Перегляд Повної Версії : Яку діагностику порадите??
elettro72
23-11-2012, 18:59
я autocom (клон) і йде досить добре, ви робите багато авто з одного інтерфейсу
Ти повний .. Autocom дійсно якість? ціна!!!!!!
Також я autocom і нема чого скаржитися. Якщо для журналу ви маєте на увазі діагностики в режимі реального часу.
giulianoA3
23-11-2012, 22:24
цікаво, що цифри ви говорите, щоб його можна було купити?
giulianoA3
23-11-2012, 22:26
умм!!я бачив, що ви продаєте на форумі!!
Original 2500 євро приблизно + підписка 600/700 євро в рік.. Клон менше 10%
Original 2500 євро приблизно + підписка 600/700 євро в рік.. Клон менше 10%
ви-найбільш точний, будь ласка...крім того, ви можете дати якусь інформацію, більше на клон...
Продуктивність autocom варіюються залежно від авто,на деяких ECU подивитися все, пі? на кількох інших даних,а також активації компонентів варіюється,не кажучи вже про адаптацію,кпп,форсунки ... і т. д і т. я думаю, існує діагноз, який зробить все, на все..
msport (exil77grande)
23-11-2012, 22:52
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?306-Diagnosi-Auto
спасибі msport..все дуже чітко і лаконічно...ще раз дякую...
Ніколи не пробували записати дані з autocom щиро. Я використовую його для діагностики в реальному часі, щоб усвідомити, що деякі значення...
перевищення швидкості
24-11-2012, 10:13
я рекомендую мати офіційним діагнозом і щось ще, може бути, клон, звичайно, я кажу про х хто має activities
перевищення швидкості ти діяльність з тим, щоб засоби діагностики офіційні оновлення кожен "3x2"??
перевищення швидкості
24-11-2012, 18:06
я bosch kts завжди з останніх оновлень і багато-багато " esperieza "
я не ставлю абсолютно сумніву ваш досвід, але ви не зламаною коробки "податок фіксований" оновлення??
І я вже якийсь час, що я зламав з цієї причини я відійшла на не оригінальні речі, які я роблю з autocom мій офіційний, якщо такий мріє
моя думка, і, що ще діагноз у вас і краще, і qella, що ви не можете мати справу з одним, ти з іншого
перевищення швидкості
24-11-2012, 20:33
привіт адмін, що спочатку діагнозу ти і autocom, які ви використовуєте, і те, що се на сайт
magi1984
24-11-2012, 20:38
якщо я можу сказати, моя, враховуючи, що для роботи в основному продаю діагноз...якщо ви приватні краще ? хороший клон autocom.
Якщо у вас є діяльність?, у поєднанні з виграшною може бути launch оригінал і клон autocom.
Кожен тестер має свої переваги і свої недоліки, в моєму маленькому продам motorscan, motor x , brainbee, launch і autocom...і поки вони тому також texa! Сон всі хороші діагностики, motorscan простий, швидкий і інтуїтивно зрозумілий, мотор х ? копія motorscan, brainbee, щоб певні речі ? краще motorscan але й для інших ? гірше. Launch не ? підходить для всіх механічних, деякі клієнти скаржаться, що не ? добре, що в реальності? сон їм, що вони не мають мозку підходить, щоб використовувати його. Autocom оригінал ? приголомшливо, але не відрізняється нічим від своїх клонів, тому стільки коштує, бери клон
texa, я ніколи не любив, ні для діагностики, що робить його, як управляє підписками...? c? сказати, що для вантажівки ? найкраще. ? єдине, наприклад, що скинути fap на iveco, що навіть bosch kts ? в стані зробити
я використовую в поєднанні texa і kts і зараз я відчуваю себе добре, то я беру діагноз оригінальні чітко клон.....
afortunao
25-11-2012, 01:27
Я згоден з тим, що говорить більшість (Autocom - клон).
Крім того, я хотів вам сказати, я знаю, що (BrainBee ST6000), і коли, враховуючи проблеми зв'язку або DTC. ? у зв'язку кабель зв'язку. встановлено, що continuit? між контактами роз'єму OBD, через (nullbox).
У мене було багато проблем з тими кабелями, один раз у мене був спосіб ремонту до 5, які були скорочені.
З повагою
привіт адмін, що спочатку діагнозу ти і autocom, які ви використовуєте, і те, що се на сайт
Я texa navigator орі і tecnomotor, то ви autocom і те, що ce на сайті + lexia, що я вважаю дуже добре
хлопці, я хотів запитати..але autocom може зробити запис іма у форсунок??
*admin ви можете дати р? інформація на lexia, що типу сканера, а?
lexia ? відмінний інструмент діагностики автомобіля із застосуванням peugeot і citroen.
Продуктивність autocom варіюються залежно від авто,на деяких ECU подивитися все, пі? на кількох інших даних,а також активації компонентів варіюється,не кажучи вже про адаптацію,кпп,форсунки ... і т. д і т. я думаю, існує діагноз, який зробить все, на все..
Згоден повністю, і я кажу вам, що навіть у Smart зміг в активації багатьох компонентів..
msport (exil77grande)
25-11-2012, 20:09
ми говоримо, що lexia і важливо, особливо, якщо ви багато defapi на citroen і peugeot.
хлопці, я хотів запитати..але autocom може зробити запис іма у форсунок??
Так, я використовував для кодування renault clio 1.5 dci
і ELM 327, що ви скажіть мені??як це працює??? потрібна SW зокрема, для сканування???
ELM327 пу? працювати з різними sw, + відома (можливо) з них ? multiecuscan - спеціально для автомобілів групи Fiat.
просто щоб зрозуміти...elm ? свого роду сканер нейтральний, в якому ви можете ввести більше sw scannering?
msport (exil77grande)
26-11-2012, 08:55
однак давайте подивимося правді в очі,elm і gioccattolino,у всякому разі, єдиний інструмент, насіння, професійний і дуже чуйний персонал, який може замінити щось офіційне і autocom.
Так, для? те, що робить elm з multiecuscan, autocom щось мріє... Звичайно, тут мова йде про діагностику специфікації (sw).
по одному, чому? кожен sw розташований комунікаційний порт.
emilground
23-12-2012 відпочинок в період, 00:00
Я підтверджую, що Autocom працює дуже добре, і коли я оновлення 2012.2 у мене не було більше? проблема розпізнавання інтерфейсу. Деякі говорили, що версії не працювали добре з BMW і Ford, для? моя, на щастя, не дав мені цієї проблеми ? тій, що встановлюється на чіп OKI. Співвідношення якість? ціна. Звичайно ? також добре мати ELM327 для групи fiat ( з 3-кабелі, адаптери) і, можливо, навіть програма scanXL pro, який здійснює діагностику майже на всіх авто з допомогою ELM327
robby51039
30-12-2012, 23:29
мій autocom той намагався su1 ford і bmw 1 і не має їх ліжка, але і на інших, творить чудеса, здається, що існують різні коди клон, але не знаю, що зміниться всередині.
я можу тобі сказати, що я навіть texa але в багатьох випадках autocom і краще!
legendaryslave
30-12-2012, 23:40
texa останнім часом, якщо він падає з великої я навіть brain bee живота і st 6000, і я повинен сказати, що, якщо його їдять на сніданок texa quastanno вони прислали мені попередження, що буде " збільшення abonamento в минулому році я заплатив 800 євро mortacci їм autocom клон ? з оригіналу ? діагноз від 3000 євро, не ? стільки gicattolino, і я повинен сказати, що на японських я дійсно вражений тим більше я lexia в opcom на vcds орі
у мене є друзі, з tecnomotor і bosch, але я повинен сказати, що діагноз дійсно ніколи не буває досить,
один раз, щоб вирівняти рамках 147 було близько 20000 євро діагнозу в моїй майстерні і не міг зробити цю операцію, всі орі зрештою вигнав в elm-від 15 євро і з фес tac в строю з першого пострілу
robby51039
30-12-2012, 23:51
навіть у вас є проблеми, щоб скинути вміст олії на daily 09 в системі dpf texa просто немає?'!!!!
legendaryslave
30-12-2012, 23:58
я ніколи не пробував на daily скинути service інший день на citroen фургон з dpf мене скинути, як ecu двигуна, що картини, але часто я помітив, що на багатьох автомобілях є тільки obd особливо азіатських і дуже повільно, і на fiat часто говорить вам, невідома помилка, і я в даний час встановлена версія 48.00
robby51039
31-12-2012, 00:05
я зв'язався з texa, що навіть і усвідомлює проблему, але не знає, як вирішити!!будучи у відкритому морі, я йду до iveco, easy дві секунди перемикає індикатор
я не знаю, якщо є діагноз, який може вирішити
legendaryslave
31-12-2012, 00:09
я тільки що взяв braian бі і по-моєму він робить з закритими очима, я повинен сказати, що я вважаю, це дійсно добре, якщо я, трапляється, якийсь новий daily зробити service ви terro' до цього часу ви послали до вас теж лист, що вони хочуть більше грошей з нової підписки ?
robby51039
31-12-2012, 00:15
справді не знаю. роботу в якості співробітника у великій майстерні вантажівка, але пристрасть змушує мене dilettarmi навіть вдома!!
rgiubert
01-01-2013, 13:10
Autocom ? інструмент грізним для німецьких автомобілів і, зокрема, для тих, швеції (made in Sweden) і ? той же, що використовують DELPHI, OPUS, MOTORSCANN ВАНТАЖІВКА. В даний час з'? сколково? купити оригінал за 1600 євро.
rgiubert
01-01-2013, 13:14
Додам, що поодинці не поширюється на італійські машини. Краще використовувати LOGIC Magneti Marelli ? спеціально для зручності M. M. потім група FIAT, PSA, RENAULT. L' AUTOCOM ? дуже продуктивний в системах, OPEL і FORD.
У нас є DELPHI з авто деталі типу Freelander, Discovery та ін ? єдиний, з яким ви можете робити майже все,
legendaryslave
01-01-2013, 14:26
Autocom ? інструмент грізним для німецьких автомобілів і, зокрема, для тих, швеції (made in Sweden) і ? той же, що використовують DELPHI, OPUS, MOTORSCANN ВАНТАЖІВКА. В даний час з'? сколково? купити оригінал за 1600 євро.
я згадав, що він на 3000,коли ви крок виробника, який мені запропонував
я згадав, що він на 3000,коли ви крок виробника, який мені запропонував
Мій двадцятирічний досвід ставить на перше місце, kts ? pi? в комплекті все, але не достатньо, щоб покрити все..так що пі? якщо він і краще ?..
legendaryslave
01-01-2013, 17:34
я працював з kts і на благодійність ? дійсно відмінний діагноз єдиний недолік, ви не можете ставити діагноз на дорозі
emilground
01-01-2013, 17:41
у KTS ? це хороший продукт, але ви spennano не тільки з оновленнями.. мій друг тільки кабель Ubox02 мені здається, він заплатив 300 євро. І тоді ж я побачив, що на різних авто не може перейти в діагноз. По-моєму не варто
rgiubert
01-01-2013, 18:36
Відповідаю на legendaryslave, що я добре знаю ці ціни, чому? я мав можливість придбати його від мого постачальника, який давав в акції. Якщо ви хочете, я даю вам стільниковий. що забезпечує autocom офіцерів з 1 рік agg. в тому числі.
legendaryslave
01-01-2013, 18:42
дякую за турботу, але я не розташовану проти необхідного прийняти autocom оригінал мені не подобається той факт, що ви повинні принести ваш комп'ютер в подальшому, і тоді я просто взяв brain bee новий preferico на кпк, а питання зручності
rgiubert
01-01-2013, 18:44
у KTS ? дійсно, чому? вам інформацію, швидко швидше, але, як програма, якщо не ? cos? багатий, як здається. Всередині KTS c'? ******** і керівництво, діагностика BOSCH. Personamente волію мати іп? діагностичними інтерфейсами доповнюють один одного. Наприклад, я LOGIC M. M., LAUNCH DIAGUN X431, і з AUTOCOM ps буде розбиратися майже всі, і, безумовно, pi? що тільки KTS багато аплодували.
emilground
01-01-2013, 18:52
у KTS ? дійсно, чому? вам інформацію, швидко швидше, але, як програма, якщо не ? cos? багатий, як здається. Всередині KTS c'? ******** і керівництво, діагностика BOSCH. Personamente волію мати іп? діагностичними інтерфейсами доповнюють один одного. Наприклад, я LOGIC M. M., LAUNCH DIAGUN X431, і з AUTOCOM ps буде розбиратися майже всі, і, безумовно, pi? що тільки KTS багато аплодували.
ви ? правда, ? марно мати дуже дорогого апарату, який, однак, далеко не всім.
robby51039
01-01-2013, 23:50
вибачте, хто-небудь пробував діагностики tecnotest представник єс запропонувала його давно, але ніколи не бачив у дії
rgiubert
02-01-2013, 00:25
Tecnotest, наскільки я знаю, робить те, що роблять інші інструменти, побудовані в Пармі, тобто Tecnomotor (Logic Magneti Marelli), Motorscann, Braibee. Практично рівні; можливо, Tecnomotor має pi? інформації, чому? за c,? у Magneti Marelli, що d? інформація на ебу, який будує на його заводах.
robby51039
02-01-2013, 00:29
якщо ви коли-небудь спробували,і більше validodecondo вас texa axone??
motorsport
02-01-2013, 00:42
у Tecnotest c'? l + колега, сказати правду? мені сказали, що працює добре,для? я волію, як діагноз родова Brain Bee також autocom, що йде сильний!!
rgiubert
02-01-2013, 01:13
Йде дуже сильний навіть TEXA і я думаю, що пі? дійсний TECNOTEST. Безумовно, вони не доповнюють один одного, роблять багато автомобілів в регіоні.
я учасник tella tecnomotor і я можу запевнити вас, що ? інструмент, обслуговування номерів було швидко, але, звичайно, ви завжди повинні зв'язати його з іншими diag , тому що, наприклад, на азіатську групу ? занадто надувати і насправді цей пробіл у шапкою diagun x431
Для азії ми Asian Gold завжди marelli...не ? погано
Для азії ми Asian Gold завжди marelli...не ? погано
ціни на, як ми мессі?
ціни на, як ми мессі?
Ну ..хороший питання, я повідомляю, чому? я не cquistato я.
rgiubert
03-01-2013, 23:53
Бачив, що я купую я хочу, щоб ви повідомите мені ? запропонували 1500 євро + ПДВ з 1 рік оновлення, в тому числі, тому що тільки автомобілів, азіатських і без проводів адаптери. Я дивився на них в інтернеті, і я побачив, що існує конструктор ? у CARMAN.
Ми в майстерні у нас є vagcom для всієї серії audi vw seat skoda в autocom і texa axone в кінці кінців ми завжди використовуємо в autocom.....
Я хотів інфо про те, хто використовує diagun x431 я в майстерні у мене kts - texa - can renault clip - op***** - vas, група W і ще я вітром іноді я не можу зробити з кодування або адаптації, то в мене є колега, який, коли мені потрібно позичити мені slr або braian бі і скажу вам, що іноді я не можу навіть зараз я думаю відмовитися від усіх цих гігантів, які змушують вас витрачати багато на підписку, а потім, коли вам потрібно щось не знайшли-й? ні, якщо все іде, як має йти, я купую мої адаптери pass-true і йду далі з тими, для? також ви не розумієте нічого, загалом, все, що я хочу, щоб відсмоктувати гроші в механічних майстернях вирішую-й? до того ж, на форумі слід, що ви продовжите ці види форумах буде спасіння наших майстерень.........
motorsport
14-01-2013, 00:35
diagun x431 і відмінний інструмент, особливо для азійських автомобілів,кілька колег, лежать добре, навіть на авто типових конфігурацій адаптації та кодування.
Чому? може бути, я знайшов один використав хтось має досвід роботи на цьому інструменті, і я пу? дати декілька порад.....
sno74 я ? спробуйте "p"? все і інструмент для діагностики, який робить все не'існує зараз ті, які я оновлюю є гутман max 55 і tecnomotor соціально і можу зробити хорошу дев'яносто %
nuovaecu
24-01-2013, 17:19
це я підтверджую, autocom використовую трохи ніколи не було проблем, хороше.
компанія, де я працюю має marelli tester plus-тепер цікавість вже це, коли вона була в розквіті смів сказати, що це було ваще, то у нас є ермес (actia італія), що не і ще, що учасник 310, (tecnomotor) marelli logic, це теж має трохи обмежень на німецьких помилок, іноді спотворені, не бачите, багато параметри дуже важливі, особливо на дизель, то для решти ми використовуємо дуже мало, будучи уповноваженим, а потім діагноз офіційних
зараз я намагаюся витратити кілька євро на тримач для autocom клон, як на мене, варто спробувати бачили доступними цінами
Я багато засоби діагностики kts в lexia до autocom = vas, vag і т.д...... те, що я використовую щодня і' B-touch Brainbree і це прекрасно, щоб швидкість і функцій, які ще не мають рекомендую всім, Хороша робота
Tinturia
08-03-2013, 17:58
З elm+***********+троси , vag і autocom вдається працювати досить добре...але я кажу ****llo аматорський. В ****лло, звичайно ж, існують професійні інструменти-й? потужні. Ви повинні бачити, що роботи потрібно зробити... звичайно, з цим ви не можете вирівняти датчики крутного моменту, електричний підсилювач керма або інші подібні речі.
Я використовував іноді діагноз Tecnotest (в кредит) і працює добре. Підсилювач керма вище я відновив з цим. =)
luigigtc
12-03-2013, 23:13
в elm 327 в різних версіях і конфігураціях ? може бути іп? економічний діагнозів, є різні програми, але, як на мене, i-й? функціональні: scanxl, scanelm, ***********.
замість того, щоб opel я хотів би запитати вас повну діагностику існує тільки opcom? кожен бренд, отже, має свій інтерфейс?
я в майстерні ми використовуємо texa, brain bee, motorscan , vag com. maa сказати, мій я добре brain bee,що texa
Ми в майстерні у нас є kts bluetooth тьху. Xo ми хотіли отримати ще один.........autocom?
З elm+***********+троси , vag і autocom вдається працювати досить добре...але я кажу ****llo аматорський. В ****лло, звичайно ж, існують професійні інструменти-й? потужні. Ви повинні бачити, що роботи потрібно зробити... звичайно, з цим ви не можете вирівняти датчики крутного моменту, електричний підсилювач керма або інші подібні речі.
Я використовував іноді діагноз Tecnotest (в кредит) і працює добре. Підсилювач керма вище я відновив з цим. =)
однак fiatecusan добре працює з підсилювачем, електричні, включаючи вирівнювання. Особисто пробував на різних Panda і Y, на якому він був замінений датчик
Ні, я не потрібна,**** llo аматорський але для " майстерні ви порадите мені бути bosch kts?
brainbee B-Touch дуже добре
іншого продукту і Axone 4000, але "топ-топ ,з урахуванням вартості клонів і' autocom
Ви добре перо і повільно, повільно, повільно я хочу щось більш швидке в відповіді
Xtreme0303
27-03-2013, 01:24
у майстерні ми як Texa Axone Pad, що Wurth, чесно кажучи, для машини fiat, як безпосередність волію elm і multiecuscan
Хотілося б дізнатися може хто використовує або використовував autocom і kts, і який віддаєте перевагу між двома
Якщо ce?
Якщо ми не говоримо клон я tecno 300, і це прекрасно, останнім часом були введені в багатьох азіатських автомобілів з можливістю? зробити, провести діагностику систем комфорту, і все інше, з повагою до всіх
ні б клон, маючи вже kts офіційний
я autocom клон,ще інші діагнози офіцерів не завжди оригінальні, autocom йде дуже добре, особливо для ШРІ
Ви думаєте, що kts офіційний клон autocom як красиво в поєднанні?
я вам рекомендую в поєднанні непереможною kts і diagun x-431
Хотілося б дізнатися може хто використовує або використовував autocom і kts, і який віддаєте перевагу між двома
Якщо ce?
я використовую і той і інший.. але я віддаю перевагу autocom як діагностичний.. то я навіть з bosch для порівняння, якщо говорить вірно.. і потім часто гортаю databese esi ( SISCAS )
я вам рекомендую в поєднанні непереможною kts і diagun x-431
ну і даремно.. я теж того.. не вислизає від мене нічого! ;)
я використовую і той і інший.. але я віддаю перевагу autocom як діагностичний.. то я навіть з bosch для порівняння, якщо говорить вірно.. і потім часто гортаю databese esi ( SISCAS )
на bosch, що чудово працює ? siscas зараз з esitronic 2.0-універсальний і pi? приємно у використанні.....
Компенсують один одного? Але ти кажеш, все офіційне?
Ми разом з kts у нас axone direct, що нас надули і я б сказав, майже menmale що він робить застарілі, але не дуже сміливий його середині :)
marco1985
30-03-2013, 18:49
я з autocom, і я останній relase між іншим, я знаходжу, казка, співвідношення ціни і якості? ціна, клон має практично ті ж можливості? у орі , а ? добре, тоді, якщо у вас є 2 гроші affiancarci офіційний діагноз був би свій топ, але вже з autocom, ви можете працювати
Тоді, я думаю, я informero, щоб взяти autocom :)
msport (exil77grande)
31-03-2013, 10:58
можливо, якщо ви хочете в наш онлайн магазин і на продаж.
а прихильники autocom, просто взяв, і я повинен сказати, що клон ? дійсно правильні інвестиції допомагає lavorarare так швидко і просто, перейти купити!!!!
r6raven2010
08-04-2013, 00:25
перейти autocom... інтерфейс хороший, враховуючи ціну..., що практично прирівняне до texa, bosch та ін... ? пусто... я я добре я роблю все, від програмування до обнулення індикаторів,,,, візьми його, і я запевняю вас, що ви meraviglierai, ніж те, що вдається зробити
motorsport
08-04-2013, 00:28
отримати autocom не помиляєтеся,надійно і швидко,якщо ви хочете придбати у форумі знаходитесь в он-лайн магазині!!
andrew64
09-04-2013, 16:52
привіт я хотів би знати, якщо з autocom можу зробити примусової регенерації fap на citroen c4 picasso 1.6 hdi 110cv і кодування форсунок
для регенерації примусової майже напевно, але кодування форсунок не можу сказати
andrew64
10-04-2013, 15:42
дякую, але мені потрібно знати, якщо кодування в inniettori чому? майже напевно, коли ви пишете edc16c34 групи psa втрачається кодування форсунок і на додаток я повинен видалити fap діагноз у bsi, якщо хтось зробив там? з autocom клон
тому, перш ніж купити, я хотів би бути впевнений, чи riversarmi до діагностики, присвячений