Перегляд Повної Версії : Перепризначення: продуктивність або витрати палива
Знання про програмування блоків управління, я ? сталося пі? раз відчути, що відповідно до вимог замовника, можуть бути реалізовані карти, щоб зосередитися на збільшення потужності або економії палива.
Я не зрозумів, якщо це ? міська легенда, є насправді два абсолютно різних способи змінити блок управління.
Хтось пу? дати мені роз'яснення та, при необхідності, підтвердження?
Спасибі! :)
msport (exil77grande)
29-11-2012, 15:37
Знання про програмування блоків управління, я ? сталося пі? раз відчути, що відповідно до вимог замовника, можуть бути реалізовані карти, щоб зосередитися на збільшення потужності або економії палива.
Я не зрозумів, якщо це ? міська легенда, є насправді два абсолютно різних способи змінити блок управління.
Хтось пу? дати мені роз'яснення та, при необхідності, підтвердження?
Спасибі! :)
ну припустимо, що ottimizando параметри цілеспрямованої ви можете створити карту м'які, так і в тандемі з оригінальної конфігурації, безумовно, буде зниження споживання крім доставки більш приємною,а у разі запиту з боку клієнта, відображення більш потужні, звичайно, не приховують будь-які витрати палива перо вони мають продуктивність абсолютно верхніх і автомобілі набагато більш агресивною у всіх ситуаціях,це просто змінити карту на підставі того, що ви хочете отримати.
так, але навіть з картою soft, якщо ви натискаєте на педаль газу витрата буде завжди вище, ніж у оригіналу??чи ні??
msport (exil77grande)
29-11-2012, 21:33
так, але навіть з картою soft, якщо ви натискаєте на педаль газу витрата буде завжди вище, ніж у оригіналу??чи ні??
звичайно, ви але навіть якщо ви підкреслюється машина споживає більше чи ні?
ви не можете мати свій шматок пирога і з'їсти його.
але то історія, що з відображенням витрата зменшується, не ? натуральна 100%
і, звичайно, завжди залежить від тих, хто водить автомобіль вміти керувати правою ногою, але якщо, як мені, що c'? важкий
одна зіставленні не поліпшити стан речей насправді.
magi1984
29-11-2012, 23:20
в принципі, якщо не тисне він має невеликі заощадження. Так ? що апріорі автомобіль не повинен палити, дим чорний ? дизель незгорілого, а потім вже? і що ? ознакою витрата палива економічно мене!
По-російськи пояснено cos?, візьми з плоскогубцями:
У ragioanmento мені ? здавалося правильним навіть якщо вони не були розглянуті в enormit? параметрів, а потім-змінні, і визначити, в картку або в один і той же шлях! Це дуже підходить в якості концепції, але, як на мене, робить ідея.
я не думаю, ви зменшите все, на питання "навантаження" крім того, якщо з урахуванням співвідношення цих обертів, і з тих коней, що ви робите малюк км-год invariando всі фактори, а потім звіти і обертів двигуна, тому, що більше резюме повинно зробити більш км-год? і водночас споживати менше?
я поясню краще, якщо на п'ятій на 2000 об / хв я роблю 140 км / год з 150cv
що зміниться, якщо я 180cv завжди на 2000 об / хв? у п'ятому завжди 140 км / год з цим впоратися??
не ? ніж швидкість? ще можна створити з нічого, отже, єдиний, швидкості і оборотів, але з piucavalli як двигун споживати менше??скажіть, будь ласка, чому я не прибуття
Та насправді ти змусив мене задуматися, швидкість? кпп залишаються ті, тому всі мої міркування збирається отримати благословення;? пу? можливо, дотримуючись лінії логіки, який вони дали мені, що паритет? навантаження ви йдете pi? легко швидкість? більше, ніж " авто в наявності! Те, що мені цікаво ?: щоб отримати цей результат, не ? необхідно, однак, кількість дизельного палива більше? Може бути, економії палива ви отримуєте, чому? через хорошу карту покращує об'ємний ккд і горіння.
ну припустимо, що ottimizando параметри цілеспрямованої ви можете створити карту м'які, так і в тандемі з оригінальної конфігурації, безумовно, буде зниження споживання крім доставки більш приємною,а у разі запиту з боку клієнта, відображення більш потужні, звичайно, не приховують будь-які витрати палива перо вони мають продуктивність абсолютно верхніх і автомобілі набагато більш агресивною у всіх ситуаціях,це просто змінити карту на підставі того, що ви хочете отримати.
Але потім, не було б реалізувати карту змішана? Наприклад карта продуктивніше при русі з повним навантаженням і soft в інших умовах?
Від того, що ви чуєте, здається, замість того, що співіснування двох ситуаціях ви не можете... І це, насправді cos
По-російськи пояснено cos?, візьми з плоскогубцями:
Як стверджуєте ви ? точно, як я завжди думав-я теж! Cio?: якщо ж автомобіль має pi? потужності, то для того, щоб тією ж продуктивністю в тих же умовах, sar? необхідно наполягати на педаль акселератора, і, отже, менше навантаження = менше витрата палива.
Це ?, по-моєму, саме тоді, коли це відбувається на деяких автомобілях, де встановлений двигун "sottodimensionata", це споживає значно більше? однієї і тієї ж моделі з двигуном великим об'ємом двигуна і більшої потужності...
я не думаю, ви зменшите все, на питання "навантаження" крім того, якщо з урахуванням співвідношення цих обертів, і з тих коней, що ви робите малюк км-год invariando всі фактори, а потім звіти і обертів двигуна, тому, що більше резюме повинно зробити більш км-год? і водночас споживати менше?
я поясню краще, якщо на п'ятій на 2000 оборотів в хвилину я роблю 140 км / год з 150cv, що зміниться, якщо я 180cv завжди на 2000 об / хв? у п'ятому завжди 140 км / год з цим впоратися??
не ? ніж швидкість? ще можна створити з нічого, отже, єдиний, швидкості і оборотів, але з piucavalli як двигун споживати менше??скажіть, будь ласка, чому я не прибуття
Ви плутаючи речі трохи! По-моєму мова ?: щоб продовжити, наприклад, до 100км/год з оригінальною карті, потрібно тримати педаль газу до 45%! З картою змінена, і, отже, більшу потужність, ви бастер? тримати педаль газу до 35%.
Так що, паритет? продуктивності, вам буде потрібно на 10% менше газу, і, оскільки це ? тісно пов'язана з кількості? дизельне паливо впорскується, відповідно витрачається менше!
Зворотному мови: parit? прискорювач (враховуючи ще 45%), в умовах серії, їхали до 100км/год, а з більшої потужності, ми будемо подорожувати в 110км/год, Потім в паритет? витрата палива, підемо-й? сильний...
Зрештою, я відповів... :D
можливо, я не пояснив, добре, що змінюється витрата палива-єдиний, швидкості і швидкості автомобіля, але з різною потужністю, щоб зрозуміти один одного краще, наприклад, ми ставимо точно такий же автомобіль, але з різними коні? є альфа 156 2.4 mjet від 175cv:
від золота,а потім з 175cv,на 2000 об / хв на шостий їдемо 140 км-год
mod,а потім з 350cv,на 2000 об / хв на шостий ми подорожуємо завжди, в 140 км / год? чи ні?
обертання, і, отже, кількість ніг, які ми натискаємо, щоб вони завжди одні і ті ж однакові? чи ні?
що зміниться витрата палива??
bart відповідь, будь ласка.
можливо, я не пояснив, добре, що змінюється витрата палива-єдиний, швидкості і швидкості автомобіля, але з різною потужністю, щоб зрозуміти один одного краще, наприклад, ми ставимо точно такий же автомобіль, але з різними коні? є альфа 156 2.4 mjet від 175cv:
від золота,а потім з 175cv,на 2000 об / хв на шостий їдемо 140 км-год
mod,а потім з 350cv,на 2000 об / хв на шостий ми подорожуємо завжди, в 140 км / год? чи ні?
обертання, і, отже, кількість ніг, які ми натискаємо, щоб вони завжди одні і ті ж однакові? чи ні?
що зміниться витрата палива??
bart відповідь, будь ласка.
Очевидно, 2000rpm, ми будемо подорожувати завжди і в будь-якому випадку до 140 км/год (якщо ми не механічних робіт, а потім передачі ? ж) незалежно від потужності двигуна!
Різниця, а не в запиті крутного моменту, що ми робимо з допомогою педалі акселератора: а з 175CV ми будемо з газу до 45%, у той час як з 350CV там бастер? замість 30%...
я знаю, що ви не хочете зрозуміти... ви, можливо, навіть 6 мільйонів, а мільярди нм крутного моменту, але, щоб піти на 140 км / год з однієї і тієї ж машині ми vorrano завжди 2000 оборотів в хвилину і завжди 45% педалі!
обертання, і, отже, швидкість не створюють з нічого, тиснути менше прискорювач!!
magi1984
30-11-2012, 15:51
не ? як ви говорите McJTD...маючи велику пару, на паритет? в швидкості? і обертів двигуна, педаль його шанувальників менше
щоб зрозуміти цю концепцію, ви повинні розуміти, як інтерпретувати карту
з оригіналу, щоб піти в більш ніж 140 км/год до 2000rpm у вас є сигнал навантаження педалі акселератора в розмірі 40%, і нехай ебу значення 1000
від на карту, щоб піти 140km/h = 2000rpm у вас є сигнал навантаження педалі акселератора в розмірі 35%, чому? маючи зіставляється значення 1000 не знайдете-й? 40% педалі, але бенсі 35% - педаль, в той час як у 40% педаль тепер у вас, як крутний момент 1050
цифри взяті зовсім випадково, просто як приклад
хлопці, я знаю, що тут цифри у разі, якщо ви даєте право!!не в образу ?!!
припустимо, на карті педаль до 2000 об / хв і на 50% необхідний кут педаль навантаження chiametelo, як ви хочете, щоб ми дали мільйон літрів дизельного палива, де раніше був тільки один грам,тих обертів і з тим, що відсоток мільярдів дизель педаль ще автомобіль, і зробить більше швидкість чи ні?я кажу convintamente немає!!
якщо автомобіль і завжди той же і змінюється лише кавалерія запитом обертів, і з цього запиту, педаль завжди подорожує на тій же швидкості!якщо ви говорите навпаки, і, як стверджувати, що кола виникають з нічого, тобто менше, педаль очевидно, menogiri і менше навантаження завжди ж швидкість? якщо не більше. хлопці, не робіть почути від ingegnre механік, що заднім числом, ви f? чорні очі!! або пу? бути, що їх f? мені!! але я сильно сумніваюся!!
до речі, на форумі, не з'? ніхто не титулований i ncodesto так що може бути ясності на це дивне явище??
Насправді мені другої речі зробити відносно іп? фактори: com'? правда, що із збільшенням крутного моменту зменшує навантаження на педалі ? також? правда, що швидкість? в обмін і, отже, співвідношення Rpm/V-Eff (Режими & Швидкість?) залишаються в силі з-за rapportatura на обмін, що ? не вважається постійним; таким чином, не забувайте, найкращий об'ємний ккд, що відображається в найменшим навантаженням на педалі, щоб досягти і підтримувати певний режим (об / хв) і, відповідно, певної швидкості? (V-Eff), який, як сказав ? в результаті постійної ? у rapportatura передач. Більшу ефективність у паритет? навантаження.
У числі іншого:
Автомобілі Акції -> 3^ Марш - 80% Навантаження - 3800Rpm & 90Km/h
Автомобілі, Зіставлений -> 3^ Руху - 50% Навантаження - 3800Rpm & 90Km/h
Потім,
Автомобілі, Зіставлений -> 3^ Марш - 80% Навантаження - при 4200 об / хв & 120Km/h
І саме це для мене визначає реальне зниження витрати палива в порівняння автомобілі акції і зіставити: паритет? навантаження автомобіля зіставляється розвиває оберти більше, отже, швидкість? більш паритет? швидкість обертання і швидкість руху? ? потрібно менше навантаження із-за кращою об'ємний ккд.
Я сподіваюся, що ' я пояснив!
я не переконаний...eliminamo від міркувань, подумали, блоки управління та показники роботи двигуна і навантаження кут педалі і ragionamo щоб швидко і без мішурою електронні засоби.
якщо я автомобіль, який з 175cv на 2000 оборотів, я кажу 2000 оборотів, отже, передбачається, що ці 2000 оборотів я повинен вичавити педаль для малюка,скажімо, чверть свого ходу,у мене швидкість? що ? константа,що ти говорив, навіть ти, в 140 км / год, якщо я на цій машині elaboro двигун і порт 350cv і залишити все інше без змін, щоб мати ту ж швидкість? 140 км / год, завжди 2000 оборотів мені, як зробити, щоб на мій двигун і завжди чверть прискорювач мені дати, щоб ці обороти! єдине, що зміниться? sar? прискорення, яке в мить ока з цього педаль schiaccito до таким же чином я портер? в 140 км-год...
з ecu півгодини і гірше, тому що, якщо без електронного управління я можу дати чверть газу плюс quid автомобіль viaggera швидше, але електроніка цього не відбувається, тому що ecu ? однієї німецької флейти і не sgarra!
якщо з 50% педаль дає 2000 оборотів в хвилину і з будь-якої іншої sw від millemila резюме на 50% педаль завжди 2000 об / хв ви дар? ви не можете уникнути.
тоді ви можете inventarti всі формули, які ви хочете, але якщо швидкість обертання двигуна ? постійна величина, не існує жодних засобів, щоб зробити змінюватись
sportknight
18-12-2012, 22:31
вибачте,ви, як правило зіставленні з 70% на прискорювач...
якщо я натискаю педаль газу на 50% постійно, чому? там повинно бути зниження витрата палива?
це ? те, що я не поясню
може бути, що під 50% arico двигуна smagrisce lamappa щоб впорскувати менше палива? я так бачу,навпаки,то ми вимагаємо від навантаження двигуна від 50% на карту, щоб дати більше палива, або більше тиску overboost,відповідно, більше пари і подання....не uccidetemi якщо я кажу, фігня he :D
sportknight
19-12-2012, 23:53
я думаю, що це docuto-й? що ще на той факт, що, як правило, збільшуємо трохи турбіна, яка прагне smagrire навуглерожування, чому? збільшує потік повітря
але планується збільшити overboost або постійне тиск?
sportknight
20-12-2012, 09:07
постійний тиск в overboost не торкається майже ніхто
ідеально, велике спасибі!!!
ingmodena
11-01-2013, 14:59
привіт всім, я новий на форумі читав трохи обговорення, навіть старі
по-моєму, після відображення, блок управління, ? дуже малоймовірно, що в швидкості? постійна с визначається передач (тип V 100 км/год) вдається знизити споживання, якщо умови та контур залишаються рівними (тертя, проникнення аеродинаміка, etc...). навантаження на педаль sar? pi? низький, але тільки тому, що? нова карта впорскує ж витрата палива, наприклад, 30% навантаження, замість того, що 35% золота.
потім, існують деякі прийоми, які роблять менше споживати в будь-яких умовах (типу видалення FAP/EGR) і умови експлуатації пі? сприятливі для зниження споживання
E92_mpower
11-01-2013, 19:27
Насправді мені другої речі зробити відносно іп? фактори: com'? правда, що із збільшенням крутного моменту зменшує навантаження на педалі ? також? правда, що швидкість? в обмін і, отже, співвідношення Rpm/V-Eff (Режими & Швидкість?) залишаються в силі з-за rapportatura на обмін, що ? не вважається постійним; таким чином, не забувайте, найкращий об'ємний ккд, що відображається в найменшим навантаженням на педалі, щоб досягти і підтримувати певний режим (об / хв) і, відповідно, певної швидкості? (V-Eff), який, як сказав ? в результаті постійної ? у rapportatura передач. Більшу ефективність у паритет? навантаження.
У числі іншого:
Потім,
Автомобілі, Зіставлений -> 3^ Марш - 80% Навантаження - при 4200 об / хв & 120Km/h
І саме це для мене визначає реальне зниження витрати палива в порівняння автомобілі акції і зіставити: паритет? навантаження автомобіля зіставляється розвиває оберти більше, отже, швидкість? більш паритет? швидкість обертання і швидкість руху? ? потрібно менше навантаження із-за кращою об'ємний ккд.
ну і даремно-все, пі? я думаю, що не з'? пояснення-й? ясно, а я думаю, що ключ картографування і менше споживання якої частини, необхідної для прискорювача
-Давид, -
15-01-2013, 14:51
У числі іншого:
Потім,
Ну і даремно! Все це, як на мене, в зуміти звести кінці з кінцями, l-приріст мг Дизель значення трохи вище, щоб зробити більш двигун, але не такий високий, щоб споживати, однак, ще й двигун...я Кажу про карті soft..
На мій погляд, я міг би також сказати, stupidata, економії палива ви має в час прискорення, дозвольте мені пояснити,
якщо оригінальний автомобіль зі 100% навантаженні двигун там працює 10 сек і 1000 метрів до 100 км/год споживає гіпотеза 10cl палива,у той час як авто rimapata з тим же навантаженням поїздка займе 8 сек і 800 метрів з витратою 12cl
Це означає, що якщо ви їдете по дорозі, де ви хочете, для трафіку або для обмеження швидкості? чи інше, ви пішли б до одній і тій же швидкості? так і з авто-орі, що підключений диск, але, зіставлений вам буде потрібно менше часу і менше метрів, щоб дістатися до тієї ж швидкості? потім alzereste до педалі газу, що призводить до економії палива, moltiplicatelo кількість разів, що вам потрібно дістатися до вашої швидкості? і ви risulter? що з автомобілем, зіставляється ви будете мати економію палива,
це? відбувається тільки у випадку рівності швидкості?, логічно, що якщо ви підвищуєте швидкість? і coseguenza час розгону у вас буде витрата більше.
Наприклад, якщо від одного світлофора до іншого є 1000m до 100 км/год, оригінал consumereste 10cl, але, зіставлений consumereste пі? перші 800 метрів, але решта 200 їх би з навантаженням двигуна низька, чому? ви вже? досягла 100км/год, результат, який в рівній дорозі ваша машина avr? вживати 8cl.
я сподіваюся бути в змозі зробити ідею
pabloescobar
25-01-2013, 12:05
Якщо кінь(Двигуна) тягне центнер(Авто) і тому 50км повертається після 4 годин sar? дуже втомився, і avr? потрібно з'їсти(Дизель), якщо ми поставимо ще три коні, замість того, щоб допомогти йому percoreranno той же шлях, що і вага sar? розділити на 4 (25kgx4). З меншими зусиллями ? шляху на тому ж ділянці в найкоротші терміни і без їжі будуть готові почати переробляти під кінець же етап. Гарне відображення, якщо витрата енергійного має дати той же витрата палива, який носив перший автомобіль мод, якщо ж двері м'яко, чому? коли ? був мод. не з'? потрібно accellerarla, як раніше, чому? це ? місце:споживати менше, ніж з іп? пара.