КПК

Прагляд Поўнай Версіі : інтэрфейс дыягностыкі ЛАНДЭ АМЕГА

Луіджы
26-11-2012, 15:06
Прывітанне ўсім, я маю на ўвазе, каб зрабіць якое-то дыягназ і ўсталяваць лепшыя параметры маей сістэмы gpl Landi на giulietta 1.4 tb я хацеў бы пабудаваць інтэрфэйс, не бачаць тое, што варта трохі пластыка і 3, кандэнсатары разам узятыя, я знайшоў схему, але не хапае заключнай частцы спасылкі на поршневыя пальцы, поршневыя кольцы, то я хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь з вас зрабіў што-то genere1864

faberecu
14-09-2013, 17:05
знаходзіцеся для двух лір у сеткі з sw:)

ugoboss
14-09-2013, 18:00
Прывітанне ўсім, я маю на ўвазе, каб зрабіць якое-то дыягназ і ўсталяваць лепшыя параметры маей сістэмы gpl Landi на giulietta 1.4 tb я хацеў бы пабудаваць інтэрфэйс, не бачаць тое, што варта трохі пластыка і 3, кандэнсатары разам узятыя, я знайшоў схему, але не хапае заключнай частцы спасылкі на поршневыя пальцы, поршневыя кольцы, то я хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь з вас зрабіў што-то genere1864

калі яго завод серыі, вы можаце ўвайсці і паглядзець памылкі і параметры, але вы не можаце змяніць нічога.

faberecu
23-09-2013, 19:10
толькі мінімум і ціску кіраўніцтва па эксплуатацыі рэдуктара

вы можаце дзейнічаць карту ecu бензіну

ugoboss
23-09-2013, 19:19
вы можаце дзейнічаць карту ecu бензіну

але карту ecu бензіну не будзе рэгуляваць колькасць газу.

faberecu
23-09-2013, 19:49
эбу газу ніжэй карту бензін , хоць па-ранейшаму ўмешваецца ў кіраванне лямбда , авансавыя плацяжы могуць быць змененыя для аптымізацыі працы на газе

gcmotor
30-09-2014, 13:05
Калі я не памыляюся, эбу-й? апошнія Landi Renzo, якія кіруюць газе працуюць толькі з апаратнага ключа, калі ў вас нават з праграмным забеспячэннем, кабель і інтэрфейс не атрымоўваецца падлучыцца да гульні