Прагляд Поўнай Версіі : Rimapatture...але колькі раз???????
Прывітанне, хлопцы ,я, здаецца, чуў, што c'? абмежаванне раз вы можаце? напісаць ECU..!!тых, хто што-небудзь ведае напэўна, пу? уставіць спіс, колькі разоў і на якой ECU, і гэтую праблему..? ? пасля таго, як дасягнулі, што адбываецца???
blackwolf76
26-11-2012, 21:51
Па-мойму вы сказалі, што што-то не натуральная...
Мы спадзяемся, ..знешні выгляд, аднак, таксама яшчэ каментар.. Не для недаверу.. Але вы ведаеце, у мяне есць gi? зрабіў некалькі тэстаў, і я не хацеў бы блакаваць нічога
калі вы працуеце з галавы не блакуе нічога, можна спакойна пісаць!
калі вам пу? суцяшаць, я ведаю, хлопчык, што 147 карту ў адзін цудоўны дзень вы адзін няма, і гэта каля двух гадоў, калі вы робіце разлікі 365x2=730:2=365, і ўсе яшчэ працягвае таксама залежыць ад тыпу характару ecu ahahahh я жартую, але я таксама ведаю, 1000 раз, але затым sar? праўда? я nn, я ніколі не спрабаваў.
franco75
26-11-2012, 22:35
электронна кажучы, не існуе абмежаванняў для напісання flash (яны існуюць, але яны высокія), можа быць нейкі трук, праграмнае забеспячэнне, якое абмяжоўвае запісы, але абмежаванне абсталявання вы можаце сказаць, што не існуе
blackwolf76
26-11-2012, 22:41
Flash эбу ? заўседы кавалак крэмнію, які захоўвае дадзеныя, за выключэннем няспраўнасцяў або паломак не павінны мець абмежаванняў у запісу і перазапісу. Трохі, як флэшкі для кампутара.... працуюць да таго часу, пакуль не ламаюць, але першапачаткова не маюць абмежаванняў па перазапісу.
magi1984
26-11-2012, 22:44
залежыць ад эбу
на некаторых edc17, калі я не памыляюся, c'? максімальны пісання
калі я не памыляюся, то ў golf 5 c'? максімальны мяжа 15 або 16 пісанняў
абмежаванні, якія вы пу? легка абыйсці ў выпадку з golf, калі вы карту ў bdm або, калі вы робіць прыгожы рэзервовае капіраванне eeprom, перш чым пачаць супастаўляць
msport (exil77grande)
26-11-2012, 22:54
я маю 147 jtd то прадаецца што-то накшталт 150 пісання, і ніколі не было праблем,golf 5 2.0 tdi 45 пісання, шчыра кажучы, тое, што мне сказалі шмат гадоў назад, калі я толькі пачынаў, але я не ведаю, калі гэта праўда, то, што праз некаторы час святога пісання, трэба было перапісаць файл залатымі рэжым, поўны і azzerava лічыльнік ну, я на маім 147 гэта зрабіць 2-3 разы, але не ведаю, калі гэта праўда ці не.
ecuboost
26-11-2012, 22:58
c'? хто кажа, што 999 раз, але скідаецца, трэба пісаць у bdm? я не спецыяліст, але, па мне, у карту c'? некалькі бітаў, што funce лічыльнік, я калі-то чытаў што-то дзе-то, але не памятаю дзе.
я A3s3 я знайшоў 22 раз напісана !! баюся, але нічога, усе ок, напісана без праблем
magi1984
26-11-2012, 23:20
pi? што ў карце лічыльнік павінен стаяць у eeprom
..вельмі добра пі? ціхі.. Але як вы робіце поўнае рэзервовае капіраванне..? З mpps і можаце?
magi1984
27-11-2012, 07:17
няма, толькі з bdm
Я б не хацеў, каб хто-то confondesse з максімальную колькасць цыклаў аперацый запісу/перазапісу, што EEProm пу? мець:
http://it.wikipedia.org/wiki/EEProm
Чытаць пад запіс "Абмежаванні".
Тое ж тычыцца флэш-памяці NAND/NOR/І нават калі максімальную колькасць цыклаў ? наўрад ці можна дабрацца на працягу ўсяго жыцця аўтамабіля, а вы кажаце, як правіла, не менш за 10 000 cilci ці нават значна больш, у парадку, 100000 аперацый запісу/перазапісу!
..не ведаю, што сказаць, лепш, cos? .. Я чуў пра 6 або 7 раз, то вы рызыкавалі блок..
msport (exil77grande)
28-11-2012, 14:30
..не ведаю, што сказаць, лепш, cos? .. Я чуў пра 6 або 7 раз, то вы рызыкавалі блок..
калі б мне прыйшлося даць слухае ўсе тое, што я адчуваю, я павінен сказаць праверыць, ці малпаў, лятучых ahahhah.
magi1984
28-11-2012, 14:48
аднак мне з kess на golf plus, што я зрабіў, каб праблема гарачага старту, я даваў папярэджанне, што ecu падтрымлівае гранічна колькасць святых пісанняў, і калі я захачу, то магу памяняць гэты мяжа
msport (exil77grande)
28-11-2012, 15:06
чакае цябе выпраўляе, таму што нават мне kess, я ад той, што працуе на тых, хто сябе выклік specials, мне здаецца, што ў прынцыпе не кажа, колькі пісання падтрымлівае, але дае табе магчымасць прывесці ў 0 лічыльніка пісання, па крайняй меры, так я памятаю.
magi1984
28-11-2012, 15:49
ах вось вы, сцерці нумар пісанні! Вы маеце рацыю!
msport (exil77grande)
28-11-2012, 19:14
ах вось вы, сцерці нумар пісанні! Вы маеце рацыю!
на імгненне ты мяне навеў на сумневу, хехехе.
abberello
29-11-2012, 13:48
Па дадзеных, не існуе ніякіх абмежаванняў, у адваротным выпадку хто-то, павінна быць, ужо? падвяргаюцца праблемы стаў!
я думаю stupidate, калі не існуе мяжы праграмнага забеспячэння... што-bdm варта абысці, або яшчэ лепш, dissaldando памяці і programmandola з праграміст зробіце ў любым выпадку.
адзінае абмежаванне, на мой погляд ? памяць у тым, што цыкл чытання/пісанні выразна вызначаны вытворцам, акрамя як "памірае".
Не вызначаны, з'яўляюцца прыблізнымі. У мяне есць unit? Флэш-Памяці, якая мае час НАПРАЦОЎКІ на адмову 10 000 гадзін і 10 000 цыклаў паміж пісьма і перапісвання: маей Стойцы рэгіструе звыш 36 000 гадзін (амаль 5 гадоў ? заўседы гарыць выпадковых перазагрузак). Улічваючы, як я ім карыстаюся (кампіляцыі), gi? пасля першыя паўтара года жыцця я амаль напэўна перавысіла колькасць цыклаў паміж пісьма і перапісвання. Усе гэта, каб сказаць, што ? вельмі верагодна, што максімальная колькасць запісаў вызначаецца на аснове іншых параметраў, чым тыя, па чыста структурных кампанента, а менавіта, на аснове патрэбаў бізнесу, і, каб пазбегнуць пытанняў з боку спажыўцоў з-за магчымага не выкананне тэхнічныя характарыстыкі абвешчаныя.
Не вызначаны, з'яўляюцца прыблізнымі. У мяне есць unit? Флэш-Памяці, якая мае час НАПРАЦОЎКІ на адмову 10 000 гадзін і 10 000 цыклаў паміж пісьма і перапісвання: маей Стойцы рэгіструе звыш 36 000 гадзін (амаль 5 гадоў ? заўседы гарыць выпадковых перазагрузак). Улічваючы, як я ім карыстаюся (кампіляцыі), gi? пасля першыя паўтара года жыцця я амаль напэўна перавысіла колькасць цыклаў паміж пісьма і перапісвання. Усе гэта, каб сказаць, што ? вельмі верагодна, што максімальная колькасць запісаў вызначаецца на аснове іншых параметраў, чым тыя, па чыста структурных кампанента, а менавіта, на аснове патрэбаў бізнесу, і, каб пазбегнуць пытанняў з боку спажыўцоў з-за магчымага не выкананне тэхнічныя характарыстыкі абвешчаныя.
гэта паведамленне...
Perfect, толькі неразуменне :)!
Як правіла, мы не дасягнем ніколі не мяжа пісання, x riscriviamo заўседы файл з ліста да 0, каб падняць лічыльнік, вы павінны прачытаць гэты мод зроблены эбу, змяніць і перапісаць, і солі з каэфіцыентам 2.
на практыцы, каб падняць лічыльнік варта чытаць кожны раз, калі карту ў рэдакцыі ад ecu, зрабіць змены, якія вы хочаце, і перапісаць, так соль лічыльнік пісання. так, што захоўваюцца святыя пісанні,
замест гэтага мы (ці, па меншай меры, асабіста я) кожны раз, калі я пішу мод, то я пішу заўседы ад першага fail зменены, не ? што кожны раз, калі я пачынаю чытаць fil mod з машыны і працы, але праца заўседы на першым зменена, і, такім чынам, лічыльнік застаецца заўседы на вышыні 1.
я не ведаю, калі было ясна,
няправільна.... калі вы выкарыстоўваеце kess не павялічвае... я думаю, гэтак жа, galletto eobd2 і magpro2
але калі вы карыстаецеся іншымі, якія не маюць такі трук павелічэнне пісання павялічваецца, тое ж самае з дапамогай файла маці.
з тэстаў, якія я зрабіў, мне не так....потым кожны выказвае сваю!