КПК

Прагляд Поўнай Версіі : чытанне-адлюстраванне bosch edc ў рэжыме рэальнага часу,пагаворым

mcjtd
29-11-2012, 21:10
Прывітанне, хлопцы, я адкрываю гэты пратэктар не спадзеючыся, што няправільна раздзел, таму што я хацеў бы ведаць, калі вы можаце? зрабіць што-небудзь падобнае,cio? ? можаце чытаць і супастаўляць ecu edc 15 або 16 тое, што ?, у рэжыме рэальнага часу??
сказаць праўду? мне будзе цікава яшчэ прачытаць эбу, а гэта ідзе чытанне яго дадзеных на розных картах я лічу, што гэта карысна, каб зразумець шмат рэчаў, але вы можаце? рабіць???

alfajtd
30-11-2012, 09:05
Існуюць, але c'? яны толькі тым, хто распрацоўвае рухавікі.

mcjtd
30-11-2012, 10:51
і для нас, бедных смяротных, было б немагчыма мець што-то alfajtd??
дзякуй, што адказалі мне.

alfajtd
30-11-2012, 11:22
не існуе нічога, для камерцыйных памяшканняў

saivivere
30-11-2012, 13:02
Адзін мой сябар выкарыстоўвае экю AEM на fiat uno бензін і не паспявае зрабіць тое, аб чым ты кажаш, не думаю, што вы можаце зрабіць з эбу аўто стандарт. Адзінае, што вы можаце? зрабіць з блокамі кіравання bosch, я думаю, не толькі часопіса ў рэжыме рэальнага часу.

mcjtd
30-11-2012, 13:09
прывітанне saivivere я ведаю, што есць aftermarket ecu, якія дазваляюць чытання-адлюстраванне ў рэжыме рэальнага часу, але мне было цікава, калі гэта можна было зрабіць нават на bosch edc або, можа быць, калі існуе qualcosacome ў hondata блокаў кіравання ori honda, які ператварае іх у рэальныя уласных экю ў спаборніцтвах, як AEM

alfajtd
30-11-2012, 13:32
вы павінны змяніць, каб прымусіць ecu, калі вы падключыце яго ў рэжыме рэальнага часу і без абмежавання анты-забруджвання... магчымае рашэнне ? ўсталяваць marelli SRD-160.
Як я напісаў вышэй, усе іншыя ecu edc можна зрабіць з дапамогай абсталявання, якія маюць, хто развівае гэта рухавікі.. пункту.
Кошт ? надмерна....

mcjtd
30-11-2012, 14:33
незалежна ад усяго, дзякуй за інфармацыю аб гэтай marelli SRD-160.я-б даведацца больш ? надмерна высокіх выдаткаў,
прывітанне

msport (exil77grande)
30-11-2012, 19:47
я вычысціў свой пост,дайце нам рэзкі абодва, ці я прымаю меры.

Gianpy80
01-12-2012, 10:06

mcjtd
01-12-2012, 11:18
і ўжо s?...супаставіць прачытаць ecu ў рэальным часе ? што toghissima!! рабіць гэта дызель, то было б stramitico!!!
табе малюнкі, седзячы побач з кіроўцам, з такой жа кніжкі, што дызель менавіта там, дзе неабходна імгненна??
па-мойму, вы "carburerrebbe" дызель у millessimo! 0 дыму, і ўся ўлада!!!

Gianpy80
01-12-2012, 12:12
на самай справе з GPL я cos? і ? - рэзкага. На карце адзначце кропкай, якая паказвае, што частата кручэння/нагрузка, і вы ідзіце, каб дзейнічаць з абсалютнай дакладнасцю. Гэта было б марай вы зможаце зрабіць на дызель..

mcjtd
01-12-2012, 12:19
у любым выпадку, я даў паглядзеў на ecu marelli srd-160 рэкамендуемы alfajtd і я заўважыў, што, па меншай меры, эстэтычна, і я думаю, так ****llo абсталявання ? практычна тое ж самае, да mjd6...чисс? калі можа быць толькі адзін пытанне sw, таму што, калі трэба, падагнаць sw да mjd6, каб ператварыць яго ў srd-160 можна нават зрабіць нам падарунак абсталяваць здароўя аўтамабіль aftermarket ecu цалкам праграмуемы у рэжыме рэальнага часу з тым, каб datalog...

Gianpy80
01-12-2012, 12:42
вы для? я думаю, што рашэнні пэўнай выдаткі на машыну з механічнай складзе не будзе, cos? выгадна, чаму? ? праўда, што вы affinerebbe карту ў тысячны, але прадукцыйнасць не павялічылі б цікава, ch?. Мы (з намі я маю на ўвазе нас з subaru club італія) на subaru impreza альтэрнатывай арыгінальным denso (якія, аднак, дазваляюць gi? серыі маюць двайны бародкай, launch control і bang) мы выкарыстоўваем apexi, motec, EFI і інш., што сярод дзясяткаў функцый pi? дазваляюць таксама адлюстраванне ў рэжыме рэальнага часу. Вядома, мы гаворым, безумоўна, выдаткі-й? больш высокія, чым тыя, з вамі згаданых, але на машыне ўжо? апрацоўваць рухавік і ecu, як гэта ? неабходна, каб усе гэта злучыць, але на машыне meccanimente серыі не мае сэнсу.

mcjtd
01-12-2012, 13:22
я не думаю, што мае сэнс на дызель з механічным серыі...p? плюсы і мінусы, калі вы ідзяце, калі выказаць здагадку, на імгненне, што mjd6 або edc можа ператварыцца ў ecu праграмуемы у рэальным часе, pro, як ужо сказаў, будзе незлічонае мноства, і то есць магчымасць каліброўкі бясконца, што любы флэш-праграмавання зробленыя з лепшай зарэгістраваны зямлі не зможа ніколі зрабіць, то магчымасць убачыць, момант за момантам, як, дзе, калі і як працуе эбу ў пэўных сітуацыях, якія ў адваротным выпадку было б немагчыма зрабіць, і толькі гэты фактар, каб, калі гэта было б вельмі нават ****llo выдаткаў cio? табе адкрые свет, што нават не ўяўляем, аб стратэгіі працы,то мы былі б прастата mappaturacioe без розуму, ці есць сумневы, калі дата мод ? зроблена добра ці не ва ўсіх сэнсах, такім чынам, гэта не было б больш, і, вядома, надзейнасць, што гэты факт пацягне за сабой на некалькі кампанентаў паглядзець турба,счапленне,і іншае,і іншае...
c'? будуць іншыя, каб пералічыць, але калі яны ўжо дастаткова прасунуць...
супраць а я не бачу, акрамя, вядома, выдаткаў і fattibilit?...

Gianpy80
01-12-2012, 13:48
ваш discorsco не робіць раз, для? па мне было б магчыма толькі калі машына ў пытанне, была наша. Большасць карыстальнікаў, да якой я супастаўляюцца я, рухавікоў, мы не разумелі нічога і, безумоўна, яны ніколі не чулі розніцу паміж карту "стандарт" і рафінаваны ў рэжыме рэальнага часу. У іншых выпадках, тыпу А3, на якой я адкрыў тэму, то есць машыне, не ? ніколі не пайшоў добра, нават калі ? выхад новай у дылера, ўладальнік, мой дарагі сябар, механік вельмі пісьменны і, што вы разумееце, што кожнае найменшае адрозненне. Вось пра гэта было б карысна.. але ідзе ад выпадку да выпадку..

mcjtd
01-12-2012, 14:41
bh? вы на самой справе ? есць складанасці ад патрабавальных, якія ведаюць, чаго яны хочуць і што яны робяць на аўто...
вядома ragazetto або персанаж, які толькі пытаецца, што аўтамабіль, як злегку ўскубнуць педаль канькі...чаго-cos? не разумее, у бедным...таму для гэтых джынам адной супастаўленні зробленыя ciruzz або' mapparuolo і максімум жыцця....

alfajtd
01-12-2012, 17:29
Кузаў ? - што, ўнутры ? зусім іншы і з праграмы, спецыялізаваны marelli ў рэжыме рэальнага часу ў вас есць усе,...
І кіруе lanch control і выбуху...
Практычна ўсе....
Толькі што costicchia даволі шмат... Але на машыне, рыхтаваць ? яшчэ важны элемент...

mcjtd
01-12-2012, 17:36
гэта я бачыў, дзякуй...версія без datalog,а, скажам,стаіць на 3000 еўра, амаль...гэта значыць версіі з datalog 8-і 16-bite, адпаведна, 4000 і 5000 з лішнім еўра...не лічачы праводкі спецыяльны экранаваны і яго маніторынгу відавочна....
? я бачыў, што нават для новых benza з прамым упырскам паліва тыпу vw tdi або bmw n54-55, і максімум, што можна? жадаць, калі хочаце запусціць рухавік да драбнюткіх дэталяў....
што інтарэ tissima, што я заўважыў, гэта ecu ? сколкава? кіраваць рознымі сістэмамі ў шім, якія могуць быць помпы common rail падвойная або турбіны vgt з гэтай стратэгіяй каманды, геаметрыі....увогуле, калі ў горы, на трансфер яго gstisce без праблем....яшчэ, што ecu bosch motorsport....

Gianpy80
05-12-2012, 09:47
вы, але кошты.. нават motec каштуе столькі ж... у любым выпадку я st? інфармаванне на ecu, што ў апошні час яны вельмі выкарыстоўваючы ў Штатах.. ? універсальны, праграмуемы, таксама ў рэжыме рэальнага часу і варта трохі (мы гаворым пра 2/300 даляраў). Адзіны недахоп ? што цяпер не робяць адаптары, таму вам прыйдзецца падлучыцца да сістэмы электрычнага драты драты.. проста я ведаю больш? я адкрываю тэму, цяпер я не хачу даваць ілжывых ілюзій...

virus1976
05-12-2012, 10:18
Я бачыў srd 160, усталяваны на 207 175thp зроблена за трафей peugeot ,экскурсійнае ад 202-конскіх сіл, улічваючы, што за трафей на гэтай машыне ? абмежаваная на 4500rpm ціску турба заблакаваная 0,6...у камплекце з falangia на ўсмоктванне. Акрамя srd 160 есць таксама сясцер, дзяцей, SRA і SRB, якія маюць кошт значна больш? даступны.

alfajtd
05-12-2012, 12:50
я бачу, што ты таксама дабраліся, каб убачыць іх...