КПК

Перегляд Повної Версії : Op-Com Для Групи GM

Poul77
25-11-2012, 19:32
Я використовую давно op-Com
(зразок Tech2 usb)
Цей інтерфейс підтримує безліч різних одиниць управління:

Двигун
Акп
ABS
Подушка безпеки
Кондиціонер
Приладів
Об'єднаного управління шасі
І багато інших...

Підтримка протоколу CAN-ШИНИ, і в мультиплексор автоматично всі старі протоколи

Підтримує всі автомобілі OPEL з 1992 по 2012

Підтримує скидання ПАКЕТУ на Astra, Zafira, Corsa, Meriva, Tigra-B

Дозволяє запрограмувати нові ключі на іммобілайзер ( служить CAR-PASS)
Круїз-контроль, cechk control і всі блоки управління, групи Gm
OP-COM ? програма діагностики на основі ПК.
Охоплює практично всі автомобілі Opel, навіть нові автомобілі з діагностикою заснованої CAN-BUS, як Vectra-C, Astra-H, Zafira-B.
Програма перешкоджає вам прочитати поза і коди помилок, показує дані в реальному маштабі часу, перешкоджає вам виконати випробування на продуктивність, і т. д. і т. п.
Програма підтримує багато одиниць? управління, як двигун, автоматична передача, ABS, sac, модуль охолодження двигуна, приладів(Kontachilometri), клімат-контроль,та ін..
Діагностичний інтерфейс ? на базі USB 2.0
Швидкість? повідомлення над USB-ШИНИ ? достатньо для того щоб відрегулювати швидкість? вражає систем високої швидкості? CAN-BUS, то що ? в даний час 500kbps.
Програмне Забезпечення Англійською і Німецькою мовою, але знаходиться в мережі відео, щоб перетворити його кожен раз по-італійськи
Крім того, оновлене програмне забезпечення ? можна знайти в інтернеті на численних форумах в галузі.

Сподіваюся, я допоміг вам....
А якщо у вас є питання, просто запитаєте чому? s? дуже добре використовувати...
Демонстраційне відео:
http://www.youtube*****/watch?v=4j3PD8RHZkw

pinotec
02-12-2012, 13:33
дякую за інфо poul , я взяв деякий час назад", але на сьогодні ще ніколи не використовував :) ,але, як і у мене буде шанс використовувати його, якщо у мене проблеми, я знаю до кого звернутися :)

altipiani2000
05-12-2012, 14:32
(зразок Tech2 usb)
Цей інтерфейс підтримує безліч різних одиниць управління:

Двигун
Акп
ABS
Подушка безпеки
Кондиціонер
Приладів
Об'єднаного управління шасі
І багато інших...

Підтримка протоколу CAN-ШИНИ, і в мультиплексор автоматично всі старі протоколи

Підтримує скидання ПАКЕТУ на Astra, Zafira, Corsa, Meriva, Tigra-B

Дозволяє запрограмувати нові ключі на іммобілайзер ( служить CAR-PASS)
Круїз-контроль, cechk control і всі блоки управління, групи Gm
OP-COM ? програма діагностики на основі ПК.
Охоплює практично всі автомобілі Opel, навіть нові автомобілі з діагностикою заснованої CAN-BUS, як Vectra-C, Astra-H, Zafira-B.
Програма перешкоджає вам прочитати поза і коди помилок, показує дані в реальному маштабі часу, перешкоджає вам виконати випробування на продуктивність, і т. д. і т. п.
Програма підтримує багато одиниць? управління, як двигун, автоматична передача, ABS, sac, модуль охолодження двигуна, приладів(Kontachilometri), клімат-контроль,та ін..
Діагностичний інтерфейс ? на базі USB 2.0
Швидкість? повідомлення над USB-ШИНИ ? достатньо для того щоб відрегулювати швидкість? вражає систем високої швидкості? CAN-BUS, то що ? в даний час 500kbps.
Програмне Забезпечення Англійською і Німецькою мовою, але знаходиться в мережі відео, щоб перетворити його кожен раз по-італійськи
Крім того, оновлене програмне забезпечення ? можна знайти в інтернеті на численних форумах в галузі.

Сподіваюся, я допоміг вам....
А якщо у вас є питання, просто запитаєте чому? s? дуже добре використовувати...
Демонстраційне відео:
http://www.youtube*****/watch?v=4j3PD8RHZkw

Здрастуйте, інформацію: я бачив у продажу клон opcom на 50 євро ? підходить для підключення до нової meriva? я купив його у вересні 2012 року. Має цкл кастровані, що не показує витрата палива, незважаючи на дисплей, дивіться у фоновому режимі, напис км/л , я хотів би знати, якщо можливо, з цього можна? активувати його. спасибі.

msport (exil77grande)
05-12-2012, 17:11
Здрастуйте, інформацію: я бачив у продажу клон opcom на 50 євро ? підходить для підключення до нової meriva? я купив його у вересні 2012 року. Має цкл кастровані, що не показує витрата палива, незважаючи на дисплей, дивіться у фоновому режимі, напис км/л , я хотів би знати, якщо можливо, з цього можна? активувати його. спасибі.

привіт,я запрошую вас прочитати правила і представити в відповідний розділ, перш ніж запитати.

toni85
31-08-2013, 21:15
Привіт, Павло, ви знаєте, як ви відновлюють індикатори після заміни масла diy.У мене є opcom з прошивкою 1.39.Заздалегідь спасибі.

rebirthafterrevenge
17-10-2013, 16:53
Хлопці, але op com існує версія програми італійською мовою?

ecutuningpro
18-10-2013, 01:03
не вірю ! я verasione англійською мовою.

клаудіо-abarth
18-10-2013, 22:48
але Op-com ? програма або тип інтерфейсу ELM?

rebirthafterrevenge
19-10-2013, 12:50
? інтерфейс, який працює з його програмним забезпеченням!

che_guevara731
19-04-2014, 21:26

klajdin
20-04-2014, 01:05

che_guevara731
22-04-2014, 23:05
c'? версія фрази,можна? завантажити відео в цьому форумі?

Pama
19-10-2014, 20:34
(зразок Tech2 usb)
Цей інтерфейс підтримує різні єдності? управління:

Дозволяє запрограмувати нові ключі?іммобілайзер ( потрібен CAR-PASS)

..........................................
[/url]

Я хотів би програмувати новий ключ?іммобілайзер моєї OPEL CORSA, 1996 року, я в car pass, але деякі vendetori у OP COM, вони повідомили мені, що не всі китайські клони можуть зробити.

Qualuno вас є вже? виконання цієї операції і з якого пристрою?
Gazie

rebirthafterrevenge
19-10-2014, 20:51
Фол без проблем!!! я, зроблено безліч corsa 1.2 бензин, а також astra і zafira! з carpass за все.. ви побачите, що це працює

Pama
19-10-2014, 21:52
Фол без проблем!!! я, зроблено безліч corsa 1.2 бензин, а також astra і zafira! з carpass за все.. ви побачите, що це працює

Читаючи в мережі радять останньої моделі v. 5 з PIC18F458, ви знаєте, скажіть мені, якщо б добре для мого авто 1996 року?

Чи є керівництво на процедуру програмування ключа іммобілайзера?

Pama
30-10-2014, 06:53
--------------------------------
є власником ople tigra 1996 року,я купив op-com ...................................
:confused:

звичайно, у нас же ебу ....,я хотів би дублікат ключа іммобілайзера,могли б ви сказати мені, якщо ваш op-com має спосіб? щоб зробити це?
яка модель ??

дякую

alien78
30-10-2014, 19:58
? інтерфейс, який працює з його програмним забезпеченням!
? інтерфейс з програмним забезпеченням, клон коштує близько 20?......

alex68
30-10-2014, 21:03
інші версії не мають італійську мову.

alex210392
Здрастуйте, у мене проблема з ОП, я хотів би включити на corsa C годинник на дисплеї кілометрів і з допомогою настанов на youtube, вказує, що треба змінити в hex файл всередині eprom приладів завантажити саме з opcom, поки все ок, але як тільки даю команду read мене вилітає програма, пробував на різних ноутбуках, і результат буде той же, у кого-то, що нам вдалося або, принаймні, що він опинився в такій же ситуації, і він вирішується?