Перегляд Повної Версії : читання-відображення bosch edc в режимі реального часу,поговоримо
Привіт, хлопці, я відкриваю цей протектор не сподіваючись, що неправильно розділ, тому що я хотів би знати, якщо ви можете? зробити що-небудь подібне,cio? ? можете читати і зіставляти ecu edc 15 або 16 то що ?, у режимі реального часу??
сказати правду? мені буде цікаво ще прочитати ебу, а це йде читання його даних на різних картах я вважаю, що це корисно, щоб зрозуміти багато речей, але ви можете? робити???
Існують, але c'? вони тільки тим, хто розробляє двигуни.
і для нас, бідних смертних, було б неможливо мати щось alfajtd??
дякую, що відповіли мені.
не існує нічого, для комерційних приміщень
saivivere
30-11-2012, 13:02
Один мій друг використовує екю AEM на fiat uno бензин і не встигає зробити те, про що ти говориш, не думаю, що ви можете зробити з ебу авто стандарт. Єдине, що ви можете? зробити з блоками управління bosch, я думаю, не тільки журналу в режимі реального часу.
привіт saivivere я знаю, що є aftermarket ecu, які дозволяють читання-відображення в режимі реального часу, але мені було цікаво, якщо це можна було зробити навіть на bosch edc або, може бути, якщо існує qualcosacome в hondata блоків управління ori honda, який перетворює їх в реальні власних екю в змаганнях, як AEM
ви повинні змінити, щоб змусити ecu, якщо ви підключіть його в режимі реального часу і без обмеження анти-забруднення... можливе рішення ? встановити marelli SRD-160.
Як я написав вище, всі інші ecu edc можна зробити за допомогою обладнання, які мають, хто розвиває це двигуни.. точки.
Вартість ? непомірно....
незалежно від всього, дякую за інформацію про цю marelli SRD-160.я б дізнатися більше ? непомірно високих витрат,
привіт
msport (exil77grande)
30-11-2012, 19:47
я вичистив свій пост,дайте нам різання обидва, або я вживаю заходів.
Gianpy80
01-12-2012, 10:06
і вже s?...зіставити прочитати ecu в реальному часі ? що toghissima!! робити це дизель, то було б stramitico!!!
тобі картинки, сидячи поруч з водієм, з такою ж книжки, що дизель саме там, де необхідно миттєво??
по-моєму, ви "carburerrebbe" дизель millessimo! 0 диму, і вся влада!!!
Gianpy80
01-12-2012, 12:12
насправді з GPL я cos? і ? - різкого. На карті позначте точкою, яка показує, що частота обертання/навантаження, ви і йдіть, щоб діяти з абсолютною точністю. Це було б мрією ви зможете зробити на дизель..
у будь-якому випадку, я дав подивився на ecu marelli srd-160 рекомендований alfajtd і я помітив, що, принаймні, естетично, і я думаю, так ****llo обладнання ? практично те ж саме, до mjd6...chiss? якщо може бути тільки одне питання sw, тому що, якщо треба, підігнати sw до mjd6, щоб перетворити його в srd-160 можна навіть зробити нам подарунок оснастити propia автомобіль aftermarket ecu повністю програмований в режимі реального часу з тим, щоб datalog...
Gianpy80
01-12-2012, 12:42
ви для? я думаю, що вирішення певної витрати на машину з механічною складі не буде, cos? вигідно, чому? ? правда, що ви affinerebbe карту в тисячний, але продуктивність не збільшили б цікаво, ch?. Ми (с нами я маю на увазі нас з subaru club італія) на subaru impreza альтернативою оригінальним denso (які, однак, дозволяють gi? серії мають подвійною борідкою, launch control і bang) ми використовуємо apexi, motec, EFI та ін.., що серед десятків функцій pi? дозволяють також відображення в режимі реального часу. Звичайно, ми говоримо, безумовно, витрати-й? більш високі, ніж ті, що з вами згаданих, але на машині вже? обробляти двигун і ecu, як це ? необхідно, щоб все це з'єднати, але на машині meccanimente серії не має сенсу.
я не думаю, що не має сенс на дизель з механічним серії...p? плюси і мінуси, якщо ви йдете якщо на мить припустити, що mjd6 або edc може перетворитися в ecu програмований в реальному часі, pro, як вже сказав, буде безліч, і то є можливість калібрування нескінченно, що будь флеш-програмування зроблені з кращого зареєстрований землі ніколи не зможе зробити, то можливість побачити, момент за моментом, як, де, коли і як працює ебу в певних ситуаціях, які в іншому випадку було б неможливо зробити, лише цей фактор, якщо це було б дуже навіть ****llo витрат cio? тобі відкриє світ, що навіть не уявляємо, про стратегії роботи,то ми були б простота mappaturacioe без розуму, або є сумніви, якщо дата мод ? зроблено добре чи не у всіх сенсах, таким чином, це не було б більше, і звичайно надійність, що цей факт спричинить за собою на кілька компонентів подивитися турбо,зчеплення,і інше,і інше...
c'? будуть інші, щоб перерахувати, але якщо вони вже досить просунутий...
проти а я не бачу, крім, звичайно, витрат і fattibilit?...
Gianpy80
01-12-2012, 13:48
ваш discorsco не робить раз, для? по мені було б можливо тільки якщо машина в питання, була наша. Більшість користувачів, до якої я зіставляються я, двигунів, ми не розуміли нічого і, безумовно, вони ніколи не чули різницю між карту "стандарт" і рафінований в режимі реального часу. В інших випадках, типу А3, на якій я відкрив тему, тобто машині, не ? ніколи не пішов добре, навіть коли ? вихід нової у дилера, власник, мій дорогий друже, механік дуже грамотний і, що ви розумієте, що кожна найменша відмінність. Ось про це було б корисно.. але йде від випадку до випадку..
bh? ви насправді ? є складнощі від вимогливих, які знають, чого вони хочуть і що вони роблять на авто...
звичайно ragazetto або персонаж, який тільки питає, що автомобіль, як ущипнути злегка педаль ковзани...чого-cos? не розуміє, в бідному...тому для цих джинів однієї зіставленні зроблені ciruzz або' mapparuolo і максимум життя....
Кузов ? - що всередині ? зовсім інший і з програми, спеціалізований marelli в режимі реального часу у вас є все,...
І управляє lanch control і вибуху...
Практично всі....
Тільки що costicchia досить багато... Але на машині, готувати ? ще важливий елемент...
це я бачив, дякую...версія без datalog,а, скажімо,стоїть на 3000 євро, майже...то є версії з datalog 8-і 16-bite, відповідно, 4000 і 5000 з гаком євро...не рахуючи проводки спеціальний екранований і його моніторингу очевидно....
? я бачив, що навіть для нових benza з прямим уприскуванням палива типу vw tdi або bmw n54-55, і максимум, що можна? бажати, якщо хочете запустити двигун до найдрібніших деталей....
що інте tissima, що я помітив, це ecu ? сколково? управляти різними системами в шім, які можуть бути насоси common rail подвійна або турбіни vgt з цією стратегією команди, геометрії....загалом, якщо в гори, на його трансфер gstisce без проблем....ще, що ecu bosch motorsport....
Gianpy80
05-12-2012, 09:47
ви, але ціни.. навіть motec коштує стільки ж... у будь-якому випадку я st? інформування на ecu, що останнім часом вони дуже використовуючи в Штатах.. ? універсальний, програмований, також у режимі реального часу і коштує небагато (ми говоримо про 2/300 доларів). Єдиний недолік ? що зараз не роблять адаптери, тому вам доведеться підключитися до системи електричного проводу дроти.. просто я знаю більше? я відкриваю тему, зараз я не хочу давати помилкових ілюзій...
virus1976
05-12-2012, 10:18
Я бачив srd 160, встановлений на 207 175thp зроблено за трофей peugeot ,туристичне від 202-кінських сил, враховуючи, що за трофей на цій машині ? обмежена на 4500rpm тиску турбо заблокована 0,6...в комплекті з falangia на всмоктування. Крім srd 160 є також сестер, дітей, SRA і SRB, які мають вартість значно більше? доступний.
я бачу, що ти також дісталися, щоб побачити їх...