Прагляд Поўнай Версіі : Погляд, адмова сістэмы рэцыркуляцыі ог.
Прывітанне ўсім.Калі ласка, я хацеў бы ведаць, калі кіраванне сістэмы рэцыркуляцыі ог? выключаная правільна гэты файл.Дзякуй.
Аўтамабіль ў аб'ект: JEPP CHEROKEE 2.8 EDC16 CP31
msport (exil77grande)
27-11-2012, 22:04
на мой погляд, не правільна,я глядзеў толькі, што порт у спіс, але, па крайняй меры, тое, мой ня робіць ніякіх зменаў,зрэшты, на першы погляд, рашэнне можа быць comresa паміж 0E1F1A ў 0E1FE6
Вобласць, якую вы закранулі, не мае нічога агульнага з egr.
msport (exil77grande)
27-11-2012, 22:05
Вобласць, якую вы закранулі, не мае нічога агульнага з egr.
аднак рос, калі ў вас есць soluziona postala, а таму можа спатрэбіцца.
Калі qualquno мае рашэнне, дайце мне ведаць,аплаце...... Дзякуй.
прывесці да нулявой зоны (зоны 0E1F5C ў 0E1F80 і 0E1FC2 ў 0E1FE6. Не правяраў, але павінна быць добра ;)
Дзякуй, я імкнуся, і вы ведаеце,з павагай, Макс.
msport (exil77grande)
28-11-2012, 14:27
Калі qualquno мае рашэнне, дайце мне ведаць,аплаце...... Дзякуй.
калі вы адкрылі пост, каб мець свае меркаванне або дапамогу, вы не павінны плаціць менавіта нічога, а калі хочаш працаваць, вы можаце звярнуцца ў службу онлайн вы павінны быць з намі, а не мы, ні іншыя да цябе, што ясна,для астатняй частцы вобласці, ад мяне выяўленая здаецца, што вы проста павінны зрабіць нейкія выпрабаванні,мы чакаем вашы навіны.
калі вы адкрылі пост, каб мець свае меркаванне або дапамогу, вы не павінны плаціць менавіта нічога, а калі хочаш працаваць, вы можаце звярнуцца ў службу онлайн вы павінны быць з намі, а не мы, ні іншыя да цябе, што ясна,для астатняй частцы вобласці, ад мяне выяўленая здаецца, што вы проста павінны зрабіць нейкія выпрабаванні,мы чакаем вашы навіны.
Прабачце, але я не бачу, дзе вы апісалі зону ад вас, выяўленая...
msport (exil77grande)
28-11-2012, 19:10
Прабачце, але я не бачу, дзе вы апісалі зону ад вас, выяўленая...
ледзь вышэй я напісаў, што гэта я капіюю-я ўстаўляю тут:
на мой погляд, не правільна,я глядзеў толькі, што порт у спіс, але, па крайняй меры, тое, мой ня робіць ніякіх зменаў,зрэшты, на першы погляд, рашэнне можа быць comresa паміж 0E1F1A ў 0E1FE6
аднак гаворка ідзе не пра тое, хто і даўжэй,я толькі даў яму ўказанне, таму што ў цяперашні час на першы погляд усе edc16 ў 2d, я амаль заўседы знайсці карты або хоць бы ў вобласці, каб потым зрабіць які-небудзь тэст.
Мой быў не рытарычнае пытанне, але вашага паведамлення не было...
msport (exil77grande)
28-11-2012, 19:56
Мой быў не рытарычнае пытанне, але вашага паведамлення не было...
выбачайце, але, магчыма, не бачылі вы, калі паглядзець час было іх, але спакойны, як ужо сказаў, не праблема.
magi1984
28-11-2012, 21:12
прывесці да нулявой зоны (зоны 0E1F5C ў 0E1F80 і 0E1FC2 ў 0E1FE6. Не правяраў, але павінна быць добра ;)
пацвярджаю, я таксама гэтыя зоны, тыя ж элементы кіравання, сон у файле маей bmw edc16c35