КПК

Перегляд Повної Версії : інтерфейс діагностики ЛАНДІ ОМЕГА

Луїджі
26-11-2012, 15:06
Привіт всім, я маю на увазі, щоб зробити якийсь діагноз і встановити кращі параметри моєї системи gpl Landi на giulietta 1.4 tb я хотів би побудувати інтерфейс, не бачать те, що варто трохи пластику і 3, конденсатори разом узяті, я знайшов схему, але не вистачає заключній частині посилання на поршневі пальці, поршневі кільця, то я хотів би знати, якщо хтось із вас зробив щось genere1864

faberecu
14-09-2013, 17:05
знаходитесь для двох лір в мережі з sw:)

ugoboss
14-09-2013, 18:00
Привіт всім, я маю на увазі, щоб зробити якийсь діагноз і встановити кращі параметри моєї системи gpl Landi на giulietta 1.4 tb я хотів би побудувати інтерфейс, не бачать те, що варто трохи пластику і 3, конденсатори разом узяті, я знайшов схему, але не вистачає заключній частині посилання на поршневі пальці, поршневі кільця, то я хотів би знати, якщо хтось із вас зробив щось genere1864

якщо його завод серії, ви можете зайти і подивитися помилки і параметри, але ви не можете змінити нічого.

faberecu
23-09-2013, 19:10
тільки мінімум і тиску керівництво по експлуатації редуктора

ви можете діяти карту ecu бензину

ugoboss
23-09-2013, 19:19
ви можете діяти карту ecu бензину

але мапу ecu бензину не буде регулювати кількість газу.

faberecu
23-09-2013, 19:49
ебу газу нижче карту бензин , хоча раніше втручається в управління лямбда , авансові платежі можуть бути змінені для оптимізації роботи на газі

gcmotor
30-09-2014, 13:05
Якщо я не помиляюся, ебу-й? останні Landi Renzo, які керують газі працюють тільки з апаратного ключа, якщо у вас навіть з програмним забезпеченням, кабель і інтерфейс не вдається підключитися до гри