Прагляд Поўнай Версіі : Op-Com Для Групы GM
Я выкарыстоўваю даўно op-Com
(накшталт Tech2 usb)
Гэты інтэрфейс падтрымлівае мноства розных адзінак кіравання:
Рухавік
Акп
ABS
Падушка бяспекі
Кандыцыянер
Прыбораў
Аб'яднанага кіравання шасі
І многія іншыя...
Падтрымка пратаколу CAN-ШЫНЫ, і ў мультыплексар аўтаматычна ўсе старыя пратаколы
Падтрымлівае ўсе аўтамабілі OPEL з 1992 па 2012
Падтрымлівае скід ПАКЕТА на Astra, zafira, які, Corsa, Meriva, Tigra-B
Дазваляе запраграмаваць новыя ключы на иммобилайзер ( служыць CAR-PASS)
Круіз-кантроль, cechk control і ўсе блокі кіравання, групы Gm
OP-COM ? праграма дыягностыкі на аснове ПК.
Ахоплівае практычна ўсе аўтамабілі Opel, нават новыя аўтамабілі з дыягностыкай заснаванай CAN-BUS, як Vectra-C, Astra-H, zafira, які-B.
Праграма перашкаджае вам прачытаць па-за і коды памылак, паказвае дадзеныя ў рэальным маштабе часу, што перашкаджае вам выканаць выпрабаванне на прадукцыйнасць, і г.д. і да т.п.
Праграма падтрымлівае шмат адзінак? кіравання, як рухавік, аўтаматычная перадача, ABS, sac, модуль астуджэння рухавіка, прыбораў(Kontachilometri), клімат-кантроль,і інш..
Дыягнастычны інтэрфейс ? на базе USB 2.0
Хуткасць? паведамленні над USB-ШЫНЫ ? дастаткова для таго, каб адрэгуляваць хуткасць? уражвае сістэм высокай хуткасці? CAN-BUS, то што ? у цяперашні час 500kbps.
Праграмнае Забеспячэнне на Англійскай і Нямецкай мове, але знаходзіцца ў сетцы відэа, каб ператварыць яго кожны раз па-італьянску
Акрамя таго, абноўленае праграмнае забеспячэнне ? можна знайсці ў інтэрнэце на шматлікіх форумах у галіны.
Спадзяюся, я вам дапамог....
А калі ў вас есць пытанні, проста спытаеце чаму? s? вельмі добра выкарыстоўваць...
Дэманстрацыйнае відэа:
http://www.youtube*****/watch?v=4j3PD8RHZkw
дзякуй за інфо poul , я ўзяў некаторы час таму", але на сення яшчэ ніколі не выкарыстаў :) ,але, як і ў мяне будзе шанец выкарыстаць яго, калі ў мяне праблемы, я ведаю, да каго звярнуцца :)
altipiani2000
05-12-2012, 14:32
(накшталт Tech2 usb)
Гэты інтэрфейс падтрымлівае мноства розных адзінак кіравання:
Рухавік
Акп
ABS
Падушка бяспекі
Кандыцыянер
Прыбораў
Аб'яднанага кіравання шасі
І многія іншыя...
Падтрымка пратаколу CAN-ШЫНЫ, і ў мультыплексар аўтаматычна ўсе старыя пратаколы
Падтрымлівае скід ПАКЕТА на Astra, zafira, які, Corsa, Meriva, Tigra-B
Дазваляе запраграмаваць новыя ключы на иммобилайзер ( служыць CAR-PASS)
Круіз-кантроль, cechk control і ўсе блокі кіравання, групы Gm
OP-COM ? праграма дыягностыкі на аснове ПК.
Ахоплівае практычна ўсе аўтамабілі Opel, нават новыя аўтамабілі з дыягностыкай заснаванай CAN-BUS, як Vectra-C, Astra-H, zafira, які-B.
Праграма перашкаджае вам прачытаць па-за і коды памылак, паказвае дадзеныя ў рэальным маштабе часу, што перашкаджае вам выканаць выпрабаванне на прадукцыйнасць, і г.д. і да т.п.
Праграма падтрымлівае шмат адзінак? кіравання, як рухавік, аўтаматычная перадача, ABS, sac, модуль астуджэння рухавіка, прыбораў(Kontachilometri), клімат-кантроль,і інш..
Дыягнастычны інтэрфейс ? на базе USB 2.0
Хуткасць? паведамленні над USB-ШЫНЫ ? дастаткова для таго, каб адрэгуляваць хуткасць? уражвае сістэм высокай хуткасці? CAN-BUS, то што ? у цяперашні час 500kbps.
Праграмнае Забеспячэнне на Англійскай і Нямецкай мове, але знаходзіцца ў сетцы відэа, каб ператварыць яго кожны раз па-італьянску
Акрамя таго, абноўленае праграмнае забеспячэнне ? можна знайсці ў інтэрнэце на шматлікіх форумах у галіны.
Спадзяюся, я вам дапамог....
А калі ў вас есць пытанні, проста спытаеце чаму? s? вельмі добра выкарыстоўваць...
Дэманстрацыйнае відэа:
http://www.youtube*****/watch?v=4j3PD8RHZkw
Добры дзень, інфармацыю: я бачыў у продажы клон opcom на 50 еўра ? падыходзіць для падлучэння да новай meriva? я купіў яго ў верасні 2012 года. Мае цкб спакладаныя, што не паказвае расход паліва, нягледзячы на дысплей, глядзіце ў фонавым рэжыме, надпіс < /л , я хацеў бы ведаць, калі магчыма, з гэтага можна? актываваць яго. дзякуй.
msport (exil77grande)
05-12-2012, 17:11
Добры дзень, інфармацыю: я бачыў у продажы клон opcom на 50 еўра ? падыходзіць для падлучэння да новай meriva? я купіў яго ў верасні 2012 года. Мае цкб спакладаныя, што не паказвае расход паліва, нягледзячы на дысплей, глядзіце ў фонавым рэжыме, надпіс < /л , я хацеў бы ведаць, калі магчыма, з гэтага можна? актываваць яго. дзякуй.
прывітанне,я запрашаю вас прачытаць правілы і прадставіць у адпаведны раздзел, перш чым спытаць.
Добры дзень, Павел, вы ведаеце, як вы аднаўляюць індыкатары пасля замены алею зрабі вы.я есць opcom з прашыўкай 1.39.Grazie загадзя.
rebirthafterrevenge
17-10-2013, 16:53
Хлопцы, але op com існуе версія праграмы на італьянскім мове?
ecutuningpro
18-10-2013, 01:03
не веру ! я verasione на англійскай мове.
клаўдые-abarth
18-10-2013, 22:48
але Op-com ? праграма або тып інтэрфейсу ELM?
rebirthafterrevenge
19-10-2013, 12:50
? інтэрфейс, які працуе з яго праграмным забеспячэннем!
che_guevara731
19-04-2014, 21:26
che_guevara731
22-04-2014, 23:05
c'? версія фразы,можна? загрузіць відэа ў гэтым форуме?
(накшталт Tech2 usb)
Гэты інтэрфейс падтрымлівае розныя адзінства? кіравання:
Дазваляе запраграмаваць новыя ключы на?иммобилайзер ( патрэбен CAR-PASS)
..........................................
[/url]
Я хацеў бы праграмаваць новы ключ?иммобилайзер маей OPEL CORSA, 1996 года, я ў car pass, але некаторыя vendetori у OP. COM, яны паведамілі мне, што не ўсе кітайскія клоны могуць зрабіць.
Qualuno вас есць ужо? выканання гэтай аперацыі і з якога прылады?
Gazie
rebirthafterrevenge
19-10-2014, 20:51
Фол без праблем!!! я, зроблена мноства corsa 1.2 бензін, а таксама astra і zafira, які! з carpass за ўсе.. вы ўбачыце, што гэта працуе
Фол без праблем!!! я, зроблена мноства corsa 1.2 бензін, а таксама astra і zafira, які! з carpass за ўсе.. вы ўбачыце, што гэта працуе
Чытаючы ў сеткі раяць апошняй мадэлі v.5 з PIC18F458, вы ведаеце, скажыце мне, калі б добра для майго аўто 1996 года?
Ці есць кіраўніцтва на працэдуру праграмавання ключа иммобилайзера?
--------------------------------
з'яўляюцца уладальнікам ople tigra 1996 года,я купіў op-com ...................................
:confused:
вядома, у нас жа эбу....,я хацеў бы дублікат ключа иммобилайзера,маглі б вы сказаць мне, калі ваш op-com мае спосаб? каб зрабіць гэта?
якая мадэль ??
дзякуй
? інтэрфейс, які працуе з яго праграмным забеспячэннем!
? інтэрфейс з праграмным забеспячэннем, клон каштуе каля 20?......
іншыя версіі не маюць італьянскі мову.
Добры дзень, у мяне праблема з ОП, я хацеў бы ўключыць на corsa C гадзіны на дысплеі кіламетраў і з дапамогай кіраўніцтваў на youtube, паказвае, што трэба змяніць у hex файл ўнутры eprom прыбораў спампаваць менавіта з opcom, пакуль усе ок, але як толькі даю каманду read мяне вылятае праграма, спрабаваў на розных наўтбуках, і вынік будзе той жа, у каго-тое, што нам удалося або, па крайняй меры, што ён апынуўся ў такой жа сітуацыі, і ён вырашаецца?