Перегляд Повної Версії : З повагою, круговими
Привіт і добрий вечір всім, Мене звуть Луїджі, мені 35 років і я живу в Волгограді точно (Кашина) є власником alfa giulietta 1.4 tb 16v lpg, хлопець (ino) я зробив механіком в майстерні, і у мене переглядів багато, я тоді працював протягом 10 років, whirlpool відділу, електричної проводки, і в будь-якому випадку інші любитель motoriiiiiiiii
msport (exil77grande)
23-11-2012, 23:22
привіт, луї і ласкаво просимо.
sa80libero
24-11-2012, 10:25
привіт ласкаво просимо
Здрастуйте, Луї..............
Ariciao всі відчуваєте, мені потрібна допомога! Хтось з вас знає, що типу опір і конденсатор будуть додані в інтерфейс elm327? Я заявляю, що я вже? зняв R-04", а враховуючи, що я читав, що треба додати ці дві речі, але не знаю, що типу ні де йдуть зварні
спасибі всім
Ariciao всі відчуваєте, мені потрібна допомога! Хтось з вас знає, що типу опір і конденсатор будуть додані в інтерфейс elm327? Я заявляю, що я вже? зняв R-04", а враховуючи, що я читав, що треба додати ці дві речі, але не знаю, що типу ні де йдуть зварні
спасибі всім
ви повинні відкрити дискусію в потрібному місці cio? elm 327.
привіт ви є насправді я намагаюся прямо зараз, але, враховуючи, що я новачок, я повинен з'ясувати, чи добре працює система форуму, навіть, чому? я помітив, що не можу відкрити ne переглянути жоден файл, але дякую і вибач
привіт ви є насправді я намагаюся прямо зараз, але, враховуючи, що я новачок, я повинен з'ясувати, чи добре працює система форуму, навіть, чому? я помітив, що не можу відкрити ne переглянути жоден файл, але дякую і вибач
видно, що ви новачок, я закликаю тебе дають читати нашим правилам.
cio луїджі ласкаво просимо
carlo abarth
25-11-2012, 19:07
ласкаво просимо між нами!!
Ласкаво просимо також, з мого боку...