КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Перайменаваць картку

panterargento
26-11-2012, 20:36
Вітаю ўсіх,,? першы раз, калі я раблю перапрызначэння (з Ecm Titanium 1.61), прымаючы сігнал ад карты зроблена на маей машыне (Альфа 159 jtdm 150 л. с.) ад складальнікаў.
Практычна цяпер мне не хапае апошняга кроку, і cio? гэта, але я ? былі сумневы, калі я зрабіў чытанне (з mpps v12), даў мне, як пашырэнне файла ".бэн", то пасля яго змены я пераназваў ".мод", каб адсочваць.
У гэты момант я хацеў бы ведаць, калі, перш чым пісаць трэба перайменаваць назад пашырэнне на ".bin".
Я дзякую вас загадзя.

P. s Не s? калі ці напісаў у правільным раздзеле...

rego88
26-11-2012, 21:23
што тычыцца " пашырэння, не хвалюйцеся.... я звычайна для зручнасці? rinomino.ori арыгінальныя файлы і-mod-мадыфікаваныя.... але вы можаце пісаць спакойна

dvdtuning
26-11-2012, 21:32
Вы можаце напісаць гэта бяспечна...калі хочаце, можаце размясціць файл, cos? вы адчуваеце, які-небудзь каментар.

giarras
26-11-2012, 21:37
сандра, вы можаце запісаць файл з усім спакоем, адказ наш сябар rego88 ? + што правільна.

panterargento
26-11-2012, 22:07
што тычыцца " пашырэння, не хвалюйцеся.... я звычайна для зручнасці? rinomino.ori арыгінальныя файлы і-mod-мадыфікаваныя.... але вы можаце пісаць спакойна

Вы можаце напісаць гэта бяспечна...калі хочаце, можаце размясціць файл, cos? вы адчуваеце, які-небудзь каментар.

сандра, вы можаце запісаць файл з усім спакоем, адказ наш сябар rego88 ? + што правільна.
Дзякуй, хлопцы, тым не менш, я звязаўся з прадаўцом, del'MPPS і сказаў мне, што я павінен перайменаваць у ".бэн", перш чым пісаць...:confused:
Я адпраўлю файл, буду ўдзячны, калі дасце мне савет.

giarras
26-11-2012, 22:11
прадавец даў вам інфармацыю, не правільна, файл захаваны ў ecm з пашырэнне .mod вы можаце напісаць tanquillamente з mpps.
вы можаце давяраць cecamente парады, якія вам былі дадзены.

panterargento
27-11-2012, 09:13
прадавец даў вам інфармацыю, не правільна, файл захаваны ў ecm з пашырэнне .mod вы можаце напісаць tanquillamente з mpps.
вы можаце давяраць cecamente парады, якія вам былі дадзены.
Тады, калі я правільна зразумеў, перайменавання ecm пры захаванні ? усе ок, замест гэтага я пераназваў пасля чытання і пасля захавання .бэн .mod (будучы ўжо? змяненне), v? ну у любым выпадку?

giarras
27-11-2012, 11:07
Тады, калі я правільна зразумеў, перайменавання ecm пры захаванні ? усе ок, замест гэтага я пераназваў пасля чытання і пасля захавання .бэн .mod (будучы ўжо? змяненне), v? ну у любым выпадку?

- гэта таксама добра.

panterargento
27-11-2012, 12:37
Ок, дзякуй x вашу неацэнную дапамогу.

msport (exil77grande)
27-11-2012, 18:45
Ок, дзякуй x вашу неацэнную дапамогу.

яе можна назваць таксама .ciao тое ж самае і я напрыклад, я маю звычку пісаць марка-мадэль-аб'ем рухавіка-коней-апаратна-праграмнага забеспячэння, а затым .ori або .step1 і гэтак далей.

maurof650
24-08-2013, 15:57
Я бачыў, што ідзе beneanche калі вы toglio пашырэнне .bin або .mod. і г.д.

m999
25-08-2013, 14:53
Я бачыў, што ідзе beneanche калі вы toglio пашырэнне .bin або .mod. і г.д.

Я пацвярджаю, вы можаце называць яго .pippo або цалкам выдаліць пашырэнне, якое нічога не мяняе.

M999

maurof650
25-08-2013, 15:33
Усе, што есць? чаму? ? двайковы файл, і, такім чынам, счытваецца з эбу без неабходнасці пашырэння .bin, etc

fuorigiri12000
16-01-2014, 11:47
Я заўседы змяніў пашырэнне файла і не адбылося нічога.