КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Няспраўнасць ABS ASR EBD Alfa Romeo 147 1.9 Jtd 16v 140 Л.С.

Ivyxeddu83
28-11-2012, 18:16
Прывітанне, хлопцы, зараз я вам выкажу маю праблему...

Арт. Помпа 0 265 224 097
Арт. Блок 0 265 900 051 (Bosch)
Арт. Fiat 51748609
Таксама для гэтай працы яшчэ 72 еўра. Некалькі тыдняў-й? позна, я магу знайсці на ebay помпа abs з усе коды апісаны і ўбачыў, што каштаваў на 130 еўра, я купіў і ўсталеўваецца адразу. з гэтага моманту я магу сказаць, што для трох месяцаў у мяне не было больш? не праблема. 5 Дзен таму, калі я як раз вяртаўся з працы, па дарозе адразу за паваротам я сустрэў вол у дарозе, адпаведна, не накіроўваць іх праверку машыны я выпрабаванню, так? аўтамабіль зрабіў некалькі заносы? на шчасце, не ? нічога не адбылося. Дзень пасля таго, як я уключыў машыну, загараюцца зноў гэтыя пракляты шпіенаў, адключыўшы ўсе сістэмы abs. Надакучыла марнаваць дарэмна, без выніку, я вырашыў адрамантаваць свой аўтамабіль асабіста.

Іван

Рос
28-11-2012, 18:22
Прапаную купіць sw multiecuscan (былы ***********), таксама, чаму?, ? праўда, што мы ў перыяд крызісу, але каштуе 50 еўра ў год...

msport (exil77grande)
28-11-2012, 19:30
я згодны, бачыў грошы, якія вы выдаткавалі, не вырашаючы нічога, я б сказаў, што яшчэ 50€ для sw цалкам рабочы і афіцэр і яшчэ некалькі € для elm 327, які яго абслугоўвае, што вы можаце знайсці, а таксама ў нас у краме ў рэжыме on-line ў форуме нічога не параўноўвае,а вы можаце пачаць бачыць сітуацыю лепш.

bart
28-11-2012, 21:12
Прывітанне Ivyxeddu83, я добра разумею вашу сітуацыю, і вы салідарны, так як я жыў, я таксама...
У маім выпадку я думаю гэта проста rel?, толькі што, хто вы ? узяў груз ripararmela ? знікла (з майго эбу), таму я павінен быў забяспечыць яе...
Калі вы вырашыце яе адкрыць, таму? ШМАТ увагі, чаму? ? легка пашкодзіць плату і кампаненты ўнутры.
Акрамя таго (калі есць жаданне) нават зрабіць некалькі фотаздымкаў з этапаў рамонту, і могуць быць добрыя для дасягнення кіраўніцтва карыснай для іншых ", якія пакутуюць"...

Што тычыцца Fiat Ecu Scan, а таксама ліцэнзійных пагадненняў, каб пераканацца, ABS, трэба атрымаць таксама наступныя перахаднікі:
1895

Ivyxeddu83
28-11-2012, 23:24

Я ўступіў у клуб альфа-і паміж першым, я шукаў якой-то " пытанне-адказ", што-то накшталт маей праблемы. на жаль, іх кожны кажа свае, але, шчыра кажучы, тэхнічнае, я не знайшоў нічога, толькі чуткі!

bart
29-11-2012, 00:41
Хлопцы ...адзінае, падман гэты блок кіравання ? што не мае шруб, а тым больш суставаў, каб выцягнуць карты ? пластык зроблены на унікальны сплаў мы бачым толькі саленоід і легкі ў прасвет можна ўбачыць карту, але вы не разумееце, як яго разабраць....

Менавіта па гэтай прычыне мае паведамленне папярэднія я пісаў: "Калі вы вырашыце яе адкрыць, таму? ШМАТ увагі, чаму? ? легка пашкодзіць плату і кампаненты ўнутры."

...калі вы мне растлумачыце, як вы прымацуеце фатаграфіі пасылаю вам крыху матэрыялу, на якім мы маглі б разважаць Разам....

Вы распасціраецца пад акном, і ўбачаць новыя каманды.
У гэты момант націсніце кнопку "Кіраванне ўкладаннямі".
Вам адкрыць? у гэты момант новае акно.
Цяпер трэба націснуць ў правым верхнім куце на кнопку " Дадаць Файл"
Адкрыецца новае акно, і вы павінны затым націсніце цяпер на "Вылучыце Файл"
Вы адкрываеце, а затым яшчэ адно новае акно, і тут вылучыце тэчку, дзе вы захавалі фатаграфіі і тут пайсці і выбраць файлы, якія вы хочаце загрузіць.
Выбраныя цяпер усе вашы файлы, трэба націснуць на кнопку "Загрузіць Файл".
У гэты момант мы закрываем усе адкрытыя вокны, акрамя першага, у якім вы ўбачыце загружаныя файлы! Тыя, якія адлюстроўваюцца перацягнуць у ніжняй частцы акна.
У гэты момант проста націсніце кнопку "Ўставіць ў лінію" і націсніце кнопку "Зрабіў" і магіі, вы знойдзеце вашыя файлы, укладанні! :)

cinqueturbo
29-11-2012, 15:08
Мяне і здарылася аналагічная праблема, і гэта быў выключальнік ступняў..ад quatro грошы...

Ivyxeddu83
29-11-2012, 17:21
Усім прывітанне
як вы? я спадзяюся, добра! :)

Ivyxeddu83
29-11-2012, 17:24
Прашу прабачэння, калі я размясціў файлы, укладзеныя ў 2 разы!
Як ніколі, я не магу бачыць укладзеныя файлы пасля таго, як іх публічна??

msport (exil77grande)
29-11-2012, 18:33
Прашу прабачэння, калі я размясціў файлы, укладзеныя ў 2 разы!
Як ніколі, я не магу бачыць укладзеныя файлы пасля таго, як іх публічна??

на гэтае пытаньне я адказваю, што я запрашаю вас прачытаць нашы правілы.

mcjtd
29-11-2012, 20:36
на некаторых новы fiat bravo і croma было, есць праблемы, падобныя на вашыя, што залежала ад дэфекту ў педалі тормазу, што ў некаторых выпадках нават прымушала заставацца тармажэння аўтамабіля і пасылаў у нахіл, усе, abs,гадзіну? я не ведаю, калі пу? быць такі ж дэфект і на 147,дзіўна? што ў альфа не sapppiano нічога раз дома маці адпраўляюць з кругавых на difettologie сваей прадукцыі ва ўласных аўтамайстэрань,па крайняй меры, мне кожны час ад часу яны пасылаюць гэтыя кругавыя

Ivyxeddu83
30-11-2012, 02:12
прывітанне McJTD,
Што вы ведаеце, існуе праграмнае забеспячэнне, якое можа ліквідаваць гэтыя памылкі назаўседы або электрычнай схемы, які можа растлумачыць, дзе ен знаходзіцца rel? эбу?
глядзіце цяпер мой прыярытэт? ? толькі прымусіць працаваць гэты чортаў abs, чаму? Аўтамабіль выкарыстоўвае мая сяброўка, каб хадзіць на працу і як праходзіць 120 км у дзень, пакуль не прыходзіць я застаюся фіксаванай трывожным і заклапочаны. я спадзяюся, мяне можна зразумець!

mcjtd
30-11-2012, 02:31
праблема ? што калі вы не выдаліце крыніца del'памылкі няма ў свеце праграмнага забеспячэння пу? выдаляць пастаянна вашы dtc памылка ў упп? і яго электрычная схема, я думаю, што амаль усе майстэрні абсталяваны добрым datasheet c'? будзем павінны мець
для астатніх я разумею вас, і я скажу вам, што я хацеў бы пазбегнуць даверыць аўтамабіль без кіравання і бяспекі, які працуе ў рукі chichessia не кажучы ўжо ў чалавеку, на якога я трымаю.
калі, што не з'яўляецца строга неабходным відавочна.

Ivyxeddu83
30-11-2012, 14:56
Праблема, што c'? з маіх частак ? усе майстэрні, акрамя дома маці, не абнаўляюцца.
вы думаеце, што мой механік даверу па-ранейшаму выкарыстоўвае самодиагностику 2003 года, як ен кажа "так, што працуе, выкарыстоўваю гэтую!!!"
? відавочна, што праграмнае забеспячэнне і апаратныя ідуць наперад, і вы таксама ведаеце, што іх робяць усе больш і больш? сучасныя і складаныя, адпаведна, ен, што за карабель ? механік, электрыкі, Ca--ЦІ ў КУРСЕ! Я не хачу сказаць, мову, але ў гэтыя дні я чытаю фіксаванай абмеркавання, якія есць на форуме, і магу сказаць, што тут, у параўнанні з маей боку, 10 гадоў і больш? наперад!!

blackwolf76
01-12-2012, 00:24
Калі ў вас есць праблемы такога роду, і ў дыягностыцы есць памылкі, як, rel?, помпа і сунічная дрэва розных, выключаючы датчыкі колаў, звычайна я губляю вельмі мала часу, і я іду ад каго-небудзь з маіх падрыўнікоў даверу і куплю іншай групы/помпа, abs, відавочна, з тым жа кодам і з лічбы сьмешныя вырашаю праблему. Бескарысна, паказаць іх паспрабаваць на кавалак зламанай, што ў большасці раз не лячыць трэба. Ці, калі вы хочаце зрабіць што-то добра, есць фірмы, якія праглядаюць гэтыя кампаненты і маюць кошт значна ніжэй, чым на новы, каля 1/3 кошту.

PS: з вамі не абнаўляюцца з інструментамі, але caxo? яны плацяць добра... Sar? таксама тупей", але я ад сваіх кліентаў я ніколі не браў грошы толькі для дыягностыкі, калі не даўшы наладзіў аўтамабіль.

Ivyxeddu83
01-12-2012, 04:39

скажыце мне, што вы, здаецца, злодзеі?

mcjtd
01-12-2012, 11:10
нееет....я, здаецца, не столькі злодзеі......я менавіта mariuoli patentati!! акрамя таго, што дыягназ 50 еўра і крадзеж, таму што ад нас максімум таго, што я чуў гэтыя рэчы, 25-30 еўра і я кажу пра майстэрняў, дзе яны працуюць "з белыя пальчаткі" але тое, з якой адвагай і, што твары вы просіце грошы толькі таму, што вы і прыкладзены інструмент,які, дарэчы, adessso цябе выцягваюць за 2 грошы,і вы нават не ў стане вырашыць нічога??але калі вы f? замены алею з вашага боку, каб плаціць, то неабходна ўключыць іпатэка?? не кажаце пра гэта, калі вам неабходна замяніць рухавік, магчыма на грузавік....вам трэба прадаць нырку і палову печані?
і, аднак, вяртаючыся да праблемы свайго аўтамабіля, я думаў, што бачыў што ? другі кампанент, які выходзіць з ладу гэтак жа, як і першая праблема, магчыма, і тлумачыцца некаторы разыходжанне ў тармазной сістэме, што робіць "superlavorare" abs asr і адпаведна рэле-то ідзе, дзяўчынка легка...дарэчы, чытаючы амаль, выпадак, які вы зрабілі, я думаю, што больш тармазная сіла на задняй тое, што павінна быць наадварот, у любой сітуацыі....але не ? што, калі ў вас есць які-то суппорт тармазы ззаду, якая імкнецца перастаць адказваць на запыты, магчыма, пры нагрэве р? тармазы??
ці ў вас ручной тормаз, p? самыя "выцягнуў", як правіла, у запісу?
і, перш за ўсе, што тармазная вадкасць вы выкарыстоўваеце??

В.В.
01-12-2012, 13:59
Калі ласка, праверце ўзмацняльнік тармазоў ІМХО!
Перш, чым паўстане праблема, ты выпадкова усталяваны колам? Мне незразумела, чаму? калі я працаваў у майстэрні, упаўнаважанай Alfa Romeo (не autoriparatore, я прыглядаюць г?, кіраванне замовамі, etc.etc.) памятаю, што былі вырашаны ў 4 ці 5 выпадках, падобных вашаму, з заменай датчыка колькасці абаротаў, які не мог ritararsi пасля замены колы стандартны дыяметр.

Ivyxeddu83
02-12-2012, 16:42
прывітанне Mcjtd і прывітанне В.В.

Па нагоды колам я магу сказаць, што калі ў мяне машына не ў мяне ? давялося яшчэ мець bucature, адпаведна, V. V. я не магу вам адказаць. у любым выпадку, што cos'? ўзмацняльнік тармазоў ІМХО?
Дзякую вас за ўвагу, якое вы звяртаеце ў маім выпадку.
:cool:

манро
03-12-2012, 02:42
калі адкрыць капот вашага аўтамабіля, вы заўважыце за помпа тармазоў накшталт "мяч" цыклічныя даволі буйны..і што ? ўзмацняльнік тармазоў ў гэтым ? вялікая гумовая мембрана дыяметр "легкіх" тое ж,мяч, што я сказаў вам раней,што ? звязаных з трубаправода маецца клапан, вакуумны помпа і ў выпадку з diesel, што называецца помпа ўзмацняльніка тармазоў або помпа "дэпрэсіі" ад таго менавіта, што гэты помпа стварае разрэджанне,моцнае ўцягванне ў легкіх тармазоў, і гэта робіць, як вы памятаеце на педаль тормазу, гэта "сіла дапаможнага" вакууму, стваранага помпай ўнутры легкіх зрабіце легкі педаль тормазу, але ў той жа час прыкладзеце вялікую тармазную сілу на помпа..каб зразумець, што сілы, мы гаворым, паспрабуйце выціснуць педаль тормазу на які стаіць аўтамабілі некалькі разоў, каб некалькі разоў, вы ўбачыце, што пасля "p"? педаль збіраецца стаць настолькі "цяжкі" раздушыць, што sembrera inchiodarsi у становішча, затым пакладзеце яе ў рух, і вы ўбачыце, што як па чараўніцтве ўсе вернецца ў норму...заўседы, што ўсе ў парадку...я сумняваюся? што гэта ўзмацняльнік тармазоў на стварыць гэтыя "полымя блок кіравання abs"...вы зрабілі, калі ласка, праверце наяўнасць масы ж самыя, вядома, усе іншыя масы??

Ivyxeddu83
03-12-2012, 03:16

манро
03-12-2012, 14:35
калі вы хочаце дыягностыцы падключаць да пк, каб зрабіць усе, што ад вас на форуме c'? яны розныя нават для продажу па добрай цане, з такой жа гарантыяй і падтрымкай нашых admin....я настойліва рэкамендую вам звязацца з імі, каб атрымаць усе тлумачэнні, якія вы хочаце, таму што гэта людзі, якія лічу вельмі вельмі разумныя...яны будуць у стане раіць вам, як лепш і накіроўваць вас у выбары вас больш спрыяльная прадукту....

Ivyxeddu83
07-12-2012, 19:06
прывітанне, хлопцы, прабачце, калі гэтыя дні зніклі, але, на жаль, былі некаторыя праблемы на лініі дома.
Я, нарэшце, прыбыў кабелі ELM327 і KKL Switch зменены, і улічваючы, што, на жаль, у мяне не было інтэрнэту ў той жа час, я зрабіў самодиагностику на машыне.
У дадатку есць некаторыя фатаграфіі, якія тычацца дыягностыкі і я хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь з вас мяне ведае, растлумачыць у двух словах, а што гэта? здарылася так, што памылкі запісваюцца incancellabili...

blackwolf76
07-12-2012, 22:59
Есць соленоиды помпы абс, што не адказваюць на эбу, а затым ен да цябе ricambiarla або выправіць.

Ivyxeddu83
08-12-2012, 01:23
прывітанне blackwolf76
Вы ведаеце спосаб гэта выправіць? На *********** я ўбачыў, што вы пу? запусціць тэст на кожны саленоід па асобнасці, калі гэта стварае магнетызм, як кожны саленоід і прыцягвае метал, добра ці дрэнна вы пу? ўзыходзіць да кантактаў на плаце і зразумець, jaffa'? дэфект! што вы думаеце?

blackwolf76
08-12-2012, 01:59
як я сказаў вам, вы можаце праверыць, ці як вам будзе заўгодна, але ? аб'ектыўна непрыстойна ўмешвацца ў помпа. Хоць і знаходзіцеся саленоід ў аб'ект, як вы яго замяніць?? У вас есць, то запчасткі?? Можа быць ? нейкі кантакт, але я не думаю, што легка можна было выявіць.

А з дыягназам годнай дазваляе праверыць асобна соленоиды... але, па мне, вы страціце час. Як 0auto abbastanmza рэгіене належыць шукаць добрую выкарыстоўваецца, магчыма, з 100/150 еўра знаходзіцеся выкарыстоўваецца.

Ivyxeddu83
08-12-2012, 15:53
Праблема не ? грошы... на жаль, я не магу знайсці код блок 0 265 900 051. казіно гэта ўсе тут! Я ведаю, што вызначаецца блокам кіравання з сістэмай abs bosch 5.7 asr/tc,
але гэта ? сумяшчальны з іншымі, якія маюць тую ж сістэму, але маюць розны код?

манро
08-12-2012, 17:29
не сумяшчальныя.....ці, хутчэй, яны былі б, калі б вы маглі змяніць у сувязі can новага ecu abs-asr-tc у боды кампутары....па крайняй меры, я думаю,....таму, каб пазбегнуць непаразуменняў лепш ўсталяваць блокі кіравання з код распазнаецца сістэмай....