КПК

Прагляд Поўнай Версіі : вітаю ўсіх удзельнікаў форуму

pdtechnology
28-11-2012, 20:30
прывітанне ўсім я autoripratore з запалам рухавікоў(і не толькі........),запал стала рабочай прысвяціць ўсе і шмат-шмат цярпення, часу і энергіі.....вы ніколі не спыняйце вучыцца, і для гэтага, я заўседы гляджу наперад, імкнучыся трымацца ў нагу з часам....я спадзяюся, што змагу даведацца так шмат людзей,гатовых сесці ў распараджэнні ўсіх, хто хоча супрацоўнічаць, чаму? я думаю, што дух быў менавіта ў гэтым...быць, руку паміж калегамі, нават у невялікіх банальнасць " ...я сканчаю, жадаю вам добрую працу і вітаю ўсіх вас

giarras
28-11-2012, 20:38
сардэчна запрашаем, мы можам ведаць, нават ваш, et? і месца,вы, спадзяюся, добры форум.

msport (exil77grande)
28-11-2012, 20:57
сардэчна запрашаем, мы можам ведаць, нават ваш, et? і месца,вы, спадзяюся, добры форум.

прывітанне і дабро запрашаем,мы consociamo, добра, але для астатняй частцы форума, вы, магчыма, маглі б вы сказаць як ваша імя,ўзрост, і дзе вы знаходзіцеся.

pdtechnology
29-11-2012, 10:53
вы прывітанне ўсім мае імя ? давід з правінцыі катання, і я 31 гадоў, зрэшты, і заўседы ў наяўнасці, мая адзіная загваздка ? што я магу застацца мала часу перад кампутарам:-( але я спадзяюся, што змагу мець зносіны больш", чым магу спрабую дапамагчы або зразумець розныя праблемы,....добрая праца для ўсіх

egs
29-11-2012, 12:38
Добры дзень, Давід і дабро запрашаем.....