Перегляд Повної Версії : VW golf 5 tdi
Привіт, хлопці, клієнт скаржиться, що авто на запитання (коли avr? копію буклету помістить? рік, об'єм двигуна, код двигуна і коней) споживає занадто багато (fa pi? або менше 12), шляхом повторного зіставлення ебу-витрата палива може покращити? і як приведіть в рух рукоятку потужності?
cinqueturbo
27-11-2012, 22:56
Aspetando відповідь Великий,
я б сказав, перевірте, перш ніж ті
(умови їзди)
типу до найближчого ділера всмоктування засмічений і різні датчики motre витратомір і т. д ..
що, однак, починаючи візи до випуску в мапп.не впевнений, idonio зробити мапп. на maccina з sens. difetosi або забиті
або я зіткнувся з досить знижувати витрату палива після мапп. особливо, з звичайного водія..
msport (exil77grande)
28-11-2012, 14:25
ну насправді якщо споживання вище норми, то буде "щось не так, але може також залежати від кількості взуття, що призводить власника,якщо це все прикріплені механічно ottimizando різних параметрів і ходою від круїзу машина consmera' щось менше, але якщо відчуваєте більше кавалерії, і ми, приймає смак consumera навіть більше.
cinqueturbo
28-11-2012, 16:50
Абсолютно вірно... ;)
ноги ? справжній маг споживання ;D шкода, що я се я добре pesantuccio хахаха
цього я не знаю, чи можна мені залишити машину на кілька днів і подивитися насправді витрата палива
але, якщо ваші ноги і більш легкий або, може бути, ще більш важкий, ніж власник не подивитися краще нічого
насправді.. це не здається, так просто..
Gianpy80
01-12-2012, 13:16
кидає очі на датчик витрати повітря, якщо..? зношені, брудні або ще гірше зламаний автомобіль може споживати набагато більше?....