Прагляд Поўнай Версіі : Info забеспячэння змяненне лічыльнікі riprogrammazioni эбу.....?
Emanuele54
30-11-2012, 09:21
Прывітанне ўсім,
хто-то, ы? калі існуе праграмнае забеспячэнне, якое дазваляе змяняць лічыльнік riprogrammazioni эбу?
P. s напрыклад? праз программатор Kess V2 ? можаце змяняць гэты параметр, але не s? калі есць іншыя праграмісты, якія робяць там? або, яшчэ лепш, калі есць SW, які можа зрабіць гэта!
Дзякуй
magi1984
30-11-2012, 09:47
не, я не думаю, што існуе, няма праграмнага забеспячэння, у стане зрабіць тое, што вы пытаецеся
msport (exil77grande)
30-11-2012, 19:15
што я ведаю, не есць sw,kess v2 робіць, але, мне здаецца, толькі на некаторых vag,аднак, калі вы зьбіраецеся арганізаваць і дзейнічаеце ў групе не павінна павялічыць лічыльнік.
нашы "сябры", і вешчуноў, якія msport яны маюць рацыю на дадзены момант гісторыі ? гэта, у bdm nn павялічваюць.
Існуе што-то, калі я не памыляюся, то dimsport (паслядоўны інтэрфейс), але працуе толькі на іх!!
BDM! калі вы хочаце вярнуцца ў 0 лічыльніка з пісання вашага ecu, я думаю, што гэта дастаткова, каб загрузіць рэзэрвовую копію bdm з 0 пісання, вядома! ;)
Калі не памыліцца парушынку ecu лічыльнік праграмавання ? у e2p...можа быць, было б дастаткова, каб зрабіць копіі на частку толькі e2p, а затым пакласці яго назад, каб вярнуцца ў volore папярэдняга праграмавання. Вядома, не серыйны.
voglioimparare
16-03-2013, 13:19
выбачайце, але робяць scodifica за ўсе,вы не скінуць лічыльнік аднолькава?