Прагляд Поўнай Версіі : Думку карта bmw e46
blushark
23-11-2012, 23:55
Прывітанне, хлопцы,пасля шматлікіх супастаўленняў,зробленыя мной, я прыйшоў да карту, што я думаю ? лепшае, што я мог зрабіць? так як я пачатковец я хацеў бы ведаць, якія вашы ўражанні і якія дадатковыя змены б вы зрабілі, лічачы, што маей машыне ? bmw e46 320d 150cv шасці ступеністая скрынка перадач і іншая справа, як я магу прымацаваць файлы, убачыў, што мне кажа праграма, што не сапраўдныя?
blushark
24-11-2012, 00:08
ок, я справіўся ў адзіночку, пасылаю вам спасылку, каб вы маглі спампаваць маю карту крычы, а то ад мяне зменены...чакаю вашыя думкі
спасылка выдалена, таму што парушае правілы
blushark
24-11-2012, 01:01
ок, паспрабуйце яшчэ раз, спасылка выдалена, бо парушае правілы
blushark
24-11-2012, 01:41
ок, як вы думаеце?
blushark
24-11-2012, 11:52
мне ніхто не можа? сказаць яго?
msport (exil77grande)
24-11-2012, 12:49
тады, калі вы жадаеце размясціць што-то на форуме, іх трэба сціснуць і прымацаваць у рэжыме пашыранага не праз знешнія спасылкі,акрамя таго, як ужо шмат разоў казаў, можа быць, не ў сабе, але, у агульным-файл павінен быць названы так, як павінна, у адваротным выпадку ніхто не дапаможа,я спадзяюся, што ясна.
ps
для таго, каб назваць добра файлы я маю на ўвазе marca_modello_cilindrata_cavalli_hardware_software _ori-мод ок?
msport (exil77grande)
24-11-2012, 13:25
у любым выпадку па карце, што ў мяне з'явіцца я вам скажу, што акрамя абмежавальнікі крутоўнага моманту, жахлівыя і крокам у касцюмы карты 126 ачкоў і 72 пунктаў на турба і судзіць,усе перарабляць.
blushark
24-11-2012, 18:28
дзякуй за тлумачэнні,вось два файла, арыентацыі і мод,то мод ? карту, што я зрабіў, і я хацеў бы ведаць, калі c'? што-то змяніць або палепшыць
msport (exil77grande)
24-11-2012, 19:19
я параўнаў два файла, раней размешчаныя вамі на знешняя спасылка,то мод вышэй ўкладанні і' - іншаму?
калі нічым не адрозніваецца ад сцеку, а таксама ў адваротным выпадку, калі гэта ўсе той жа мод, я табе ўжо адказаў.
blushark
24-11-2012, 19:23
няма ? па-рознаму,? тое, што я спачатку загрузіў у маей машыне
msport (exil77grande)
24-11-2012, 19:49
гэта другі мод зрабіць, хто прафесіянал?
я кажу вам, мае меркаванне,першы мод зрабіў пачатковец " ок " і sistemabile нават калі ўсе зроблена без палітыкі другі быў зроблены з крымінальнай нічога не рэкамендуецца nenache паспрабаваць ты хадзіў думаюць некаторыя.
blushark
24-11-2012, 19:54
ведаю я таксама заплаціў і ? таксама вядомы,які савет мне дасць ?
blushark
24-11-2012, 19:56
што мне выправіць маю карту,першае, што я паклаў
msport (exil77grande)
24-11-2012, 20:00
ведаю я таксама заплаціў і ? таксама вядомы,які савет мне дасць ?
тады, калі вы хочаце зрабіць гэта толькі ў межах можна пачаць вывучаць некаторыя на форуме і не толькі вы можаце спампаваць врі і мод ацанілі стрыманы і паспрабуйце зразумець, трохі палітыкі і пачынаеце рэдагаваць карту адразу адпраўляю час ад часу файлы, з просьбай аб дапамозе,а калі вы хочаце канчатковае рашэнне з змененага файла, на аснове таго, што вы хочаце атрымаць з якой-небудзь абнаўлення або выпраўлення, а затым файл цалкам наладжаны, вы можаце звярнуцца ў наш сэрвіс files on line і менш за палову, што вы патрацілі на файл, зроблены ў майстэрні на 110%, вам больш sodisfazioni на падставе таго, што я мог бачыць.
blushark
24-11-2012, 20:21
я дзякую цябе за усе,але як я магу спампаваць файл мод, калі я не правы?
Тады апошні пытанне, калі вы ? можаце адказаць,па адрасе 0E13AE знаходзяцца крывых EGR, што вы павінны прывесці іх у максімальнае значэнне, 10003, каб выключыць яе?
magi1984
24-11-2012, 21:48
я толькі што паглядзеў "карта трэнер", прабачце, але вы не паліце у машыне з такой карты?
? адзін mostruosit?, сон, былі змененыя карты, выпраўленыя, але з крокам цалкам памылковымі і перабольшанымі
вы ніколі не падзеленая нічога ў рухавік з дапамогай гэтай карты???
у выпадку, калі вы былі сапраўды пашанцавала, і я б сказаў, што bmw хан прама з вялікіх рухавікоў, каб вытрымаць гэтыя крокам, не парушаючы
blushark
25-11-2012, 00:54
я, вядома, скараціў жыцце махавіка, што я толькі што змяніў
blushark
25-11-2012, 10:52
мне ніхто не можа? сказаць, на які адрас вы знойдзеце крывыя dell' egr?
msport (exil77grande)
25-11-2012, 15:56
тады карту ў паказаным вамі і фазы ўпырску (egr), але гэта edc16, і вы не можаце цягнуць прамой лініі, як на edc15 такім чынам, вы павінны знайсці і абнуліць элементы кіравання, якія павінны быць паміж 0E29EE і 0E2B64 я не ўпэўненая на 100%, але я думаю, тыя, што вы павінны зрабіць тэст.
blushark
25-11-2012, 16:24
як я магу ведаць з упэўненасцю? c'? праграма, якая гэта робіць,я спрабаваў carsoftware але нічога, у той час як раз не магу знайсці яго
magi1984
25-11-2012, 21:52
з надыходзячым новым годам для вашага egr off на знешнім вэб-сайт, улічваючы, што калі я прыводжу на форуме, не маглі, аднак, бачыць,
blushark
25-11-2012, 22:47
[QUOTE=magi1984;15890]з надыходзячым новым годам для вашага egr off на знешнім вэб-сайт, улічваючы, што калі я прыводжу на форуме, не маглі, аднак, бачыць,
дзякуй, вы былі вельмі добрыя,зараз я і спрабую
blushark
25-11-2012, 23:56
дзякуй яшчэ раз, вешчуноў,я загрузіў карту з гэтым змяненнем і не ўключаецца больш? кантрольная лямпа для сістэмы рэцыркуляцыі ог detached,вы чараўнік....адзін curiosit? але ў маей жа машыне?
magi1984
26-11-2012, 09:28
няма, у мяне есць bmw 120d e87
? для мяне, як і для многіх тут, унутры chiptuning, не ? толькі хобі? мая праца (хоць я толькі некалькі месяцаў)
затым ледзь-ледзь вопыту я атрымаў farmela у гэтыя месяцы
blushark
26-11-2012, 10:01
няма, у мяне есць bmw 120d e87
? для мяне, як і для многіх тут, унутры chiptuning, не ? толькі хобі? мая праца (хоць я толькі некалькі месяцаў)
затым ледзь-ледзь вопыту я атрымаў farmela у гэтыя месяцы
Вы што вы думаеце пра маей карце,што я павінен змяніць? Як я ўжо? напісаў мой ? вынікам выпрабаванняў на дарогу і ідзе па-сапраўднаму
magi1984
26-11-2012, 10:12
калі ваша карта ? што прыкладаецца да пасадзе 11 я ж табе ўжо? сказаў, што я думаю, што вось крокам жахлівыя бессэнсоўныя
і ты мне так жа адказаў, што, безумоўна, вы скарацілі жыцце махавік.
калі ў вас атрымалася іншае, то не ведаю, дзе вы яго ўвод у эксплуатацыю і я не кантралюецца
blushark
26-11-2012, 10:18
Не, вы маеце рацыю, што было зроблена, што я заплаціў, і я выявіў, што зрабіў дзярмо, каб аб вашым
magi1984
26-11-2012, 10:19
можа быць, я не ведаю, як растлумачыць...? я проста напісаў, што адзіная карта, што я бачыў ? што прыкладаецца да пасадзе 11 ? для складальнікаў
а затым:
калі ў вас атрымалася іншае, то не ведаю, дзе вы яго ўвод у эксплуатацыю і я не кантралюецца
не s? дзе гэта ў сваю карту, калі вы мне пакажыце, дзе вы надае кантролю , у адваротным выпадку я не магу каментаваць на вашай карце...? ясна цяпер?
blushark
26-11-2012, 10:20
Я бачу, прымацуеце яго да паведамлення cos? калі вы ідзяце, вы можаце ўбачыць, калі ў мяне выключаны добра l egr
blushark
26-11-2012, 10:29
Вось мой мод карце
magi1984
26-11-2012, 11:14
ок, тады egr ? выключаная правільна
для вашу карту, калі вы хочаце ведаць мае меркаванне, мне не падабаецца, ні p?, гэта чаму? вы далі ўсе карты фіксаваная доля прырост, у той час як было б лепш пайсці, каб падняцца, і затым вы далі крокам перабольшаныя
каб зразумець, што есць? што я маю на ўвазе, час ўпырску, ты даў 126punti канстанты 1000giri і 40% нагрузка да 100%
лепш ісці ад 60 да 120 ачкоў, з дапамогай функцыі ІНТЭРПАЛЯЦЫІ для таго, каб даць крокам паступова
практычна вас, вы выкарыстоўвалі гэтую тэхніку на ўсе карты, для некаторых гэта добра, тыпу ціск у магістралі rail, дзе ты даў павелічэнне на 243 ачкоў канстанты, што і для запісу я 24bar ў pi?, але для іншых карт, не добра працаваць, cos?
таксама для ціску turbo вы можаце даць крокам канстанты, як вы гэта зрабілі, але 72 ? занадта мала, ад не менш за 150 пунктаў
абмежавальнікі з'яўляюцца заўвага-й? баліць ўся ваша карта, 2000 кропак канстанты прырашчэння на ўсе... на некаторыя карты ты даў крокам у абмежавальнікі ў памеры 100%, ціск турбо ты абмежаваная 4400, cio? 4.4 бар, ціску, што ваша турбіна не прапануе? ніколі, распадаецца на перад.
абмежавальнік ціску ў магістралі высокага ціску мае ў якасці значэння 18000, cio? 1800bar, edc17 працуюць у 1800bar, не edc16
акрамя таго, несумненна, па памылцы далі павелічэнне на 756% па адрасе e6b36
і не вы змянілі карты ўзбагачэння пры паскарэнні, што есць карты, якія кіруюць усім.
вы пачынаеце змяняць гэтыя карты, а затым рэгулююць усімі іншымі
? як калі б вы пачалі будаваць дом, пачынаючы з даху, замест таго, што заснавальніцтва
blushark
26-11-2012, 11:26
Я не разумею, метад dell інтэрпаляцыі,cio? я павінен пачаць з 60 па вертыкалі да 120?
magi1984
26-11-2012, 11:49
абярыце вобласць, якую вы хочаце змяніць у карту ў рэжыме? табліцы, а затым раздушыў яе правай кнопкай мышы і вам адкрыецца функцыя інтэрпаляцыі
blushark
26-11-2012, 12:30
Але для радкоў або слупкоў? Я раблю змены, якія вы сказалі мне, але для ін'екцыі parzializzato, як я вяду сябе,затым для ўзбагачэння пры паскарэнні ад таго, што я зразумеў, спрабуючы інфармаванне мяне ? толькі, што карту варта памяняць адчувальнасць? датчыка педалі і будзе? ўводзяць pi? дызель ў парытэт? педалі сціскаецца, і, адпаведна, pi? Магутнасць
magi1984
26-11-2012, 14:09
я, я для радкоў, але гэта не для мяне, сказаць вам, як змяніць, не ў c'? закон напісаны, кожны робіць гэта па-свойму.
на карце педалі акселератара ? карту, якая займаецца запыту дызельнага паліва ў залежнасці ад абаротаў рухавіка і становішча padale
на практыцы, калі з арыгінальнай карце, і педаль пры поўнай нагрузцы папытаеце значэнне, роўнае 100, і на іншых картах son калібраваць, каб даць вам значэнне, што ты спытаў, cio? 100
калі вы кажаце, што арыгінальныя карты і змяняе толькі іншых, ? як быццам з педалі пры поўнай нагрузцы папытаеце значэнне, роўнае 100, і на іншых картах son калібраваць, каб даць вам 120
не мае сэнсу, чаму? 100 будзе выкарыстаны, а астатнія 20 расьсеяў
blushark
26-11-2012, 14:16
У гэтай карце я не ведаю дакладна, як паступіць,колькі балаў я павінен даць і ў якой нагрузкі і абаротаў?
blushark
26-11-2012, 14:17
Але я працягваю дзякаваць за ўвагу, якое вы даеце мяне віза l тэме
magi1984
26-11-2012, 14:35
? добры звычай, каб умяшацца ва ўсе карты ад 1500rpm і 50% нагрузкі
для мяне вы можаце даць крокам, ад 10 да 15%
з дапамогай інтэрпаляцыі пастаў галачку на працэнтах, для пэўных карт ? emglio працаваць у працэнтах, а не ў абсалютным
blushark
27-11-2012, 12:23
тады вешчуны пасля вашых каштоўных указанняў я зноў змяніў карту,я выпрабаваў яго, і сказаць, што я застаўся без слоў, каб магутнасці рухавіка, і адзінае, што я да гэтага часу не зменены ? карту і люстраў. паскарэнне,я хацеў бы ведаць такія рэчы, вы думаеце цяпер, і што я павінен яшчэ змяніць.
blushark
27-11-2012, 12:26
у pi? метадам інтэрпаляцыі я rimodificato fiat bravo 1.9 120cv майго сябра, і цяпер ляціць,пакідаючы абсалютныя значэння канстант для ўсіх карт, акрамя той, часоў inezione, дзе я выкарыстаў для інтэрпаляцыі радкоў
blushark
27-11-2012, 12:28
для тых, хто хоча даць мне дадатковыя рэкамендацыі, каб гэтую карту,sar? рады прыняць іх і паспрабаваць іх
magi1984
27-11-2012, 15:11
на мой погляд, не трэба пачынаць апрацоўваць ад 1000 пра і 25% load, але гэта што ? глупства вось тое, што не ідзе па-мойму
не хапае заўседы карты узбагачэнне пры паскарэнні
у карту 1 5 час overboost, верагодна, па памылцы, у вас знізіўся на 10 пунктаў у некалькіх абласцях, толькі іх...rimettili арыгінальныя
у абмежавальнікі крутоўнага моманту вы заўседы 2000 кропак росту, якія з'яўляюцца перабольшаннем, проста даць 20%, 25%...ты даў ад 50 да 300% і больш? у тых карты
ў карту ціску turbo вы далі 150 ачкоў ? ок, у абмежавальнікі danne 160 або 170, не 450punti
жадаючы вось яшчэ 2 абмежавальнік ціску ў рампы па-за драйвера, змяняць, 1 па адрасе fbcb6, а другі-у fc73a
будучы з драйвераў, трэба іх сілы ў перакладзе? 2d, ад 500 кропак росту, як вы зрабілі з абмежавальнікамі rail ў драйверы
msport (exil77grande)
27-11-2012, 20:48
акрамя саветаў вешчуноў дадам, што бачыў, што вам не хапае карт ўзбагачэння рэдагаваць іх, убачыў, што частка ўсе з іх.
blushark
27-11-2012, 23:32
вось мая карта часопіс,мы спадзяемся, добра....а вы мне робіце, зразумець многія рэчы, што першы не ведаў
blushark
27-11-2012, 23:38
ах, я забыўся, вешчуноў,на 10 балаў менш, чым у overboost я не знойдзены,магчыма, вы выкарыстоўваеце файл крычы адрозніваецца ад майго, апублікавана або utlizzi іншага праграмнага забеспячэння, што вы іх бачыце,я выкарыстоўваю ecm titanium, то я не ведаю нават, чаму? не ? у першы раз я ад ўказанні памылак або хібаў, якія я не знаходжу
blushark
28-11-2012, 16:03
Дарэчы перавышэння за драйвер я не ведаю, як рэдагаваць іх, чаму? я не ведаю, абаротаў і нагрузкі
msport (exil77grande)
28-11-2012, 19:15
Дарэчы перавышэння за драйвер я не ведаю, як рэдагаваць іх, чаму? я не ведаю, абаротаў і нагрузкі
вы можаце " + " або " - basarti на тыя, якія былі з драйверам, лічачы адпраўной кропкай змяненняў у 2d.
blushark
28-11-2012, 20:36
вы можаце " + " або " - basarti на тыя, якія былі з драйверам, лічачы адпраўной кропкай змяненняў у 2d.
Ок, дзякуй,але што вы думаеце dell апошні карту? Я спрабаваў і на нізкіх не робіць, як перадапошні ад мяне, размешчана,як ніколі?
blushark
29-11-2012, 14:46
Калі я перабольшваю свае пытанні, проста скажыце мне
msport (exil77grande)
29-11-2012, 17:20
тады карты ўзбагачэнне ў вас павялічваецца, а таксама дзе есць адмоўныя значэння, і ты выпусціў некаторыя моманты, калі бакі пасля без змены, дзе есць адмоўныя значэння, і лепш,карты ўпырску parzializzato boostxrpm ты павялічаныя ў перабольшанай форме, і вы забыліся яшчэ 4 сумежных,3 карты " ціску турба-2, такія ж як і рэальныя каштоўнасьці, а другі, адпаведна, калі вы выкарыстоўваеце опцыю рэдагаваць карты аднадумцаў, есць бюсты, затым дзюры ў той жа палітыкі,першую карту час overboost вы памыляецеся, зрабіў крок у адмоўны вярніце яго оры,усе фільтры пачынаюцца з 0 абаротаў, па крайняй меры, на тое, што кажа драйвер фолаў, пачынаючы прыкладна з 1500 абаротаў,абмежавальнік ціску ў рампы правілы вышэй, выконвайце павелічэнне, дадзенае ціску ў рампы,для астатніх уравновешивать гэтыя рэчы, якія вы можаце паспрабаваць.
blushark
30-11-2012, 11:21
Дзякуй за парады, адзінае ? што я не магу знайсці памылку ў першай карце час overboost,але выкарыстоўвае ecm titanium?
magi1984
30-11-2012, 12:00
націсніце, каб павялічыць
http://s15.postimage.org/hf8eb60uf/Immagine.jpg (http://postimage.org/image/hf8eb60uf/)
blushark
30-11-2012, 16:48
Ды, дзякуй, я змог знайсці
чаму? л я параўнаў з іншым файлам, золата, што, безумоўна, выкарыстоўвалі вас, каб параўнаць маю карту,гэта змяненне sar? абнаўленне дома bmw, магчыма, каб не зрабіць больш? зламаць турбін
magi1984
30-11-2012, 16:53
я не думаю,. я параўнаў свой МОД з вашага ЗОЛАТА, ўкладзенага ў пост 11
blushark
30-11-2012, 17:35
я не думаю,. я параўнаў свой МОД з вашага ЗОЛАТА, ўкладзенага ў пост 11
Гэта было не заяву супраць вашай працы,прабачце, калі я выказаў дрэнна,я не магу толькі зразумець, як ніколі не мяняецца l крычы на іншы аўтамабіль з аднолькавых лічбаў, я бачу на дзесяць ачкоў менш
blushark
27-12-2012, 15:25
вяртаюся, хлопцы, гэта, што я прыкладаю ? апошняя мая карта,я хацеў бы ведаць, што вы думаеце без уліку разраднікаў
blushark
28-12-2012, 17:05
Мне ніхто не можа? даць яго меркаванне
msport (exil77grande)
28-12-2012, 17:45
Мне ніхто не можа? даць яго меркаванне
заўтра я даю яму ахвотна адзін погляд, і я даю вам мае меркаванне, на жаль, сення я быў крыху заняты.
то.што, што, а мне падабаецца гэтак жа есць абмежавальнікі крутоўнага моманту , bruttissimi , зрабіць іх больш прыгожымі , больш круглыя , nn трымаць ход origininale, што смокча, калі вы пакладзеце на экскурсійнае будзе машына, вы ўбачыце, што пара ў вас да 3000giri затым знізіцца адразу.
і bmw цягнуць да 4000 абаротаў.
на першы абмежавальнік крутоўнага моманту ў вас есць далекасць дзеяння 50 мг амаль на 1000 абаротаў, калі nn памыляюся, растлумачце мне, што вам трэба? затым вы закранулі я steep гэты абмежавальнік да 6000 , а наогул я думаю, што вы зрабілі ў пошце.
абмежавальнік дыму, тое ж самае, мае свой мяжа з арыгінала ў 65mg , калі табе абмежавальнікі цябе рэжуць на 5000 nn, вам трэба павялічыць яшчэ лім дыму . вы зрабілі ж змены, як дызель, што lim дыму. па мне гэтая машына робіць дым, і толькі на выезд, а затым вышэй і амаль арыгінал.можа быць, я памыляюся.
калі вы робіце , педаль на 15% , усе лім пара ( нават тое, што вы 6 забыўся ) на 15%, лім дыму крычы, turbo працуе на 150 пунктаў у + , дызель farl'я, пачынаючы трохі + " вусень" тыпу 3%, а затым пайсці ў 10% , лім rail 3% , па-мойму машына пойдзе лепш.
безумоўна, значэнні паміж абмежавальнікамі дызель nn павінен быць супернікамі, але павінны мець аднолькавую далекасць.
гэта і мае меркаваньне . добрую працу.
msport (exil77grande)
28-12-2012, 20:04
то.што, што, а мне падабаецца гэтак жа есць абмежавальнікі крутоўнага моманту , bruttissimi , зрабіць іх больш прыгожымі , больш круглыя , nn трымаць ход origininale, што смокча, калі вы пакладзеце на экскурсійнае будзе машына, вы ўбачыце, што пара ў вас да 3000giri затым знізіцца адразу.
на першы абмежавальнік крутоўнага моманту ў вас есць далекасць дзеяння 50 мг амаль на 1000 абаротаў, калі nn памыляюся, растлумачце мне, што вам трэба? затым вы закранулі я steep гэты абмежавальнік да 6000 , а наогул я думаю, што вы зрабілі ў пошце.
абмежавальнік дыму, тое ж самае, мае свой мяжа з арыгінала ў 65mg , калі табе абмежавальнікі цябе рэжуць на 5000 nn, вам трэба павялічыць яшчэ лім дыму . вы зрабілі ж змены, як дызель, што lim дыму. па мне гэтая машына робіць дым, і толькі на выезд, а затым вышэй і амаль арыгінал.можа быць, я памыляюся.
калі вы робіце , педаль на 15% , усе лім пара ( нават тое, што вы 6 забыўся ) на 15%, лім дыму крычы, turbo працуе на 150 пунктаў у + , дызель farl'я, пачынаючы трохі + " вусень" тыпу 3%, а затым пайсці ў 10% , лім rail 3% , па-мойму машына пойдзе лепш.
безумоўна, значэнні паміж абмежавальнікамі дызель nn павінен быць супернікамі, але павінны мець аднолькавую далекасць.
выбачайце, растлумачце мне, як вы зрабілі, каб убачыць гэтую карту, калі яшчэ вы належыце да катэгорыі пачаткоўцаў?
не ведаю , запампаваў файл, і я праверыў. я прапусціў што-то??
msport (exil77grande)
28-12-2012, 21:58
не ведаю , запампаваў файл, і я праверыў. я прапусціў што-то??
вы вы не зрабілі нічога няправільнага, але я хацеў бы зразумець, як вам удалося спампаваць файл, калі вы яшчэ не былі ў катэгорыі сярэдняга карыстальніка, і, такім чынам, не хапала яшчэ privileggi скачаць я sache dev калі ласка, праверце правы доступу да файла.
blushark
28-12-2012, 22:00
дзякуй за ваша меркаванне, але маю карту ? плод з саветаў, якія я даў у гэтым пасце і cos? ты даў іх мне, stravolgi і я думаю, што гэтыя парады мне былі карысныя бачылі, што ? палепшаная шмат аўтамабіляў, і тады я сказаў, не глядзець на абмежавальнікі,але я дзякую вас, у вашай дапамогі
nn сумняваюся, парады, якія табе даў ,але ў кожнага есць свае ідэі адносна і цяжка зразумець, хто мае рацыю , а але, калі вы зрабілі дрэнна, абмежавальнікі nn мае сэнсу працягваць, паколькі абмяжоўваюць дызель.
і дакладна таксама, што ты лепш за ўсіх распазнае змены на аўтамабілі.
blushark
28-12-2012, 23:27
nn сумняваюся, парады, якія табе даў ,але ў кожнага есць свае ідэі адносна і цяжка зразумець, хто мае рацыю , а але, калі вы зрабілі дрэнна, абмежавальнікі nn мае сэнсу працягваць, паколькі абмяжоўваюць дызель.
і дакладна таксама, што ты лепш за ўсіх распазнае змены на аўтамабілі.
Прабачце, але ў гэтым сэнсе абмяжоўваюць дызель,растлумачыць лепш,я толькі павялічыў працэнт абмежавальнік і я не паменшылася,так як я зрабіў паменшыць дызель ўводу,можа быць, я не зразумеў, іх эксплуатацыі,па мне павялічыць азначае падняць парог спрацоўвання фільтраў,так што калі я нашу іх максімум амаль азначае, што выдаліць іх ўмяшання або я памыляюся?
дакладны, функцыі і, што. але калі вы ўсталявалі абмежавальнік значэнне , і бескарысна, што павялічвае таксама і на іншых картах вышэй той абмежавальнік , так tagliera заўседы.
работ у карты абмежавальнікі ставяцца да рэзанні дызель.
калі вы мае максімальнае значэнне ў 40мг на абмежавальнікі , нават калі ты ад + дызель тыя, limiterano заўседы.
між тым, на вашым трэба ўсталяваць абмежавальнікі , націсніце тэорыі ў нейкі момант і бескарысна.
blushark
29-12-2012, 18:17
Ок, вы маеце рацыю, але я з ecm titanium я не абмежавальнік) або называецца па-рознаму, і тады, я думаю, што абмежавальнікі крутоўнага моманту, іх у вас ужо? прыцягнутыя больш крывыя, што я змяніў,але ты, што праграмы вы выкарыстоўваеце?
blushark
29-12-2012, 18:22
заўтра я даю яму ахвотна адзін погляд, і я даю вам мае меркаванне, на жаль, сення я быў крыху заняты.
Выбачайце, калі я пазваню табе, яшчэ з-за але таксама чакаю, ваша меркаванне для таго, каб сабраць больш? савет, магчыма,
msport (exil77grande)
29-12-2012, 21:58
Выбачайце, калі я пазваню табе, яшчэ з-за але таксама чакаю, ваша меркаванне для таго, каб сабраць больш? савет, магчыма,
тады, па-першае, абмежавальнік крутоўнага моманту, не падабаецца мне нічога, трэба пачынаць пасля змены: скажам, ад таго, што тытан паказвае, як 1500rpm і, як прырашчэнне можна пачынаючы з 20% расці паступова, без перабольшання, ты крокам, жахлівыя,затым драйвер wish можа нават пайсці але я не piaccciono столькі фамільныя крокам, што ты даў яму,затым карту ўпырску parzializzato недахоп " + " або " - regolandoti на драйвер хачу і ж самы час ўпырску,я не ведаю, калі вы зрабілі справу, але ў галоўным карце час overboost вы выпадкова змянілі кропку individualo і вярніце яго арыентацыі,абмежавальнік ціску, таму што ты падняў столькі? ціск у чыгуначныя магістралі можа ісці, але не максімальны,яго абмежавальнік, нават тое, навошта так высока?
ну і, вядома, вы можаце паспрабаваць так, як і' або якім-небудзь парадаў, як у мяне паказана,добрая праца.
blushark
31-12-2012, 01:51
што б драйвер wish
тады, па-першае, абмежавальнік крутоўнага моманту, не падабаецца мне нічога, трэба пачынаць пасля змены: скажам, ад таго, што тытан паказвае, як 1500rpm і, як прырашчэнне можна пачынаючы з 20% расці паступова, без перабольшання, ты крокам, жахлівыя,затым драйвер wish можа нават пайсці але я не piaccciono столькі фамільныя крокам, што ты даў яму,затым карту ўпырску parzializzato недахоп " + " або " - regolandoti на драйвер хачу і ж самы час ўпырску,я не ведаю, калі вы зрабілі справу, але ў галоўным карце час overboost вы выпадкова змянілі кропку individualo і вярніце яго арыентацыі,абмежавальнік ціску, таму што ты падняў столькі? ціск у чыгуначныя магістралі можа ісці, але не максімальны,яго абмежавальнік, нават тое, навошта так высока?
ну і, вядома, вы можаце паспрабаваць так, як і' або якім-небудзь парадаў, як у мяне паказана,добрая праца.
msport (exil77grande)
31-12-2012, 15:22
драйвер wish= груба называецца ўзбагачэння пры паскарэнні.
blushark
01-01-2013, 19:08
ок, дзякуй за тлумачэнне, але ? слова рэгуляваць час ўпырску і ўпырску parzializzato у залежнасці ад драйвер wish
blushark
06-01-2013, 14:05
тое, што я хацеў спытаць,але чаму, калі павелічэнне на 10% ціск у магістралі rail гарыць dde? які б крывой ен можа змяніць, каб не зрабіць ўключэнне такі індыкатар бачыў, што абмежавальнік ціску ў рампы выходзяць за межы значэння press?ена, што можа быць? дасягненні?
msport (exil77grande)
06-01-2013, 17:36
тое, што я хацеў спытаць,але чаму, калі павелічэнне на 10% ціск у магістралі rail гарыць dde? які б крывой ен можа змяніць, каб не зрабіць ўключэнне такі індыкатар бачыў, што абмежавальнік ціску ў рампы выходзяць за межы значэння press?ена, што можа быць? дасягненні?
выбачайце, але вы гаворыце бара, таму, вы не можаце raggionare толькі % вы павінны ўбачыць рэальныя значэння,калі машына працуе на 1400 бар і ад 10% азначае, што падніміце ціск у 1540bar, вядома, мяняецца таксама яго абмежавальнік, але не толькі ціск і занадта шмат, але помпа-фарсункі і т. д. і т. п. не верыце, засвойваюць і ў любым выпадку я не бачу ўсей гэтай утыліты',відавочна, што вы павінны ўбачыць, а таксама астатнія карты не зрабіў толькі ціску ў магістралі высокага ціску, у адваротным выпадку gi пакладзеце дадатковы модуль і проста.
blushark
07-01-2013, 20:46
Толькі што я магу адправіць вам апошні карту
blushark
07-01-2013, 22:29
Гэта ? мая апошняя карта, што я ўжо? спрабаваў,што скажаце на гэты раз?
blushark
08-01-2013, 19:35
усе вашы парады я пачынаюць вынікаў, што раней я не змог атрымаць мінімальна, і я спадзяюся атрымаць яшчэ
E92_mpower
11-01-2013, 13:05
прывітанне blushark вы вырашылі? я ад вас за праца і імкненне прыгожая абмеркаванне
blushark
11-01-2013, 19:16
Што я вырашыў
blushark
12-01-2013, 11:58
хлопцы, што вы думаеце аб маей апошняй карце?
E92_mpower
12-01-2013, 13:57
Як паведамляецца на карту, калі вам удалося паставіць яго менавіта
blushark
12-01-2013, 15:09
Як паведамляецца на карту, калі вам удалося паставіць яго менавіта
для мяне гэта нармальна? чакаю саветаў ад вас усіх
blushark
13-01-2013, 18:08
C ? хто-то можа даць мне меркаванне аб маей карце?
msport (exil77grande)
13-01-2013, 19:28
C ? хто-то можа даць мне меркаванне аб маей карце?
карту я думаю, што вы ляжалі паспрабаваць,але працуюць больш як да ціску ў магістралі rail і вы ўпэўненыя, што турбіна ў стане пераварыць моташна, што ў вас лес на высокіх абарачэннях?
таксама паглядзіце ціску turbo 3/3, што яна іншая, чым першыя 2.
blushark
14-01-2013, 12:33
карту я думаю, што вы ляжалі паспрабаваць,але працуюць больш як да ціску ў магістралі rail і вы ўпэўненыя, што турбіна ў стане пераварыць моташна, што ў вас лес на высокіх абарачэннях?
таксама паглядзіце ціску turbo 3/3, што яна іншая, чым першыя 2.
ок, дзякуй за параду,я мог бы даць некаторыя рэкамендацыі аб тым, як працаваць на ціску ў рампы і на турбо?
urbo
blushark
14-01-2013, 12:38
ах, я забыўся адну рэч,але як заўседы есць "адмоўныя значэння" ў " узбагачэнне пры паскарэнні? гэтую карту ад таго, што я зразумеў, кіруе колькасць? дызельнага паліва на парытэт? нагрузкі педалі але гэтыя значэння не я разумею, камунальныя паслугі
blushark
15-01-2013, 22:32
Выбачайце за шмат пытанняў ,але цяпер я не магу атрымаць да яго доступ у абмеркаваннях, што я chiarirebbero шмат сумневаў, і не хаваю, што быў бы нашмат больш? проста мець магчымасць чытаць розныя гіды на форуме, што рабіць, тысячы пытанняў
blushark
21-01-2013, 22:25
але чаму? мне не даецца-й? адказ