Прагляд Поўнай Версіі : Mpps чытання golf 2.0 tdi 140 л.с.
Прывітанне, я нядаўна купіў mpps v. 12 ўчора ў першы раз хацеў паспрабаваць, як яна працуе, і мне ? прыйшлося зрабіць golf 2.0 tdi 140. Рэзюмэ падключыць абсталяванне-чытаю і id аўтамабіля, то я іду чытання файла крычы, і я адразу ж памылка і запрашае мяне адправіць часопіс на вытворцу, хто-небудзь з вас была такая ж праблема? Я заяўляю, што з каня я ціха, але я хацеў бы ведаць, як не ідзе для чытання ўжо? пропускі запальвання ў першым стрэле ? Дзякуй
Паспрабуйце на іншы аўтамабіль, калі ен не працуе і дрэнным, і натыкнуўся на іншыя.
msport (exil77grande)
29-11-2012, 14:57
Паспрабуйце на іншы аўтамабіль, калі ен не працуе і дрэнным, і натыкнуўся на іншыя.
я б сказаў, не ісці адразу на не працуе,то які памер файла будзе ў ложак з пеўня?
што пратакол дакладна вы выбралі на mpps?
msport маеце рацыю, а паспрабуйце з іншай машыны, так? ты 100% упэўнены ў яго працы, то на групе vag ? важна, пратакол можа быць ад 1 мб або 2 мб, залежыць ад тыпу ecu.
пасля гэтага выбраныя пратаколы, у mpps (2.0 tdi, bosch, edc16u1 k-line) і (2.0 tdi, bosch, edc16u31 k-line/can) з абодвух ведаў ідэнтыфікатар эбу, але не ішлі на чытанне і дало мне заўседы есць, што памылка часопіса. што тычыцца пеўня, я не выкарыстоўваў яго я адклаў яго кліент да вечара суботы. але я выдатна ведаю, што з чым я магу гэта зрабіць спакойна.
msport (exil77grande)
30-11-2012, 08:57
пасля гэтага выбраныя пратаколы, у mpps (2.0 tdi, bosch, edc16u1 k-line) і (2.0 tdi, bosch, edc16u31 k-line/can) з абодвух ведаў ідэнтыфікатар эбу, але не ішлі на чытанне і дало мне заўседы есць, што памылка часопіса. што тычыцца пеўня, я не выкарыстоўваў яго я адклаў яго кліент да вечара суботы. але я выдатна ведаю, што з чым я магу гэта зрабіць спакойна.
затым файл яшчэ не прачыталі?
пры неабходнасці, дайце нам ведаць памер, калі яго чытаць.
З mpps або зрабілі ўсе выпрабаванні, нічога, што я таксама паспрабавалі выдаліць усе і re ўстанаўлівайце нічога, нават з galletto 1250 (я заяўляю, што я і зрабіў, ціха golf plus 5 1.9 tdi 115 л. с.) мне не ідзе чытанне кажа мне падключыць пін-k-line. Есць зло, чаму? я быў перакананы, што ў пер'і, я б вырашыў праблему, і замест.... Існуе інтэрфейс, які як з пі? стабільныя ці я павінен яе сіла ў bdm? Дзякуй
msport (exil77grande)
03-12-2012, 18:58
З mpps або зрабілі ўсе выпрабаванні, нічога, што я таксама паспрабавалі выдаліць усе і re ўстанаўлівайце нічога, нават з galletto 1250 (я заяўляю, што я і зрабіў, ціха golf plus 5 1.9 tdi 115 л. с.) мне не ідзе чытанне кажа мне падключыць пін-k-line. Есць зло, чаму? я быў перакананы, што ў пер'і, я б вырашыў праблему, і замест.... Існуе інтэрфейс, які як з пі? стабільныя ці я павінен яе сіла ў bdm? Дзякуй
я сумняваюся, што гэта быў golf plus 115cv tdi, можа быць, вы хацелі напісаць, 105л.з., для астатніх-адзін з лепшых клонаў момант певень v2, што знаходзіцеся таксама ў нашым інтэрнэт-краме,аднак, быўшы ў вашым раене, калі вам патрэбна падтрымка, ты можаш звярнуцца ў лічку, і мы згодныя.
Ок msport-дзякуй вам contatter? у pi? хутка cos? мы вырашаем разам, таму што мы знаходзімся ў тым жа раене .выбачайце за памылкі golf plus і 105 конскіх сіл.
выдатная праца, вельмі прафесійна, я меў на гэта задавальненне сустрэцца з вамі асабіста, сапраўды прафесіянал, дзякуючы msport кліент шчаслівы ;)
msport (exil77grande)
08-12-2012, 15:55
яшчэ раз дзякуй.
дзіўна, у гольф 5 140 л.с., так і з пеўніку, што з mpps і без праблем...
msport (exil77grande)
05-01-2013, 12:36
на самай справе не была напісана, але, як я падазраваў, быў пасат і не гольф, і гэта быў siemens ppd 140cv,замест гэтага ен лічыць, bosch.
ах, добра апублікаваў схаваныя таямніцы....
Гэты passat вы зрабілі ў канцы з Mpps або з якой-небудзь іншай інтэрфейс ???
msport (exil77grande)
09-01-2013, 14:38
Гэты passat вы зрабілі ў канцы з Mpps або з якой-небудзь іншай інтэрфейс ???
kess v2 alientech.
ок, дзякуй, але com mpps, дык я раблю выснову, што вы не можаце зрабіць яго???
msport (exil77grande)
09-01-2013, 22:09
ок, дзякуй, але com mpps, дык я раблю выснову, што вы не можаце зрабіць яго???
у тэорыі можна.
выбачайце msport з mpps passat вы можаце чытаць і пісаць?
msport (exil77grande)
09-01-2013, 22:32
выбачайце msport з mpps passat вы можаце чытаць і пісаць?
mpps v12 чытае/піша і выпраўляе ck ў аўтаматычным рэжыме, на siemens ppd
legendaryslave
09-01-2013, 22:35
mpps v12 чытае/піша і выпраўляе ck ў аўтаматычным рэжыме, на siemens ppd
нават калі blocchicchia ледзь-ледзь, але калі вы настойваеце аднаўляецца
нават калі blocchicchia ледзь-ледзь, але калі вы настойваеце аднаўляецца
што б вы хацелі сказаць??? не ? упэўненая, як э\запісу, таму што я не магу дазволіць сабе рызыкаваць блакавання ecu.
legendaryslave
09-01-2013, 22:56
вы блокаў на 90 працэнтаў, але " падымае запісу і ripii блок ? амаль упэўнены, з такой праграміст на гэтым ecu
msport (exil77grande)
09-01-2013, 22:58
вы блокаў на 90 працэнтаў, але " падымае запісу і ripii блок ? амаль упэўнены, з такой праграміст на гэтым ecu
у мяне было некалькі кліентаў, якія ен чытаў, і напісана без праблем,нашы унікальныя, што яны зрабілі беспарадак, былі тыя, што з больш ранніх версій mpps не разумелі, што не corregeva ck на аўтамаце, і таму машына не ездзіла, але затым, перапісаўшы ў крычы заводзіўся.
legendaryslave
09-01-2013, 23:01
а я больш чым адзін, ен спрабаваў напісаць " яго з mpps, а ? заблакаваная запіс, а затым riprovi некалькі разоў, і вы можаце пісаць у любым выпадку аднавіць preticamente заўседы
вось і ўсе выступленне
Праблемы, а калі вы кажаце, што замкі вы атрымаеце выдатны жмурыцца? калі вы кажаце, што, у рэшце рэшт, аднавіць нашмат лепш, але некаторыя кажуць, што для таго, каб пазбегнуць блакіроўкі выберыце хуткасць? slow варыянты запісу ставіць нас pi? час, але не блакуе.......
panterargento
15-01-2013, 08:27
Мне з ей зрабіць, я роўна, што пратакол вы выкарыстоўвалі?
Я гэтыя даступныя з mpps v12:
2.0 TDI, BOSCH, EDC16U1 K-LINE
2.0 TDI, BOSCH, EDC16U31 K-LINE/CAN
2.0 TDI PD BOSCH EDC16U34 K-LINE/CAN
2.0 TDI SIEMENS PPD1.X K-LINE/CAN
2.0 TDI BOSCH EDC17CP14 K-LINE/CAN
Я мяркую, што тое, што чытае...потым піша.
выбачайце, але пратаколы не павінны загружацца у выпадку, калі вы павінны зрабіць правільны выбар, у адваротным выпадку вы пасадзіце машына злучае і за id, то пошта код bosch ecu або калега сродак дыягностыкі і паглядзець, што дзверы машыны.....
panterargento
15-01-2013, 09:00
выбачайце, але пратаколы не павінны загружацца у выпадку, калі вы павінны зрабіць правільны выбар, у адваротным выпадку вы пасадзіце машына злучае і за id, то пошта код bosch ecu або калега сродак дыягностыкі і паглядзець, што дзверы машыны.....
Не я сказаў, і загружаць іх справа, але факт, што калі вы выбіраеце пратакол няправільна, я думаю, не рабіце чытанне...і я думаю, што тое, што ўдаецца прачытаць, то я магу напісаць.
У любым выпадку, каб не памыліцца ў тым гадзіну мне ID і месца.
Дзякуй sno74:)
лепш заўседы чытаць і пісаць адзін і той жа пратакол, як і мой савет, то, магчыма, у вас есць сумненні пошты, нумар ecu кажу табе, упэўнены, што збірае прывітанне і добрую працу........
panterargento
15-01-2013, 10:22
лепш заўседы чытаць і пісаць адзін і той жа пратакол, як і мой савет, то, магчыма, у вас есць сумненні пошты, нумар ecu кажу табе, упэўнены, што збірае прывітанне і добрую працу........
Вось КОД:
Vehicle Vin Number: WVWZZZ1KZ4P052319
hw 0281011843
sw 03G906016ET
System Type Number: R4 2,0L EDC 0000SG
Ecu Found on Kline
panterargento
15-01-2013, 10:42
Я мог бы нават залатых, што вам трэба? пісаць з mpps12.
bosch 0281011843 адпавядае 16u1-5.41, але золата вам трэба, чаму? машына ? падлучаныя....
panterargento
15-01-2013, 12:21
bosch 0281011843 адпавядае 16u1-5.41, але золата вам трэба, чаму? машына ? падлучаныя....
Так, крычы, мне трэба, як машына ? падлучаны дыск, я глядзеў у раздзеле файлы-крычы, але не c'? l'843
Прабачце, але як вы даведаецеся, ecu з кодамі, якія я напісаў? Заўседы, калі я не прашу занадта шмат.:cool:
з праграмай ori bosch робіце пошты, чытання, што, магчыма, вы знойдзеце што-то ў сетцы....
panterargento
15-01-2013, 13:39
з праграмай ori bosch робіце пошты, чытання, што, магчыма, вы знойдзеце што-то ў сетцы....
Вось чытае з пратаколам edc16u1
Калі вы знойдзеце яго, лічыць, што робіць мне піша з mpps12:D
FidodidoTuning
15-01-2013, 14:08
вось
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?125-golf-5&p=23787#post23787
panterargento
15-01-2013, 14:23
вось
[url]https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?125-гольф-5&p=23787#post23787
Дзякуй Fidodido, заўседы вельмі своечасова.:)
Толькі што, загрузіўшы яго з ecm titanium, калі я знайсці драйвер, здаецца, што не зрабіце кантрольную суму, як ніколі?
Я таксама паспрабаваў перазагрузіць sw, але нічога.
Mppsv12 ен павінен рабіць гэта аўтаматычна, ці не так?
Я прыкладаю скрыншот.
FidodidoTuning
15-01-2013, 14:34
на edc16 mpps ен вылічаецца аўтаматычна
тытан часта мае памылкі, і вам падобныя памылкі
калі вы хочаце засцерагчы прыкладзеце файл mod і яго карэкцыя
FidodidoTuning
15-01-2013, 14:37
на мой titanium працуе
FidodidoTuning
15-01-2013, 14:40
вы маеце рацыю, ці не разлічвае,я я быў няправы
panterargento
15-01-2013, 14:48
Глядзіце пасаду #37 я прымацаваў файл мод, які я чытаў:)
Больш таго, тады ж портэр? усе золата і зрабіць? у мод.
panterargento
15-01-2013, 14:51
вы маеце рацыю, ці не разлічвае,я я быў няправы
Я паспрабаваў адкрыць іншыя файлы-дэ-гольф-5, усе тое ж самае...
Такім чынам mpps робіць f? у аўтамат?
panterargento
15-01-2013, 14:57
Глядзіце пасаду #37 я прымацаваў файл мод, які я чытаў:)
Больш таго, тады ж портэр? усе золата і зрабіць? у мод.
Што я павінен прынесьці ўсе, врі......?!?!?!? родаў ад врі прама...я complico толькі жыцце...
FidodidoTuning
15-01-2013, 14:57
так,усе праграмісты на edc16, робяць гэта аўтаматычна
што я павінен глядзець у мод?меркаванне?
panterargento
15-01-2013, 15:14
так,усе праграмісты на edc16, робяць гэта аўтаматычна
што я павінен глядзець у мод?меркаванне?
То я магу напісаць...
Gi? што там 6...я заяўляю, што не ? мае рэчы як для мяне ? усе не перарабіць.
Тады, магчыма, тое, што рабіць? я плакат? у другі раздзел x меркаванне.
Яшчэ раз дзякуй, Спадзяюся:p
ціхі mpps для яе разліку cks, калі не робіць цябе ўспамінае.......
panterargento
15-01-2013, 15:55
Дзякуй, хлопцы, за дапамогу.:)
msport (exil77grande)
16-01-2013, 00:05
што есць мод, які не ідзе? ну, я б сказаў, што гэта не вялікая карта, есць некалькі рэчаў, супярэчлівых, але і ад шкоды, калі б не некаторыя казіно могуць ісці, але з гэтым я не кажу, што гэта зроблена добра, але там яшчэ горш,ps звярніце ўвагу на фазы ўпырску.
panterargento
16-01-2013, 15:00
"У выпадку, калі вы выкарыстоўвалі ESI Tronic Bosch, як праграма?
дакладна я заўседы выкарыстоўваю тое, каб зрабіць праверкі ecu ? верны....
msport (exil77grande)
17-01-2013, 09:25
panterargneto вы чыталі мой пытанне на папярэдняй старонцы?
panterargento
17-01-2013, 09:37
panterargneto вы чыталі мой пытанне на папярэдняй старонцы?
Няма, выбачайце, ? што, нават мне ? здалося, што збой фазы ўпырску і турба, у любым выпадку тып не хацеў, mod, так як аўтамабіль ен адказвае, ен толькі хацеў, што пасадзіць у egr і ўсталяваць цеплы старт.
msport (exil77grande)
17-01-2013, 09:51
Няма, выбачайце, ? што, нават мне ? здалося, што збой фазы ўпырску і турба, у любым выпадку тып не хацеў, mod, так як аўтамабіль ен адказвае, ен толькі хацеў, што пасадзіць у egr і ўсталяваць цеплы старт.
ах ок, ну тады можаш проста вярнуць тое, што напісана мной,той будзе яго рашэнне.
panterargento
17-01-2013, 10:13
ах ок, ну тады можаш проста вярнуць тое, што напісана мной,той будзе яго рашэнне.