Прагляд Поўнай Версіі : Праблема ў карты сумежных
"Метраполіс"
25-11-2012, 13:50
Прывітанне, хлопцы, я ecm titanium, а ў мяне есць невялікая праблема..у момант, калі я збіраюся змяніць першую карту я кажу, напрыклад, ecm змяніць таксама і карты сумежных...але ў той час, што я буду бачыць карты аднадумцамі, я крок цалкам завышаныя... або лепш на некаторыя моманты я, але і іншыя, прама па-рознаму, і не ледзь-ледзь..***** і ? можна? ? толькі мой ecm, што я ад гэтых праблем, або ? нармальна?
Карты сумежных згаджаецца, змяняць іх па адным, каб быць упэўненым у практыцы, калі кажа вам, вуи скапіяваць на картах аднадумцаў вы выберыце " не", а затым іх змены, як я табе сказаў
так вы ўпэўненыя, што змены, якія вы робіце
"Метраполіс"
25-11-2012, 21:40
мегамозг
25-11-2012, 22:07
Не, могуць паўплываць на значэння. Напрыклад, калі машына пераходзіць у рэжым рэгенерацыі, ecu выкарыстоўваць іх, роднасную з рознымі значэннямі на некаторыя моманты
"Метраполіс"
26-11-2012, 00:26
Я зразумеў...? у гэтым выпадку не c'? fap...? audi a4 акпп, ва ўсякім выпадку, калі я раблю карты сумежных роўных можа выклікаць некаторыя праблемы?
мегамозг
26-11-2012, 07:43
Я прытрымліваюся карту stok, калі яго падобныя кропак на карце самыя нізкія стараюся трымаць крокам у тым жа парадку, але з дапамогай спасылкі ніжэй. Напрыклад,. Калі на карце 1 do 100 ачкоў і значэнне ў карту і' 10 risulatato будзе 110. Калі аффинная значэнне ў карце 9-вынік будзе " 109. Вядома, не сказаў, што гэта справядліва, але, па крайняй меры, есць свайго роду ўзгодненасць ў крывую
msport (exil77grande)
26-11-2012, 08:47
я згодны з мегамозг за карты гэтак жа, не хоць, у рэшце рэшт, аказваюцца трохі адрознівацца.
"Метраполіс"
26-11-2012, 09:09
Ок, vabene дзякуй, хлопцы :)
прывітанне, хлопцы, што карты аднадумцаў? і што ecu знаходзяцца, дзякуй
"Метраполіс"
26-11-2012, 17:44
дзякуй за адказ, але гэта як, калі есць карта-блізнюк? і як ен павінен працаваць
"Метраполіс"
26-11-2012, 19:37
вы ? свайго роду карту-блізнюк, але на самай справе я заўважыў, што шмат блізнюк, ці не так ? з раз...вы працуеце даючы тым жа крокам, што і на першую карту і на ўсе іншыя...калі з 100 ачкоў на перад ад 100 ачкоў, на другі так, што прырашчэння роўныя...спадзяюся, што ясна
вы вы вы было ясна, дзякуй