КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема з картай Альфа 159 2.0jtdm 170cv.....P0402(выдатак паветра занадта нізкі)!

Emanuele54
25-11-2012, 20:06
Прывітанне ўсім,
я адлюстроўваецца адна альфа 159 2.0 jtdm 170cv, аўтамабіль v? ну і добра рэагуе!
мне паведамляе пра памылку ў дыягназе P0402(выдатак паветра занадта нізкі), а лямпа часам ўключаецца, часам няма, але нават ва ўключаным стане, аўтамабіль добра рэагуе......цяпер я таксама адбылася ад ручных памылак obd, і я выявіў, што cod P0402 адпавядае "паток сістэмы рэцыркуляцыі ог празмернае" у гэты момант я ? падазраваць, што зачыніў дрэнна карту egr....вы можаце дапамагчы мне і праверыць файл, калі тое, што я зрабіў ? правільна?
Акрамя таго, я таксама паглядзеў для выключэння рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў (для edc16c39), але скрыншоты мяне не супадаюць!
Я нават адключыць fap з ecusafe, вы скажыце мне, калі ? зрабіў няправільна, або калі я павінен прымяніць гэта змяненне на біт 1000% да 0%?

Скажыце мне, нават калі праблема выцякае з іншай ? першы раз, калі я сутыкаюся!
Дзякуй

msport (exil77grande)
25-11-2012, 20:34
Прывітанне ўсім,
я адлюстроўваецца адна альфа 159 2.0 jtdm 170cv, аўтамабіль v? ну і добра рэагуе!
мне паведамляе пра памылку ў дыягназе P0402(выдатак паветра занадта нізкі), а лямпа часам ўключаецца, часам няма, але нават ва ўключаным стане, аўтамабіль добра рэагуе......цяпер я таксама адбылася ад ручных памылак obd, і я выявіў, што cod P0402 адпавядае "паток сістэмы рэцыркуляцыі ог празмернае" у гэты момант я ? падазраваць, што зачыніў дрэнна карту egr....вы можаце дапамагчы мне і праверыць файл, калі тое, што я зрабіў ? правільна?
Акрамя таго, я таксама паглядзеў для выключэння рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў (для edc16c39), але скрыншоты мяне не супадаюць!
Я нават адключыць fap з ecusafe, вы скажыце мне, калі ? зрабіў няправільна, або калі я павінен прымяніць гэта змяненне на біт 1000% да 0%?

Скажыце мне, нават калі праблема выцякае з іншай ? першы раз, калі я сутыкаюся!
Дзякуй

прывітанне,то пачала з клапанам egr бачылі, што галоўная праблема, гэта тое,што, паколькі гэта edc16 пакінь карту, што тытан называецца egr duty cicle затым вярніце яго на врі і, каб выключыць egr прыводзіць да 0 два panettoni ад 1C6A52 ў 1C6A64 і 1C6B84 ў 1C6B96,то я разумею, што вы жадаеце, а таксама некаторыя думкі на карту так паступіць, таму што звычайна я прытрымліваюся толькі тое, што просяць, а затым:
карту абмежавальнік крутоўнага моманту ў адпаведнасці з умовамі, ідэальнымі недахоп такой жа 3 карты патрабаванага крутоўнага моманту падчас паскарэння,затым дзве карты выклікаў, абмежавальнікі крутоўнага моманту на вал рухавіка трэба пачынаць пасля гэты мод,то карты pressiona turbo abassale, як крокам, ваша задача-максімум на 150-180 пунктаў,а затым некалькі карт, ціск турбо, каб падпарадкаваць на врі і ціску павінны abassare, а таксама вазе, захоўваючы пры гэтым павелічэнне максімум на 4-5%. гэтак жа як і яго абмежавальнік,для астатніх яшчэ шмат чаго дадаць, але вы ўжо падстава для пачатку.

carlo abarth
25-11-2012, 20:56
я пацвярджаю, пакіньце ў спакоі гэтую карту, якая ўласціва all egr і ў вас не будзе праблем!!!!

Emanuele54
25-11-2012, 22:06
...мод, зробленыя, што скажаш?

Emanuele54
26-11-2012, 10:01
Добры дзень усім....
вы скажыце мне, калі змены ідуць добра? я зрабіў правільна? мне з ей рабіць іншым?
Дзякуй

magi1984
26-11-2012, 10:17
цяпер egr ? правільна зачынены, прывітанне

Emanuele54
26-11-2012, 10:51
...таму, я не павінен больш? атрымаць гэтую памылку? астатнія параметры ідуць добра? я магу паспрабаваць напісаць?

msport (exil77grande)
26-11-2012, 18:48
прабач, што адказваю толькі зараз, але сення, і гэта было, і гэта яшчэ цяжкі дзень,то цяпер, магчыма, ісці,egr ок, але кажуць, што ен досыць мяккі і, што не наш максімум, але можа пайсці,адзінае, што я да гэтага часу, карты ціску турба, так як з крокам, які, як карты, таму што павінна быць час overboost сярод тых, хто ад цябе мод, а затым пакласці назад крычы, а затым вы павінны даць павелічэнне фіксаванага націску турбо або каля 120-150 пунктаў, або на 4-5%, што лепш, як вы іх мод вы.

Emanuele54
26-11-2012, 22:27
Прывітанне, дзякуй за дапамогу, зараз праблема, здаецца, вырашаная, чакаю пацверджання, заўтра ад кліента... што тычыцца карце, каб калі (як выкладанне наступных) і ціск турбо, як я магу моды, і для цябе месца, але час overboost дзе ж іх бачу? Я ў драйверы не я? я павінен паспрабаваць іншы праграмы?

Дзякуй

msport (exil77grande)
26-11-2012, 22:44
я іх прызнаю, на вока, карты і, вядома, ад break.

Emanuele54
26-11-2012, 23:14
....тут s? што вы павінны даць нейкі савет.... таксама хацеў бы атрымаць веды, cos? высокую гэта поле! але час і праца? што я прэм'ер?...! гэтая карта, калі хочаце зрабіць яе больш? дрэнна, што мне параіце?

Дзякуй