, што я вам скажу?але вы р? так, як вам зручна!! што мяне цікавіць! на самай справе пост, м? locancello менавіта так мы ўцякаем з poelmiche бар!відаць, што вы перакананыя, бо вы працягваеце выкарыстоўваць корму sw паставілі, каб швейцарскі шакалад!! я не растлумачу? таму што ў форуме c'? групы, купіўшы для sw з супраць атрыбуты, што нават прафесіяналы хочуць мець....
прывітанне вусы брызент!!
magi1984
30-11-2012, 17:00
ніхто не робіць спрэчка з бар, вы chiaccherando, c? тых, хто мірна, а хто ў чынам, p? занадта ажыўленай, як за вас, так, вы толькі кажаце.
мы нашы ідэі, у вас есць свой свет ? добра, чаму? ? разнастайная і шмат прывітанняў
вешчуны вам не паскорыць, таму што ўжо раблю я sar? занадта шмат адрэналіну ад язды на ровары, што цячэ ў маіх жылах, і тым, што м? st? прымусова, далей на st? капуста кампутар у sancue я ribollisce ў артэрыях...прабачце, калі доу...прабачце, калі ? доу
ahahahahaha
dvdtuning
30-11-2012, 17:10
mcjtd я вас не разумею, не разумею ваш тон, калі вы сур'езна ці вы жартуеце.
Форум ? зроблена, каб абмяняцца думкамі, але не мне здаецца, гэта спосаб прасоўваць наперад абмеркаванне, я не разумею, што агульнага паскараць або адрэналін гаворым пра sw.
не curartevi мяне, хлопцы, працягвайце гэтак жа, але бачыў ўжо ў тэме, і пайшоў у taralucci і віно....што taralucci і віном!!
справа ў тым, што я attravesando дрэнны перыяд, і не potendomi выказаць звычайна на маіх матацыклаў з-за праблемаў з правасуддзем форум становіцца valvoal вентыляцыйныя....
прабачце мяне за ўсе.
magi1984
30-11-2012, 17:29
мне curiosit?, ты, што крытыкі, так і тыя інструменты, alientech, апаратнага і праграмнага забеспячэння, што інструменты ў вас есць для працы?
для перапрызначэння блокі кіравання, я маю на ўвазе..як hw, што sw, відавочна,
нічога! я не mappo і не працую больш у цяперашні час! я павінен падзякаваць equitalia за гэта, таму што пасля 26 гадоў майстэрні, дзе больш за дзесяць менавіта гэтыя персанажы сказалі, што ў майстэрні няма ? больш маей, але калі я іх гняздо!!! саўдзельнік мой бухгалтар!!што вы хочаце ведаць больш???
magi1984
30-11-2012, 21:06
я не хачу, вядома, ведаю справы твае, і мне шкада вашу сітуацыю,я папрасіў, каб паспрабаваць зразумець, з кім я кажу.
калі інжынер ferrari або просты аматар, і ад вашага адказу я зразумеў, што я размаўляю з чалавекам, які будзе? выдатны механік, але цюнінг не ведае нічога
як вы сказаць, што інструменты alientech kess і ktag яны смокчуць калі не ў вас есць, нават не адзін???вы не можаце не існуе
спытайце ў любы трэнер-прафесіянал, і яны скажуць вам, што яны выдатныя інструменты.
вы не ў стане судзіць так рэальныя, што мы не валодаем.
выбачайце
ок вешчуноў цюнінг не capiro нічога,можа быць,як вы кажаце, і казаць дрэнна пра kess або ktag, магчыма, я падняў p? "планку" у абмеркаванне, нават не пачуў, ніколі не даказаныя па праву, але факт застаецца фактам, ясна ? празрысты, як вада,і ніхто мне з гэтым справіцца? змяніць свае меркаванне аб тым,што sw ecm 2001 " і "titanium", калі іх забіраюць з рынку рабіць раней, таму што для мяне яны не вартыя называцца sw змены, перш за ўсе, тое, калі мы параўнаем іх з іншымі sw тып magpro,*******, і многія іншыя, якія цяпер не прыходзяць на розум.. таго ? якія знаходзяцца, скажам, бясплатна вакол, а затым, каб важдацца або даведацца, яны таксама ідуць недалека ў запавет, але smaddonarci на перад, але калі вы знойдзеце яшчэ sw так жа ўпэўнены, як і што ў адзін выдатны дзень мне памерці, што ніхто, і я кажу іх ніхто не будзе выкарыстоўваць!!
magi1984
30-11-2012, 21:35
ок, на гэта паведамленне я, жа спосабам! :)
msport (exil77grande)
02-12-2012, 12:47
я яшчэ не чытаў гэтую дыскусію,я заплюшчваю абмеркаванне тут, таму што мне не падабаецца тэндэнцыя адказы,хто мае што-то сказаць мне, можаце звярнуцца ў лічку.