Перегляд Повної Версії : Клапан системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог
Доброго ранку всім, по-вашому, після відключення EGR на карту ? доцільно закрити його фізично чи ні?
magi1984
27-11-2012, 16:25
dvdtuning
27-11-2012, 17:34
Точне.
Gianobo про машині, або в цілому
не потрібно його закрити фізично тільки, якщо ви упевнені, що раніше не було кілька grippata в іншому випадку tappala.
Якщо ? відключено добре, не потрібно нічого tapparla....
тільки якщо ? легко досягти, якщо немає ? дійсно марно...
скоріше, на двигунах з DPF не робити :)
guidotacco
27-11-2012, 21:15
тільки якщо ? легко досягти, якщо немає ? дійсно марно...
скоріше, на двигунах з DPF не робити :)
чому?я не згоден!
Машина ? Chevrolet Captiva, я планую відключити функцію управління DPF і EGR ебу, мені залишається сумніву, якщо закрити або менш фізично клапан.
checcosassu
26-12-2012, 09:10
було б краще закрити його фізично, чому? карта залишається відкритою досить невеликий відсоток -....
по мені, краще його закрити, чому? досить невеликий витоку, щоб не забруднити і засмітити цей egr,tappandola зберігає чищення клапана
Exside81
14-02-2013, 16:13
Як сказав giarras Якщо не блокується і залишається відкритим, Натисніть, щоб закрити її від карту, якщо egr працює добре, закриваючи її від карту, вам залишається відкритою 1%, і ви можете залишити його так.
Щоб бути безпечним, ви повинні зняти його.У egr складається з 2 частин, в центрі вони є 3 або 4 гвинта,Вигвинтіть відкрити до половини і управління пружина всередині, що він рухається, добре.,А вже, що ? з чистою знежирюють кошти, якщо ви їх добре, навіть svitol.Потім закрийте всі і карту зробіть мод закриття egr
marcusmagic
14-02-2013, 16:25
якщо закрити навіть механічно, і набагато краще :) потім, залежить від того, яка машина і ебу монтується для зручності..дивитися, звичайно, вже дізнаєшся, що на деяких edc15 ви можете chiurerla безпосередньо, без втручання в карту!! якщо ви кажете, що машина і я можу дати вам добру пораду...;)
michele30
21-02-2013, 20:15
? правда, що egr-клапани залишаються трохи відкритими, навіть якщо вони не працюють?
на тих, що я пробував нові перед установкою їх, мені здається, немає, але в інтернеті я прочитав, те, що говорили так..
marcusmagic
21-02-2013, 21:41
? правда, що egr-клапани залишаються трохи відкритими, навіть якщо вони не працюють?
на тих, що я пробував нові перед установкою їх, мені здається, немає, але в інтернеті я прочитав, те, що говорили так..
якщо залишаються деякі відкриті після блокування карту,signfica, що клапан не працює, добре, що " ребра не закривається механічно, отже, може статися, особливо, коли і surata давно...
checcosassu
21-02-2013, 22:22
повинне залишатися відкритим для 4%, які я знаю
checcosassu
21-02-2013, 22:24
також з діагностики від ебу, виявляється, відкритий 4 %..
Exside81
21-02-2013, 22:36
У табличній скільки закрити?
pabloescobar
21-02-2013, 23:59
Якщо клапан ? заблокований відкритим, це добре, але коли на діагностиці подивитися ? закрито, мало, що залишається відкритим, можна закривати? тільки
marcusmagic
22-02-2013, 09:29
якщо і закрита добре карту!! у diagniosi від значення 0%, то це залежить csosa штрихи ти..і взагалі залишається відкритим, це означає, що не працює механічно...
michele30
22-02-2013, 20:45
роблю діагностику на деяких машинах навіть тоді, коли ? закритий " 4% (не працює), а на інших від propriop 0%
так ? тільки зробив карту або насправді залишається відкритим, трохи
але раз працює, щоб видалити тільки клапан erg? або створити стикується з dtc, як, коли, скажімо, видалення dpf?
але раз працює, щоб видалити тільки клапан erg? або створити стикується з dtc, як, коли, скажімо, видалення dpf?
на edc 15 працює практично нічого! на edc 16 добре! на vag і fiat добре!
Tinturia
03-03-2013, 20:43
Я думаю, завжди краще закрити, навіть фізично...де не припускає великий труд. Щоб уникнути можливих системах. Я зняті на fiat і alfa і тромбоцити, я поклав.
checcosassu
03-03-2013, 21:52
якщо вмирають або агрегату клапан egr, машина робить менше?
наскільки я знаю, якщо клапан агрегату машина робить менше? я залишаю рішення фахівцям!
Що стосується раз, а клапан erg, я зробив порівняння з і без клапана erg (total разів) з edc17 і я ? здавалося, що він не зробив роботу, стриманий. Ви говорите мені, що це нормально для vag і fiat (audi, VW, seat, skoda, fiat, alfa, lancia?)
Моя edc17 (audi a4) що стосується клапана egr я ? здавалося правильним, як закрив його, інша справа, а dpf, що не там я зрозумів, нічого те, що він зробив, навіть перк? я не можу визнати dpf в карту!
У edc5 так не робить? але як ? можна? І як ми можемо зробити? Ecusafe не потрібно нічого, просто до того, що я бачив!
Доброго ранку всім, по-вашому, після відключення EGR на карту ? доцільно закрити його фізично чи ні?
Якщо він відключений від карти повинен бути закритий, але бачив, що вона заповнює сміття carboniosi не закривається фізично добре...будуть чисті та переконайтеся у відсутності течі.
Якщо він відключений від карти повинен бути закритий, але бачив, що вона заповнює сміття carboniosi не закривається фізично добре...будуть чисті та переконайтеся у відсутності течі.
Ви зіткнулися обговорення померла більше 2 років тому.. а я ЗАВЖДИ рекомендую, фланець для системи EGR, але зроблено так, а не шматки ferraccio поклав їх так, щоб..
Я ви купуєте нержавіючої сталі, спеціально і кладуться, як вище клапан, який під двигун так, щоб повністю ізолювати трубопроводи.