КПК

Перегляд Повної Версії : Думку карта bmw e46

blushark
23-11-2012, 23:55
Привіт, хлопці,після численних порівнянь,зроблені мною, я прийшов до мапу, що я думаю ? найкраще, що я міг зробити? так як я новачок я хотів би знати, які ваші враження і які додаткові зміни б ви зробили, вважаючи, що моїй машині ? bmw e46 320d 150cv шести ступінчаста коробка передач і інша справа, як я можу прикріпити файли, побачив, що мені каже програма, що не дійсні?

blushark
24-11-2012, 00:08
ок, я впорався поодинці, надсилаю вам посилання, щоб ви могли завантажити мою карту кричи, а то від мене змінено...чекаю на ваші думки
посилання видалена, тому що порушує правила

blushark
24-11-2012, 01:01
ок, спробуйте ще раз посилання видалена, бо порушує правила

blushark
24-11-2012, 01:41
ок, як ви думаєте?

blushark
24-11-2012, 11:52
мені ніхто не може? сказати?

msport (exil77grande)
24-11-2012, 12:49
тоді, якщо ви хочете розмістити щось на форумі, їх потрібно стиснути і прикріпити в режимі розширеного не через зовнішні посилання,крім того, як вже багато разів говорив, може бути, не в собі, але, загалом-файл повинен бути названий так, як повинно, інакше ніхто не допоможе,я сподіваюся, що зрозуміло.

ps
для того, щоб назвати добре файли я маю на увазі marca_modello_cilindrata_cavalli_hardware_software _ori-мод ок?

msport (exil77grande)
24-11-2012, 13:25
у будь-якому випадку по карті, що у мене з'явиться я вам скажу, що крім обмежувачі крутного моменту, жахливі і кроком у костюми карти 126 очок і 72 точок на турбо і судити,все переробляти.

blushark
24-11-2012, 18:28
дякую за роз'яснення,ось два файлу, орієнтації і мод,то мод ? карту, що я зробив, і я хотів би знати, якщо c'? щось змінити або поліпшити

msport (exil77grande)
24-11-2012, 19:19
я порівняв два файлу, раніше розміщені вами на зовнішнє посилання,то мод вище вкладення і' - іншому?
якщо нічим не відрізняється від стоку, а також в іншому випадку, якщо це все той же мод, я тобі вже відповів.

blushark
24-11-2012, 19:23
ні ? по різному? те, що я спочатку завантажив в моїй машині

msport (exil77grande)
24-11-2012, 19:49
це другий мод зробити, хто професіонал?
я кажу вам, на мою думку,перший мод зробив новачок " ок " і sistemabile навіть якщо все зроблено без політики другий був зроблений з кримінальної нічого не рекомендується nenache спробувати ти ходив думають деякі.

blushark
24-11-2012, 19:54
знаю я також заплатив і ? також відомий,яку пораду мені дасть ?

blushark
24-11-2012, 19:56
що мені виправити мою карту,перше, що я поклав

msport (exil77grande)
24-11-2012, 20:00
знаю я також заплатив і ? також відомий,яку пораду мені дасть ?

тоді, якщо ви хочете зробити це тільки в межі можна почати вивчати деякі на форумі і не тільки ви можете завантажити орі і мод оцінили стриманий і спробуйте зрозуміти, трохи політики і починаєте редагувати карту відразу відправляю час від часу файли, з проханням про допомогу,а якщо ви хочете остаточне рішення з зміненого файлу, на основі того, що ви хочете отримати з якої-небудь оновлення чи виправлення, а потім файл повністю налаштований, ви можете звернутися в наш сервіс files on line і менше мети, які ви витратили на файл зроблений в майстерні на 110%, вам більше sodisfazioni на підставі того, що я міг бачити.

blushark
24-11-2012, 20:21
я дякую тобі за все,але як я можу завантажити файл мод, якщо я не права?
Тоді останнє питання, якщо ви ? можете відповісти,за адресою 0E13AE знаходяться кривих EGR, що ви повинні привести їх у максимальне значення, 10003, щоб виключити її?

magi1984
24-11-2012, 21:48
я тільки що подивився "карта тренер", вибачте, але ви не курите в машині з такої карти?
? один mostruosit?, сон, були змінені карти, виправлені, але з кроком повністю помилковими і перебільшеними
ви ніколи не розділена нічого в двигун за допомогою цієї карти???
у разі, якщо ви були дійсно пощастило, і я б сказав, що bmw хан прямо з великих двигунів, щоб витримати ці кроком, не порушуючи

blushark
25-11-2012, 00:54
я, звичайно, скоротив життя маховика, що я тільки що змінив

blushark
25-11-2012, 10:52
мені ніхто не може? сказати, на яку адресу ви знайдете криві dell' egr?

msport (exil77grande)
25-11-2012, 15:56
тоді карту в зазначеному вами і фази уприскування (egr), але це edc16, і ви не можете тягнути прямій лінії, як на edc15 таким чином, ви повинні знайти і обнулити елементи управління, які повинні бути між 0E29EE і 0E2B64 я не впевнена на 100%, але я думаю, ті, що ви повинні зробити тест.

blushark
25-11-2012, 16:24
як я можу знати напевно? c'? програма, яка це робить,я пробував carsoftware але нічого, в той час як раз не можу його знайти

magi1984
25-11-2012, 21:52
з наступаючим новим роком для вашого egr off на зовнішньому веб-сайт, враховуючи, що якщо я наводжу на форумі, не могли, однак, бачити,

blushark
25-11-2012, 22:47
[QUOTE=magi1984;15890]з наступаючим новим роком для вашого egr off на зовнішньому веб-сайт, враховуючи, що якщо я наводжу на форумі, не могли, однак, бачити,

спасибі, що ви були дуже добрі,зараз я і намагаюся

blushark
25-11-2012, 23:56
спасибі ще раз, волхвів,я завантажив карту з цією зміною і не включається більше? контрольна лампа для системи рециркуляції ог окремостоячий,ви чарівник....один curiosit? але у моїй машині?

magi1984
26-11-2012, 09:28
ні, у мене є bmw 120d e87
? для мене як і для багатьох тут, всередині chiptuning, не ? лише хобі? моя робота (хоча я тільки кілька місяців)
потім трохи досвіду я отримав farmela в ці місяці

blushark
26-11-2012, 10:01
ні, у мене є bmw 120d e87
? для мене як і для багатьох тут, всередині chiptuning, не ? лише хобі? моя робота (хоча я тільки кілька місяців)
потім трохи досвіду я отримав farmela в ці місяці

Ви що ви думаєте про моїй картці,що я повинен змінити? Як я вже? написав мій ? результатом випробувань на дорогу і йде по-справжньому

magi1984
26-11-2012, 10:12
якщо ваша карта ? що додається до посту 11 я ж тобі вже? сказав, що я думаю, що ось кроком жахливі безглузді
і ти мені так відповів, що, безумовно, ви скоротили життя маховика.

якщо у вас вийшло інше, то не знаю, де ви його введення в експлуатацію та я не контролюється

blushark
26-11-2012, 10:18
Ні, ви праві, що було зроблено, що я заплатив, і я виявив, що зробив лайно, щоб про ваше

magi1984
26-11-2012, 10:19
може бути, я не знаю як пояснити...? я просто написав, що єдина карта, що я бачив ? що додається до посту 11 ? для укладачів
а потім:

якщо у вас вийшло інше, то не знаю, де ви його введення в експлуатацію та я не контролюється

не s? де це в свою картку, якщо ви мені покажіть, де ви надає контролю , в іншому випадку я не можу коментувати на вашій карті...? ясно тепер?

blushark
26-11-2012, 10:20
Я бачу, прикріпіть його до повідомлення cos? якщо ви йдете, ви можете побачити, якщо у мене вимкнений добре l egr

blushark
26-11-2012, 10:29
Ось мій мод карті

magi1984
26-11-2012, 11:14
ок, тоді egr ? виключена правильно
для вашу карту, якщо ви хочете знати мою думку, мені не подобається, ні p?, це чому? ви дали всі карти фіксована частка приріст, в той час як було б краще піти, щоб піднятися, і потім ви дали кроком перебільшені

щоб зрозуміти, що є? що я маю на увазі, час вприскування, ти дав 126punti константи 1000giri і 40% навантаження до 100%
краще йти від 60 до 120 балів, за допомогою функції ІНТЕРПОЛЯЦІЇ для того, щоб дати кроком поступово
практично вас, ви використовували цю техніку на всі карти, для деяких це добре, типу тиск в магістралі rail, де ти дав збільшення на 243 очок константи, що і для запису я 24bar в pi?, але для інших карт, не добре працювати, cos?
також для тиску turbo ви можете дати кроком константи, як ви це зробили, але 72 ? занадто мало, від не менш 150 пунктів

обмежувачі є примітка-й? болить вся ваша карта, 2000 точок константи збільшення на все... на деякі карти ти дав кроком у обмежувачі в розмірі 100%, тиск турбо ти обмежена 4400, cio? 4.4 бар, тиску, що ваша турбіна не пропонує? ніколи, розпадається на перед.
обмежувач тиску в магістралі високого тиску має значення 18000, cio? 1800bar, edc17 працюють в 1800bar, не edc16

крім того, безсумнівно, помилково дали збільшення на 756% за адресою e6b36
і не ви змінили карти збагачення при прискоренні, що є карти, які керують усім.
ви починаєте змінювати ці картки, а потім регулюють усіма іншими

? як якщо б ви почали будувати будинок, починаючи з даху, замість того, що засновництва

blushark
26-11-2012, 11:26
Я не розумію, метод dell інтерполяції,cio? я повинен почати з 60 по вертикалі до 120?

magi1984
26-11-2012, 11:49
виберіть область, яку ви хочете змінити в карту в режимі? таблиці, а потім розчавив її правою кнопкою миші і вам відкриється функція інтерполяції

blushark
26-11-2012, 12:30
Але для рядків або стовпців? Я роблю зміни, які ви сказали мені, але для ін'єкції parzializzato, як я веду себе,потім для збагачення при прискоренні від того, що я зрозумів, намагаючись інформування мене ? тільки, що картку слід поміняти чутливість? датчика педалі і буде? вводять pi? дизель в паритет? педалі стискається, і, відповідно, pi? Потужність

magi1984
26-11-2012, 14:09
я, я для рядків, але це не для мене, сказати вам, як змінити, не з'? закон написаний, кожен робить це по-своєму.

на карті педалі акселератора ? карту, яка займається запиту дизельного палива в залежності від оборотів двигуна і положення padale
на практиці, якщо з оригінальною карті, і педаль при повному навантаженні попросіть значення дорівнює 100, і на інших картах son калібрувати, щоб дати вам значення, що ти запитав, cio? 100
якщо ви кажете, що оригінальні карти і змінює лише інших, ? як ніби з педалі при повному навантаженні попросіть значення дорівнює 100, і на інших картах son калібрувати, щоб дати вам 120
не має сенсу, чому? 100 буде використаний, а решта 20 розсіяв

blushark
26-11-2012, 14:16
У цій карті я не знаю точно, як вчинити,скільки балів я повинен дати і в якій навантаження і оборотів?

blushark
26-11-2012, 14:17
Але я продовжую дякувати за увагу, яку ви даєте мене віза l темі

magi1984
26-11-2012, 14:35
? гарний звичай, щоб втрутитися у всі карти від 1500rpm і 50% навантаження
для мене ви можете дати кроком від 10 до 15%
з допомогою інтерполяції постав галочку на відсотках, для певних карт ? emglio працювати у відсотках, а не в абсолютному

blushark
27-11-2012, 12:23
тоді волхви після ваших цінних вказівок я знову змінив карту,я випробував його, і сказати, що я залишився без слів, щоб потужності двигуна, і єдине, що я досі не змінено ? картку і люстр. прискорення,я хотів би знати такі речі, що ви думаєте зараз, і що я повинен ще змінити.

blushark
27-11-2012, 12:26
у pi? методом інтерполяції я rimodificato fiat bravo 1.9 120cv мого друга, і зараз летить,залишаючи абсолютні значення констант для всіх карт, крім тієї, часів inezione, де я використовував для інтерполяції рядків

blushark
27-11-2012, 12:28
для тих, хто хоче дати мені додаткові рекомендації, щоб цю карту,sar? радий прийняти їх і спробувати їх

magi1984
27-11-2012, 15:11
на мій погляд, не потрібно починати обробляти від 1000 і 25% load, але це що ? дурниця ось те, що не йде за мене

відсутні всі карти, збагачення при прискоренні
у мапу 1 5 час overboost, ймовірно, помилково, у вас знизився на 10 пунктів в декількох областях, тільки їх...rimettili оригінальні
в обмежувачі крутного моменту ви завжди 2000 точок зростання, які є перебільшенням, просто дати 20%, 25%...ти дав від 50 до 300% і більш? у тих карти
в карту тиску turbo ви дали 150 очок ? ок, обмежувачі danne 160 або 170, не 450punti

бажаючи ось ще 2 обмежувачі тиску в рампі поза драйвера від змін, з 1 за адресою fbcb6, а інший-в fc73a
будучи з драйверів, потрібно їх сили в перекладі? 2d, від 500 точок зростання, як ви зробили з обмежувачами rail в драйвері

msport (exil77grande)
27-11-2012, 20:48
крім порад волхвів додам, що бачили, що вам не вистачає карти збагачення редагувати їх, побачив, що частину з них.

blushark
27-11-2012, 23:32
ось моя картка журнал,і ми сподіваємося,....а мені ви робите, розуміти багато речей, що раніше і не підозрював

blushark
27-11-2012, 23:38
ах, я забув, волхвів,на 10 балів менша, ніж у overboost я не знайдені,можливо, ви використовуєте файл-орі відрізняється від мого, опубліковано або utlizzi іншого програмного забезпечення, що ви їх бачите,я використовую ecm titanium, то я не знаю навіть, чому? не ? у перший раз я від вказівки помилок або помилок, які я не знаходжу

blushark
28-11-2012, 16:03
До речі перевищення за драйвер я не знаю, як редагувати їх, чому? я не знаю, оборотів і навантаження

msport (exil77grande)
28-11-2012, 19:15
До речі перевищення за драйвер я не знаю, як редагувати їх, чому? я не знаю, оборотів і навантаження

ви можете " + " або " - basarti на ті, які були з водієм, вважаючи відправною точкою змін в 2d.

blushark
28-11-2012, 20:36
ви можете " + " або " - basarti на ті, які були з водієм, вважаючи відправною точкою змін в 2d.

Ок, спасибі,але що ви думаєте останній карту? Я намагався і на низьких не робить, як передостанній від мене розміщена,як ніколи?

blushark
29-11-2012, 14:46
Якщо я перебільшую свої питання, просто скажіть мені

msport (exil77grande)
29-11-2012, 17:20
тоді карти збагачення у вас збільшується, а також де є негативні значення, і ти упустив деякі моменти, якщо сторони після без зміни, де є негативні значення, і це краще,карти уприскування parzializzato boostxrpm ви їх підвищення в перебільшеною формі, і ви забули ще 4 суміжні,3 карти " тиску турбо-2, такі ж як і фактичні значення, а інший, відповідно, якщо ви використовуєте опцію редагувати карти однодумцями, є бюсти, потім дірки в тій же політикою,першу карту часів overboost ви помиляєтеся, зробив крок у негативний поверніть його орі,всі фільтри починаються з 0 обертів, принаймні, на те, що говорить драйвер фоли, починаючи приблизно з 1500 оборотів,обмежувач тиску в рампі правила вище, дотримуйтесь збільшення, дав тиску в рампі,для інших врівноважувати ці речі, які ви можете спробувати.

blushark
30-11-2012, 11:21
Дякую за поради, єдине ? що я не можу знайти помилку в першій карті час overboost,але використовує ecm titanium?

magi1984
30-11-2012, 12:00

натисніть, щоб збільшити

http://s15.postimage.org/hf8eb60uf/Immagine.jpg (http://postimage.org/image/hf8eb60uf/)

blushark
30-11-2012, 16:48
Та, спасибі, я зміг знайти
чому? л я порівняв з іншим файлом, золота, що, безумовно, використовували вас, щоб порівняти мою карту,це зміна sar? оновлення будинку bmw, можливо, щоб не зробити більше? зламати турбін

magi1984
30-11-2012, 16:53
я не думаю,. я порівняв свій МОД з вашого ЗОЛОТА, вкладеного в пост 11

blushark
30-11-2012, 17:35
я не думаю,. я порівняв свій МОД з вашого ЗОЛОТА, вкладеного в пост 11

Це було не заяву проти вашої роботи,вибачте, якщо я висловив погано,я не можу тільки зрозуміти, як ніколи не змінюється l орі на інший автомобіль з однакових чисел, я бачу десять очок менше

blushark
27-12-2012, 15:25
вертаюся, хлопці, це, що я роблю ? остання моя карта,я хотів би знати, що ви думаєте без обліку розрядників

blushark
28-12-2012, 17:05
Мені ніхто не може? дати його думку

msport (exil77grande)
28-12-2012, 17:45
Мені ніхто не може? дати його думку

завтра я даю йому охоче один погляд, і я даю вам моя думка, на жаль, сьогодні я був трохи зайнятий.

jolidj
28-12-2012, 19:25
.що, що, а мені подобається так само є обмежувачі крутного моменту , bruttissimi , зробити їх більш красивими , більш круглі , nn тримати хід origininale, що смокче, якщо ви покладете на туристичне буде машина, ви побачите, що пара у вас до 3000giri потім знизиться відразу.
і bmw тягнуть до 4000 оборотів.
на перший обмежувач крутного моменту у вас є дальність дії 50 мг майже на 1000 оборотів, якщо nn помиляюся, поясніть мені, що вам потрібно? потім ви торкнулися я steep цей обмежувач до 6000 , а взагалі я думаю, що ви зробили в пошті.
обмежувач диму, те ж саме, має свою межу з оригіналу в 65mg , якщо тобі обмежувачі тебе ріжуть на 5000 nn, вам потрібно збільшити ще лім диму . ви зробили ж зміни, як дизель, що lim диму. по мені ця машина робить дим, і тільки на виїзд, а потім вище і майже оригінал.може бути, я помиляюся.
якщо ви робите , педаль на 15% , лім пара ( навіть те, що ви 6 забув ) на 15%, лім диму орі, turbo працює на 150 пунктів в + , дизель farl'я, починаючи трохи + " гусениця" типу 3%, а потім піти в 10% , лім rail 3% , по-моєму машина піде краще.
безумовно, значення між обмежувачами дизель nn повинен бути суперниками, але повинні мати однакову дальність.
це і моя думка . хорошу роботу.

msport (exil77grande)
28-12-2012, 20:04
.що, що, а мені подобається так само є обмежувачі крутного моменту , bruttissimi , зробити їх більш красивими , більш круглі , nn тримати хід origininale, що смокче, якщо ви покладете на туристичне буде машина, ви побачите, що пара у вас до 3000giri потім знизиться відразу.
на перший обмежувач крутного моменту у вас є дальність дії 50 мг майже на 1000 оборотів, якщо nn помиляюся, поясніть мені, що вам потрібно? потім ви торкнулися я steep цей обмежувач до 6000 , а взагалі я думаю, що ви зробили в пошті.
обмежувач диму, те ж саме, має свою межу з оригіналу в 65mg , якщо тобі обмежувачі тебе ріжуть на 5000 nn, вам потрібно збільшити ще лім диму . ви зробили ж зміни, як дизель, що lim диму. по мені ця машина робить дим, і тільки на виїзд, а потім вище і майже оригінал.може бути, я помиляюся.
якщо ви робите , педаль на 15% , лім пара ( навіть те, що ви 6 забув ) на 15%, лім диму орі, turbo працює на 150 пунктів в + , дизель farl'я, починаючи трохи + " гусениця" типу 3%, а потім піти в 10% , лім rail 3% , по-моєму машина піде краще.
безумовно, значення між обмежувачами дизель nn повинен бути суперниками, але повинні мати однакову дальність.

вибачте, поясніть мені, як ви зробили, щоб побачити цю карту, коли ще ви належите до категорії початківців?

jolidj
28-12-2012, 21:06
не знаю , скачав файл, і я перевірив. я пропустив щось?

msport (exil77grande)
28-12-2012, 21:58
не знаю , скачав файл, і я перевірив. я пропустив щось?

ви не зробили нічого неправильного, але я хотів би зрозуміти, як вам вдалося завантажити файл, якщо ви ще не були в категорії середнього користувача, і, отже, не вистачало ще privileggi завантажити я sache dev перевірте права доступу до файла.

blushark
28-12-2012, 22:00

дякую за вашу думку, але мою карту ? плід з порад, які я дав в цьому пості і cos? ти дав їх мені, stravolgi і я думаю, що ці поради мені були корисні бачили, що ? поліпшена багато автомобілів, і тоді я сказав, не дивитися на обмежувачі,але я дякую вас, вашої допомоги

jolidj
28-12-2012, 22:18
nn сумніваюся, поради, які тобі дав ,але у кожного є свої ідеї щодо і важко зрозуміти, хто правий , а але, якщо ви зробили погано, обмежувачі nn має сенсу продовжувати, оскільки обмежують дизель.
і вірно також, що ти краще за всіх розпізнає зміни на автомобілі.

blushark
28-12-2012, 23:27
nn сумніваюся, поради, які тобі дав ,але у кожного є свої ідеї щодо і важко зрозуміти, хто правий , а але, якщо ви зробили погано, обмежувачі nn має сенсу продовжувати, оскільки обмежують дизель.
і вірно також, що ти краще за всіх розпізнає зміни на автомобілі.

Вибачте, але у цьому сенсі обмежують дизель,пояснити краще,я тільки збільшив відсоток обмежувачі і я не зменшилась,так як я зробив зменшити дизель введення,може бути, я не зрозумів, їх експлуатації,по мені збільшити означає підняти поріг спрацьовування фільтрів,так що якщо я ношу їх максимум майже означає, що видалити їх втручання або я помиляюся?

jolidj
29-12-2012, 14:22
точний, функції і, що. але якщо ви встановили обмежувач значення , і марно, що збільшує також і на інших картах вище той обмежувач , так tagliera завжди.
робіт в карти обмежувачі відносяться до різання дизель.
якщо ви має максимальне значення в 40мг на обмежувачі , навіть якщо ти від + дизель ті, limiterano завжди.
між тим, на вашому потрібно встановити обмежувачі , натисніть теорії в якийсь момент і марно.

blushark
29-12-2012, 18:17
Ок, ви маєте рацію, але я з ecm titanium я не обмежувач) або називається по-різному, і тоді, я думаю, що обмежувачі крутного моменту, їх у вас? залучено понад криві, що я змінив,але ти, що програми ви використовуєте?

blushark
29-12-2012, 18:22
завтра я даю йому охоче один погляд, і я даю вам моя думка, на жаль, сьогодні я був трохи зайнятий.

Вибачте, якщо я подзвоню тобі, ще з-за але також очікую, ваша думка для того, щоб зібрати більше? рада, можливо,

msport (exil77grande)
29-12-2012, 21:58
Вибачте, якщо я подзвоню тобі, ще з-за але також очікую, ваша думка для того, щоб зібрати більше? рада, можливо,

тоді, по-перше, обмежувач крутного моменту, не подобається мені нічого, треба починати після зміни: скажімо, від того, що титан показує, як 1500rpm і, як прирощення можна починаючи з 20% зростати поступово, без перебільшення, ти кроком, жахливі,потім драйвер wish може навіть піти але я не piaccciono стільки фамільні кроком, що ти дав йому,потім карту уприскування parzializzato недолік " + " або " - regolandoti на драйвер хочу і саме час вприскування,я не знаю, якщо ви зробили справу, але в головному карті час overboost ви випадково змінили точку individualo і поверніть його орієнтації,обмежувач тиску, тому що ти підняв стільки? тиск в магістралі rail може йти, але не максимальний,його обмежувач, навіть те, навіщо так високо?
ну і, звичайно, ви можете спробувати так, як і' або яким-небудь порад, як у мене зазначено,хороша робота.

blushark
31-12-2012, 01:51
що б драйвер wish
тоді, по-перше, обмежувач крутного моменту, не подобається мені нічого, треба починати після зміни: скажімо, від того, що титан показує, як 1500rpm і, як прирощення можна починаючи з 20% зростати поступово, без перебільшення, ти кроком, жахливі,потім драйвер wish може навіть піти але я не piaccciono стільки фамільні кроком, що ти дав йому,потім карту уприскування parzializzato недолік " + " або " - regolandoti на драйвер хочу і саме час вприскування,я не знаю, якщо ви зробили справу, але в головному карті час overboost ви випадково змінили точку individualo і поверніть його орієнтації,обмежувач тиску, тому що ти підняв стільки? тиск в магістралі rail може йти, але не максимальний,його обмежувач, навіть те, навіщо так високо?
ну і, звичайно, ви можете спробувати так, як і' або яким-небудь порад, як у мене зазначено,хороша робота.

msport (exil77grande)
31-12-2012, 15:22
драйвер wish= грубо називають збагачення при прискоренні.

blushark
01-01-2013, 19:08
ок, спасибі за роз'яснення, але ? слово регулювати час уприскування і уприскування parzializzato залежно від драйвера wish

blushark
06-01-2013, 14:05
те, що я хотів запитати,але чому, якщо збільшення на 10% тиск в магістралі rail горить dde? якою б кривий він може змінити, щоб не зробити такий індикатор включення бачив, що обмежувач тиску в рампі виходять за межі значення press?іона, що може бути? досягнення?

msport (exil77grande)
06-01-2013, 17:36
те, що я хотів запитати,але чому, якщо збільшення на 10% тиск в магістралі rail горить dde? якою б кривий він може змінити, щоб не зробити такий індикатор включення бачив, що обмежувач тиску в рампі виходять за межі значення press?іона, що може бути? досягнення?

вибачте, але ви говорите бару, тому, ви не можете raggionare тільки % ви повинні побачити реальні значення,якщо машина працює в 1400 бар, а в 10% означає, що підніміть тиск в 1540bar, звичайно, змінюється також його обмежувач, але не тільки тиск, і занадто багато, але насос-форсунки і ін не вірите, засвоюють і в будь-якому випадку я не бачу всієї цієї утиліти',очевидно, що ви повинні побачити, так само, решта на карту, не складається з тиску в рампі, в іншому випадку gi, поставте додатковий модуль і просто.

blushark
07-01-2013, 20:46
Тільки я можу надіслати вам останню карту

blushark
07-01-2013, 22:29
Це ? моя остання карта, що я вже? пробував,що скажете на цей раз?

blushark
08-01-2013, 19:35
всі ваші поради я починають результатів, що раніше я не зміг отримати мінімально і, сподіваюся, отримати ще

E92_mpower
11-01-2013, 13:05
привіт blushark ви вирішили? я від вас за працю і прагнення красивий обговорення

blushark
11-01-2013, 19:16
Що я вирішив

blushark
12-01-2013, 11:58
хлопці, що ви думаєте про мою останній карті?

E92_mpower
12-01-2013, 13:57
Як повідомляється на карту, якщо вам вдалося поставити його саме

blushark
12-01-2013, 15:09
Як повідомляється на карту, якщо вам вдалося поставити його саме

для мене це нормально? чекаю порад від вас всіх

blushark
13-01-2013, 18:08
C ? хтось може дати мені думка про моїй карті?

msport (exil77grande)
13-01-2013, 19:28
C ? хтось може дати мені думка про моїй карті?

карту я думаю, що ви лежали спробувати,але працюють більше до тиску в магістралі rail і ви впевнені, що турбіна в змозі переварити клопітно, що у вас доля на високих обертах?
також подивіться тиску turbo 3/3, що вона інша, ніж перші 2.

blushark
14-01-2013, 12:33
карту я думаю, що ви лежали спробувати,але працюють більше до тиску в магістралі rail і ви впевнені, що турбіна в змозі переварити клопітно, що у вас доля на високих обертах?
також подивіться тиску turbo 3/3, що вона інша, ніж перші 2.
ок, спасибі за пораду,я міг би дати деякі рекомендації про те, як працювати на тиску в рампі і на турбо?
urbo

blushark
14-01-2013, 12:38
ах, я забув одну річ,але як завжди є "негативні значення" в " збагачення при прискоренні? цю карту від того, що я зрозумів, управляє кількість? дизельного палива на паритет? навантаження педалі але ці значення не я розумію, комунальні послуги

blushark
15-01-2013, 22:32
Вибачте за багато питань ,але зараз я не можу отримати до нього доступ в обговореннях, що я chiarirebbero багато сумнівів, і не приховую, що було б набагато більше? просто мати можливість читати різні гіди на форумі, що робити, тисячі питань

blushark
21-01-2013, 22:25
але чому? мені не дається-й? відповідь