Перегляд Повної Версії : Перейменувати карту
panterargento
26-11-2012, 20:36
Вітаю всіх,, ? перший раз, коли я роблю перепризначення (з Ecm Titanium 1.61), приймаючи сигнал від карти зроблено на моїй машині (Alfa 159 jtdm 150 л. с.) від укладачів.
Практично зараз мені не вистачає останнього кроку, і cio? це, але я ? були сумніви, коли я зробив читання (з mpps v12), дав мені, як розширення файлу ".бен", то після його зміни я перейменував ".мод", щоб відстежувати.
В цей момент я хотів би знати, якщо, перш ніж писати треба перейменувати назад розширення на ".бен".
Я дякую вам заздалегідь.
P. s s? якщо написав в правильному розділі...
що стосується " розширення, не хвилюйтеся.... я зазвичай для зручності? rinomino.ori оригінальні файли і -mod-модифіковані.... але ви можете писати спокійно
dvdtuning
26-11-2012, 21:32
Ви можете написати це безпечно...якщо хочете, можете розмістити файл, cos? ви відчуваєте якийсь коментар.
сандро, ви можете записати файл з усім спокоєм, відповідь наш друг rego88 ? + що правильно.
panterargento
26-11-2012, 22:07
що стосується " розширення, не хвилюйтеся.... я зазвичай для зручності? rinomino.ori оригінальні файли і -mod-модифіковані.... але ви можете писати спокійно
Ви можете написати це безпечно...якщо хочете, можете розмістити файл, cos? ви відчуваєте якийсь коментар.
сандро, ви можете записати файл з усім спокоєм, відповідь наш друг rego88 ? + що правильно.
Спасибі, хлопці, тим не менш, я зв'язався з продавцем, del'MPPS і сказав мені, що я повинен перейменувати в ".бен", перш ніж писати...:confused:
Я відправлю файл, буду вдячний, якщо дасте мені рада.
продавець дав вам інформацію не правильно, файл, збережений в ecm з розширення .mod ви можете написати tanquillamente з mpps.
ви можете довіряти cecamente поради, які вам були надані.
panterargento
27-11-2012, 09:13
продавець дав вам інформацію не правильно, файл, збережений в ecm з розширення .mod ви можете написати tanquillamente з mpps.
ви можете довіряти cecamente поради, які вам були надані.
Тоді, якщо я правильно зрозумів, перейменування ecm при збереженні ? все ок, замість цього я перейменував після читання і після збереження .бен .mod (будучи вже? зміна), v? ну в будь-якому випадку?
Тоді, якщо я правильно зрозумів, перейменування ecm при збереженні ? все ок, замість цього я перейменував після читання і після збереження .бен .mod (будучи вже? зміна), v? ну в будь-якому випадку?
- це теж добре.
panterargento
27-11-2012, 12:37
Ок, спасибі x вашу неоціненну допомогу.
msport (exil77grande)
27-11-2012, 18:45
Ок, спасибі x вашу неоціненну допомогу.
ви можете також призначити .привіт це ж я, наприклад, маю звичку писати марка-модель-об'єм двигуна-коней-апаратно-програмного забезпечення, а потім .ori, або .крок 1 і так далі.
maurof650
24-08-2013, 15:57
Я бачив, що йде beneanche якщо ви toglio розширення .бен або .мод. і т. д ..
Я бачив, що йде beneanche якщо ви toglio розширення .бен або .мод. і т. д ..
Я підтверджую, ви можете називати його .тупий або повністю видалити розширення, яке нічого не змінює.
M999
maurof650
25-08-2013, 15:33
Все, що є? чому? ? двійковий файл, і, таким чином, зчитується з ебу без необхідності розширення .bin, etc
fuorigiri12000
16-01-2014, 11:47
Я завжди змінив розширення файлу і не сталося нічого.